Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Jó kezdés😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Forza Italia
8'Scotland <0 - 1> Italy
2'<0 - 1> L. Toni

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ForzaInter
kódojjja

Yo, Bitch!

9csöves9
ha kódolja a Rai,akkor a ZDF-en lehet nézni a meccset,17.15 kor már kezdõdik a közvetítés beszélgetés estébé

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ok

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

LasCar16
ennél legekezelõbb te már nem leszel

#acm

LasCar16
szép ajándék ... 😊

#acm

fantasztikus

Count Adyn
Nekem embertelen jó volt, jó nagyot teleportáltam aznap éjjel😄 Aztán 24 órán át detoxikálódtam otthon😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

cassoneitaly
Kinek milyen volt a 20. Szülinapja?
Nekem naon jól sikerült, és amilyen tortát kaptam.... ááá sasoljátok csak meg.......Alessandro Del Piero ( Il Capitano ) on my birthday =)))

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

LasCar16

skócia ellen debütál az új idegenbeli mezünk

#acm

LasCar16
mindig is tudtam h rohadt egy nép a francia de h ennyire :CCC

#acm

LasCar16
Oleg Blohin, az ukrán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem lenne boldogtalan, ha csapata legyõzné a francia nemzeti együttest, és ezzel elütné az Európa-bajnoki szereplés lehetõségétõl.

"Minden tõlünk telhetõt el fogunk követni, hogy megnyerjük utolsó két selejtezõs mérkõzésünket, a szombatit Litvániában és a jövõ szerdai hazait a franciák ellen" - jelentette ki a tréner, aki meg is indokolta, miért nem szeretné, ha a franciák számításai jönnének be.

"Raymond Domenech kapitány annak idején minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy a mérkõzések sorrendje az õ csapatának kedvezzen a többi kárára. Elérte például, hogy tavasszal kelljen Feröer-szigetekre mennünk, amikor az itthon játszó futballistáink a hosszú téli szünet miatt nincsenek igazán jó formában" - mondta a tréner, majd felelevenítette egy kellemetlen emlékét a párizsi fellépésükkel kapcsolatban.

"Amikor a Stade de France-ban léptünk pályára Nicolas Sarkozy köztársasági biztonsági szolgálata egyszerûen nem engedett be a mérkõzés utáni sajtótájékoztatóra. Itt az alkalom, hogy visszaadjuk, amit kaptunk. Igyekszünk megakadályozni, hogy a franciák álmai valóra váljanak" - tette hozzá a korábbi aranylabdás.

A szakvezetõ ugyanakkor jelezte, több alapemberére nem számíthat, ezzel pedig romlanak az esélyeik. Ráadásul elképzelhetõ, hogy csak egy szimpla gyõzelemnek örülhetnek majd, ha ugyanis elõzõleg az olaszok nyernek Skóciában, a franciák már a kijevi mérkõzés eredményétõl függetlenül ott lesznek az osztrák-svájci közös rendezésû Eb-n. Az ukránok ugyanakkor biztosan nem szerepelnek a kontinensviadalon.

Luca Toni szerint óriási hiba lenne, ha a világbajnok olasz labdarúgó-válogatott a számára megfelelõ döntetlenre játszana szombaton, a sorsdöntõ skóciai Európa-bajnoki selejtezõmérkõzésen.

A Bayern München csatára arra is felhívta a figyelmet, hogy a döntetlen ráadásul nem ér automatikus kvalifikációt, mert akkor még a jövõ szerdai utolsó fordulóban is muszáj lenne legalább döntetlent elérni, bár hozzátette, hazai pályán Feröer-szigetek ellen erre minden esély megvan. Az olasz gyõzelem ugyanakkor a Squadra Azzurra biztos Eb-szereplését jelentené.

"Ha úgy futunk ki a pályára, hogy döntetlen a célunk, akkor azt kockáztatjuk, hogy kikapunk" - jelentette ki Toni a firenzei edzõtáborban. "Tisztában vagyunk vele, két év munkája veszhet kárba, de nem vagyok hajlandó arra gondolni, hogy lemaradhatunk az Eb-rõl."

Jelenleg a csoportban a vb-ezüstérmes Franciaország vezet egy ponttal a skótok és kettõvel az olaszok elõtt, ugyanakkor elõbbi két gárdának már csak egy mérkõzése van hátra, míg az olaszoknak kettõ.

#acm

gabber_saviola
Calcio Serie A: 5 dicembre recuperi Inter e Roma

Si recupereranno il prossimo 5 dicembre alle 20:30 Inter-Lazio e Roma-Cagliari, le due gare della 12/a giornata di serie A non disputate domenica.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasCar16
komoly letartoztatasokba kezdtek az olaszok: 6 interes, 1 milanos, 6 tarantoi ultrat kaptak el. elotte jopar bergamoit is.
a vasarnapi meccs elott a ket tabor kozott is voltak osszetuzesek, ennek folyamanya az eloallitas.

#acm

LasCar16
Az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) felfüggesztette a másod- és harmadosztályú bajnokság küzdelmeit a hétvégi botránysorozat miatt.

Giancarlo Abete FIGC-elnök bejelentése szerint a felfüggesztés egyelõre a mostani hétvégére vonatkozik. Az élvonalbeli pontvadászatot azért nem kellett ilyen szankcióval sújtani, mert Serie A-ban egyetlen mérkõzés sem lesz a héten, hiszen a világbajnok válogatott Európa-bajnoki selejtezõt játszik szombaton Skóciában.

Arról is döntés született, hogy a hétvégi rendbontások miatt az elsõosztályú Atalanta és a harmadosztályú Taranto stadionjának azon részeit be kell zárni, ahol az ultracsoportok állandó helye van.

A jövõben a helyi rendõrkapitányok stadionon kívüli rendbontás esetén is elrendelhetik egy bajnoki mérkõzés elhalasztását vagy félbeszakítását, többek között errõl határozott a Belügyminisztérium hétfõi rendkívüli ülésén. Ezenkívül a vendégcsapatok ultrái nem kísérhetik el kedvenceiket az idegenbeli találkozókra.

Március 1-tõl a kluboknak saját biztonsági szolgálatot kell alkalmazniuk azokra a hazai meccseikre, melyekre több mint 7500 nézõ kíváncsi a helyszínen. Szintén tavasztól minden egyesületnek névre szóló szurkolói kártyát kell kiadnia és az ultrák is csak ezzel juthatnak belépõhöz.

#acm

LasCar16
fejlemenyek:

- idegenbeli meccsekre valo utazas megtiltva.

- marcius 1-ig minden 7500-nal nagyobb befogadokepessegu stadionban fel kell allitani olyan szemelyzetet, akik alkalmasak a biztonsag megovasara.

- be fognak vezetni egy ugynevezett 'szurkoloi kartyat', aminek tulajdonosai kizarolag eroszakmentes, bekes focirajongok lehetnek. nekik lesz lehetoseguk idegenbe utazni.

#acm

Az is olaj volt a tûzre, hogy Prodi miniszterelnök misén volt,majd templomból kilpéve egybõl elkedzte ócsárolni az ultrákat az újságíróknak, mondván biztos a balhézó szurkolók a felelõsek a történekért... mondta ez még Gabriele-rõl...

ForzaInter
jelenleg nem az olasz foci van válságban...

közben ugye kiderült hogy Arezzoban nem is Juve és Lazio drukkerek verekedtek hanem egy autopálya pihenõn összeverekedett pár ember aszem 10 embver se volt... és a rendõrség figyelmeztetõ lövést adott le ami véletlenül eltalált egy autójában ülõ Lazio szurkolót....! A szövetség várható ítélete: Nem utazhatnak idegenbe a szurkolók.....
ez szivárgott ki...
meg lehet érteni szurkolókat... mert egy olyan ügybõl lett balhé aminek focihoz nem volt köze...

Yo, Bitch!

LasCar16
Az Olasz Labdarúgó Szövetség elnöke, Giancarlo Abete ma este 17:00-ra öszehívta a testületet, miután tegnap súlyos zavargások törtek ki Olaszország szerte. Várhatóan itt hoznak döntést a további teendõkrõl, az elmaradt mérkõzések új idõpontjáról.

#acm

koszi a pontos infot, ez nagyon szomoru, csak ne hogy az legyen a vege hogy kizarjak az olasz csapatokat a nemzetkozi kupakbol mint annak idejen az angolokat
LasCar16
szal akkor a mai híradag tömören:

Az olasz hatóságok szerint "tragikus hiba" történt, amikor a rendõrök közbeléptek egy Arezzo melletti autópálya-pihenõben kialakult konfliktusban. Az egyik rendõr, hogy megakadályozza az erõszakot, figyelmeztetõ lövést adott le, ezzel azonban megölte a 26 éves Lazio-drukkert, Gabriele Sandrit. A férfi a pihenõhelyen parkoló kocsiban ült.

A rendõrség elõször azt feltételezte, hogy a római Lazio és a Juventus szurkolói között alakult ki konfliktus, késõbb azonban beismerték: nem focidrukkerek összecsapásáról volt szó - írja a BBC. "Tragikus hiba történt" - nyilatkozta Vincenzo Giacobbe, Arezzo rendõrfõnöke. "A járõr azért avatkozott közbe, hogy megelõzzön két csoport közötti verekedést, akikrõl utóbb kiderült: nem futballdrukkerek voltak" - fogalmazott. A korábbi sajtóhírek szerint a drukkert a verekedés közben ölték meg. A rendõrségi vizsgálat még zajlik.

Az áldozat, Gabriele Sandri Rómában dj-ként dolgozott, és több Lazio-szurkolóval Milánóba tartott a Lazio-Inter meccsére. A meccs a gyilkosság miatt elmaradt, más vasárnapi mérkõzések pedig tízperces késéssel kezdõdtek, mert a lelátókon az elhunyt szurkolóra emlékeztek - írja a BBC.

A halálhír az olasz szurkolók körében óriási felháborodást keltett. Villámgyorsan elterjedt az egész országban, aminek hatására szinte minden stadionnál megtámadták a drukkerek a rendõröket. Bergamóban, ahol Atalanta-AC Milan-meccset rendeztek, a drukkerek összecsaptak a rendõrökkel. A meccset a kezdõrúgás után tíz perccel leállították, mert a lelátókról a tömeg megpróbált bejutni a pályára, és ledönteni a korlátokat.

A Lazio és az Inter el sem kezdett meccsén a két együttes szurkolói erõiket egyesítve kövekkel megdobáltak egy rendõrségi épületet, ezenkívül több rendõrautót felborítottak. A rendõrök elleni támadásokban több rendfenntartó szenvedett könnyebb sérüléseket. Szinte minden stadionban azt skandálták a szurkolók, hogy "Rendõrök, gyilkosok!".

Este több száz ember támadta meg az Olasz Olimpiai Bizottság római székházát, amely az Olimpiai Stadion közelében van. A tömeg betörte a székház ablakait, a bent tartózkodók - a biztonsági szolgálat alkalmazottai - elbarikádozták magukat. A római olimpiai stadion melletti rendõrlaktanyát kétszáz fõs, kövekkel és botokkal felfegyverzett tömeg támadta meg. A futball-szurkolók ablakokat törtek be és kocsikat gyújtottak fel, majd összecsaptak a rendõrökkel. Az összecsapásoknak már több, a jelentések szerint könnyebb sérültje van.

Romano Prodi miniszterelnök rendkívül aggasztónak nevezte a kialakult helyzetet. Prodi azonnal megbeszélésre hívta Giuliano Amato belügyminisztert és Antonio Manganelli rendõrfõkapitányt. "Még vizsgáljuk a történteket, de ígérhetem, hogy nagyon keményen fellépünk a tettes ellen" - mondta Manganelli. Kormánykörökbõl olyan hírek is kiszivárogtak, melyek szerint akár a bajnoki küzdelmeket is felfüggeszthetik, az azonban biztosnak tûnik, hogy hétfõtõl megtiltják a drukkereknek, hogy csapataik idegenbeli meccseire utazzanak.

Az olasz kormány áprilisban jelentette be, törvényt hoznak a futball-huliganizmus ellen. A bejelntést egy februári szicíliai mérkõzésen történt tragádia elõzte meg, amikor a drukkerek összecsapásai során egy rendõr életét vesztette.

#acm

LasCar16
A sky operatõrei és az általuk készített felvételek tanúsága szerint az Atalanta ultrái ezt mondták Doninak és a többi Atalanta játékosnak akik odamentek hozzájuk, hogy megpróbálják észhez téríteni õket:
"Ha nem mentek be az öltözõbe akkor valami nagyon súlyos dolog fog történni."

#acm

james69holden
a gazetta.it is elég nagy terjedelemben foglalkozik az üggyel, kíváncsi leszek mi lesz belõle...

(rosszat sejtek)

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

LasCar16
azt akarják h lefújják a bajnokságot vagy mi a fsz??

#acm

james69holden
Serie A: a drukkerek megtámadták a CONI székházát

Több száz fanatikus megtámadta az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) római székházát, amely az Olimpiai Stadion közelében van. A tömeg betörte a székház ablakait, a bent tartózkodók - biztonsági szolgálat alkalmazottai - elbarikádozták magukat. Korábban az ultrák megtámadtak egy rendõrõrsöt is, autókat és autóbuszokat törtek össze. Az összecsapásoknak már több - a jelentések szerint könnyebb - sérültje van.
Az összetûzéseket az váltotta ki, hogy a Lazio és a Juventus hívei egy autópálya-pihenõben összecsaptak egymással, az incidens során pedig egy rendõr tévedésbõl lelõtte a Lazio egyik drukkerét. A hír hallatán Olaszország-szerte zavargások voltak a futballpályákon.

Biztonsági okokból elhalasztották az olasz labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának vasárnap esti mérkõzését, az AS Roma és a Cagliari találkozóját. A nap során korábban nem rendezték meg a Internazionale-Lazio mérkõzést, az Atalanta-Milan összecsapás pedig a hetedik percben félbeszakadt.

by MTI

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Kit--Kat
hát azért a b közép sem az eltérõl jár át feltétlenül, azon az állásponton vagyok😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

banok
valószínû, hogy elmarad...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ForzaInter
17.30 kor összeült az olasz szövetség,és rövidesen határozat születik.

Yo, Bitch!

gabber_saviola
még csak kérés van:

Osservatorio: Rinviare Roma-Cagliari
L’osservatorio per le manifestazioni sportive ha chiesto che sia sospeso il posticipo della 12a giornata di serie A tra Roma e Cagliari.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ForzaInter
Elmarad az esti meccs is

Yo, Bitch!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

9csöves9
1 mezei járõrözõ rendõr volt,rendet próbált tenni ami nem tetszett a Laziosoknak

mert a rendõrök buták

nono84
Én csak azt nem értem, hogy miért lõtt a rendõr.(ha tényleg egy rendõr volt)

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Nyugodjon békében és sz*ros zsaruk! <#rinya>

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

gercse
és a Fio meccset adják(ha lesz) sport1-en

9csöves9
Parmaban már beengedték a Juvésokat,szóval úgynézki ott lesz meccs

gabber_saviola
San Siro non si gioca (szal a San Siro-ban sem lesz meccs)

Nuno88
hát nekem is olyan érzésem van h nem lesz ezen a hétvégén forduló

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

nono84

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

fsgh
:SSSS Van egy olyan érzésem hogy ha ez így folytatódik nem csak a mostani mad el....mint tavaly...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

9csöves9
közben 200 Interes is összetûzésbe került a rendõrökkel,van egy olyan érzésem hogy ma nem lesz forduló

9csöves9
Õ volt az áldozat...

LasCar16
<#wow2><#szomoru1> hát ez elég szomorú hír...

#acm

gabber_saviola

Nuno88
A legfrisebb hírek szerint a mai napon csak az Inter-Lazio mérkõzés marad el, a többi találkozó 15 perccel késõbb kezdõdik.

Közben a gazzetta hírei szerint Bergamóban is összacsaptak a szurkolók a rendõrökkel. Egyelõre nem tudni, hogy az Atalanta vagy a Milan szurkolóiról van-e szó.

Forrás: channel4.com , gazzetta.it , MTI

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Count Adyn
<#szomoru1>

9csöves9
elmarad az Inter-Lazio,a többi meccs 15 perces késéssel kezdõdik

gabber_saviola
Calcio: Scontri tifosi, muore un laziale
Episodio di cronaca nera sull’A1 nel territorio di Arezzo. Un tifoso della Lazio è morto in seguito ad alcuni scontri avvenuti presso l’area di servizio di Badia al Pino tra sostenitori juventini e biancocelesti.
In base alla prima ricostruzione, il tifoso sarebbe stato raggiunto da un colpo di pistola. Sul posto è intervenuta la polizia per chiarire la dinamica ed accertare le responsabilità dell’accaduto.

meghalt egy Lazzio szurkoló 😮