Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nuno88
ezzel az eredménnyel kiegyeznék 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

ForzaInter
Legjobb olasz játékos: Andrea Pirlo (Milan)

Legjobb idegenlégiós: Kaka (Milan)

Legjobb kapus: Sebastien Frey (Fiorentina)

Legjobb fiatal: Giuseppe Rossi (Villarreal)

Legjobb védõ: Marco Materazzi (Inter)

Yo, Bitch!

ForzaInter
ezt osztom.

Yo, Bitch!

gabber_saviola
szerintem Frey nem akkora nagy durranás, nála szerintem Améia sokkal jobb

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nagyon sokáig Frey-t tartottam a világ egyik legjobb kapusának, de most már másként vélekedek, mivel látom hétrõl-hétre, hogy César, hogyan véd

Zsolti9014
szerintem Frey kb. 10x jobb mint Cesar. 😄
és ezt nem azért mondom mert iInteres, hiszen Frey is volt Interes, valamint Toldo, Peruzzi, Pagliuca a legjobbak közt voltak.

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
jaja Pirlónak is ott lenne a helye

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

jah monnyuk azt nem figyeltem hogy tavalyi teljesítmény 😄

azt hittem csak, hogy a 2007es év 😛

de amugy jah akkor viszont a Kaka lehet az elsõ

kapusposzton meg egyértelmû, mert a másik 2 nem valami nagy szám, max. Frey de õ sem alakított sokat

ForzaInter
Ibrahimovic tavalyi teljesítménye alapján nem a legjobb, többivel egyetértek, bár még kapusposzton nem tudom eldöntei ki volt a legjobb😄

Yo, Bitch!

szar lehet neked 😊

ForzaInter
erõst túlzást érzek😄

Yo, Bitch!

Kategóriák szerinti jelölések:

Legjobb olasz játékos: Francesco Totti (Roma)

Legjobb idegenlégiós: Zlatan Ibrahimovic (Inter)

Legjobb kapus: Julio Cesar (Inter)

Forrás: csesza.com

Zsolti9014
én legjobb olasznak csakazértis Pirlót tenném, a többiben egyetértek a #7756-tal.
Talán még a fiatalok közül Montolivo versengene, de Rossi valóban jobb szezont zárt.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
akkor viszont Gio összvissz ha 3 meccsen játszott,és csak a Serie A-sokat vették figyelembe😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
na és Chivu miért?:|
egyáltalán nem jáccik rosszul...
ezt osztályzatai is biztosítsák... még Suazot megértem, de Materazzi miért?
elõzõ szezonja fantasztiksu volt, idén meg még nemjáccot mert sérült...
semmi értelme az ilyeneknek.

Yo, Bitch!

gabber_saviola
természetesen énis így gondoltam 😊

9csöves9
az elõzõ szezonra vonatkozik

gabber_saviola
hát nálam ez a lista kb. ilyen lenne:

Legjobb kapus: Alberto Fontana (Palermo)

Legjobb fiatal: Sebastian Giovinco ( Empoli, Juventus)

Legjobb védõ: Felipe (Udinese)

Nuno88
hát jah sztem is, én Nestát se tenném bele mondjuk

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

fsgh
na ez is csak pofára megy... :\

Materazzit betenni a legrossab játékosok közé ebben az évben, vicc...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Nuno88
Immár ötödször hirdette meg szavazását a Radio2 rádióállomás, amely 39 szakértõ bevonásával hozta össze az ötvenes listát. A Bajnokok Ligája-gyõztes Milan gárdája büszkélkedhet idén a legtöbb jelölttel, összesen tíz milánói piros-fekete nyerte el a jelölõk bizalmát, többek között a színészkedésével Olaszországban nagy derültséget kiváltó Dida, az egy rossz mozdulattól hónapokra lesérülõ Ronaldo és a gólcipõjét Pármában hagyó Gilardino került a legrosszabbak közé.

Az Inter szorosan követi városi vetélytársát nyolc jelöltjével. Az egész mezõny legnagyobb esélyese az az Adriano, aki tavaly már elhódította a kétes értékû trófeát. A Juventusból a kispadmelegítõ Boumsong került a listára, de verseng a címért a Serie A három nyári átigazolása is: Suazo, Chivu és Tiago Mendes is az ötvenes lista tagjai.

Némi meglepetésre bekerült hét világbajnok is: a már említett Gilardinón kívül Simone Barone, Alessandro Del Piero, Marco Amelia, Fabio Grosso, Alessandro Nesta és Marco Materazzi készülhet az év Aranykuka-díjára.

A Bidone d'Orót, vagyis az Aranykuka-díjat, 2006-ban meggyõzõ fölénnyel, 3215 szavazattal Adriano nyerte, mögötte másodikként Gilardino végzett 929 vokssal. 2005-ben Christian Vieri, azt megelõzõen pedig Nicola Legrottaglie kapta meg a megtisztelõnek egyáltalán nem nevezhetõ elismerést.

Kit--Kat
Én igen, Nesta!😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

miki36
ugyanez

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Nuno88
én is ezeket jelölném meg de a védõknél Materazzi és Nesta közt nem tudnék dönteni

9csöves9
szerintem

Legjobb kapus: Sebastien Frey (Fiorentina)

fsgh
hmm a védõ és kapus posztot hozhatja az Inter ^^

Ibra egyenlõre még nem de ami késik...😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

LasCar16
Nyilvánosságra hozták a 2006/2007-es Olasz Futball Oscar jelöltjeinek névsorát.

Kategóriák szerinti jelölések:

Legjobb olasz játékos: Daniele De Rossi (Roma), Andrea Pirlo (Milan), Francesco Totti (Roma)

Legjobb idegenlégiós: Zlatan Ibrahimovic (Inter), Kaka (Milan), Adrian Mutu (Fiorentina)

Legjobb kapus: Sebastien Frey (Fiorentina), Julio Cesar (Inter), Angelo Peruzzi (Lazio)

Legjobb fiatal: Riccardo Montolivo (Fiorentina), Giampaolo Pazzini (Fiorentina), Giuseppe Rossi (Villarreal)

Legjobb védõ: Marco Materazzi (Inter), Philippe Mexes (Roma), Alessandro Nesta (Milan)

Forrás: channel4.com

#acm

gabber_saviola
gratula a srácoknak, menyünk megnyerni az eb-t.

Oziris666
Így is B-kerettel álltak ki de nemlényeg😄

jajjjj 😄DDddd

bmffm856
van pénz is a világon... ha nem Anglia bõrére megy a vásár, akkor elhiheted, hogy leadják a ruszkiknak...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

jajj ezek a dumák, miért is adta volna le Izrael a meccset?

ez egy nemzetközi meccs amiért pontot adnak, és nekik sem mind1 hogy nyernek e vagy nem

ez nem olyan mint egy bajnoki meccs, hogy jövõ héten újra játszanak, itt 2-3havonta vanna jóesetben meccsek, sehogy nem érte volna meg nekik ha leadják...

ForzaInter
ígyvan... oroszokat mindenesetre sajnáltam, hajtottak rendesen...
az angolok azok, akik soha nem fognak ebt nyerni,spanyolok melett😄, majd jó lesz nézni ahogy leégnek ebn😄

Yo, Bitch!

bmffm856
jaja jó nemzetközi kapcsolatok... szép summa horvátországnak, stb...
izraelnek se keveset fizettek szerintem hogy ne adják le a meccset. az izraeli-orosz kapcsoltnál csak az izraeli-angol a jobb (najó meg az amerikaiak)... de azt se lesz rossz megnézni ahogy a világlegjobbjai angolocskák lebõgnek az eb-n jó szokásukhoz híven 😊 😊

ForzaInter
Angolok kintvannak ebn... tudod...

Yo, Bitch!

bmffm856
jövõ nyáron remélem a bannerbe bekerül egy "Campioni d'Europa" cím is 😊 😊

bmffm856
é stato benissimo, ragazzi! 😊
még Horvátország csapkodja meg Angliát, és minden fasza lesz... 😊
FORZA ITALIA! <#mf2>

😄DDDDDDDdddddddd a bíboros 😄

Count Adyn
Nekem mindig Tim Curry ugrik be Donadoni fejérõl😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ForzaInter
megérdemelt gyõzelem8)
nem voltak jobba a skótok, lesgólal egyenlítettek, és nekünk nem adtak meg egy szabályos gólt, szegény ns mit fognak írni...

Yo, Bitch!

Nuno88
grat a válogatottnak 😊

Zsolti9014
én tudom!
Donadoni-Ambrosini mi a közös? -Milan-

Persze ez csak vicc volt, de igazság van benne.
(semmi bajom a Milan játékosaival, pl. Pirlo és Gattuso a kedvenceim közt vannak)

Hajrá Magyarország!

9csöves9
egyébként azt tudja valaki,hogy Ambrosini mit keres a válogatottban? szerintem hófehér maradt a gönce...

9csöves9
én is láttam,x lett volna talán az igazságos mert nagyon tudnak hajtani ezek a skótok,de képzetlenek.

nem jobbak sem az Olaszoknál sem a franciáknál,szerintem nincs helyük az EB-n

james69holden
panucci volt amúgy a 2. gól szerzõje, utolsó percben lõtte

haverom hívott az elõbb, õ nézte a meccset azt mondta nagyon meleg volt végig a pite 😊

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

9csöves9
a bíráskodás nagyon szar volt,Di Natale lõtt egy ugyanolyan gólt mint Miller,sõt a skót még elõrébb volt.a gyõztes gól elött se értettem miért a skótok ellen fújtak

mindegy megvan,azalényeg

james69holden
<#pias> <#eljen>

Zsolti9014
Ott van a csapat az EB-n!!!<#eljen><#worship>

Hajrá Magyarország!

Count Adyn
Ó je😄 gyõzelem😊 1-2

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

james69holden
1-1