Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
nah jó kész ennyi a eb-s topicon már így is felbasztam magam úgyhogy jövök ide itt családiasabb a hangulat😄

az biztos románok, franciák ellen gyõzelem kell, akkor lehet továbbjutás......
Kit--Kat
Di Natalet meg elzárni 5 napra, egy nagy 0... Azért vannak páran minõségibb csatárok a padon.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
De Rossinak kezdeni kellett volna megkérdõjlezhetetlenül alapja a középpályának, de Donadoni-nál nem ez számít sajnos.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Trunks
Nem tudom eldönteni, ki a hülyébb: Donadoni vagy Domenech... Remélem a kövi meccsig átgondolja a dolgokat.

Amici di nessuno...

Trunks
Elsõ jó meccs az EB-n. Del Pierónak a románok ellen mindenképp kezdenie kell. Chiellinire is szüksége van ennek a védelemnek, akár a balszélen, akár középen.

Amici di nessuno...

ForzaInter
az a baj hogy nem tudja félretenni klubhovatartozását... De Rossi nagyon hiányzott...

Yo, Bitch!

bigfoot
hát ez a védelem, Nesta és Cannavaro nekem nagyon hiányzik😞

james69holden
donadoni köszönjük
ezzel a 4-3-3-as felállással ebben a formában nem kicsit elbaszta
az oké h támadó futballt próbálja erõltetni, de így nem megy h a középpályánkon simán átgyalogolnak...
ambrosini kezdõ? viiic
de rossit már az elsõ félidõben be kellett volna hozni!
védelem ugyancsak agilis, de nagyon!
cannavaro nagyon hiányzik

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

ForzaInter
ezt a szégyent...

Yo, Bitch!

Palinko
Pirlo nagyon szép volt ez. de ez a 3. is hát elásom magam.
limperatore
nah cassano a king 😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Kit--Kat
VéGRE!

limperatore
jön del piero

amúgy ez az edzõ kb olyan szinten van mint a franciák edzõje

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

5w0rdf15h
Nem kötözködésbõl, meg flémkeltésbõl de akár a csapat 2/3át lecserélhetné, ezt a kezdõt nagyon nem találta el, nem is értem h pl Del Piero mért padozik. A legdúrvább az h szerinte ez így jó és eszébe se jut változtatni, csak egy bal védõt cserélt....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Kit--Kat
Amekkora faszfej ez a Donadoni majd Boriellot hozza be.

Bár szeintem még ennél is 2x faszfejebb nem is visz be a csatárt.

LasCar16
meg Nesta...

#acm

Kit--Kat
Na most fáj még jobban, hogy Nesta lemondta...

Én mindig is többre tartottam és szerintem jobb is mint Cannavaro.

LasCar16
ez sosem lesz másképp, én bízom abban hogy a 2. félidõben legalább X lesz

#acm

ForzaInter
sok kárörvendõ de idegesítõ...

De Rossi és Del Piero kell, másképp ez bukta, de Barzagli is gyenge, Matrix se vmi jó, de annyi nem gáz... nagyon hiányzik Canna😞

FORZA ITALIA!

Yo, Bitch!

viszont az mennyira gáz, hogy ha ezt az olaszok lövik akkor a bundásnemzet megint alakított :SSS

limperatore
bocsi

Trunks
Igen. + Chiellini kéne a kövi meccstõl kezdve a védelem tengelyébe.

Amici di nessuno...

Kit--Kat
Hagyjuk már a klubbcsapatokat!!!

Di Natale le, Del Piero be!
Ambrosini le, De Rossi be!

És ez a védõ sor pffff....

LasCar16
na ez az irányvonal kezd másik irányba elszállni.

#acm

limperatore
-az

limperatore
ami nem is lenne baj csak az olaszok nem az 5. helyért jöttek hanem az gyõzni akarnak

fsgh
Mit csodálkoztok? Milan idei halovány teljesítménye után nem várhatjuk hogy világklaszis teljesítményt fognak nyújtani:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
hát a középpálya kb eddig a milan idei teljesítményével egyenlõ :s

nem csak velük van gond, csak annyi, hogy úgymennek át rajtuk mint kés a vajon

de nem csak az a rész rossz, 0 támadás, 0 elképzelés

LasCar16
inkább Gattuso menjen le, Ambro eddig jobb, de kenjétek az egészet a Milan kp-ra, az egész csapat egy 0 eddig

#acm

cassoneitaly
ALEX kell ide... ez a f@sz Donadoni mér'nem hozza be? Remélem jól dönt a cseréknél 😮
DEL PIERO , majd a CAPITANO megmutatja

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

LasCar16
annyi a baj , h csak 3-at lehet cserélni ...

#acm

én eddig sem értettem Ambrosinit :o

De Rossi és Del Piero jöjjön be és akkor láthatunk 1 jó félidõt mert lesz esélyük az olaszoknak, de ha nincs változtatás akkor semmi...

ForzaInter
ez a milan középpálya eddig csõd...

Yo, Bitch!

fsgh
Ambrosini helyett De Rossit kellett volna kezdetni...ha meg már 3 csatár akkor mért Camo a harmadik mikor van Cassano, meg Del Piero??

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

LasCar16
na megjötté te is

#acm

LasCar16
Nesta nagyon elkéne, de valahogy az egész csapat úgy játszik mintha most játszanának elõször együtt

#acm

Kit--Kat
0 támadó játék 0 védekezés.

GRAT!!!

limperatore
ez a milán középpálya szörnyû

<#taps>

Palinko
nem a milán középpályával van a baj, sajnos a védelemmel.
hát hallod ha így átmennek a középpályán, lekontrázzák az egész csapatot, beívelik visszafejelik, a védõk nem nagyon tudnak már mit tenni

ha Mátrix ha Cannavaro van ott

LasCar16
és a védelem Materazzi élén, szünetben lekéne kapni gattusot..jöhetne De Rossi mondjuk, esetleg Del Piero... remélem Donadoni kitalál valamit, nem lehetetlen megverni ezt a holland csapatot..

#acm

jó a Milán középpálya :o

fsgh
bukó van, nem is kicsi:S elsõ gól még 2mes les is...😞

LasCar16
2-0 cselekedni kell, fel lehet állni

#acm

Palinko
hát a faszomat mostmár... legalább 1-0 lenne az igazságos...
limperatore
nah nézzük a matrix aprításokat 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

ForzaInter
az:d

Gomis😄DDDDDDDd

nem soká pedig meccs van, nyerni kell, aztán már elég lesz egy gyõzelem is, nagy esélyt kaptunk ezzel hogy franciák ikszeltek, FORZA ITALIA!

Yo, Bitch!

Kit--Kat

Soha, ez nem a Francia válogatott, el van tévedve!

Most ez a francia meccs is gyááááááááá....

NyEAK - Románia 0-0

azaz:

Nyugat Európai Afrikai Köztársaság - Románia 0-0

Szerintem szégyengyalázat.