Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
magyatul=magyarul

gercse
magyatul nemzetközit jelent az Internationale, nem?

banok
...nemzetközicsapat...
na most emlékezz vissza, hogy milyen törvényt hoztál te itt pont egy éve.

segítek: cselszkizés.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gabber_saviola
na kisbarátom mesélj miért kéne? 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

banok
na írjál be magadnak egy büntipontot.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gabber_saviola
el sem kezdödött még a nemzetközicsapat vs. fõvárosi farkasok, a sport1-es kommentátorok már kiénekelték a vendéggyõzelmet 😄dddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Zsolti9014
úgy legyen!

Hajrá Magyarország!

LasCar16
Olasz aranyéremmel zárul nyáron az osztrák-svájci labdarúgó Európa-bajnokság Rosalinde Haller, Ausztria leghíresebb jósa szerint. "Nyolcvan százalékra tehetõ az olasz diadal, mi sajnos már a csoportmeccsek során kiesünk. A németek a negyeddöntõig jutnak" - közölte a látnok, aki 30 éve tevékenykedik a parapszichológiában. Ami a pontos menetrendet illeti, a prognózis alapján Bázelben Horvátország Portugáliával, Bécsben Olaszország Franciaországgal játszik elõdöntõt, majd az olasz-portugál finálé az elõbbi válogatott sikerével végzõdik. Haller korábban olyan eseményeket is megjósolt, mint a 2004-es délkelet-ázsiai szökõár vagy a 2000-ben 155 életet követelõ kapruni gleccservasúttûz.

#acm

gabber_saviola
Nyugodjon Békében! <#sir>

bmffm856
Aupa Athletic! 😊😊😊 én spanyolból csak a Bilbao meccseket nézem, de azt ki nem hagynám... az el clásicó se érdekel, csak a Bilbao... 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Lombardini
Szegény fiú! Nyugodjon Békében! 😞

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Zsolti9014
Olasz gyõzelem egy halott kisfiú emlékére
2008.02.08. 10:00

Marco Amelia a portugálok elleni gyõzelem után egy 14 éves kisfiú emlékének ajánlotta csapata gyõzelmét.

Az olaszok 25 esztendõs világbajnok kapusa Gianluigi Buffon sérülése miatt állhatott a Squadra Azzurra kapujában a Portugália elleni 3-1-es gyõzelem alkalmával. Amelia kiválóan védett, majd a meccs után egy kisfiú emlékének ajánlotta a diadalt.

A 14 éves Alessandro Bini szombaton hunyt el, miután az Almas Roma mérkõzésén nekizuhant egy pálya szélén lévõ csõnek. Szülei azonnal kórházba vitték, azonban még az autóban életét vesztette. "Ezt a gyõzelmet annak a kisfiúnak ajánlom, aki hétvégén a pályán veszítette életét" - nyilatkozta a mérkõzés után a Livorno portása.

Bini halála miatt egyébként a rendõrség is nyomozásba kezdett.

Szép gesztus!
Nyugodjon Békében!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
meg Bilbaot Iraola miatt.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
van köztük angolfoci és spanyolfoci rajongó is,
én meg pl. spanyolokból csak a nagy rangadókat, esetleg Villarrealt, Sevillát tudok nézni.

Hajrá Magyarország!

bmffm856
fogadjunk, hogy akik ezt mondják azok "nemzetisporton nevelkedett" világon-a-legjobbak-mi-vagyunk-de-az-EBn-nem-vagyunk-ott-és-66-óta-semmit-nem-nyertünk angolfoci rajongók 😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Zsolti9014
2008-02-07
Donadonival hosszabbítana az olasz szövetség
Külföldi labdarúgás

A nyári Európa-bajnokság után is Roberto Donadoni lehet az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A fiatal szakember a napokban kezdi meg a tárgyalást a szövetség vezetõivel szerzõdésének meghosszabbításáról.

A korábbi Milan-játékos a 2006-os világbajnoki gyõzelem után Marcelo Lippitõl vette át az azzurik irányítását, és ugyan a válogatott vezetésével nem kezdte valami parádésan a 2008-as Eb-selejtezõket, de végül gond nélkül kijutott az idén nyári kontinensviadalra.

Olaszország Portugália elleni, szerda esti parádés, 3-1-es gyõzelme úgy látszik megtette a hatását, hiszen a szövetség illetékesei máris Donadoni szerzõdésének meghosszabbításán fáradoznak.

- A napokban leülünk Donadonival és megpróbálunk közös nevezõre jutni. A szövetségi kapitány tudja, hogy bízunk benne, és ez nagyban megkönnyíti majd a helyzetünket - nyilatkozta Giancarlo Abete, az Olasz Labdarúgó Szövetség elnöke.

A 44 éves szakvezetõ egyelõre szûkszavúan, de annál boldogabban kommentálta a szerzõdés-hosszabbításról szóló híreket. Donadoni nem sietteti a dolgot, már csak azért sem, mert szerinte szóban már minden jelentõs kérdésben megegyeztek.

- Az elnök úr szóban már utalt rá, hogy mi lenne, ha továbbra is én lennék a kapitány. Be kell vallanom, hogy ez nagyon nagy megelégedéssel tölt el. A megfelelõ pillanatban tárgyalóasztalhoz ülünk, és megkezdjük a tárgyalásokat, de nincs miért izgulnom, számomra az adott szó mindennél többet ér - mondta Donadoni.

A világbajnoki címvédõ olasz válogatott a júniusi Európa-bajnokságon Hollandiával, Romániával és a nagy rivális Franciaországgal együtt a legnehezebb csoportba került. Korábban lehetett olyan híreket hallani, hogy ha a taljánok leszerepelnek az Eb-n, akkor Donadoninak mennie kell, és a Milan trénere, Carlo Ancelotti veszi át a válogatott irányítását, ám most úgy fest, a szövetség már a kontinensviadal elõtt szerzõdést hosszabbít a jelenlegi kapitánnyal.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
különben suliban is mindig azt hallom a haveroktól, hogy azok a patkány olaszok nem is tudnak focizni, meg az nem is foci, meg nem érdemelték meg a vb címet. meg ugye Zombori a sporttv-n is ezt mondta.
meg azzal hogy az olaszok mennyire védekezne is tele van a t.k.m ugyanis az kb. a 60-as évek catenacciója volt, de most nem érzem úgy hogy pl. egy angol csapatnál védekezõbbek lennének.
meghaladja a képességüket ha nem a megyekelõrefejjelafalnak típusú focit kell nézni, hanem a logikusan, centirõl centire felépített -ahogy mondod kombinatív- csodálatos futballt.

Persze ízlések és pofonok.

igazából megtanultam ezt kizárni, és nem foglalkozni velük. az eredmények az olasz csapatot igazolják! Grande Italia!

Hajrá Magyarország!

LasCar16
deffenzívebb kombinatívabb fociért nem rajonganak, pedig ez hossza az eredményeket...csesszék meg a technikás szélsõiket a luzitánok,ha nincs védelmük... sokkal jobbak voltunk...és szerintem ezt az EB-n is bebizonyítjuk a halálcsoportban, grande italia!

#acm

Zsolti9014
Olaszország 3-1-re verte Portugáliát Zürichben, Cristiano Ronaldo ide, Quaresma oda. Az olaszok ugyanis Quaresmára Quagliarellával feleltek, így végül 3-1-re nyerték a presztízscsatát. "Az olaszok tapasztalata" - sóhajtott fel Scolari. Az olaszok szerencséje - állítjuk mi, látva a gólokat.

Az anyjuk p...áját!
Ez a magyar sajtó...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Grande Italia!
De nem szabad elbízni magát a csapatnak, és meglesz az EB!
A VB elõtt is megvertünk egy nagycsapatot, a németeket. akkor jó elõjel volt!

Hajrá Magyarország!

Count Adyn
Aki csigát eszik, sikeres ember nem lehet<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Lõjön is gólokat, ne maradjon a hétvégére neki a tarsolyba😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasCar16
Kvajjarella beállt 3-1 😊))))

#acm

LasCar16
nah wazze Quaresma bevágta 2-1 Grosso elfelejtett helyezkedni a Lyonba...látjátok franciákná csak romlik minden-.-

#acm

LasCar16
Palladinot cseréjjék le...Juvésok rontják a teljesítményt<#vigyor1>

#acm

LasCar16
Cannavaro h mentett már😄ddd nah asszem zsbben az EB:ASD

#acm

LasCar16
na annak örülök h Andrea formában van, milyen zsugákat ad már😛

#acm

Count Adyn
Nekem egy olasz játékos képe van ráfagyva ott a képre, a szemét meg kitakarja egy no input data felirat, mint valami pedofil körözési képe ugy néz ki😄DDDDDDD

gabber_saviola
mily kedves a Milánosbarátom 😄ddddd

gabber_saviola
ja ott nincs most semmi 😞

LasCar16
ez a védekezés luizitán barátaim😄ddd dejókvagyunkhátul<#alien>

#acm

Count Adyn
Rai Uno -t ienkor letiltják a kecik?😮

LasCar16
sopcastontekeci:CcccASDA<#puszis><#pias>

#acm

gabber_saviola
holnézed paróka? 😄dd

LasCar16
védelmünkrõl meg minden kijön, megy a blokk rendesen..aztán két húzásból a kapujuknál vagyunk, remélem látjátok Nani és Ronaldo arcát😛

#acm

LasCar16
Palladinooo de szépen játszunk...keresztléc:S

#acm

Count Adyn
Épp az angol-svájcra kacspoltam, most egyenlitett svájc,
Capello most káromkodik magába mint a kocsis szerintem😄DD

gabber_saviola
53. percben Barzagli le Gamberini be <#worship>

LasCar16
nah ideje bekapcsolódni😛 <#worship><#worship>

#acm

gercse
már 2-0 😊 Pirlo

Zsolti9014
45. percben Toni góljával 1-0

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
Italia-Portogallo, le formazioni ufficiali

Le formazioni ufficiali di Italia-Portogallo, gara amichevole che si disputerà stasera a Zurigo.

Italia (4-1-4-1): Amelia; Oddo, Cannavaro, Barzagli, Zambrotta; De Rossi; Palladino, Pirlo, Ambrosini, Di Natale; Toni. Panchina: De Sanctis, Cassetti, Gamberini, Grosso, Aquilani, Perrotta, Quagliarella, Borriello

Portogallo (4-3-3): Ricardo; Bosingwa, Ricardo Carvalho, Bruno Alves, Caneira; Maniche, Petit, Deco; Cristiano Ronaldo, Makukula, Quaresma. Panchina: Quim, Paulo Ferreira, Fernando Meira, Raul Meireles, Rui Patricio, Hugo Almeida, Nani, J. Ribeiro.

Zsolti9014
😄 okés (persze csak vicceltem)

Hajrá Magyarország!

9csöves9
az orapak nem hangzik jól :c

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

LasCar16
nézzed fordítva -.-

#acm

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
jaja, Ambrosini helyett is kipróbálhatná pölö C. Zanettit, elég jó formában van.

Hajrá Magyarország!

LasCar16
Donadoni Milan játékos volt, szimpátia szagot érzek-.-

#acm

Nuno88
jézus Oddo mit küld a válogatottban? olyan gyenge mint a harmat...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

gabber_saviola
már értem 😄ddddd