Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. holland
2. orosz
3. román
4. olasz
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Hollandia
Olaszország
Románia
Franciaország
Szép😄D
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
grat neki, megérdemelte!

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
8.Csoport:
Montenegró
Grúzia
Ciprus
Írország
Bulgária
Olaszország
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Ennek ellenére õ is kiváló teljesítményt nyújtott, sõt az olasz gólt is õ szerezte!!!
Sebaj, így is szép volt fiúk!!!
Jövõre VB, majd ott visszavágunk!
Hajrá Magyarország!
Hall: Gondomar
ITALY
Starting five: Alexandre, Dè, Rocha Bertoni, Dudù, Marcinho
Substitutions: Nando Grana, Vinicius, Saad, Fabiano, Foglia, Caio (gk), Seco
Head Coach: Alessandro Nuccorini
RUSSIA
Starting five: Zouev, Kobzar, Pelè Junior, Cirilo, Malychev
Substitutions: Stepanov (gk), Shayakhmetov, Foukine, Duskhevich, Maevsky, Chistopolov, Khamadiyev
Head Coach: Oleg Ivanov
Scorers:
1-0 Nando Grana 2'37
2-0 Fabiano 30'10
1st Referee: Roberto Gracia Marin (Esp)
2nd Referee: Edi Sunjic (Cro)
3rd Referee: Vladimir Colbasiuc (Mda)
Timekeeper: Antonio Cardoso (Por)
Delegate: Stefan Tivold (Svn)
Referee Observer: Perry Gautier (Bel)
Yellow Card:
Fouls:
1st half: 0-1
2nd half: 2-3
A döntõben a házigazda portugálokat 2-2 után büntetõkkel 6-5 arányban búcsúztató spanyolok lesznek az ellenfelek.
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
ez most akkor hányadik kalap lesz?
szvsz "nagyképûen" nyúlt a labdáért 😛
a szerb-lengyel összefoglalónál kapcsoltam oda, ami még minig tart

anglia... szevasz 😄
azzurikba bele fog még törni pár csapatnak a bicskája, mindig akkor tud gyõzni amikor bizonyítani kell😊)) EB gyõzelem<#vigyor>#vigyor>...
#acm
már csak az EB-t kell megnyerni 😄ddddd
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"nagyon sokáig Frey-t tartottam a világ egyik legjobb kapusának, de most már másként vélekedek, mivel látom hétrõl-hétre, hogy César, hogyan véd"
köszönöm, de nincs szükségem segédanyagra és nem gondolom át mert ezt az én véleményem 😊
"Az Európa-bajnokság döntõje is ugyanolyan nehéz lesz, mint másfél éve az EB volt!" - nyilatkozta Donadoni. "El tudom képzelni, hogy ott is gyõzzünk, mert a célunk is ugyanaz, szerenténk minden tornát megnyerni, az olasz válogatottnak mindig ez a törekvése! Szeretnék egy olyan csapatot összehozni, amely mentalitásban a "Grande Milant" idézi, amely Sacchival végigverte Európát éveken át. Úgy vélem, az ösvény, amelyen haladunk tökéletes, remélhetõleg Ausztriában és Svájcban ezt be is fogjuk bizonyítani!"
😄Dddddddddd :}}}
#acm
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
szerintem ezt a mondatot gondold át mégegyszer 😊
egy kis segédanyag:
Sebastien Frey
Peruzzi nagy egyénisége a Calcionak, jól is védett tavaly, de nem hinném hogy megkapja. Julio Cesar meg szerintem meg se közelíti az elõzõeket... 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Legjobb olasz játékos: Andrea Pirlo (Milan)
Legjobb idegenlégiós: Kaka (Milan)
Legjobb kapus: Sebastien Frey (Fiorentina)
Legjobb fiatal: Riccardo Montolivo (Fiorentina)
Legjobb védõ: Marco Materazzi (Inter)
tavalyi szezonban messze õ volt a legjobb...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Toldo<#worship>#worship><#worship>#worship>
Yo, Bitch!