Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden olaszfannak😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Eredményekben, Gólokban, Trófeákban Gazdag Boldog Új Évet kívánok minden Olasz szimpatizánsnak😊 (mégha az Interben alig is vannakASDSDA)
#acm
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
az viszont nagyon sportszerû volt ahogy Donadel meg Mutu elkezdte vígasztalni...
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
egyébként nekem a 2004-es EB-n változott meg róla teljesen a véleményem,hihetetlen ott mennyire felfogta hogy a válogatott meze van rajta
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ha ez nem kokózik vagy valami akkor nemtom mivan vele 😄
http://youtube.com/watch?v=6u1B1tmQLoM
Foggia és egyik csapattársa Marchini az egyik edzésen összekaptak, ha minden igaz egy durva belépõ miatt amit Marchini követett el. A veszekedés annyira elfajult hogy az edzést félbe is kellett szakítani. Ezután Foggia bedurcizott, nem állt többé szóba Marchinivel, majd egyik este egy bárban tulajdonképpen megverette Marchinit egy barátjával. Foggia együtt jelent meg a bárban ezzel a baráttal, leültek Marchini asztalához, aztán Foggia magukra hagyta õket ... Marchini pedig az eset után orvosi kezelésre is szorult.
A sztorit az újságok abból a jegyzõkönyvbõl tudták meg ami Marchini nyilatkozatát tartalmazza, ugyanis a labdarúgó szövetség vizsgálatot indított.
Foggia hallgat, a Cagliari tagad, de amióta az ügy napvilágra került Foggia nem nagyon kerül be a csapat keretébe: elõször hazaküldték Nápolyba pihenni, most meg már nem is indokolják hogy miért került ki a keretbõl a srác.
#acm
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
na errõl ennyit
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Questa la classifica finale:
1. Adriano 19,98% 2.616 voti
2. Dida 10,86 % 1.422
3. Ronaldo 8,48 % 1.110
4. Ricardo Oliveira 6,58% 862
5. Tiago 5,99% 785
6. Cassano 5,89% 771
7. Jimenez 5,52% 723
8. Tristan 4,68% 613
9. Coco 4,51% 590
10. Gilardino 3,16% 414

- Az egyetlen személy a franciák oldaláról, aki képtelen megállni, hogy ne kommentálja a dolgokat, az Domenech. Õ tehet arról, hogy még mindig feszült a viszony a két nemzet válogatottjai között – mondta Gattuso. – A legjobban az bosszant, hogy ez az egész hercehurca teljesen felesleges. Egy személy néhány nem szerencsés megnyilvánulása miatt alakult ki az ellenségeskedés.
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
sztem egyik sem hasonlít a színész társára, nem úgy, mint a lentiek 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
nembaj legalább lehet rajtam is röhögni😄

A gyõztesek rangsora bajnokságok szerint:
17 gyõzelem: Olaszország
12: Spanyolország
9: NSZK/Németország
5: Anglia
3: Szovjetunió
1: Csehszlovákia, Franciaország, Hollandia, Magyarország, Portugália.<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
#acm

Akkor számoljuk csak össze:
1998 VB- elsõ
2000 EB- második
2006 VB -harmadik
tehát mivel 3+1=4, most NEGYEDSZER csapnak össze.
Olasz-francia döntõ sajnos nem lesz, max. elõdöntõ. Megtippelvén a meccseket, a végsõ sorrend szerintem:
1. Olaszország
2. Németország
3-4. Portugália és Franciaország
Ui.: valaki tudja, hogy EB-n miért nincs bronzmeccs? (csak mert futsalban van)
Hajrá Magyarország!
június 13.: Zürich: Olaszország - Románia 18
június 17.: Zürich: Franciaország - Olaszország 20.45
-----------------------------------------------------
negyeddöntõ: június 21.: Bázel, 3. negyeddöntõ: C1 - D2 20.45
elõdöntõ: június 26.: Bécs: a 3. negyeddöntõ gyõztese - a 4. negyeddöntõ gyõztese 20.45
június 29.: Bécs 20.45 DÖNTÕ
#acm
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack