Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miki36
akkor én is csatlakozom😊
kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden olaszfannak😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

LasCar16

<#puszis><#puszis><#puszis>

#acm

gabber_saviola
:ASDsadsdasdasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasCar16
akkor csatlakozom én is😊
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Eredményekben, Gólokban, Trófeákban Gazdag Boldog Új Évet kívánok minden Olasz szimpatizánsnak😊 (mégha az Interben alig is vannakASDSDA)

#acm

Nuno88
Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet minden Olasz Fannak! 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

😄DDDdddd

Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! 😊

gabber_saviola
Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok Én is minden Olaszfannak, legyen az Interes, Milanos, Juvés....stb (na jó még a Messinásoknak és a Cataniásoknak is :dddd) 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok Az Olasz Foci Szerelmeseinek!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Toni 4-et rúgott az UEFA-kupában!
Grat neki!

Hajrá Magyarország!

bmffm856
emberileg abszolut érthetõ volt szerintem. más kérdés, hogy sportpályán jóval több önkontroll kéne, de azért ez a kiborulás még Cassanotól is durva volt, és nem mindennapos... én teljesen meg tudom érteni...
az viszont nagyon sportszerû volt ahogy Donadel meg Mutu elkezdte vígasztalni...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

LasCar16
lol

#acm

ForzaInter
akkor se kellet volna ekkora hisztit levágnia...

Yo, Bitch!

bmffm856
ez nem idegbetegség volt. még sírt is ha jól láttam... "élete legfontosabb meccse lett volna a Roma elleni" (#7867) nem csodálom hogy szakadt a cérna. ha mondjuk a Cagliari ellen játszanának jövõ héten tuti nem akad ki ennyire... 😊

9csöves9
élete legfontosabb meccse lett volna a Roma elleni

egyébként nekem a 2004-es EB-n változott meg róla teljesen a véleményem,hihetetlen ott mennyire felfogta hogy a válogatott meze van rajta

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
mindig is birtam Cassanot, de most nagyon sajnálom 😞

tudom, hogy az volt, de ez a kirohanása 😮

ForzaInter
idegbeteg, mindig is az volt.

Yo, Bitch!

ez idióta 😄

ha ez nem kokózik vagy valami akkor nemtom mivan vele 😄

9csöves9
Cassano sárgát kapott nem játszhat a Roma ellen.már sajnálom szegényt,mentálisan nagyon nagy problémái vannak

http://youtube.com/watch?v=6u1B1tmQLoM

LasCar16
bulvár hír:] töllem:] nektek:] :_

Foggia és egyik csapattársa Marchini az egyik edzésen összekaptak, ha minden igaz egy durva belépõ miatt amit Marchini követett el. A veszekedés annyira elfajult hogy az edzést félbe is kellett szakítani. Ezután Foggia bedurcizott, nem állt többé szóba Marchinivel, majd egyik este egy bárban tulajdonképpen megverette Marchinit egy barátjával. Foggia együtt jelent meg a bárban ezzel a baráttal, leültek Marchini asztalához, aztán Foggia magukra hagyta õket ... Marchini pedig az eset után orvosi kezelésre is szorult.

A sztorit az újságok abból a jegyzõkönyvbõl tudták meg ami Marchini nyilatkozatát tartalmazza, ugyanis a labdarúgó szövetség vizsgálatot indított.

Foggia hallgat, a Cagliari tagad, de amióta az ügy napvilágra került Foggia nem nagyon kerül be a csapat keretébe: elõször hazaküldték Nápolyba pihenni, most meg már nem is indokolják hogy miért került ki a keretbõl a srác.

#acm

9csöves9
most tényleg nagyon jó,de a szavazás már jópár hónapja megy.és szerintem régebben fõleg Inter drukkerek szavaztak rá

-o

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

látszik mennyire szánalomas, hogy odateszik jimenezt aki igen csak pörög
na errõl ennyit

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

9csöves9
2007-es "Aranykuka-díj"

Questa la classifica finale:
1. Adriano 19,98% 2.616 voti
2. Dida 10,86 % 1.422
3. Ronaldo 8,48 % 1.110
4. Ricardo Oliveira 6,58% 862
5. Tiago 5,99% 785
6. Cassano 5,89% 771
7. Jimenez 5,52% 723
8. Tristan 4,68% 613
9. Coco 4,51% 590
10. Gilardino 3,16% 414

gabber_saviola

Nuno88
Az olasz és a francia labdarúgó-válogatott az elmúlt évi németországi világbajnokság döntõjében mérkõzött meg egymással, az indulatok már a mérkõzés elõtt is az egekbe szöktek, és a mérkõzés után sem csitultak. A találkozón pályára lépõ Gennaro Gattuso szerint a francia kapitány, Raymond Domenech rossz példát mutat játékosainak.

- Az egyetlen személy a franciák oldaláról, aki képtelen megállni, hogy ne kommentálja a dolgokat, az Domenech. Õ tehet arról, hogy még mindig feszült a viszony a két nemzet válogatottjai között – mondta Gattuso. – A legjobban az bosszant, hogy ez az egész hercehurca teljesen felesleges. Egy személy néhány nem szerencsés megnyilvánulása miatt alakult ki az ellenségeskedés.

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

nah ez mondjuk igaz 😊

Zsolti9014
Ronaldinho és Brad Pitt 😄

Hajrá Magyarország!

Count Adyn
Fontana meg kiköpött Majka ugyebár😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nuno88
a legjobb Albelda és Sebestyén Balázs 😄

:ASDsasadasd

sztem egyik sem hasonlít a színész társára, nem úgy, mint a lentiek 😄

Zsolti9014
dede, múltkor még tvben is foglalkoztak vele 😄
Ballack meg Matt Damonra

Hajrá Magyarország!

hát valahogy nem 😄

Zsolti9014
Del Pierora meg Vin Diesel hasonlít (amikor Alex kopasz).

Hajrá Magyarország!

Count Adyn
Szóval helyesen😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Baszki😄DDD a tudatalatti😄ASDS
nembaj legalább lehet rajtam is röhögni😄

ForzaInter
Robert Redkanpp:S
Knepper...

Yo, Bitch!

Count Adyn
Találtam még 2 hasonlóságot😄

LasCar16

A gyõztesek rangsora bajnokságok szerint:

17 gyõzelem: Olaszország
12: Spanyolország
9: NSZK/Németország
5: Anglia
3: Szovjetunió
1: Csehszlovákia, Franciaország, Hollandia, Magyarország, Portugália.<#idiota><#idiota>

#acm

ForzaInter
elírtam😄

Yo, Bitch!

Nuno88

Zsolti9014
"A francia és az olasz nemzeti tizenegy az utóbbi egy évtizedben harmadszor fut össze nagy tornán: 1998-ban a vb negyeddöntõjében és 2000-ben az Eb döntõjében a gallok, míg a tavalyi világbajnokság fináléjában az itáliaiak diadalmaskodtak." -by NSO.

Akkor számoljuk csak össze:
1998 VB- elsõ
2000 EB- második
2006 VB -harmadik

tehát mivel 3+1=4, most NEGYEDSZER csapnak össze.

Olasz-francia döntõ sajnos nem lesz, max. elõdöntõ. Megtippelvén a meccseket, a végsõ sorrend szerintem:

1. Olaszország
2. Németország
3-4. Portugália és Franciaország

Ui.: valaki tudja, hogy EB-n miért nincs bronzmeccs? (csak mert futsalban van)

Hajrá Magyarország!

LasCar16
mér akkor van a szülinapod?😛 (sztem te június 29re gondoltál😛)

#acm

Zsolti9014
Gratula neki.

EB-csoport: brutális 😄

Hajrá Magyarország!

ForzaInter
Julius 29 dátum a lényeg nekünk😄

Yo, Bitch!

LasCar16
június 9. : Bern: Hollandia - Olaszország 20.45
június 13.: Zürich: Olaszország - Románia 18
június 17.: Zürich: Franciaország - Olaszország 20.45
-----------------------------------------------------
negyeddöntõ: június 21.: Bázel, 3. negyeddöntõ: C1 - D2 20.45

elõdöntõ: június 26.: Bécs: a 3. negyeddöntõ gyõztese - a 4. negyeddöntõ gyõztese 20.45

június 29.: Bécs 20.45 DÖNTÕ

#acm

ForzaInter
mi is ugy szeretjuk õket:-)

Yo, Bitch!

bmffm856
franciaország meg románia kéz a kézben esik ki. úgyis szeretik egymást, majd együtt sírnak... 😊

huhh 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ForzaInter
mindig nehezen kezdjük a nagy tornákat, de érzem ez meglesz, elsõk leszünk csoportba😊 válogatott akkor igazán jó mikor nagy tét van.
FORZA ITALIA!

Yo, Bitch!