13532
Olasz foci szerelmeseinek
-
#9450 Kalacnál az előny mert az utóbbi időben jól védett, kora tavasszal volt nagyon jó formában azóta esik vissza a teljesítménye, ha Dida felépül akkor tuti megkapja a lehetőséget, úgy ahogy Abbiati is ... győzzön a jobb -
#9449 teljesen igazad van, nagy szemétség lenne ez Abbiatival kapcsolatban, de sztem is kamu. -
#9448 nso megint alkotott, sehol nem nyilatkozta Ancelotti hogy ki lesz az első számú kapus. -
#9447 AC Milan: Ancelotti döntött, Kalac lesz az elsőszámú kapus
Carlo Ancelotti vezetőedző döntése alapján a "harmincon túliak társaságából" Zeljko Kalac lesz az elsőszámú kapus az idény során az AC Milan együttesénél.
A 35 éves, 202 centiméter magas kapus az előző idény végén mutatott teljesítményével nyerte el a szakember bizalmát, az ausztrál akkor a szintén nem fiatal, 34 éves brazil Dida sérülése miatt kapott lehetőséget.
A keret harmadik kapusa a 30 éves olasz Christian Abbiati, aki a 2007–08-as idényben külcsönjátékosként az Atlético Madridot erősítette.
Az információt a klub elnöke, Adriano Galliani is megerősítette.
"A kpusok hierarchiájának meghatározása a stabilitást szolgálja. Így jelen pillanatban Kalac az első és Abbiati a második, hiszen Dida jelenleg még nem százszázalékos" – mondta Galliani.
Szerintem Abbiati magasan a legjobb a 3 közül. Emlékszem még a Juvéban is miket fogott. -
#9446 mercato,lehetséges kezdők. -
#9445 nah huzz innen :D -
#9444 :) -
#9443 yulcsa - matyi 1-0 -
#9442 jolvan sok lesz már a szavakbol -
#9441 Nem tök mindegy, ki áll a második helyen? :P -
#9440 ja fioval szemben :D -
#9439 matyi ez a provokatív stílus nagyon nem megy már neked... :( bundabotrányos időszaknak és a hatásainak már vége, izgi lesz a kövi bajnokság^^ nekünk tavaszra elég összeszednünk egy 10 pontos előnyt és kész -
#9438 ja csak előtte vegyetek 2 védőt még -
#9437 sebaj, majd a BL-ben hozzátok a szokásos jó formátokat... :D
mi meg addig megnyerjük az UEFA kupát (is) :P -
#9436 segíteni akartunk nektek de ez sem volt elég
:D -
#9435 akkor még égőbb az a május 4-i vereség ettől a "kiscsapattól" XD -
#9434 juve roma fio számít nagy cspatnak ti csak középmezőny vagytok az 5. hellyel :D szóval nem is lesz izgi :( -
#9433 ettől még be lehet szarva :D nyilatkozhat akármit
de ezzel szerintem minden csapat így van, minden meccset meg kell nyerni -
#9432 Illik hozzátok:D arc megvan:DD -
#9431 Jose Mourinho kijelentette: nem érdekli a sorsolás! „Abszolút hidegen hagy, hogy mikor kivel játszunk. Mi úgy fogunk kimenni a pályára, hogy mindig minden meccset meg akarunk nyerni.” – hangsúlyozta a portugál ellentmondást nem tűrően a rá jellemző iróniával.
köszcsá
-
#9430 Az Inter háza táján viszont egyáltalán nem mosolyognak a sorsoláson, miután a Milan az UEFA kupában játszik, a Neroazzurik pedig a BL-ben.
"Talán jobb lesz az ötödik fordulóban letudni a derby-t, mint tavaly karácsony előtt. De ne feledjük tavaly akkor már nem volt Bajnokok Ligája csoportmeccs az Inter számára, most viszont biztosan lesz." -fogalmazott Ernesto Paolillo az Inter részéről.
-
#9429 max nektek :D -
#9428 5. fordulóban Milan-Inter? Kemény :) -
#9427 itt az egész program. -
#9426 sztem fio juve az fél9kor lesz vasárnap és 3kor meg Intert adják ez elég egyértelmű
milant 100 h nem adnak ha csak nem este játszik
-
#9425 Nem dörzsölte meg a lámpát, de én megtettem helyette :D
Remélem a Milant adják :P
A legnagyobb esélye a Fio-Juve meccsnek lesz... -
#9424 te rossz mesében élsz aladdin :D -
#9423 R80 kell a népnek, Samp simán jó egy X-re .p Fio - Juve tuti h leadják -
#9422 hát ajánlom h a bajnokcsapattal kezdjenek :| -
#9421 Na Sport1 itt válaszd ki a meccseket:D -
#9420 szegény juve :D:D -
#9419 Fio - Juve , Samp - Inter , Roma - Napoli , Udinese - Palermo :ooo -
#9418 2008.Augusztus 30-31.
1 Forduló:
Atalanta-Siena
Cagliari-Lazio
Catania-Genoa
Chievo-Reggina
Fiorentina-Juventus
Milan-Bologna
Roma-Napoli
Sampdoria-Inter
Torino-Lecce
Udinese-Palermo -
#9417 Szintén egyetértek...
ez így van rendjén -
Csesza #9416 -
#9415 mindenkinek joga van eldönteni, kinek szurkol.
de én nem tudnék tükörbe nézni és szégyellném magam, ha a hazám ellen szurkolnék.
kiskorom óa az olasz válogatottért és a Juventusért szurkolok, de ha magyar érdekeltség van, akkor nem tudok nem a magyaroknak szurkolni.
legyen az fradi, újpest, mtk, loki, honvéd vagy a válogatott.
"de igazán csak egy vállogatottat és egy klubbot szeretek."
ez becsülendő dolog lenne, de magyarként nem szeretni igazán a magyar válogatottat...
De mondom, Te dolgod, és inkább ezt a vitát, egymás sértegetését fejezzétek be! -
#9414 nyomjad matyi :D -
kretyás #9413 1. ez hülyeség
2. inkább ne tudják minthogy azt tudják h te milyen vagy... :D:D
3. ennyi szonak is egy a vége: Hajrá Magyarok! -
#9412 rolad meg azt se tudjak ki vagy te kis majom -
#9411 #9402
nem hinném hogy illem kérdése, persze nagyon örültem hogy eljutottak idáig, de ha a favorit ellen játszanak nem fogok csak azért átállni mert magyar vagyok.
igen örültem persze, miért ne örültem volna hiszen a kedvenceim a döntőben vannak a magyarok pedig 3. ak lettek ami így is várakozáson felüli.
nem érzek ebben semmi nyomorékosságot, nem szurkolok 50 csapatnak és 25 vállogatottnak nem tudom ebben mi a különleges.