13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#8890 hosszabitás amugy tán nincs, egyből tizi:) De ha mind 2 meccs x akkor asszem megyünk haza franciskákkal együtt. -
#8889 remélem azért nem a 11-esekre fogunk játszani
Utánajártam és ha minden igaz 1978-ben nyertünk utoljára rendes játékidőben a franciák ellen -
#8888 Mikor lesz a következő meccs? -
#8887 Jaja, igaz
Holland-román 1 vagy X
Olasz - francia 1 vagy hosszabbításban 1 :D -
#8886 1-4 olasz is francia is -
#8885 nem úgy van hogy a Franciák több gólt kaptak ezért az Olaszok jutnak tovább? -
#8884 11 esek leszenk igy ha döntetlen az olasz francia, és nem a románok mennek.
3. Franciaország 2 - 1 1 1-4 -3 1
4. Olaszország 2 - 1 1 1-4 -3 1
-
#8883 ezt most válaszolták meg egy góllal nem? -
#8882 11 -
#8881 Kérdés:
fapapucs hármat vágott immár csigusznak is,
olasz-francia iksz esetén gólaránnyal csigusz megy, vagy 11esek? -
#8880 elődöntő tuti Spanyol - Holland lesz... -
#8879 Nem jó ha nyernek a hollandok, mert akkor elsők, és nyernek a románok a végén...véletlen... -
#8878 elődöntőben már úgyse lesz gyenge csapat :D -
#8877 A hollandok már most 100% csoportelsők, az elődöntőben majd a
spanyol vs. (olasz/francia/román) győztessel kell játszaniuk,
szerintem lehetetlen taktikázni.
Van Basten jól csinálja, berakta Robbent és V.Persiet bebiztosítva
a győzelmet, mindig ez lesz az elsődleges -
#8876 Huáá majdnem 3 -
#8875 Az nem jó taktikailag a hollandoknak, mert akkor elkönyvelhetik maguknak az elődöntőben a spanyolokat, ugyanis azok már tuti megverik a románokat, azt meg nem szeretnék. -
#8874 Hollandok beállnak majd bekkelni a románok ellen, ám ottlesznek
a kontrák, nem kapnak ki max. döntetlen
ámen -
#8873 ma nyernek a hollandok akkor
holland 6
román 2
francia 1
olasz 1
köv forduloban hollandok "véletlenül" kikapnak majd románoktol és csoport elsők lesznek ugyanúgy de 2 nagycsapat kiesik -
#8872 Meg fogják! Fapapucs for prezident -
#8871 na megvan a franciáknak is a 2. :) remélem a hollandok így játszanak a románok ellen is, és nem taktikáznak hanem fociznak :) -
#8870 persze abban az esteben, ha a hollonadok a románokat is megverik. -
#8869 románoknak tuti lefekszenek:S -
#8868 Bizony, ha meg ma 3-0ra nyernek a hollandok, akkor nekünk a francia meccs ikszre is elég lenne, mert gólaránnyal mi mennénk tovább. -
#8867 Sztem a holland győzelem jobb nektek, mert akkor azonos pontszámotok lesz a franciákkal. -
#8866 ez nagyon nem jó nekünk, döntetlen lenne legjobb. -
#8865 jaja tudnám hogy megy neki a reflex edzés de nagyon nagy volt. én tartom a véleményem hogy nem csak úgy elugrott hanem tudta mit csinál, mintha a matrixban élne :D -
#8864 -
És köszönhetjük neki hogy egyáltalán lehet még matekozni:) -
#8862 Meglesz az, most nyernek fapapucsék, aztán mi verjük a csigákat,
aztán holland-román meg 1-es vagy X. -
DePreSsZYo #8861 ne kiabáljunk el semmit :D még franciákat mindenféleképp megkell verni -
#8860 alakul a szerencsénk? :) -
DePreSsZYo #8859 na vezetnek hollandok. zsir -
#8858 megmondaná nekem valaki épp ésszel,hogy miért kellett a capitano-t lehozni? Hisz Ő volt a meccs egyik legjobbja.Ezt a Donadonit ha kiesünk ha nem, az olaszok kinyírják...
Hozzáteszem, hogy Del Piero-t mindig és mindenhol játszatni kell végig!!!
[Alex fan] -
#8857 van utánpótlás, de idő kell nekik hogy beépítsék őket a csapatba. -
#8856 A legnagyobb baj hogy a VB ig már rokkant korú lesz a mostani fél csapat, és megint szopóágon leszünk... -
Csesza #8855 Maxwell hidd el, sokkal jobb védő mint Grosso -
#8854 Grosso képességei alapján jobb védő mint Maxwell, csak az a baj hogy későn robbant be. Remélem leigazoljuk a Juvéba, érzem itt jó lesz. -
#8853 hát jó leht nagyon elfogult voltam, de nekem nagy csalódás volt, vb után nem azt vártam tőle...
továbbjutáshoz pedig nagyon nagy szerencse kell innestől, ha ma franciák nyernek akkor kiestünk:S hátha döntetlen lesz, az lene legjobb eredmény... -
Csesza #8852 a Real-ban sem az -
Csesza #8851 1értelmű hogy Maxwell jobb, nem is erről van szó, hanem csak nem volt nagyon szar, inkább nem nyújott semmi extrát