Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
udinese a köv. célpont...😄

gabber_saviola
tiszenegyesben? 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gercse
de a 11-esben bízzunk 😄

gabber_saviola
remélem a hatossal nem akarják végigjátszatni a meccset

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Italia-Portogallo: Probabili formazioni
Queste le probabili formazioni di Italia-Portogallo, gara programma domani alle 20,45 allo stadio Letzigrund di Zurigo

ITALIA (4-2-3-1): 14 Amelia, 22 Oddo, 5 Cannavaro, 6 Barzagli, 19 Zambrotta, 13 Ambrosini, 21 Pirlo, 17 Palladino, 20 Perrotta, 11 Di Natale, 9 Toni (24 De Sanctis, 2 Cassetti, 3 Grosso, 15 Gamberini, 4 Aquilani, 10 De Rossi, 27 Quagliarella, 12 Borriello). Allenatore Donadoni.

PORTOGALLO (4-3-3): 1 Ricardo, 31 Bosingwa, 16 Carvalho, 30 Bruno Alves, 3 Caneiro, 20 Deco, 8 Petit, 18 Maniche, 17 Cristiano Ronaldo, 38 Makukula, 27 Quaresma (12 Quim, 35 Jorge Ribeiro, 5 Fernando Meira, 25 Raul Meireles, 26 Hugo Almeida, 32 Nani).

Allenatore Scolari.

Arbitro: Kever (Svizzera).

gabber_saviola
jótól kérdezed 😄dd

ez a Malissa nem Bazzani nõje volt? sõt felesége? 😄

jol keni

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

gabber_saviola
Itt az olasz álomcsapat

Milánó, február 4., 18.25 A Gazzetta összeállította a játékos-feleségek álomtizenegyét.

A jelek szerint az Európa-hírû olasz szaklap, a Gazzetta dello Sport is "bulvárosodik". Erre utal, hogy a sportlap nemrégiben összeállította az olasz Serie A-ban futballozó játékosok feleségeinek álomcsapatát. A "válogatott" felállásához a 3-4-3-as rendszert vették alapul.
Íme a csapat, amelyben természetesen számos manöken és médiasztár kapott helyet...

Kapus: Alena Seredova (a férj/élettárs: Buffon, Juventus)
Jobbhátvéd: Aida Yespica (Matteo Ferri, Roma)
Középhátvéd: Adelina Elisei (Chivu, Inter)
Balhátvéd: Rosy Dilettuso (Morris Carrozieri, Atalanta)

Jobb oldali középpályás: Helen Svedin (Figo, Inter)
Középsõ középpályás: Federica Ridolfi (Giannichedda, Livorno)
Irányító középpályás: Ilary Blasi (Totti, Roma)
Bal oldali középpályás: Manila Nazzaro (Cozza, Reggina)

Jobbszélsõ: Kartika Luyet (Ventola, Atalanta)
Középcsatár: Melissa Satta (Vieri, Fiorentina)
Balszélsõ: Malissa Catalini (Di vaio, Genoa)

Edzõ: Martina Colombani (Costacurta, Milan)

bájenesókaponthúúúú

Zsolti9014
ebbõl én egy ilyen kezdõt raknék össze:

Viviano-De Ceglie, Criscito, Motta, Coda- Nocerino, Giovinco, Montolivo, Cigarini- Rossi, Cerci

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
😄dddddddd

9csöves9
õ még szerintem ehhez is túl fiatal😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
Luca Di Matteo? <#vigyor1>

Se Silvestrivel még jobb lenne

9csöves9
kihírdették az U21-es keretet,elég ütõs.Donadoni vasárnap hirdet

Kapusok: Consigli (Rimini), Viviano (Brescia)
Védõk: Coda (Udinese), Criscito (Genoa), De Ceglie (Siena), Marzoratti (Empoli), Motta (Torino), Rossettini (Siena), M Rossi (Parma)
Középpályások: Cigarini (Parma), Galloppa (Siena), Giovinco (Empoli), Montolivo (Fiorentina), Morosini (Vicenza), Nocerino (Juventus), Russotto (Treviso)
Csatárok: Cerci (Pisa), Osvaldo (Fiorentina), Pozzi (Empoli), G Rossi (Villarreal)

kb :}

gabber_saviola
hát akkor ez ilyen fake cucc :]

sõt még tuloznak is

Rolando nem lett a miénk

ForzaInter
lehet, utolsó nap volt még pár igazolás, ami hiányzik, pl Filkor a Grossethoz ment, Kwadwo Asamoah meg Torohoz...

Yo, Bitch!

gabber_saviola
hát ez még elég hiányos 😊

ForzaInter
Ecco il quadro completo degli affari del mercato "di riparazione":

ATALANTA

Acquisti: Fissore (d, Vicenza), Radovanovic (c, Smederevo); Paolucci (a, Udinese)
Cessioni: Defendi (a, Chievo); Zampagna (a, Vicenza); Zamblera (a, Newcastle)

CAGLIARI

Acquisti: Storari (p, Levante), Capecchi (p, Ravenna); Guberac (c, Nogometno Dru¹tvo Primorje), Rosano (c, Wanderers), Vitor Gomes (c, Rio Ave); Jeda (a, Rimini);
Cessioni: Marruocco (p, Ravenna); Bizera (d, Maccabi); Budel (c, Empoli), D'Agostino (c, Treviso)

CATANIA

Acquisti: Rossi (p, Triestina); Alvarez (d, Estudiantes), Silvestre (d, Boca Jrs); Pià (a, Treviso)
Cessioni: Nardini (d, Avellino), Minelli (d, Triestina); Millesi (c, Spezia), Llama (c, Newell's Old Boys); Babù (a, Triestina)

EMPOLI

Acquisti: Budel (c, Cagliari), Musacci (d, Massese)
Cessioni: Eder (a, Frosinone)

FIORENTINA

Acquisti: Da Costa (d, Psv Eindhoven); Cacia (a, Piacenza), Papa Waigo (a, Genoa)
Cessioni: Vanden Borre (d, Genoa), Balzaretti (d, Palermo); Lupoli (a, Treviso)

GENOA

Acquisti: Criscito (d, Juventus), Vanden Borre (d, Fiorentina), Masiero (a, Central Espanol), Wilson (a, Corinthians)
Cessioni: Coppola (c, Siena), Masiello (c, Bari); Papa Waigo (a, Fiorentina)

INTER

Acquisti: Maniche (c, Atletico Madrid)
Cessioni: Alfonso (p, Venezia); Maarufi (a, Twente); Adriano (a, San Paolo)

JUVENTUS

Acquisti: Stendardo (d, Lazio), Mellberg (d, Aston Villa, per giugno); Ekdal (c, Brommapojkarna, per giugno); Sissoko (c, Liverpool)
Cessioni: Boumsong (d, Lione), Criscito (d, Genoa); Olivera (c, Penarol), Almiron (c, Monaco)

LAZIO

Acquisti: Rolando (d, Belenenses), Radu (d, Dimano Bucarest), Rozenhal (Newcastle); Dabo (c, Manchester City), Bianchi (a, Manchester City)
Cessioni: Stendardo (d, Juventus), Scaloni (d, Maiorca); Makinwa (a, Reggina)

LIVORNO

Acquisti: Sidny (d, Nautico)
Cessioni: nessuno

MILAN

Acquisti: Gianola (c, Monza); Pato (a, Internacional)

NAPOLI

Acquisti: Navarro (p, Argentinos Juniors); Santacroce (d, Brescia); Mannini (c, Brescia); Pazienza (c, Fiorentina)
Cessioni: Maldonado (d, Chievo); Gatti (c, Modena); De Zerbi (a, Brescia)

PALERMO

Acquisti: Balzaretti (d, Fiorentina); De Melo (a, Le Mans, per giugno)
Cessioni: Brienza (a, Reggina), Diana (c, Torino), Pisano (d, Torino)

PARMA

Acquisti: Antonelli (c, Bari); Lucarelli (a, Shakhtar)
Cessioni: Cardone (d, Cesena), Tombesi (d, Avellino); Paponi (a, Cesena), Matteini (a, Vicenza),

REGGINA

Acquisti: Cirillo (d, Levante), Costa (d, Bologna); Stuani (a, Danubio), Brienza (a, Palermo); Makinwa (a, Lazio)

ROMA

Acquisti: nessuno
Cessioni: Andreolli (d, Vicenza); Kuffour (d, Ajax); Barusso (c, Galatasaray)

SAMPDORIA

Acquisti: Miglionico (d, Piacenza); Gulan (c, Partizan)
Cessioni: Bastrini (d, Modena); Caracciolo (a, Brescia), Foti (a, Messina)

SIENA

Acquisti: Kharja (c, Piacenza), Coppola (c, Genoa), Mancini (c, Taranto, per giugno); Riganò (a, Levante); Porta (a, River Plate Montevideo)
Cessioni: Grimi (d, Sporting Lisbona); Veron (c, Paok Salonicco); Bucchi (a, Bologna), Corvia (a, Lecce)

TORINO

Acquisti: Diana (c, Palermo), Pisano (d, Torino)

UDINESE

Acquisti: Colombo (c, AlbinoLeffe)
Cessioni: Sivok (c, Sparta Praga), Osso (c, Paganese), Boudianski (c, Lecce); Paolucci (a, Atalanta

Napoli nem kicsit jóljár Santacroceval és Manninivel

Yo, Bitch!

Count Adyn
Mondjuk Dida, amikor megsimizték és összerogyott a skótóknál😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasCar16
brettpitt?}

#acm

Count Adyn
Azt a legjobb színésznek kéne adni nem?😄DDDDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasCar16
banok
a ma délutáni meccsek összefoglalója
video

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

fasza kis meccsek lesznek itt 😊

samp-roma
inter-juve
lazio-fio

nem kis meccsek...

9csöves9
olasz kupa

Il quadro dell`andata dei quarti di finale:

MERCOLEDÌ 23 GENNAIO
ore 15.00 Udinese-Catania
ore 18.30 Sampdoria-Roma
ore 21.00 Inter-Juventus
GIOVEDÌ 24 GENNAIO
ore 21.00 Lazio-Fiorentina

9csöves9
😄DDD

MAuri? 😛PPPPPPPPPPPPPPP

Count Adyn
Empoli Reggina érdekes meccs eddig😄

gercse
nem csak ügyes a srác, de milyen gyors is 😄

9csöves9
korábban beszéltük,hogy Alex és Totti után vajon ki lehet az új 10-s,az új fantasista.itt a válasz:

http://youtube.com/watch?v=7_6cTsuX-XY

gabber_saviola
párszor voltam kint még enbéegyben deles Fradimeccsen, hát "jóebédhezjófocit" nem volt az igazi, maradjon csak az a 3as kezdés.

9csöves9
egy meccsrejárónak kevés undorítóbb idõpont van egy vasárnap 12 óránál

hidd el ebbõl csak megint balhék lesznek.egy jó ideje van már egy mozgalom az olasz ultrák körében,a "no al calcio moderno".pont az ilyenek miatt indult:a pénzéhes ligavezetõk,a hagyományok eltörlése(vasárnap 3 óra),a szurkolók ellehetetlenítése stb

fsgh
sztem attól még mehetne 3kor is meccs szal 12-kor 3-kor 5-kor meg mondjuk még 8kor...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

9csöves9
a vasárnap 3 óra az olaszoknál szent,nem tudom minek akarják megint magukra haragítani az ultrákat

fsgh
ez jó dolog szerintem😊 milyen lenne már ha egész vasárnap olasz bajnokik mennének😊))

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

LasCar16
Elképzelhetõ, hogy a közeljövõben a Serie A mérkõzéseinek kezdési idõpontjait megváltoztatják, ha elfogadásra kerül egy új javaslat.

Jelenleg Olaszországban a hétvégén négy különbözõ idõpontban rendeznek találkozókat.(szombat 18:00 és 20:30 ill. vasárnap 15:00 és 20:30)

A televíziós közvetítések miatt azonban több hasznot hozhatna, ha minél több idõpontra osztanák a bajnokikat.

Természetesen a klubok csak akkor lennének érdekeltek a változtatásban, ha ebbõl nekik is több bevétel jutna.

Akár már a következõ szezonban is láthatunk mérkõzéseket vasárnap dél tájékán és délután 16:30-kor.

Korábban egyszer már volt erre példa: 2000. január 9-én a Parma-Juventus 13:00-kor kezdõdött, de nem követték újabb találkozók.

A Liga elnöke, Antonio Matarrese a változtatás híve, és sürgeti a minél elõbbi voksolást az ügyben.

Forrás: channel4.com

#acm

hmm megint játszunk majd májusban az olaszok ellen 😛😄

FORZA INTER!

kajak egyre viccesebb vagy <#szomoru1>

DjCooll
:ASDDADS:AAA:XdASSDGFGF

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

LasCar16
gabber még 4pontot nekije oszt banamák_ASD

#acm

ne spamelj ;>>

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

LasCar16
akkor most térjünk rá a nemzetközi trófeákra is?_ASD_

#acm

ezek közül melyik milanos? ja hogy egyikse <#mf1>

természetesen gratulálok mind a 11 játékosnak és az edzõnek is

LasCar16
kitérdekel itt az Inter?_ASD::AS

#acm

Olaszországban az év játékosa: Ibrahimovic

La Gazzetta dello Sport's XI 2007-ben:
Frey; Maicon, Mexes, Cordoba, Zanetti; Figo, Cambiasso, Doni, Nedved; Ibrahimovic, Totti.

Coach: Roberto Mancini.

gercse
Akkor én sem maradok ki,

Boldog Karácsonyt és új évet minden olasz foci szeretõnek !

Nuno88
ez nekem is megvan! ebben a számban volt Kaká az aranylasztival 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009