13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#8770 4-4-2 nek néz ki ez igy. Nekem ez a felállás bejött fifába:D -
#8769 Perrotta kezdő lett..
Quaglia nem fog játszani úgy néz ki, mert Cassano áll majd be Camo helyére -
#8768 nah megtettem olaszokat 1700 ft-tal 1.55-re :D
én is csatlakozom a drukkerek közé a mai napra. -
#8767 kitömjük a románokat, simaliba lesz -
#8766 Olaszország - Románia (Scorecast 1 (az 1. gól szerzője/pontos eredmény)) Alessandro Del Piero (ITA)/Italy to win 2-0 ? 338.75 25.00
:D -
#8765 Szerintem az a minimum, pláne a helyzetet nézve, amibe bele került a válogatott, a románokat megverése. Ha jól megy a játék akkor viszont biztos ráállnak a több gólos győzelemre, lekell dolgozni azt a -3at, ki tudja, hogy alakul a többi meccs.
Jó lenne egy gála meccs, hogy a processzor szakértőknek okozzon pár álmatlan éjszakát:) -
DePreSsZYo #8764 ez komoly nagyon . :D -
DePreSsZYo #8763 Igen, igaza volt hogy nem várt Dunga-ra. -
#8762 Amaurival megspékelve:D -
DePreSsZYo #8761 Meccstől elkalandozva kíváncsi leszek 2010ben hogy lesz-e egy Mario Balotelli és Giuseppe Rossi csatársor ^^ . -
#8760 sztem is 3 vagy 2 gól a reális...de azt azért meg kell nézni hogy ma a hollandoknak jó az x is, mert sztem a románokat úgyis megverik és ezt ők is tudják...a franciák meg hajtani fognak mert csak győzelemmel érhetnek valamit...szóval a holland - francia meccsre én x et vagy francia sikert tippelek...az olaszok meg természetesen ma győzni fognak....még az utolsó körbe meg kell vernünk a franciákat és továbbjutunk a csoportból, onnan meg már egyenes út vezet a döntőig:D::D
ugye milyen könnyű elméletben?:P -
#8759 Még egyelőre nem gáz a helyzet, ha a hollandok lesznek a csoportelsők. (A csoportelsőtől még ki lehet kapni) -
#8758 csak Barzaglit ne középen:S Panuccit se, Chiellini-Gamberini kell középre. -
#8757 Ennek ma egy sima győzelemnek kell lennie! Ahogy a Hollandok is megverik a Fanciákat. És akkor a Franciák ellen elég egy x amivel a Franciák kiesnek és az Olaszok meg továbbjutnak:D -
#8756 szvsz nagyon odatesszük magunkat, és kitömjük őket:) -
amúgy az lenne a csoda ha Alex nem lő ma gólt -
#8754 szerintem is a 2 a reális. esetleg 2-1 de ha nagy meglepetésre most sem nyerünk, akkor donadoninak áshatják a sírt :D -
#8753 Donadoni: "Con la Romania spazio a Del Piero-Chiellini"
ez a tuti,aztán hogy kik lesznek mellettük az má kérdéses -
Csesza #8752 jolvan csak gondoltam beírom :D -
#8751 ezért hívják livescorenak és nem livestartinglineup-nak:D -
Csesza #8750 Buffon - Zambrotta Barzagli Panucci Grosso - De Rossi Pirlo Gattuso - Cassano Di Natale - Toni
a livescore.com ezt írja :o -
#8749 5-0, Alex 3, Di Natale, Perrotta 1-1 -
#8748 3:0 G: Alex,Toni & Pirlo -
#8747 2-t vágunk, Perrotta és Aleksz, és nem kapunk gólt -
#8746 2-0 De Rossi,Alex -
#8745 sztem 3:0 lesz
Alex 2-őt Toni 1-et vág majd:D
Forza Azzuri! -
#8744 fu, ne is mond -
#8743 2 vagy 4 magos azt kell kérdezni -
#8742 úgy legyen!:D -
#8741 hanyas leveled van wowba? -
leipsig #8740 szegény olaszok ma csúnyán kikapnap :S -
#8739 jah és Marica nem tud játszani a szőröstalpúaknál,így egyedül a drogbáró okozhat gondot.szerintem Chiellini lesz ráállítva,az ő részéről 1000%-os sárgalapot,a román részéről pedig hatalmas fájdalmat,fetrengést és sírást jósolok:D -
#8738 ő nem,Di Natale vagy Alex helyére fog majd beállni ha úgy hozza a helyzet -
#8737 Cassano? -
#8736 egyre jobban körvonalazódik a kép: Chiellini,Grosso,De Rossi,Perrotta,Del Piero kaphat helyet a kezdőben és Alex lesz a capitano
-
#8735 akkor majd hárman vetkőznek :) -
#8734 Igaz...tegnap rá is szóltam a friccekre
Sztrípzízes csajt meg a franciák ellen kellett volna bevetni -
#8733 pff minimum 5-0 ezután -
Holnap bizonyíthat, remélem májusi formában fog játszani.
Akkor átlagban 2 gólt lőtt meccsenként:) -
#8731 EURO 2008.
A talján futballkedvelők leginkább Zambrottában, De Rossiban és Toniban bíznak, természetesen Buffon mellett
Íme az olasz szurkolók által várt csapat a Románia elleni meccsre
A vezető olasz sportnapilap megszavaztatta olvasóit azzal kapcsolatban, hogy szerintük milyen összeállításban kellene szerepelnie az olasz válogatottnak Románia ellen. A szavazók sok helyen mást látnának szívesen az azúrkék mezes csapat kezdőjében, mint annak szövetségi kapitánya, Roberto Donadoni. Egyedül Gianluigi Buffon helye volt biztos, olyannyira, hogy a kapusposztra nem is lehetett szavazni.
A gazetta.it olasz internetes újság arra kérte olvasóit: szavazzák meg, ők hogyan állítanák össze a válogatottat a románok elleni, immár sorsdöntő mérkőzésre. A névsor – aligha meglepő módon – jónéhány helyen eltér a Roberto Donadoni által a hollandok ellen pályára küldött tizenegytől.
Ha a szavazókon múlna, akkor a Gianluca Zambrotta, Giorgio Chiellini, Christian Panucci, Fabio Grosso védő-, Daniele De Rossi, Alberto Aquillani, Andrea Pirlo középpályás-, és az Alessandro Del Piero, Antonio Cassano, Luca Toni csatársor futna ki holnap este a gyepre. Természetesen Gianluigi Buffon helye biztos volt, kapusra nem is lehetett szavazni.
Jól látható, hogy tulajdonképp az egész csapatot felforgatták a netezők, hiszen hat helyen változtattak a legutóbbi kezdőn. Várható volt, hogy kikerül a bakizó védőpáros Marco Materazzi és Andrea Barzagli, ám rajtuk kívül Gennaro Gattuso, Massimo Ambrosini, Mauro Camoranesi és Antonio Di Natale is csak a padra szorult.
Több mint 30 ezren voksoltak egyébként, a védelemben Zambrotta, a középpályán De Rossi, elöl pedig Toni kapta a legtöbb bizalmat.
A szurkolók hangulata nem vészterhes, a meccs kimenetelére is lehetett szavazni és a szurkolók 50 százaléka szoros, 30 százaléka pedig egyenesen nagy arányú olasz győzelmet vár. Meglátjuk. Az erre – szerintük – alkalmas csapatot mindenesetre összeállították, kérdés olvassa-e az online újságot Donadoni…