Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na most emlékezz vissza, hogy milyen törvényt hoztál te itt pont egy éve.
segítek: cselszkizés.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
#acm
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
2008.02.08. 10:00
Marco Amelia a portugálok elleni gyõzelem után egy 14 éves kisfiú emlékének ajánlotta csapata gyõzelmét.
Az olaszok 25 esztendõs világbajnok kapusa Gianluigi Buffon sérülése miatt állhatott a Squadra Azzurra kapujában a Portugália elleni 3-1-es gyõzelem alkalmával. Amelia kiválóan védett, majd a meccs után egy kisfiú emlékének ajánlotta a diadalt.
A 14 éves Alessandro Bini szombaton hunyt el, miután az Almas Roma mérkõzésén nekizuhant egy pálya szélén lévõ csõnek. Szülei azonnal kórházba vitték, azonban még az autóban életét vesztette. "Ezt a gyõzelmet annak a kisfiúnak ajánlom, aki hétvégén a pályán veszítette életét" - nyilatkozta a mérkõzés után a Livorno portása.
Bini halála miatt egyébként a rendõrség is nyomozásba kezdett.
Szép gesztus!
Nyugodjon Békében!
Hajrá Magyarország!
én meg pl. spanyolokból csak a nagy rangadókat, esetleg Villarrealt, Sevillát tudok nézni.
Hajrá Magyarország!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Donadonival hosszabbítana az olasz szövetség
Külföldi labdarúgás
A nyári Európa-bajnokság után is Roberto Donadoni lehet az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A fiatal szakember a napokban kezdi meg a tárgyalást a szövetség vezetõivel szerzõdésének meghosszabbításáról.
A korábbi Milan-játékos a 2006-os világbajnoki gyõzelem után Marcelo Lippitõl vette át az azzurik irányítását, és ugyan a válogatott vezetésével nem kezdte valami parádésan a 2008-as Eb-selejtezõket, de végül gond nélkül kijutott az idén nyári kontinensviadalra.
Olaszország Portugália elleni, szerda esti parádés, 3-1-es gyõzelme úgy látszik megtette a hatását, hiszen a szövetség illetékesei máris Donadoni szerzõdésének meghosszabbításán fáradoznak.
- A napokban leülünk Donadonival és megpróbálunk közös nevezõre jutni. A szövetségi kapitány tudja, hogy bízunk benne, és ez nagyban megkönnyíti majd a helyzetünket - nyilatkozta Giancarlo Abete, az Olasz Labdarúgó Szövetség elnöke.
A 44 éves szakvezetõ egyelõre szûkszavúan, de annál boldogabban kommentálta a szerzõdés-hosszabbításról szóló híreket. Donadoni nem sietteti a dolgot, már csak azért sem, mert szerinte szóban már minden jelentõs kérdésben megegyeztek.
- Az elnök úr szóban már utalt rá, hogy mi lenne, ha továbbra is én lennék a kapitány. Be kell vallanom, hogy ez nagyon nagy megelégedéssel tölt el. A megfelelõ pillanatban tárgyalóasztalhoz ülünk, és megkezdjük a tárgyalásokat, de nincs miért izgulnom, számomra az adott szó mindennél többet ér - mondta Donadoni.
A világbajnoki címvédõ olasz válogatott a júniusi Európa-bajnokságon Hollandiával, Romániával és a nagy rivális Franciaországgal együtt a legnehezebb csoportba került. Korábban lehetett olyan híreket hallani, hogy ha a taljánok leszerepelnek az Eb-n, akkor Donadoninak mennie kell, és a Milan trénere, Carlo Ancelotti veszi át a válogatott irányítását, ám most úgy fest, a szövetség már a kontinensviadal elõtt szerzõdést hosszabbít a jelenlegi kapitánnyal.
Hajrá Magyarország!
meg azzal hogy az olaszok mennyire védekezne is tele van a t.k.m ugyanis az kb. a 60-as évek catenacciója volt, de most nem érzem úgy hogy pl. egy angol csapatnál védekezõbbek lennének.
meghaladja a képességüket ha nem a megyekelõrefejjelafalnak típusú focit kell nézni, hanem a logikusan, centirõl centire felépített -ahogy mondod kombinatív- csodálatos futballt.
Persze ízlések és pofonok.
igazából megtanultam ezt kizárni, és nem foglalkozni velük. az eredmények az olasz csapatot igazolják! Grande Italia!
Hajrá Magyarország!
#acm
Az anyjuk p...áját!
Ez a magyar sajtó...
Hajrá Magyarország!
De nem szabad elbízni magát a csapatnak, és meglesz az EB!
A VB elõtt is megvertünk egy nagycsapatot, a németeket. akkor jó elõjel volt!
Hajrá Magyarország!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
#acm
#acm
Capello most káromkodik magába mint a kocsis szerintem😄DD
Le formazioni ufficiali di Italia-Portogallo, gara amichevole che si disputerà stasera a Zurigo.
Italia (4-1-4-1): Amelia; Oddo, Cannavaro, Barzagli, Zambrotta; De Rossi; Palladino, Pirlo, Ambrosini, Di Natale; Toni. Panchina: De Sanctis, Cassetti, Gamberini, Grosso, Aquilani, Perrotta, Quagliarella, Borriello
Portogallo (4-3-3): Ricardo; Bosingwa, Ricardo Carvalho, Bruno Alves, Caneira; Maniche, Petit, Deco; Cristiano Ronaldo, Makukula, Quaresma. Panchina: Quim, Paulo Ferreira, Fernando Meira, Raul Meireles, Rui Patricio, Hugo Almeida, Nani, J. Ribeiro.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Magyarország!
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009