13532
Olasz foci szerelmeseinek
  • LasCar16
    Kalacnál az előny mert az utóbbi időben jól védett, kora tavasszal volt nagyon jó formában azóta esik vissza a teljesítménye, ha Dida felépül akkor tuti megkapja a lehetőséget, úgy ahogy Abbiati is ... győzzön a jobb
  • ForzaInter
    teljesen igazad van, nagy szemétség lenne ez Abbiatival kapcsolatban, de sztem is kamu.
  • miki36
    nso megint alkotott, sehol nem nyilatkozta Ancelotti hogy ki lesz az első számú kapus.
  • Zsolti9014
    AC Milan: Ancelotti döntött, Kalac lesz az elsőszámú kapus
    Carlo Ancelotti vezetőedző döntése alapján a "harmincon túliak társaságából" Zeljko Kalac lesz az elsőszámú kapus az idény során az AC Milan együttesénél.
    A 35 éves, 202 centiméter magas kapus az előző idény végén mutatott teljesítményével nyerte el a szakember bizalmát, az ausztrál akkor a szintén nem fiatal, 34 éves brazil Dida sérülése miatt kapott lehetőséget.

A keret harmadik kapusa a 30 éves olasz Christian Abbiati, aki a 2007–08-as idényben külcsönjátékosként az Atlético Madridot erősítette.

Az információt a klub elnöke, Adriano Galliani is megerősítette.

"A kpusok hierarchiájának meghatározása a stabilitást szolgálja. Így jelen pillanatban Kalac az első és Abbiati a második, hiszen Dida jelenleg még nem százszázalékos" – mondta Galliani.

Szerintem Abbiati magasan a legjobb a 3 közül. Emlékszem még a Juvéban is miket fogott.
  • ForzaInter
    mercato,lehetséges kezdők.
  • limperatore
    nah huzz innen :D
  • Yulcsa
    :)
  • LasCar16
    yulcsa - matyi 1-0
  • limperatore
    jolvan sok lesz már a szavakbol
  • Yulcsa
    Nem tök mindegy, ki áll a második helyen? :P
  • limperatore
    ja fioval szemben :D
  • LasCar16
    matyi ez a provokatív stílus nagyon nem megy már neked... :( bundabotrányos időszaknak és a hatásainak már vége, izgi lesz a kövi bajnokság^^ nekünk tavaszra elég összeszednünk egy 10 pontos előnyt és kész
  • limperatore
    ja csak előtte vegyetek 2 védőt még
  • Yulcsa
    sebaj, majd a BL-ben hozzátok a szokásos jó formátokat... :D
    mi meg addig megnyerjük az UEFA kupát (is) :P
  • limperatore
    segíteni akartunk nektek de ez sem volt elég

:D
  • Yulcsa
    akkor még égőbb az a május 4-i vereség ettől a "kiscsapattól" XD
  • limperatore
    juve roma fio számít nagy cspatnak ti csak középmezőny vagytok az 5. hellyel :D szóval nem is lesz izgi :(
  • LasCar16
    ettől még be lehet szarva :D nyilatkozhat akármit
    de ezzel szerintem minden csapat így van, minden meccset meg kell nyerni
  • Count Adyn
    Illik hozzátok:D arc megvan:DD
  • limperatore
    Jose Mourinho kijelentette: nem érdekli a sorsolás! „Abszolút hidegen hagy, hogy mikor kivel játszunk. Mi úgy fogunk kimenni a pályára, hogy mindig minden meccset meg akarunk nyerni.” – hangsúlyozta a portugál ellentmondást nem tűrően a rá jellemző iróniával.

köszcsá

• LasCar16
    Az Inter háza táján viszont egyáltalán nem mosolyognak a sorsoláson, miután a Milan az UEFA kupában játszik, a Neroazzurik pedig a BL-ben.

"Talán jobb lesz az ötödik fordulóban letudni a derby-t, mint tavaly karácsony előtt. De ne feledjük tavaly akkor már nem volt Bajnokok Ligája csoportmeccs az Inter számára, most viszont biztosan lesz." -fogalmazott Ernesto Paolillo az Inter részéről.

• limperatore
    max nektek :D
  • Nuno88
    5. fordulóban Milan-Inter? Kemény :)
  • ForzaInter
    itt az egész program.
  • limperatore
    sztem fio juve az fél9kor lesz vasárnap és 3kor meg Intert adják ez elég egyértelmű
    milant 100 h nem adnak ha csak nem este játszik
  • Nuno88
    Nem dörzsölte meg a lámpát, de én megtettem helyette :D

Remélem a Milant adják :P
    A legnagyobb esélye a Fio-Juve meccsnek lesz...
  • limperatore
    te rossz mesében élsz aladdin :D
  • LasCar16
    R80 kell a népnek, Samp simán jó egy X-re .p Fio - Juve tuti h leadják
  • limperatore
    hát ajánlom h a bajnokcsapattal kezdjenek :|
  • fsgh
    Na Sport1 itt válaszd ki a meccseket:D
  • limperatore
    szegény juve :D:D
  • LasCar16
    Fio - Juve , Samp - Inter , Roma - Napoli , Udinese - Palermo :ooo
  • LasCar16
    2008.Augusztus 30-31.
    1 Forduló:

Atalanta-Siena
    Cagliari-Lazio
    Catania-Genoa
    Chievo-Reggina
    Fiorentina-Juventus
    Milan-Bologna
    Roma-Napoli
    Sampdoria-Inter
    Torino-Lecce
    Udinese-Palermo
  • gercse
    Szintén egyetértek...
    ez így van rendjén
  • Csesza
  • Zsolti9014
    mindenkinek joga van eldönteni, kinek szurkol.
    de én nem tudnék tükörbe nézni és szégyellném magam, ha a hazám ellen szurkolnék.
    kiskorom óa az olasz válogatottért és a Juventusért szurkolok, de ha magyar érdekeltség van, akkor nem tudok nem a magyaroknak szurkolni.
    legyen az fradi, újpest, mtk, loki, honvéd vagy a válogatott.

"de igazán csak egy vállogatottat és egy klubbot szeretek."
    ez becsülendő dolog lenne, de magyarként nem szeretni igazán a magyar válogatottat...

De mondom, Te dolgod, és inkább ezt a vitát, egymás sértegetését fejezzétek be!
  • LasCar16
    nyomjad matyi :D
  • kretyás
    1. ez hülyeség
    2. inkább ne tudják minthogy azt tudják h te milyen vagy... :D:D
    3. ennyi szonak is egy a vége: Hajrá Magyarok!
  • limperatore
    rolad meg azt se tudjak ki vagy te kis majom
  • Palinko
    nem hinném hogy illem kérdése, persze nagyon örültem hogy eljutottak idáig, de ha a favorit ellen játszanak nem fogok csak azért átállni mert magyar vagyok.

igen örültem persze, miért ne örültem volna hiszen a kedvenceim a döntőben vannak a magyarok pedig 3. ak lettek ami így is várakozáson felüli.

nem érzek ebben semmi nyomorékosságot, nem szurkolok 50 csapatnak és 25 vállogatottnak nem tudom ebben mi a különleges.