Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
Toldone hova tûnt?:\
😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

miki36
van egy olyan érzésem, hogy ebbõl 4-3-3 lesz

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Count Adyn
Jó döntés, Alex és Cassano is😊 Én még Pippot is vittem volna.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
na itt a hivatalos

Portieri (3): Buffon, Amelia, De Sanctis.

Difensori (8): Panucci, Cannavaro, Materazzi, Zambrotta, Barzagli, Chiellini, Grosso.

Centrocampisti (9): Camoranesi, Pirlo, Gattuso, Ambrosini, De Rossi, Perrotta, Aquilani, Montolivo.

Attaccanti (6): Toni, Di Natale, Quagliarella, Del Piero, Borriello, Cassano.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
Gratulálok az Internek a bajnoki címhez!

FORZA JUVE!!!!

Hajrá Magyarország!

Kit--Kat
Erre nem fogadnék a helyedben<#papakacsint>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

limperatore
vhogy több mint nektek 😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Kit--Kat
Hát elég kevés rá az esély mostanában😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

LasCar16
majd a 200 éves klub jubileumnál 😛

#acm

limperatore
1x az is bekövetkezik 😛

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bl-be még nem, bek-be igen, amikor megnyertük 2x

Kit--Kat
Volt egyáltalán valaha az Inter BL döntõben? Komolyan kérdezem!

fsgh
na jó jövõre csak BL-t nyerünk na😛

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

LasCar16
ja mer lesz egy komolyabb Milan😛

#acm

Kit--Kat
A gólkirály pedig Del Piero!

Ennyi, jövõre már komoly bajnokság lesz.

limperatore
elfelejtettem ideírni hogy 16. bajnoki cím 😊

LasCar16
jóvan ki nem szarja le😄

#acm

limperatore
FT AC Milan 4 - 1 Udinese
FT Atalanta 2 - 0 Genoa
FT Cagliari 2 - 2 Reggina
FT Catania 1 - 1 AS Roma
FT Empoli 2 - 1 Livorno
FT Lazio 2 - 1 Napoli
FT Parma 0 - 2 Inter Milan BAJNOK
FT Siena 2 - 2 Palermo
FT Torino 0 - 1 Fiorentina

Count Adyn
😄DDDDDDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

limperatore
OLASZORSZÁG LEGJOBB CSAPATA ZSINORBAN HARMADSZORRA: FC INTERNAZIONALE

Zsolti9014
ja, és Ramazottit az EB-re! 😄

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
köszönöm azért ezt is.

ha esetleg valaki megtalálja a meccset, esetleg torrentoldalon, vagy bárhol ahonnan lehet tölteni, szóljon! 😊

Hajrá Magyarország!

9csöves9
nem találok most,az ismertebbek közül az egyik oldalon Ramazotti mesternégyes!!😄 Maradona tizibõl a másik oldalon Fisichella akire emlékszem

Spalletti nagyon kemény volt a mezõnyben úgy világított a feje mintha bányászsisak lett volna rajta

limperatore
lol 😄

Zsolti9014
gólszerzõk? 😊

sajnos nincs rai unóm.

Hajrá Magyarország!

6-6 😊

9csöves9
11-est kaptak Maradonáék és a majdnem teltházas Olimpicoban zúgott a "Diego-Diego"

ha Nápolyban lenne a meccs nem lepõdnék meg de Rómában :o

9csöves9
nézzétek most a rai unot,elég érdekes meccs megy rajta😄

Eros Ramazotti már mesterhármasnál jár,Peruzzi mezõnyben,Totti edzõ stb😊

LE FORMAZIONI IN CAMPO

Per la Nazionale Italiana Cantanti
DANIELE DE ROSSI in porta, MOGOL capitano, PAOLO BELLI, PAOLO MENEGUZZI, GIANNI MORANDI, GENNARO GATTUSO, PHILIPPE MEXES, ENRICO RUGGERI, RAOUL BOVA, LUCA BARBAROSSA, GIGI D’ALESSIO, BIAGIO ANTONACCI, CLAUDIO BAGLIONI, DIEGO ARMANDO MARADONA, EROS RAMAZZOTTI.

A disposizione: FRANCESCO RAPETTI, MARCO MASINI, ANGELO PERUZZI, PAOLO VALLESI, FINLEY, SIMONE PERROTTA, RICCARDO FOGLI, NICCOLO’ FABI, FEDERICO ZAMPAGLIONE. Allenatore SANDRO GIACOBBE

Per Unica

MARCO MATERAZZI in porta, MARCO CARTA, ENRICO FABRIS, LUCIANO SPALLETTI, PIERLUIGI COLLINA, SEBASTIANO SOMMA, BRUNO CONTI capitano , GIANCARLO FISICHELLA, CLAUDIO AMENDOLA, ZICO, PERUZZI.

A disposizione: GIGI BUFFON, TOMMASO ROCCHI, GIANFRANCO ZOLA, JULIO CESAR, ANDREA DOVIZIOSO, MAX GAZZE’, MANFRED MOELGG, CESARE CREMONINI, FABRIZIO MORO.
Allenatore FRANCESCO TOTTI

szucsy89
idén a bajnoki címek úgy látszik az utolsó fordulókra maradnak😄
BADE
Húúú mi lesz itt az utolsó fordulóban!
Parma-Inter
Catania-Roma

Bajnoki cím vs. Kiesés

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Kit--Kat
<#eljen>Del Piero<#eljen>

Zsolti9014
ne érts félre, ne csak az elsõ mondatomat olvasd, írtam én sok szépet is Ambrosinirõl.
és bevallom, nem néztem túl sok Milan-meccset, amikor néztem, akkor nem nyújtott kiemelkedõt, de az is tény, hogy vezéregyéniség, hatalmas akarással, és ha kell felszántja a pályát.

és még valami: ez a keret úgy tudom még nem hivatalos, csak a Corriere közölte, állítólag titkos forrásból származó információk és ez lesz a végleges is.

Hajrá Magyarország!

9csöves9

ForzaInter
gondolom azóta se látta senki

Yo, Bitch!

9csöves9
asszem azóta volt a Rai-n valami showban,énekelt😄

bmffm856
azzal mást kellett volna... 😛

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

ForzaInter
Biron morénót is

Yo, Bitch!

bmffm856
az mekkora volt 😄 😄 Gaucci egy maffiózó de a tökei a helyükön voltak az tuti... nem sokan rúgták volna ki 😄
mellesleg azután a VB után Koreát 20 évre el kellett volna tiltani a futballeseményektõl...

Count Adyn
De aztán nyert egy VB-t az olaszoknak kárpótlásként😄

9csöves9
egyébként pont a döntõ elött írt alá,van egy olyan érzésem,hogy a döntõ után nem biztos hogy Itáliába jött volna.Ándzsungvánt is kibaszták a Perugiától 2002-ben😄

bmffm856
én azóta is folyamatosan 😊 😄
bár az elsõ szöget a vudubabájába ott állította bele az tuti 😄

LasCar16
ja azért😛

#acm

ForzaInter
többek közt:d

Yo, Bitch!

limperatore
az is 😄

szucsy89
az nem az volt amikor a hollandok ellen bravúrozott a tizenegyespárbajban?😄
9csöves9
de rühelltem akkor istenem😄

limperatore
jaja 😄 majdnem eb-t nyert az olaszoknak 😛 csak ugye az a juves gyerek gólt lõtt... 😄

9csöves9
2000-ben is 3. számúnak indult csak Buffon eltörte a kezét,Peruzzi meg besértõdött hogy õ csak a 2. számú

oszt láttuk mit mûvelt végül😄

ForzaInter
nagyon sok jó olasz csatár van olyan nevek maradtak ki mint pl: Pazzini,Vieri,Cassano,Inzaghi,Iaquinta és még sorolhatnánk...

Yo, Bitch!

limperatore
mert egy évben volt jó 5 meccse?😄