Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inter-Lazio non si gioca, le altre partite di serie A in calendario oggi pomeriggio cominceranno con 15 minuti di ritardo: questa la decisione presa dalle autorità calcistiche
szal akkor nem lesz Inter-Lazio 3kor
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Nyolcvanöt éves volt.
Nyugodjon békében!
Hajrá Magyarország!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Külön is megemlékeznek az AC Milan labdarúgócsapatának drukkerei a hétfõ hajnali buszbalesetben elhunyt három magyar szurkolóról.
"Ne felejtsük el magyar testvéreinket" - ezzel a nézõtéri felirattal adóznak majd szombaton a tragédia áldozatainak a legnagyobb milánói szurkolócsoport, a Brigate Rossoneri tagjai.
"Már hétfõn felvettem a kapcsolatot a Milannal, rendkívül segítõkészek voltak. Sajnos egyperces gyászszünet nem lesz, hiszen számos ehhez hasonló baleset történik egy-egy összecsapás után. A klub egyébként gyásztáviratot és dedikált mezeket küld a családtagoknak" - nyilatkozta az MTI-nek Gianni Annoni, a Viasat3 mûsorvezetõje.
A Milan szombaton a Torinóval találkozik a San Siro Stadionban.
forrás: MTI
szép gesztus<#eljen>#eljen>
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
most hánytam a virágra
enyóó üzenete:
:|😄😄😄:😄😄😄😄:😄😄😄😄😄:😄D:
enyóó üzenete:
komojan?😄😄😄😄:😄d
ZOLKÓ üzenete:
aha
ZOLKÓ üzenete:
bwemg
ZOLKÓ üzenete:
rágortam fökldte anyám nehogy észre fegye
enyóó üzenete:
😄😄😄:😄😄😄😄:😄😄
ZOLKÓ üzenete:
bemg
enyóó üzenete:
😄😄😄😄:😄😄:😄😄😄😄😄😄
enyóó üzenete:
mi állat vagy😄😄😄😄
ZOLKÓ üzenete:
mocsok részeg vaok
ADFS😄FS::ASDF
msn ebszélgetés:FSDA
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
nyilván õ tudja ki van/volt az ügyekbe benne,logikus hogy azt akarja hogy mindenki szopjon ne csak õ
ettõl függetlenül kapjon hasmenést
Közel másfél éve robbant ki az olasz labdarúgást alapjaiban megrázó vesztegetési botrány, amelynek elsõszámú bûnbakjául Luciano Moggit kiáltották ki. A Juventus korábbi igazgatója könyvet írt a rémálomhoz hasonló idõszakról, amelyben gyakorlatilag bûntársaként nevezi meg Massimo Morattit, az Inter tulajdonosát.
"Labdarúgás a szívemben, azaz az én történetem a Calciopoliról, a lehallgatásokról és negyven év olasz futballról." Ezzel a címmel jelent meg a napokban Luciano Moggi könyve, amely várhatóan hatalmas kasszasiker lesz, lévén, hogy Olaszországban továbbra sem tudnak napirendre térni a 2006-os év legnagyobb botránya felett.
Tavaly májusban az ügyészek nyomozást indítottak az olasz labdarúgásban évek óta tevékenykedõ bûnszövetkezet ellen, amely kénye-kedve és érdekei szerint befolyásolta több tucat élvonalbeli és másodosztályú mérkõzés eredményét. A telefonlehallgatásoknak köszönhetõen Moggi lett a fõbûnös, akit jó idõre eltávolítottak a futball közelébõl, ráadásul a novembertõl kezdõdõ tárgyalások után minden bizonnyal maj börtönbe vonul.
Moggi azonban nem hagyja szó nélkül a történteket. - Ma gyûlöl engem Massimo Moratti, ám voltak idõk, amikor a kegyeimet kereste, udvarolt, magához próbált édesgetni - nyilatkozta a milánói könyvbemutató után Moggi az Inter tulajdonosáról.
- Milyen kár, hogy azokat a hívásokat, amiket nekem címzett Massimo, senki nem hallgatta le. Az lenne ám az igazi pikáns sztori. Több mint tíz éve folyamatosan a segítségemet kérte, hogy állítsam talpra az Intert, amelyre szinte már mindenki rárakta az örök vesztes cimkét. Aztán 1999-ben elém tolt egy szerzõdést, amely alapján az Inter játékosügyekkel foglalkozó vezetõjévé tett. Aláírtuk, csakhogy meggondolta magát és a mai napig azt állítja, nem is létezik az a dokumentum. Tévedés, az egyik fele nálam van, tudom bizonyítani. Ha azt hiszik, Moratti és az Inter tiszta a vesztegetési botrányban, nagyon tévednek. Majd bebizonyítom...
#acm
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
az olasz meccsnek mindjárt vége,most rúgott gólt Lucarelli 1-0 az állás
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
16' <1 - 0>1 - 0> L. Mchedlidze
64' <2 - 0>2 - 0> D. Siradze
😄DDDDDD
Yo, Bitch!
61' Georgia <1 - 0>1 - 0> Scotland
16' <1 - 0>1 - 0> L. Mchedlidze
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTER! FORZA ITALIA!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ORA TUTTA QUANTA LA CURVA CANTERA PER TE,ZLATAN SEI UNO ZINGARO,ZLATAN SEI UNO ZINGARO!
Bognár-Frosinone
Kenesei-Avellino
Rajczi-Pisa
Vass-Brescia
Feczesin-Brescia
Horváth-Gallipoli
Yo, Bitch!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
megnéztem egy csomószor, de nem láttam megpattanást, csak csodálkoztam a kapuson. 😄
Hajrá Magyarország!
a labda nem változtatott irányt
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!