Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Queste le probabili formazioni di Italia-Portogallo, gara programma domani alle 20,45 allo stadio Letzigrund di Zurigo
ITALIA (4-2-3-1): 14 Amelia, 22 Oddo, 5 Cannavaro, 6 Barzagli, 19 Zambrotta, 13 Ambrosini, 21 Pirlo, 17 Palladino, 20 Perrotta, 11 Di Natale, 9 Toni (24 De Sanctis, 2 Cassetti, 3 Grosso, 15 Gamberini, 4 Aquilani, 10 De Rossi, 27 Quagliarella, 12 Borriello). Allenatore Donadoni.
PORTOGALLO (4-3-3): 1 Ricardo, 31 Bosingwa, 16 Carvalho, 30 Bruno Alves, 3 Caneiro, 20 Deco, 8 Petit, 18 Maniche, 17 Cristiano Ronaldo, 38 Makukula, 27 Quaresma (12 Quim, 35 Jorge Ribeiro, 5 Fernando Meira, 25 Raul Meireles, 26 Hugo Almeida, 32 Nani).
Allenatore Scolari.
Arbitro: Kever (Svizzera).
jol keni
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Milánó, február 4., 18.25 A Gazzetta összeállította a játékos-feleségek álomtizenegyét.
A jelek szerint az Európa-hírû olasz szaklap, a Gazzetta dello Sport is "bulvárosodik". Erre utal, hogy a sportlap nemrégiben összeállította az olasz Serie A-ban futballozó játékosok feleségeinek álomcsapatát. A "válogatott" felállásához a 3-4-3-as rendszert vették alapul.
Íme a csapat, amelyben természetesen számos manöken és médiasztár kapott helyet...
Kapus: Alena Seredova (a férj/élettárs: Buffon, Juventus)
Jobbhátvéd: Aida Yespica (Matteo Ferri, Roma)
Középhátvéd: Adelina Elisei (Chivu, Inter)
Balhátvéd: Rosy Dilettuso (Morris Carrozieri, Atalanta)
Jobb oldali középpályás: Helen Svedin (Figo, Inter)
Középsõ középpályás: Federica Ridolfi (Giannichedda, Livorno)
Irányító középpályás: Ilary Blasi (Totti, Roma)
Bal oldali középpályás: Manila Nazzaro (Cozza, Reggina)
Jobbszélsõ: Kartika Luyet (Ventola, Atalanta)
Középcsatár: Melissa Satta (Vieri, Fiorentina)
Balszélsõ: Malissa Catalini (Di vaio, Genoa)
Edzõ: Martina Colombani (Costacurta, Milan)
bájenesókaponthúúúú
Viviano-De Ceglie, Criscito, Motta, Coda- Nocerino, Giovinco, Montolivo, Cigarini- Rossi, Cerci
Hajrá Magyarország!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Kapusok: Consigli (Rimini), Viviano (Brescia)
Védõk: Coda (Udinese), Criscito (Genoa), De Ceglie (Siena), Marzoratti (Empoli), Motta (Torino), Rossettini (Siena), M Rossi (Parma)
Középpályások: Cigarini (Parma), Galloppa (Siena), Giovinco (Empoli), Montolivo (Fiorentina), Morosini (Vicenza), Nocerino (Juventus), Russotto (Treviso)
Csatárok: Cerci (Pisa), Osvaldo (Fiorentina), Pozzi (Empoli), G Rossi (Villarreal)
Rolando nem lett a miénk
Yo, Bitch!
ATALANTA
Acquisti: Fissore (d, Vicenza), Radovanovic (c, Smederevo); Paolucci (a, Udinese)
Cessioni: Defendi (a, Chievo); Zampagna (a, Vicenza); Zamblera (a, Newcastle)
CAGLIARI
Acquisti: Storari (p, Levante), Capecchi (p, Ravenna); Guberac (c, Nogometno Dru¹tvo Primorje), Rosano (c, Wanderers), Vitor Gomes (c, Rio Ave); Jeda (a, Rimini);
Cessioni: Marruocco (p, Ravenna); Bizera (d, Maccabi); Budel (c, Empoli), D'Agostino (c, Treviso)
CATANIA
Acquisti: Rossi (p, Triestina); Alvarez (d, Estudiantes), Silvestre (d, Boca Jrs); Pià (a, Treviso)
Cessioni: Nardini (d, Avellino), Minelli (d, Triestina); Millesi (c, Spezia), Llama (c, Newell's Old Boys); Babù (a, Triestina)
EMPOLI
Acquisti: Budel (c, Cagliari), Musacci (d, Massese)
Cessioni: Eder (a, Frosinone)
FIORENTINA
Acquisti: Da Costa (d, Psv Eindhoven); Cacia (a, Piacenza), Papa Waigo (a, Genoa)
Cessioni: Vanden Borre (d, Genoa), Balzaretti (d, Palermo); Lupoli (a, Treviso)
GENOA
Acquisti: Criscito (d, Juventus), Vanden Borre (d, Fiorentina), Masiero (a, Central Espanol), Wilson (a, Corinthians)
Cessioni: Coppola (c, Siena), Masiello (c, Bari); Papa Waigo (a, Fiorentina)
INTER
Acquisti: Maniche (c, Atletico Madrid)
Cessioni: Alfonso (p, Venezia); Maarufi (a, Twente); Adriano (a, San Paolo)
JUVENTUS
Acquisti: Stendardo (d, Lazio), Mellberg (d, Aston Villa, per giugno); Ekdal (c, Brommapojkarna, per giugno); Sissoko (c, Liverpool)
Cessioni: Boumsong (d, Lione), Criscito (d, Genoa); Olivera (c, Penarol), Almiron (c, Monaco)
LAZIO
Acquisti: Rolando (d, Belenenses), Radu (d, Dimano Bucarest), Rozenhal (Newcastle); Dabo (c, Manchester City), Bianchi (a, Manchester City)
Cessioni: Stendardo (d, Juventus), Scaloni (d, Maiorca); Makinwa (a, Reggina)
LIVORNO
Acquisti: Sidny (d, Nautico)
Cessioni: nessuno
MILAN
Acquisti: Gianola (c, Monza); Pato (a, Internacional)
NAPOLI
Acquisti: Navarro (p, Argentinos Juniors); Santacroce (d, Brescia); Mannini (c, Brescia); Pazienza (c, Fiorentina)
Cessioni: Maldonado (d, Chievo); Gatti (c, Modena); De Zerbi (a, Brescia)
PALERMO
Acquisti: Balzaretti (d, Fiorentina); De Melo (a, Le Mans, per giugno)
Cessioni: Brienza (a, Reggina), Diana (c, Torino), Pisano (d, Torino)
PARMA
Acquisti: Antonelli (c, Bari); Lucarelli (a, Shakhtar)
Cessioni: Cardone (d, Cesena), Tombesi (d, Avellino); Paponi (a, Cesena), Matteini (a, Vicenza),
REGGINA
Acquisti: Cirillo (d, Levante), Costa (d, Bologna); Stuani (a, Danubio), Brienza (a, Palermo); Makinwa (a, Lazio)
ROMA
Acquisti: nessuno
Cessioni: Andreolli (d, Vicenza); Kuffour (d, Ajax); Barusso (c, Galatasaray)
SAMPDORIA
Acquisti: Miglionico (d, Piacenza); Gulan (c, Partizan)
Cessioni: Bastrini (d, Modena); Caracciolo (a, Brescia), Foti (a, Messina)
SIENA
Acquisti: Kharja (c, Piacenza), Coppola (c, Genoa), Mancini (c, Taranto, per giugno); Riganò (a, Levante); Porta (a, River Plate Montevideo)
Cessioni: Grimi (d, Sporting Lisbona); Veron (c, Paok Salonicco); Bucchi (a, Bologna), Corvia (a, Lecce)
TORINO
Acquisti: Diana (c, Palermo), Pisano (d, Torino)
UDINESE
Acquisti: Colombo (c, AlbinoLeffe)
Cessioni: Sivok (c, Sparta Praga), Osso (c, Paganese), Boudianski (c, Lecce); Paolucci (a, Atalanta
Napoli nem kicsit jóljár Santacroceval és Manninivel
Yo, Bitch!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
#acm
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
samp-roma
inter-juve
lazio-fio
nem kis meccsek...
Il quadro dell`andata dei quarti di finale:
MERCOLEDÌ 23 GENNAIO
ore 15.00 Udinese-Catania
ore 18.30 Sampdoria-Roma
ore 21.00 Inter-Juventus
GIOVEDÌ 24 GENNAIO
ore 21.00 Lazio-Fiorentina
http://youtube.com/watch?v=7_6cTsuX-XY
hidd el ebbõl csak megint balhék lesznek.egy jó ideje van már egy mozgalom az olasz ultrák körében,a "no al calcio moderno".pont az ilyenek miatt indult:a pénzéhes ligavezetõk,a hagyományok eltörlése(vasárnap 3 óra),a szurkolók ellehetetlenítése stb
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Jelenleg Olaszországban a hétvégén négy különbözõ idõpontban rendeznek találkozókat.(szombat 18:00 és 20:30 ill. vasárnap 15:00 és 20:30)
A televíziós közvetítések miatt azonban több hasznot hozhatna, ha minél több idõpontra osztanák a bajnokikat.
Természetesen a klubok csak akkor lennének érdekeltek a változtatásban, ha ebbõl nekik is több bevétel jutna.
Akár már a következõ szezonban is láthatunk mérkõzéseket vasárnap dél tájékán és délután 16:30-kor.
Korábban egyszer már volt erre példa: 2000. január 9-én a Parma-Juventus 13:00-kor kezdõdött, de nem követték újabb találkozók.
A Liga elnöke, Antonio Matarrese a változtatás híve, és sürgeti a minél elõbbi voksolást az ügyben.
Forrás: channel4.com
#acm
FORZA INTER!
▓██▓▒░Forza Milan▓██▓▒░Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
La Gazzetta dello Sport's XI 2007-ben:
Frey; Maicon, Mexes, Cordoba, Zanetti; Figo, Cambiasso, Doni, Nedved; Ibrahimovic, Totti.
Coach: Roberto Mancini.