Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmffm856
a Mátrix-Barzagli duó tegnapijánál rosszabb nem jöhet szerintem... Chiellini-Gamberini teljesen jó lenne következõ meccsre...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

ForzaInter
Matrix megsérült, mondjuk alapból ugy játszot hogy nem volt 100%os, szal azt sem értem hogy miért kell egy félig sérütl játéksot kezdetni...

Yo, Bitch!

ForzaInter
van egy olyan érzésem hogy a Chiellini-Gamberini kettõs is csõdöt fog mondani... szvsz a kp-n kezdõdtek a bajok ha azt normálisan megszervezi Donadoni akkorr nem lett volna agy gond.

Yo, Bitch!

én azt olvastam hogy azért adta meg a gólt mert 1játékosotok a oldalvonalon kivül volt igy az már nemszámit lesnek vagy valami ilyesmit olvastam

Zsolti9014
Ez érthetetlen. Egy dolog, hogy a bíró nemcsak a gólnál tévedett a javukra, meg a hollandok is jók voltak, de:

Donadoni a védelmet egy az egyben elcseszte, De Rossit kihagyni hiba volt, Alex pedig beállása után bizonyított. Di Natale nem játszott rosszul.

Buffon-Grosso,Chiellini,Gamberini,Zambrotta,De Rossi,Gattuso,Pirlo-Del Piero,Cassano,Toni

ez jó lenne, vagy pedig 4-4-2

Hajrá Magyarország!

Kit--Kat
Abszolút egyetértek veled, szerintem sem azon múlott, hanem azon, hogy Donadoni 1 kretén....

Én azért Aquilanit is kipróbálnám!

Ha nem így mennek pályára ahogy te larítad, Donadoni a világg legnagyobb kreténje, csak leégeti az olaszokat...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
lényegtelen,nem ezen múlott

hanem fõleg Donadoni faszságain

Buffon-Grosso,Chiellini,Gamberini,Zambrotta,De Rossi,Gattuso,Pirlo-Del Piero,Cassano,Toni(?)

ha nem ez a kezdõ legközelebb akkor leszopom magam

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Kit--Kat
A hollandok második találatát elõkészítõ - ez alkalommal jobbszélsõként bevetett - Dirk Kuyt mindenesetre már letette a voksát: szerinte ugyanis egyértelmûen lesállás elõzte meg a gólt.

„Nem is kérdés, egyértelmû, hogy Ruud lesen volt. Mindannyian láthattuk, és azt hittük, hogy az asszisztens felemeli a zászlaját, de ez nem történt meg. Szerencsénk volt. Ettõl függetlenül nagyszerû teljesítményt nyújtottunk és remekbe szabott gólokkal múltuk felül a világbajnokot. Talán mondhatom, hogy remekül sikerült a rajtunk” – mondta röviddel a lefújás után Kuyt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
egyébként arról a bizonyos gólról.hányszor láttuk már,hogy egy csatár kilép gyorsan az alapvonalon túlra hogy ne legyen lesen? leszarom a bírószakértõt is,szerintem két rántotthús evése között lett felhívva

9csöves9
nah nem olvastam vissza de gondolom egyet értünk sokmindenben.Donadoni egy fasz,a hollandok megérdemelten nyertek.azt viszont Van Bastentõl az egész esgés "utálomaköcsögcsalódigómacskazabáló fanklább"-ig tudja,hogy ez az eredmény nem reális

4 ponttal szerintem tovább lehet jutni,de ahhoz kurva nagy változások kellenek...elsõsorban egy Chiellini-Gamberini védõpáros.na mindegy,ez egy kurvára idegesítõ meccs volt

miki36
az, bízzunk benne hogy megjön az esze a következõ meccsig.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Kit--Kat
ubs

Grosso 8 – Donadoni's worst decision was not starting Grosso, who caused havoc down the left after coming on. Could and should have scored when alone with Van der Sar.

Del Piero 7 – Excellent after coming on. Looked really sharp, was inventive, and had two fine efforts at goal. Must start the next game.

Cassano 7 – Scandalously only offered 15 minutes at the end, but did more with virtually his first touch of the ball than Camoranesi did for 75 minutes before him. A magnificent chipped pass to put Toni through. Also must start along with Del Piero against Romania.

Carlo Garganese, Goal.com

Ennyi, teljesen hülye ez a Donadoni, és De Rossi még 1 lehetõséget sem kapott....

bmffm856
a románok és a franciák gyengébbek még a mai olasz csapatnál is ez a szerencsénk...
amúgy nem tudom mit akart Donadoni... egyszerûen nem volt egyensúly a csapatban... aránytalanul eltolódott a támadószekció felé a mérleg, ez megspékelve a Materazzi-Barzagli duó betlijével KO.
Camoranesit Ambrosinit meg a Materazzi-Barzagli duóból legalább egyet el kell felejteni a románok ellen... De Rossi pl mi a francért nem játszott? Grosso miért nem kezdett? a VB-n is bejött a Grosso balhátvéd, Zambrotta baloldali középpályás dolog...

Buffon - Grosso, Chiellini, Gamberini/Panucci, Zambrotta - Pirlo, De Rossi - Di Natale, Del Piero, Quagliarella - Toni

vagy

Buffon - Grosso, Chiellini, Gamberini, Panucci - Gattuso - Zambrotta, De Rossi, Aquilani/Di Natale - Toni, Del Piero

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

miki36

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Cucmey
ja hát a remény hal meg utoljára.

cassoneitaly

Õ viszont már a Románok ellen a nyelvét nyújtogatja majd <#hehe>

Grande Alex

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

BADE
egyébként a végére feljöttünk,5 perc alatt akár egalizálhattunk is volna,csakhát Toni elbaltázta

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
tudom,hogy ezt mondta,részérõl hülye szöveg

Palinko
sajna mindenki látta de a remény hal meg utoljára.

én még nagyon bízok a fiúkban, ezt csak Donadoni tekerheti el, elsõ lépést megtette többet reméljük nem fog
Kit--Kat
Ezt mondta, most találjak ki saját történetet hozzá?!

BADE
ez hülye szöveg...
Egy focistának az a legnagyobb megtiszteltetés,hogy bekerülhet a válogatottba és képviselheti hazáját.
Tottinak úgy látszik ez nyûg!Emlékezzetek csak vissza,hogy a selejtezõkön,felkészülési meccseken nem is játszott(állandóan beteget jelentett,közben meg semmi baja nem volt),aztán a vb-n kezdõbe követelte magát...

BADE
mots Ambrosini tényleg nem volt rossz,Gattusoban nem láttam azt a harciasságot,mint 2 éve

Count Adyn
----------------Buffon---------------
Zambrotta-Matrix(?)-Chiellinni-Grosso
--------------------De Rossi---------
Camoranesi------Pirlo-------Perrota(?)
------Del Piero----------------------
-------------------Toni--------------

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

cassoneitaly
mondjuk illett volna Toni visszatett labdáját betenni <#szomoru1>

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Kit--Kat
Mert csak Romára akar összpontosítani.

BADE
Nincs mese,a románokat ütni kell mindenképp,ha a hollandok verik a franciákat,akkor elég egy X is a gallok ellen,ha más a végeredmény,akkor nyernünk kell ellenük is...

NeoMaN
Miért?

nem véletlen az ellenesség...

cassoneitaly
Visszasírjuk mi még LIPPI-t..
Sõt, már akkor hiányzott, amikor Del Piero-t ez a f@szvirág ki se akarta vinni.. DONADONIT-DOMENECH-el összekéne kötni,Betoncipõt nekik, és bedobni õket az óceánba... HA kiszabadulnak fél év mulva újrapróbálni... Szánalmas ez a csávó..

DEL PIERO-t kezdõbe ; Camoranesi-t a juvés helyére ; De Rossi-t Ambrosini helyére ; Grosso szintén kezdhetne és 4-2-2-2 jobban tetszene nekem.. talán így valamit kezdhetnénk!
FORZA ITALIA!

ALESSANDRO DEL PIERO il fenomeno

LasCar16
lemondta a válogatottságot

#acm

NeoMaN
Totti hol van? Bocs, de nem követtem annyira...

LasCar16
alapból nagy az Ambro ellenesség de akkor inkább Gattusot hagynám ki, Ambro most sokkal jobb

#acm

miki36
így van, Camo eredeti posztján sokkal többet kihozhatott volna a mai meccsbõl.
nah, készüljünk a románok ellen, FORZA ITALIA!

Kit--Kat
Akkor a következõ nagy homály Ambrosini... Ott ült De Rossi a padon...

És Grosso, õ miért nem kezdett???!!!

CSak Di Natale tudtam, hogy 1 alibi lesz éde tudtam és csak õt rakta be a kezdõbe Donadoni, éreztem ott van Del piero Cassano, klasszisokkal jobbak.

BADE
itt a taktika a szar,a Juveban Camo más poszton játszik,az fekszik neki.
Felépítettük teljesen Tonira a taktikát(azért a VB-n volt mellette még1 csatár),ha meg nem megy neki,nem tudunk váltani,mert akkor az egész csapatot át kellene variálni+nem is azt gyakroltuk be edzéseken

miki36
Ezt több játékosról is el lehet mondani, nem akarok veszekedeni, téma lezárva.
Románok ellen mindenképp kell Alex, Chiellini, De Rossi és Grosso a kezdõbe, #8441-el teljesen egyetértek.

Cucmey
Az igazság az hogy nem lett volna ez ekkora zakó ha spori barátunk nem adja meg a 2 méteres lesgólt.

Kit--Kat
De most komolyan, arra volt jó, hogy 10 helyett 11en voltak a pályán az olaszok...

A gólokat nem miatta kaptuk viszont elvette a helyet a jobb csatárok elõl.

Cucmey
hát egy ilyen meccs után... sokmindent láttam de ilyen szétesett olasz válogatottat nem nagyon.

BADE
Már a kinevezésekor megmondtam,hogy Donadoni tapasztalatlan edzõ,semmit nem tett le még az asztalra.
Ma ezt be is bizonyította,puszipajtásait játszatta, a padon meg a formában lévõ játékosok pihentették végtagjaikat.
Következõ meccsre Alex,Grosso,Chiellini,De Rossi be,Panucci,Barzagli,Di Natale,Ambrosini le.
Egyébként az a legnagyobb probléma,hogy egy összeszokott belsõ védõ kettõs kellene,akik egy klubcsapatban játszanak.(ez max Legro-Chiellini esetében valósulhatna meg)
Grosso,Alex behozatala egybõl megdobta a csapatot.
Kíváncsi leszek innen hova tovább...

Cucmey
neked legyen igazad.

Palinko
huhúú ez nagyon elhamarkodott kijelentés! soha nem indul az olasz csapat rendesen. ez igen szar kezdés volt a szokásostól is rosszabb de még semmi sincs veszve. ha románokat sem gyõzzük le akkor tényleg vége.
szucsy89
dehogy vernek mindenkit...😄 szerencsétlen napunk volt ennyi majd javítunk😄 (bár ehez a kezdõn változtatni kéne)
james69holden
nincs mese, most abban kell bíznunk h a hollandoknak kitart a formájuk a csoportmeccsek végéig
illetve még abban h donadoni összerázza a csapatot

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

LasCar16
nem tudom mit izgultok, a hollandok végigvernek mindenkit a csoportban, mi meg román gyõzelem, francia X mínimum...aztán 2.ként egyre jobb formában visszavághatunk még az Oranje-nak, én bízom a csapatban, nem azok akik egybõl feladják.. ezt a meccset meg el kell felejteni

#acm

miki36
nem Di Nataléval volt itt a baj szvsz
Camo helyett simán kezdhetett volna Del Piero is, mert ha már 4-3-3-as felállás akkor tényleg 3 csatárral kéne játszani.

Count Adyn
Hollandok megvernek mindenkit, mi a románokat, franciákkal x és kész😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Cucmey
Sajnos azt kell mondjam ebböl nem lesz EB gyõzelem. 😞((

james69holden
ha a többi meccsen is ezt a kezdõt lesz, 0 pontal fogunk kiesni
hazaérve donadonit meg a római repülõtéren fogják elásni az is 100

nézzetek fel pár olasz hírportálra, mennek ám kritikák nem kicsit

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

szucsy89
ezen én is meglepõdtem hogy nem játszott...Milan ide vagy oda Ambrosini helyett õt játszattam volna