Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
lol Toldo??

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasCar16
Inzaghit is sajnálom a jelenlegi formája miatt <#smile>

#acm

ForzaInter
megvan az olasz keret!

íme:

Az Európa Bajnokságra utazó olasz keret:

Kapusok: Buffon (Juventus), Amelia (Livorno), Toldo (Inter)

Hátvédek: Zambrotta (Barcelona), Oddo (Milan), Grosso (Lyon), Chiellini (Juventus), Materazzi (Inter), Cannavaro (Real Madrid), Barzagli (Palermo), Panucci (Roma)

Középpályások: Gattuso (Milan), Ambrosini (Milan), Pirlo (Milan), Perrota (Roma), De Rossi (Roma), Aquilani (Roma), Camoranesi (Juventus)

Csatárok: Del Piero (Juventus), Toni (Bayern München), Di Natale (Udinese), Quagliarella (Udinese), Borriello (Genoa)

sajnos Gamberini,Zanetti és Cassano se megy...

Yo, Bitch!

ForzaInter
maradék 6 helyel egyetértek.

Yo, Bitch!

9csöves9
Zanetti idén az a játékos nálunk aki egész évben folyamatosan jó teljesítményt nyújtott. meglehet nézni az olasz sportujságok osztályzatai alapján az egész éves helyezését,nem emlékszem pontosan de biztosan top 5-ben van

nálam a maradék 6 hely:

1 kapus (tökmindegykiaz),Chiellini,Gamberini,Zanetti,Aquilani,Cassano

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

ForzaInter
én nem néztem le.

Yo, Bitch!

LasCar16
nem nézem le de ti se Ambrosinit 😉

#acm

ForzaInter
Zanetti is volt annyira jó, és semmivel nem roszab játékos mint Ambrosini, nem kell lenézni...

Yo, Bitch!

LasCar16
Ambrosini remekül játszott az egész szezonban, stabilitás alapján õt tudnám kiemelni a Milanból...
Zanetti sem volt rossz de ne röhögtessetek azért..

#acm

ForzaInter
Zanettit és Aquilanit meg Gamberinit remélem kiviszi.

Yo, Bitch!

Zsolti9014
ez eddig nem rossz, de én Ambrosinit nem biztos hogy betenném már, idén Zanetti jobb formában játszik pl.
tudom, kicsit elfogult vagyok, de egyébként Ambrosinit jó játékosnak is tartom és tisztelem is, de nem hiszem hogy elég jó formában van az EB-hez.
viszont ha tényleg behívja Donadoni, akkor Neki is sok sikert ás játsszon jól.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
a tuttosport szerint 19 név már tuti az utazókeretben

PORTIERI
Buffon e Amelia
DIFENSORI
Cannavaro, Grosso, Materazzi, Oddo, Panucci, Zambrotta
CENTROCAMPISTI
Ambrosini, Camoranesi, De Rossi, Gattuso, Perrotta, Pirlo
ATTACCANTI
Borriello, Del Piero, Di Natale, Quagliarella, Toni

LasCar16
következõ fordulóban tuti nem :ddd

#acm

Count Adyn
Akkor remélem minél hamarabb azok lesztek😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

limperatore
Addig adja most a meccseinket amíg nem leszünk matematikailag is bajnokok.

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

9csöves9
bánhatja is a Sport tv hogy a ti meccseteket adta😊

fsgh
FT AS Roma 4 - 1 Torino
FT Fiorentina 2 - 2 Sampdoria
FT Genoa 0 - 1 Empoli
FT Inter Milan 2 - 1 Cagliari
FT Juventus 5 - 2 Lazio
FT Livorno 1 - 4 AC Milan
FT Napoli 0 - 0 Siena
FT Palermo 0 - 0 Atalanta
FT Reggina 2 - 1 Parma
FT Udinese 2 - 1 Catania

Jó kis forduló volt😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
10db sárga😄 7Torinoi és 3Interes

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Count Adyn
+9 sárga ha jól számoltam😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
Azt tudnám kinek szurkoljak 😄DD

fsgh
kérlekszépen azon a meccsen tiszta és szép játék lesz.😊

5w0rdf15h
elszakadt a cérna? :dd

és még inter meccs nem is volt 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

fsgh
ebbõl 4 egy meccsen...az szép😄

ForzaInter
47 sárga nem 46

Yo, Bitch!

miki36
11 piros lap volt eddig ebben a fordulóban😮

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

ForzaInter
46 sárgalap 11 piros lap és 6 tizenegyes 9 mérkõzés alatt😄D

Palermo-Rinaudo
Lazio-Dabo,Zauri
Napoli-Gargano
Parma-Falcone,Mariga,Gasbarroni
Udinese-Zapotocny
Cagliari-Fini, Pisano
Genoa-De Rosa

érdekes forduló😄D

Yo, Bitch!

Zsolti9014
Giacinto Facchetti után 40 évvel végre ismét az arra legméltóbb ember (értsd: Fabio Cannavaro) veheti át a Henri Delaunay Trófeát.

Úgy legyen!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
http://forzaitalia.blog.hu/

"Ezen a blogon a közelgõ labdarúgó Európa Bajnokság apropóján szeretnénk egy csokorba fogni az olasz foci és kultúra szerelmeseit. Ha egyetértesz azzal, hogy hajzselé, hajpánt és csuklószorító nélkül focipályára lépni a lelki szegénység bizonyítványa, ha szentül hiszed, hogy a catenaccio az Úr tizenegyedik parancsolata, ha a totó-manipulációt Európa legszebb népszokásai között tartod számon, ha összeszorított ujjbegyek nélkül te sem tudsz értelmesen beszélni, ha álmaid nõjének a tekintete olyan, mint Lollobrigidáé, az alakja, mint Sophia Lorené, a hangja pedig mint a Fülöp Lacié, vagy ha egyszerûen csak élsz-halsz az olasz válogatottért, az olasz fociért, az olasz mûvészetért, az olasz konyháért vagy az olasz nõkért/férfiakért, mostantól nincs más dolgod, mint a Forza Italia!-blogot olvasni, egyetértõen bólogatni, dícsérõleg hozzászólni, az EB ideje alatt követni a mérsékelten elfogulatlan online-közvetítéseket és 2008. június 29-én velünk együtt meggyönyörödni, amint Giacinto Facchetti után 40 évvel végre ismét az arra legméltóbb ember (értsd: Fabio Cannavaro) veheti át a Henri Delaunay Trófeát.

Forza Italia!"

"ha álmaid nõjének a tekintete olyan, mint Lollobrigidáé, az alakja, mint Sophia Lorené, a hangja pedig mint a Fülöp Lacié" <#idiota>

james69holden
Donadoni kapitány számít az Eb-n Del Pieróra

Tavaly szeptember után kaphat újra meghívást a squadra azzurába a Juventus remek formában teljesítõ karmestere.

Az Il Giornale címû olasz napilap úgy tudja, Roberto Donadoni szövetségi kapitány a szombat esti Juventus–Milan (3–2) bajnoki mérkõzés után felhívta a találkozó elsõ gólját szerzõ Alessandro Del Pierót, hogy közölje vele: számít szolgálataira az Európa-bajnokságon.

A szakvezetõ 2007 szeptembere óta nem szerepeltette a nemzeti együttesben a torinói támadót, a sajtó azonban mindvégig határozottan kiállt a 33 éves labdarúgó mellett, aki ráadásul ebben a bajnoki idényben ismét régi önmagát idézõen futballozik és 14 találatával a második a Juventus házi góllövõlistáján.

Donadoni állítólag meg is indokolta Del Pierónak az eddigi mellõzést, mondván, nem akarta a barátságos mérkõzéseken tesztelni, hiszen tisztában van a képességeivel, és pontosan tudja, miként illeszthetõ a csapat játékrendszerébe.

by NSO

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

james69holden
engem lehet érdekelne egy
milyen áron adod ill. milyen méretben vannak?

BADE

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Zsolti9014
Nyugodjon Békében!
😞

Hajrá Magyarország!

james69holden
"Elhalasztották a Juventus–Parma összecsapást az olasz bajnokságban, mert egy Parma-szurkoló meghalt miközben a meccsre tartott.

A rajongót egy busz ütötte el útban a torinói Stadio Olimpico felé, ezért elhalasztották a Juventus és a Parma mérkõzését."

by NSO

Zsolti9014
igen, én is gondoltam De Rossira, + nem láttam a meccset, de most hirtelen nem jutott eszembe olyan játékos, aki bal oldalon tud jól játszani és támaóbb szellemû mint pl. De Rossi.

Hajrá Magyarország!

LasCar16
Aquilani helyett inkább De Rossi, Alberto engem tegnap nem gyõzött meg arról h helye van a kezdõben

#acm

Zsolti9014
persze ez csak az én meglátásom, nem az én feladatom EB-t nyerni a válogatottal. 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
anna ---> Canna

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Én jelenleg így valahogy képzelném el a válogatottat, ha anna is fent van:

Buffon- Grosso, Chiellini, Cannavaro, Zambrotta - Pirlo, Gattuso, Camoranesi, Aquilani (?) - Del Piero, Toni

Ahol Del Piero kissé Toni mögött játszik, de az irányító posztjától feljebb.

Hajrá Magyarország!

LasCar16
Canna nem fog padozni, max mellé lehetne betenni Chiellini-t Alex meg nyugodtan lehet kerettag, de a kezdõben elõl Toni a legjobb megoldás

#acm

Zsolti9014
sajnálom a vereséget, de véleményt nem tudok írni, mert nem láttam. majd egy összefoglalót lehetõleg youtube.osat linkelhetnétek, h lesz. elõre is kösz.

de talán most legalább Donadoni rájött, hogy Alex és Chiellini kell.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
belefér idegenben,pláne hogy inkább X-es meccs volt

elfogultság nélkül:egy mostani formájában lévõ Del Piero bõven elfér

LasCar16
cserékkel meghalt a kpályánk(Aquilani,Rino)

#acm

9csöves9
anno az ilyen labdákat félpályáig fejelte...

james69holden
szépen összehozta cannavaro :/

LasCar16
na közben Villa 1-0 bravo Canna lövõre fejelte Villanak, nagy gól

#acm

LasCar16
Camo pajtid majdnem bevágta a 74.ben

#acm

9csöves9
beszélhet akárki Cechrõl meg Casillasról,ez az ember más dimenzió

Di Natale gyenge,Boriello ügyes,Camo nagyon jól tolja

james69holden
egy tizit megköszönhetünk a bíró sportársnak ;]

LasCar16
Buffon hihetetlen 😊

#acm

LasCar16
Boriello szép volt, Grossotól is a beadás, nyerünk szvsz :}

#acm