13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#9210 ...Hát ennyi. pápá Donadoni, vki hozza vissza Lippi mestert!!!! -
#9209 arcokon látni lehetett h ki nem rúgja be, ha már Gigi visszaadja az esélyt akkor azt illett volna kihasználni, alakulhatott volna ez jobban is -
#9208 köszönjük donadoni... -
#9207 Talán jobb is így. Nem kell tovább szenvedni mert ez a meccs egy szenvedés volt.. :((( Semmi kreativitás nem volt a játékban. Nem lehet így összerakni egy csapatot... Capello meg az angolok edzője... Rosszabb ez mint egy vicc. :((( -
#9206 Így átnézve még nem is tűnik fel annyira a kontraszt, de a 2 keret összehasonlíthatatlan. Végülis mind1. Remélem Donadoni nem folytathatja a megkezdett "munkát". -
#9205 Igazából nem is tudom annyira sajnálni a kiesést, mint bármikor máskor (pl. EURO 2000, 2004, WC '98). Nem éreztem a magaménak a csapatot. Valljuk be: kegyetlen szar volt a keret (meg a kezdő) a 2 évvel ezelőtti gárdához képest.
VB-döntő:
Buffon, - Zambrotta, Cannavaro, Materazzi, Grosso, - Camoranesi (Del Piero 86), Pirlo, Gattuso, Perrotta (Iaquinta 61), - Totti (De Rossi 61), Toni.
Most: Buffon - Zambrotta, Panucci, Chiellini, Grosso, - Aquilani (Del Piero), De Rossi, Ambrosini, Perrotta (Camoranesi), Cassano (Di Natale) - Luca Toni
Persze, a VB-csapatból hiányzott Nesta, most meg Gattuso, Pirlo és Cannavaro is, de akkor is. Roppant gyenge volt a mostani csapat, egy még gyengébb szöv. kappal.
-
#9204 Ebben még nekünk magyaroknak is lenne esélyünk :D -
#9203 az, Chiellini egy állat, tökéletesen szerel, és legalább van esze is a focihoz -
#9202 Mind1, most lehet 1 új szöv. kappal új válogatottat építeni, mert a selejtező csoport egy vicc.
Bulgária, Írország, Ciprus, Grúzia, Montenegró -
#9201 Kegyetlen szar meccs volt, teljesen elment az életkedvem -
#9200 nem érdekel senkit, csak nem látom benne azt a hajtást, nem látom a felfutásait amit szeretek benne.
Chiellini pedig a becsúszásaival tényleg fantasztikus védő -
#9199 Camo legalább viszonylag jó volt az EB-n és belőtte a 11-esét. Kit érdekel, hogy mennyire olasz?
Chiellini és Grosso teljesítményét tudom csak kiemelni az EB-ről, Buffon ismét megbízható volt, a többieknek csak momentumaik voltak. Cassano 1 vicc, hogy ott lehetett. -
#9198 sokkal jobbravaló csapat ez, minthogy toni fejében bízzunk csak... -
#9197 Esélyünk nem volt, Donadoni 1 fasz, Toni meg gyenge. Egész EB-n kilátástalan, ívelgetős focit játszottunk. Így nem lehet.
A hosszabbításban látszott meg csak igazán a Lippi és Donadoni közt lévő különbség. Lippi a németek ellen a VB-n be merte vállalni a támadójátékot a hosszabbításban és győzelemre játszott, Donadoni pedig csak ki akarta húzni kapott gól nélkül. Del Pierót felesleges is volt pályára küldenie, bár ő valszeg berúgta volna a tizijét.
Remélem jön 1 új szöv.kap, remélhetőleg Ancelotti. -
#9196 pápá donadoni -
#9195 ja de legalább méltósággal eshetünk ki. nem baj most kell egy rendes csapatot építeni. camoranesi? egy jó játékosnak ismertem de vicc, látszik hogy nem igazi olasz... toni? túl sok esélyt kapott igaz egy gólt adott de ugye lesnek ítélték, de túl keveset. túl átlátható focink volt mint a spanyoloknak is szerintem. nekünk a beívelés spanyoloknak a hosszú indítás. -
#9194 ennyi volt. -
Monoton #9193 Jó meccs volt. -
#9192 sansz megvolt, elqrtuk ... -
#9191 a szerencsejátékot elbuktuk:( -
#9190 basszus 11esek....NEM MEREM NÉZNI -
#9189 hosszabítás lesz...háááájj de félek hogy tizenegyesek lesznek:SSS -
#9188 Buffon bakker.... -
#9187 Na Di Natale hátha alkot valamit -
azt hiszem a bíróra egy szavunk sem lehet:D -
#9185 Toni nagyon szenved...megnéznék egy meccset nélküle is pl egy Cassano - Del Piero kettőst, nem tudom miért kell a beíveléseket erőltetni mikor ez már meccsek óta nem jön be
nah egy gólt valahogy nyomjunk már be!!:D -
#9184 FORZA ITALIA!
Nagyon kemény meccs lesz... -
#9183 nah akkor hajrá:) -
#9182 Spagn:
Casillas; Sergio Ramos, Marchena, Puyol, Capdevilla; Iniesta, Senna, Xabi Alonso, Silva; Torres, Villa. -
#9181 ITALIA:
Buffon; Zambrotta, Panucci, Chiellini, Grosso; Aquilani, De Rossi, Ambrosini; Perrotta; Cassano, Toni. -
#9180 maradjon akkor Villa :) -
#9179 nem úgy volt hogy "nem szeretjük" a Torrentet? :D -
#9178 na jó legyen akkor nem Villa, hanem Torresz(Dániel) :P -
Monoton #9177 -
#9176 bazinagy avanti van ma, szétszedjük a hispánokat -
#9175 2-1 re nyerünk. Toni szerzi mind2 gólt, és Villa válaszol egyel. -
#9174 lál :Dddd -
#9173 FORZA ITÁLIA!
2-0 ide a tippem. Toni dupla, vagy Alex is betalál. -
#9172 :D -
Ereszt #9171 Jesszus :DDDDD