Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Legjobb idegenlégiós: Kaka (Milan)
Legjobb kapus: Sebastien Frey (Fiorentina)
Legjobb fiatal: Giuseppe Rossi (Villarreal)
Legjobb védõ: Marco Materazzi (Inter)
Yo, Bitch!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
és ezt nem azért mondom mert iInteres, hiszen Frey is volt Interes, valamint Toldo, Peruzzi, Pagliuca a legjobbak közt voltak.
Hajrá Magyarország!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
azt hittem csak, hogy a 2007es év 😛
de amugy jah akkor viszont a Kaka lehet az elsõ
kapusposzton meg egyértelmû, mert a másik 2 nem valami nagy szám, max. Frey de õ sem alakított sokat
Yo, Bitch!
Legjobb olasz játékos: Francesco Totti (Roma)
Legjobb idegenlégiós: Zlatan Ibrahimovic (Inter)
Legjobb kapus: Julio Cesar (Inter)
Forrás: csesza.com
Talán még a fiatalok közül Montolivo versengene, de Rossi valóban jobb szezont zárt.
Hajrá Magyarország!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
egyáltalán nem jáccik rosszul...
ezt osztályzatai is biztosítsák... még Suazot megértem, de Materazzi miért?
elõzõ szezonja fantasztiksu volt, idén meg még nemjáccot mert sérült...
semmi értelme az ilyeneknek.
Yo, Bitch!
Legjobb kapus: Alberto Fontana (Palermo)
Legjobb fiatal: Sebastian Giovinco ( Empoli, Juventus)
Legjobb védõ: Felipe (Udinese)
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Materazzit betenni a legrossab játékosok közé ebben az évben, vicc...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Az Inter szorosan követi városi vetélytársát nyolc jelöltjével. Az egész mezõny legnagyobb esélyese az az Adriano, aki tavaly már elhódította a kétes értékû trófeát. A Juventusból a kispadmelegítõ Boumsong került a listára, de verseng a címért a Serie A három nyári átigazolása is: Suazo, Chivu és Tiago Mendes is az ötvenes lista tagjai.
Némi meglepetésre bekerült hét világbajnok is: a már említett Gilardinón kívül Simone Barone, Alessandro Del Piero, Marco Amelia, Fabio Grosso, Alessandro Nesta és Marco Materazzi készülhet az év Aranykuka-díjára.
A Bidone d'Orót, vagyis az Aranykuka-díjat, 2006-ban meggyõzõ fölénnyel, 3215 szavazattal Adriano nyerte, mögötte másodikként Gilardino végzett 929 vokssal. 2005-ben Christian Vieri, azt megelõzõen pedig Nicola Legrottaglie kapta meg a megtisztelõnek egyáltalán nem nevezhetõ elismerést.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Legjobb kapus: Sebastien Frey (Fiorentina)
Ibra egyenlõre még nem de ami késik...😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Kategóriák szerinti jelölések:
Legjobb olasz játékos: Daniele De Rossi (Roma), Andrea Pirlo (Milan), Francesco Totti (Roma)
Legjobb idegenlégiós: Zlatan Ibrahimovic (Inter), Kaka (Milan), Adrian Mutu (Fiorentina)
Legjobb kapus: Sebastien Frey (Fiorentina), Julio Cesar (Inter), Angelo Peruzzi (Lazio)
Legjobb fiatal: Riccardo Montolivo (Fiorentina), Giampaolo Pazzini (Fiorentina), Giuseppe Rossi (Villarreal)
Legjobb védõ: Marco Materazzi (Inter), Philippe Mexes (Roma), Alessandro Nesta (Milan)
Forrás: channel4.com
#acm
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
ez egy nemzetközi meccs amiért pontot adnak, és nekik sem mind1 hogy nyernek e vagy nem
ez nem olyan mint egy bajnoki meccs, hogy jövõ héten újra játszanak, itt 2-3havonta vanna jóesetben meccsek, sehogy nem érte volna meg nekik ha leadják...
az angolok azok, akik soha nem fognak ebt nyerni,spanyolok melett😄, majd jó lesz nézni ahogy leégnek ebn😄
Yo, Bitch!
izraelnek se keveset fizettek szerintem hogy ne adják le a meccset. az izraeli-orosz kapcsoltnál csak az izraeli-angol a jobb (najó meg az amerikaiak)... de azt se lesz rossz megnézni ahogy a világlegjobbjai angolocskák lebõgnek az eb-n jó szokásukhoz híven 😊 😊
még Horvátország csapkodja meg Angliát, és minden fasza lesz... 😊
FORZA ITALIA! <#mf2>#mf2>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
nem voltak jobba a skótok, lesgólal egyenlítettek, és nekünk nem adtak meg egy szabályos gólt, szegény ns mit fognak írni...
Yo, Bitch!
Donadoni-Ambrosini mi a közös? -Milan-
Persze ez csak vicc volt, de igazság van benne.
(semmi bajom a Milan játékosaival, pl. Pirlo és Gattuso a kedvenceim közt vannak)
Hajrá Magyarország!
nem jobbak sem az Olaszoknál sem a franciáknál,szerintem nincs helyük az EB-n
haverom hívott az elõbb, õ nézte a meccset azt mondta nagyon meleg volt végig a pite 😊
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
mindegy megvan,azalényeg
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"