Olasz foci szerelmeseinek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maradj ott ahol azt olvasodd ami neked tetszik és akkor jó napod lesz.
Mit vártál itt hogy majd dícsérjük a sok retardáltat aki már 2 hónappal eb elõtt elkezdték hogy csaló olaszok meg kiszopnak az alibi királyok a foci gyilkosok stb. ???
Én sem járok a Hhlland stb topicba te is maradj a kedvenceid között.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Minek ide az idiótázás?...Vagy a te topikod ez?..Milyen jogon privilegizálsz itt ebben a topikban bármilyen szinten is?
Ez egy szabad fórum, mindenki oda ír ahova és akkor amikor akar. Azt hiszem ez nem lehet vita tárgya.
A kötözködést meg mintha te szítanád a becsmérléseddel nem? És itt nem úgy mûködik, hogy leidiótázunk valakit, aztán meg olyan mondat mögé bújunk, hogy akinek nem inge...
Szia!
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Most komolyan mi itt el vagyunk nem kell bejönni osztani senkit, itt mindenki azt mond amit gondol ez az oalsz topic nem a Holland és nem az EB.
Már rég mindenki a következõ meccsel foglalkozik erre te be jössz kötözködni.
Még valami: kinek nem inge....
Szia!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Magyarország!
Az a baj, hogy ide is már betalálnak, nem csak az eb topicba.
Csövesnek volt egy kurva nagy mondata az EB topicban😄DDD
De inkább Neked kellene tovább látni az orrod hegyétõl és végigolvasni a hozzászólásomat: nincs mirõl beszélni, ezt a meccset el kell felejteni, a lesgóllal együtt.
Hajrá Magyarország!
tornatanárom kiváló megjegyzése: Az összes olasz futballista spagettizabáló buzi. - Nem azért, mert ha kell 3 másodperc alatt elbánok vele, de lekötnék neki egy zártkörû beszélgetést Chiellinivel, Materazzival, vagy Gattusóval.
Hajrá Magyarország!
gatta és pirlo inkább védekezõ jellegû, bár vannak jó megmozdulásaik de mégsem sûrûn jutnak elõre általános esetben. elsõ irányító szinte nem is volt.
szal szerintem sok játékossal nem azt csináltatták amit legjobban tud, és amiben leg tapasztaltabb. erre is fognám én az összeszokatlanság látszatát.
Yo, Bitch!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Ambrosini sem rossz játékos de õ sem való a kezdõbe az biztos.
Egyébként tényleg kellenek a nagy lövõk, tegnap alig volt próbálkozás, Del Piero volt aktív csak, szinte,
De Rossi, Qugliarella, Del Piero, egy jó Pirlo, nem lenne gond románok ellen átlövésekbõl, egy kettõ beakadna, és kész.
Donadoninak kell kicsit gondolkodni.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Az olasz keretbõl Zambrotta, Grosso, Buffon, Toni és Del Piero is sajnálatát fejezte ki az elrontott mérkõzés miatt, de valamennyien hangsúlyozták, hogy a hibákért csapatként vállalják a felelõsséget, és megpróbálják azokat helyrehozni a következõ két meccsen. Nem volt ennyire nyugodt azonban Pirlo, aki érdekes módon, milanos csapattársával, Ambrosinivel szemben, szívesebben látná a kezdõben a római De Rossit.
„Ha De Rossi játszik, sokkal jobban tudtam volna segíteni az elõrejátékot, de hát huszonhárman vagyunk a keretben, és a kapitány hozza meg a döntéseket." - mondta érezhetõ kritikai éllel a középpályás, majd így folytatta: „Úgy vélem a második félidõre feljavult a játékunk Grosso behozatalával, és Zambrotta másik oldalra vezénylésével, mert így veszélyesebbek lettek a széleink, de lehet, hogy ezt a lépést már korábban meg kellett volna húzni."
Tény, ami tény, érthetetlen Donadoni ragaszkodása a bajnokságban idén igencsak leszerepelt Milan középpályás-sorához. Pirlo kihagyása a válogatottból ugyan elképzelhetelen még a szezon során mutatott gyenge formája ellenére is, de Gattuso és Ambrosini szerepeltetése, különösen utóbbié, már koránt sem számít megkérdõjelezhetetlennek. Az olasz szaksajtót egyenesen sokkolta De Rossi mellõzése, de sokak szerint a másik két fõvárosinak, Aquilaninak és Perrottának is helye lenne a kezdõben.
A hátvédsor összeállítása szintén nem volt a legszerencsésebb, Materazzi és Barzagli között nyomokban sem lehetett felfedezni az összhangot. Az interes fenegyereknek különösen a lassúsága volt bántó, míg az olasz bajnokságban a 11. helyen végzõ, és 57 bekapott gólt (figyelem, az Empoli 52-vel esett ki!) összeszorgoskodó Palermo védelmének vezérétõl azért talán lehetne jobbat találni. Mondjuk a kispadon. Chiellini vagy akár Gamberini...
Tegyük hozzá, ami tegnap elromolhatott, az el is romlott. A selejtezõk vége felé, és a legutóbbi barátságos mérkõzéseken is remekül mûködõ Camoranesi-Toni-Di Natale támadótrió ugyanis szintén teljes csõdöt mondott a hollandok ellen. Del Piero és Cassano csereként beállva is sokkal többet mutatott, mint az említett hármas, és van egy olyan érzésünk, hogy több lehetõséget is kapnak a továbbiakban. Mondjuk, muszáj lesz. Ilyen rossz kezdés után csak a gyõzelem elfogadható a románok ellen, ahhoz pedig támadni kell.
#acm
Del Pierot meg be kell rakni kezdõbe, mivel õ nagyon akar, jobban mint a többiek(sztem)
és legfõképp De Rossi kell a középpályára...õ nagyon hiányzott.
Kvájárella (nem nézek most utána hogy írják😄) is kaphatna sztem lehetõséget, ha nagyon nem menne a játék elõl
Bajnokságban õ ilyet becsukott szemmel is belõne, már a 2006os VB-n sem hozta azt a formát amit a bajnokságban, leszámítva az ukrán meccset.
Az a baj, hogy a fasz Donadoni nem hozott alternatívát aki Tonit helyettesíthetné az ilyen elõre tolt csatáros játékban.
És a fasz Donadoni tudi nem fog annyira belenyúlni a csapatba amennyire kéne és szeretnénk... Nagyon kiváncsi vagyok a jövõheti kezdõre, félek, hogy a kedvenckéi maradnak a kezdõben.
viszont biztos vagyok benne,hogy megtartja a 4-3-3-t Alexet kibassza bal szélre és ha nem megy neki ott a játék (amit már láthattunk korábban mivel õ csatár),akkor majd jön hogy a Donadoni hogymegmondtabaszki
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
legyen már péntek, ez így nagyon szar... románokat megvernénk kicsit megnyugodnék...
Yo, Bitch!
uccsó csoprtmeccsen Améliát a kezdõbe 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Yo, Bitch!
Barza-Mátrix páros így együtt felejtõs.
Barza jó pléja, de válogatott szinten tapasztalatlan, Mártix nem válogatott szintü már.
Toni&DP támadósor kellett volna már az elején.
Grossot a kezdõbe.
Panucci&Pirlo&Gattuso&Zambrotta játéka tetszett a legjobban.
Canna nagyon hiányzott.
Di Natale jó pléja ezt nem vitatom, de a válogatotthoz kevés.
De Rossit, Tottit és a tavalyi formában lévõ Perrottát is nagyon hiányoltam.
Gigi a világ legjobb kapusa.
Goldolom a sporinak ez volt az uccsó meccse az eb-n.
Narancsoknak nagyon gyenge a védelmük, ezért esélytelenek a döntõre, ezért nem értem, hogy minek kellett õket nyomni.
A lesgól pozitív hatásal lesz a csapatra, ami ki fog tartani a döntõig.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
sokkal jobb szezonja volt mint Materazzinak
úgylátszik a régi sérülése még mindig megvan neki, nem is szabadott volna játszatni ezen a meccsen, mert így most rá lehet fogni 1-2 dolgot, így lehet, hogy elbaszták neki ezt az EB szereplést, mert egészségesen õ Olaszország legjobb védõje