Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolti9014
Zsolti9014
Forza Italia!

Ez a jó hangulat amit a képek ársztanak, a VB-re emlékeztet.

Hajrá Magyarország!

LasCar16
Buffon lesérül?:A de azér ilyet ne kívánjunk😛

#acm

gabber_saviola
és Amélia mikor jön? <#vigyor3><#vigyor5>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasCar16
jó lesz ez így, két meccset nyerünk aztán az "epizódszereplõk" is szóhoz juthatnak, de ha támadni kell akkor tuti jön pl Del Piero, Kvájjárellá és Perotta is.

#acm

9csöves9
szerintem ha Donadoni ragaszkodik ehhez a taktikához(márpedig úgynézki ragaszkodik) akkor Di Natalenak egyedül Quagliarella lehet az alternatívája. DP megmondta nem jön be neki az a poszt,tudja Donadoni is.Alex csak akkor fog játszani ha Donadoni hirtelen 4-4-2-be vált

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bmffm856
és kinek kéne a helyén játszani szerinted? vagy kinek kéne a keretben lennie helyette?

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Kit--Kat
Pedig simán lenézem.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bmffm856
ne becsüld már le ennyire Di Natalét... jó kis spíler, neki (meg Quagliarellának) köszönhetõ hogy az Udinese pár fordulóval a vége elõtt még BLben bízhatott...

gabber_saviola
<#rinya> remélem egy meccset azért adnak neki

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
vannak ott biztonsági õrök nem kell az má oda😄

gabber_saviola
:ASDasdadas
szal a kapuba vele 😛

9csöves9
jól tolta az utóbbi válogatott meccseken,Donadoni egyik kedvence

9csöves9
mit csinált vele a kapu basa?:o

gabber_saviola
Améliát a kapubaaaaaaaasa <#puszi>

Kit--Kat
Di Natale? Who?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
az annyát hát nem megint elbassza

9csöves9
megy ám a balhé😄

9csöves9
két sanszos kezdõ:

Gigi-Grosso,Mátrix,Barza,Zambro-De Rossi,Pirlo,Gattuso-Di Natale-Camo-Toni

1 Van der Sar - 2 Ooijer, 3 Heitinga, 4 Mathijsen, 5 Van Bronckhorst - 6 De Zeeuw, 8 Engelaar - 10 Sneijder, 23 Van der
Vaart, 18 Kuyt - 9 Van Nistelrooy

Nuno88
Ma nyerni kell! FORZA ITALIA!!! <#hawaii>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

9csöves9
na forzaság van ma igencsak<#gonosz1>

LasCar16
Materazzi 😄

#acm

9csöves9

9csöves9
szerintem is kezdõben a helye nem azzal van a baj

Kit--Kat
Nagyon negatívan állsz hozzá!!!
CSak pozitívan csak pozitívan!
A kezdõben a helye, a legjobb (formába is) lévõ csatár Tonival.

bmffm856
Ülié egy fasz ezt nem elõször bizonyítja, de tudjuk be annak hogy túl sok csigát puszil be egy nap...
a cikkhez érkezõ hozzászólások között sokkal mókásabb szemezgetni, pl. Pool889 minden írása élményszámba megy, akkora nyomorék az a tag... 😊
a gyökér biztos nehezen emészti hogy Angliának nem maradt más mint a szotyi meg a popcorn a tv elõtt... 😊

9csöves9
Buffon végig a pályán lesz,Alex meglehet hogy egy meccsen se

Kit--Kat
Hát szerintem Del Piero érdemelné meg és õ is tudná igazán képviselni a válogatottat mint csapatkapitány.

LasCar16
azt bammeg h tuti jósnál volt, szegény ember mennyit gondolkodhatott egy ilyen okos interjún... dehát francia ...

#acm

limperatore
ezen mit röhögsz?😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

LasCar16
BADE
hát igen érdekes cikkek jelennek meg.
Ez Zebraportálos cikk,kommentálta is 1-2 játékos,de a Buffon féle hírt is,úgyhogy nem tudom most mi van...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Kit--Kat
MicsodA??? Én Buffonról tudok csak:S

Kit--Kat
Abszolút nem, csak nem értem, hogy ez nem zavarja a szurkolóit.

😄DDDddd

Count Adyn
Egy kis szemelvény forzaitalia blogból, sirtam a röhögéstõl😄
"De adósak maradtunk a válasszal, hogy miért is szeretjük mi Cassano-t?
Elõször is persze azért, mert penge. A súlypontja tíz centivel a föld felett van, tökéletesen helyezkedik, a lábához pedig ragad a labda. Kifejezett hátrány, ha a védõjének jó a ritmusérzéke, mert õ olyan ritmustalanul mozog, mintha Dopeman Laci háttértáncosa lenne."

"Legutóbbi alakítása már az EB-re készülõ olasz csapat edzõtáborában volt, amikor Giorgio Chiellinit és az õ édesanyját találta meg egy-két kedves szóval egy becsúszó szerelés után. Ezt egyébként még akkor is elnéznénk neki, ha nem békült volna ki már másnap a Juve hátvédjével, hiszen jelenleg ha egy mûhold esne Chiellinire, akkor is legfeljebb csak amiatt izgulnánk, hogy a tányéros tévénken azért lesz-e még adás este."

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasCar16
ez jónak tûnik

#acm

gabber_saviola
haggyadmármagad :ddd

LasCar16
maraggyámá 😄dddd

#acm

Buffon - Chiellini-Mátrix-Barzagli-Zambrotta - Gattuso-De Rossi - Di Natale-Del Piero-Camoranesi - Toni

(nem nagyon vagyok tisztába vele, hogy valaki sérült e keretbõl)

gabber_saviola
Ameliát a kapuba, a többi teljesen jó

BADE
Donadoni milyen poszton játszatta eddig Chiellinit?
Sztem Perrotta helyett Di Natale+Chiellini hátulra

gercse
ez jó <#eljen>

BADE
Ki milyen kezdõvel küldené pályára a csapatot Hollandia ellen?

A calciomercato szerint:
4-2-3-1:
Buffon - Zambrotta-Materazzi-Barzagli-Grosso - Pirlo-De Rossi - Camoranesi-Perrotta-Del Piero - Toni

😄DDDdddd

limperatore
hátha 250 millio eurobol + mourinhoval nem sikerül, akkor morattitól megveszem az Intert 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

limperatore
nah ne spamelj 😄

gabber_saviola
😄dddddd
Matyikám, szerinted sikerülni is fog? 😛

LasCar16
vitrinbe is kell valami AS😄ASD:ADASDADASD😄asda

#acm

limperatore
hogy 2008/2009 -es szezonban mindent nyerjen 😄