Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Buffon (Juventus).
Samuel (Inter)
Maicon (Inter)
Barzagli (Palermo)
Mexes (Roma)
Foggia (Cagliari)
Camoranesi (Juventus)
Aquilani (Roma)
Ibrahimovic (Inter)
Miccoli (Palermo)
Lavezzi (Napoli)
Elismerésre méltóak még:
Toldo (Inter)
Nesta (Milan)
Cribari (Lazio)
Giuly (Roma)
Rosina (Torino)
Mutu (Fiorentina)
Zalayeta (Napoli)
Yo, Bitch!
Portiere
Chimenti (Udinese) 4,25
Difensori
Knezevic (Livorno) 4,63
Zebina (Juventus) 4,69
Pasquale (Livorno) 4,88
Zapata (Udinese) 5,00
Centrocampisti
Mesto (Udinese) 4,50
Boudianski (Udinese) 4,81
Sivok (Udinese) 5,00
Loviso (Livorno) 5,06
Attaccanti
Tavano (Livorno) 4,44
Tristan (Livorno) 4,63
Livorno és Udinese azé ottvan😄DDDDDdd
Yo, Bitch!
Portieri: Abbiati (Club Atletico de Madrid), Amelia (Livorno), Buffon (Juventus).
Difensori: Barzagli (Palermo), Cannavaro (Real Madrid), Chiellini (Juventus), Gamberini (Fiorentina), Grosso (Olympique Lione), Oddo (Milan), Panucci (Roma), Zambrotta (Barcelona).
Centrocampisti: Ambrosini (Milan), Aquilani (Roma), Camoranesi (Juventus), De Rossi (Roma), Foggia (Cagliari), Gattuso (Milan), Perrotta (Roma), Pirlo (Milan).
Attaccanti: Del Piero (Juventus), Di Natale (Udinese), Inzaghi (Milan), Lucarelli (Shakhtar Donetsk), Quagliarella (Udinese), Toni (Bayern Monaco)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
nem mintha sokat tudna segíteni
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
hát ez nagyon nagy 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FT Lazio <2 - 2>2 - 2> Torino
34' <0 - 1>0 - 1> A. Rosina
39' S. Barone (sárga)
43' G. Comotto (sárga)
45' G. Pandev (sárga)
56' <1 - 1>1 - 1> G. Pandev
61' <2 - 1>2 - 1> T. Rocchi
68' <2 - 2>2 - 2> T. Vailatti
85' G. Comotto (piros)
Copyright © 1998-2007 LiveScore.com
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Rajt a Serie A-ban
Róma, augusztus 25., 11.55 Az utolsó pillanatig kiélezett küzdelem várható.
A Lazio-Torino mérkõzéssel megkezdõdik a Serie A 2007/08-as szezonja. A szakemberek közül csak kevesen vállalkoznak arra, hogy a mezõnybõl kiemeljenek egy csapatot, amelyet az idény végeztével a dobogó elsõ fokára várnak. Azzal az olasz futballt érintõlegesen nyomon követõk is tisztában vannak, hogy az ellenfelek a tavaly megállíthatatlanul menetelõ Inter skalpjára vadásznak majd, a címvédõ pedig a lehetetlennel kacérkodik, amennyiben a tavalyi szezon legvégéig megõrzött veretlenségi szériáját szeretné megismételni.
A Buffon, Nedved, Trézeguet, Del Piero fémjelezte Juventus, a pontlevonás után újult erõvel - és a BL-trófea elhódításával - nekivágó Milan, valamint a szerzett pontok tekintetében tavaly a dobogón végzett Fiorentina (igaz, a lilák legeredményesebb játékosuk, Toni nélkül kezdik a szezont) és a tavalyi bronzérmes Lazio (valamint a Palermo mint lehetséges meglepetéscsapat) együttesen feltételezett remeklése ugyanakkor az élmezõny kiegyensúlyozottságát sejteti. A fennállásuk 100. születésnapjára készülõ Manciniék éppen ebbõl profitálhatnak. A mezõnybe a 6 év után visszatérõ Napoli hozhat még új színt.
A kupában évrõl évre a fináléig menetelõ Roma hívei hosszú évek óta várnak egy átütõ sikerre, és a Farkasok alighanem végig harcban lesznek a végsõ sikerért.
(boz)
Az én szüleim és fõleg én már színtiszta magyarok vagyunk hogy így fejezzem ki magam. De azt hogy egy magyar - olaszon az olaszoknak szurkoltam ugy gondoltam ebben a topicban megoszthatom másokkal. Aztán mindenki azt gondol meg mond amit akar. Én tiszteletben tartom és elfogadom. <#wink>#wink>
A jelenlegi állás szerint Materazzinak csak mintegy két hónapot kell kihagynia, és a Bajnokok Ligája novemberi csoportkörére már ismét az Inter rendelkezésére állhat. Az operáció után a belsõ vérzés teljesen elállt, a combizmok teljes regenerálódására pedig elegendõ lehet 7-8 hét is.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
...ha van magyar induló. ide születtem, ez a hazám, az én országom szimbólumai (címere, színei) vannak -szûkítsük le a focira- a válogatott mezén, az én országom nemzeti himnusza szól a stadionban. aki mindezek ellenére az ellenfélnek szurkol -legyen az Zimbabwe, Banglades, Brazília, vagy akárki-, ne is haragudjon, de csak elítélni tudom. ez van. bocs, de kikívánkozott belõlem... 😊
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
20:30 Labdarúgás, Juventus-Livorno, olasz bajnokság, 1. forduló (élõ)
sport1 vasárnap:
14:45 Labdarúgás, Internazionale-Udinese, olasz bajnokság, 1. forduló (élõ)
20:15 Labdarúgás, Palermo-Roma, olasz bajnokság, 1. forduló (élõ)
2:45 Labdarúgás, olasz bajnokság, 1. forduló, összefoglaló (mai)
mátrix itt már settenkedett valamiben :XD
Zidane meg ugy néz ki mint aki be van lõve, lehet azért fejelte meg Marco-t mert nem adott neki több füstöt 😛
találtam egy képet, fetrengek rajta már vagy 5 perce 😄DDd

Filkor,Balotelli,Bolzoni sincs ott
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Hajrá Magyarország!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
ez nekem inkább hullámzónak tûnik -.-
"szerkesztette a hsz.-t. elõtte az állt ott: " a legjobb olasz klubcsapatban" -báj Zsolti