Olasz foci szerelmeseinek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Mert az olasz topic azt írok ide amit akarok és én nem rád gondoltam (és tényleg nem ) de ha így viselkedsz lehet rád is igaz.

Maradj ott ahol azt olvasodd ami neked tetszik és akkor jó napod lesz.

Mit vártál itt hogy majd dícsérjük a sok retardáltat aki már 2 hónappal eb elõtt elkezdték hogy csaló olaszok meg kiszopnak az alibi királyok a foci gyilkosok stb. ???

Én sem járok a Hhlland stb topicba te is maradj a kedvenceid között.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nandusz
De most ezt minke ide???

Minek ide az idiótázás?...Vagy a te topikod ez?..Milyen jogon privilegizálsz itt ebben a topikban bármilyen szinten is?
Ez egy szabad fórum, mindenki oda ír ahova és akkor amikor akar. Azt hiszem ez nem lehet vita tárgya.

A kötözködést meg mintha te szítanád a becsmérléseddel nem? És itt nem úgy mûködik, hogy leidiótázunk valakit, aztán meg olyan mondat mögé bújunk, hogy akinek nem inge...

Szia!

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Kit--Kat
De most ezt minke ide???

Most komolyan mi itt el vagyunk nem kell bejönni osztani senkit, itt mindenki azt mond amit gondol ez az oalsz topic nem a Holland és nem az EB.

Már rég mindenki a következõ meccsel foglalkozik erre te be jössz kötözködni.

Még valami: kinek nem inge....

Szia!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
szégyellem is magam.betyárosan.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Nandusz
Hozzá teszem, szeretem az olasz focit, csak a hollandoknak jobban szorítok, ennyi. De ez már szörnyû, hogy ennyi elméletet képesek vagytok gyártani annak ellenére, hogy VILÁGOSAN le lett fektetve, hogy nem volt les. Kicsit nektek kéne tükörbe nézni, nem a másikat idiótázni. Jó lenne kicsit észbe kapnod kitekat bácsi végre neked is.

Nandusz
Amivel aztán le is járatta magát betyárosan. Persze pár gyerek azért jót szórakozott rajta. Én inkább csak sajnálkoztam egyet, mint ahogy itt rajtatok is. Szörnyû ez a faszság, hogy az UEFA minden prominens képviselõje elismeri, hogy nem volt les (precízen meg is indokolják, hogy miért), de ti itt csak toljátok a szemellenzõs butaságotokat.

Zsolti9014
melyik volt az? csak mert nem igazán szeretem azt a topikot látogatni.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
FEL a fejjel! Meglesz a továbbjutás!

Hajrá Magyarország!

Kit--Kat
Ne foglalkozz ilyen idiótákkal...

Az a baj, hogy ide is már betalálnak, nem csak az eb topicba.

Csövesnek volt egy kurva nagy mondata az EB topicban😄DDD

Zsolti9014
igen, és Neked a kapu mellett fekvõ olasz játékos aktívnak tûnt? Mert szerintem eléggé harcképtelen volt.
De inkább Neked kellene tovább látni az orrod hegyétõl és végigolvasni a hozzászólásomat: nincs mirõl beszélni, ezt a meccset el kell felejteni, a lesgóllal együtt.

Hajrá Magyarország!

LasCar16
biztos magától szaladt ki.., szabályban is másképp van, amúgy Buffon ütötte le

#acm

Nem volt les, fogjátok már fel. Ott pihent az olasz a kapu mellett.

Zsolti9014
tömören: igen.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
még jó hogy megvédik a hülyebírójukat. nyilván nem fogják elismerni a tévedést. ha a holland Kuyt is elismerte hogy les volt nincs mirõl beszélni, ezt a meccset el kell felejteni, de a hibákat azért ki kell elemezni.

tornatanárom kiváló megjegyzése: Az összes olasz futballista spagettizabáló buzi. - Nem azért, mert ha kell 3 másodperc alatt elbánok vele, de lekötnék neki egy zártkörû beszélgetést Chiellinivel, Materazzival, vagy Gattusóval.

Hajrá Magyarország!

Palinko
rendben, végül is igaz, de tartom véleményem hogy nem a játékosok milyensége határozta meg a látottakat. középpályát én is felforgatnám és valamiért a támadást is. meg toni fejesére nagyon számítanak, de kicsit angol stílus a felfutás és beadás ami nem igen szokott bejönni nekünk
szucsy89
nem volt egy stabil a középpálya, de a gólokat a szélsõ védõk miatt kaptuk mert nem jöttek vissza...meghát totál megvoltak zavarodva ez látszott a 2.gól elõtti védekezésbõl is(ebs topikba van kép róla), egymás mellett volt 3olasz védõ mígy 2 holland szabadon futkározhatott szélen...
Palinko
szerintem az edzõjé, mert ugye õ találja ki a taktikát...

gatta és pirlo inkább védekezõ jellegû, bár vannak jó megmozdulásaik de mégsem sûrûn jutnak elõre általános esetben. elsõ irányító szinte nem is volt.
szal szerintem sok játékossal nem azt csináltatták amit legjobban tud, és amiben leg tapasztaltabb. erre is fognám én az összeszokatlanság látszatát.
ForzaInter
én félre teszem, de egyedül Pirlo nyujtott elfogadható teljesítményt, De Rossi és Aqualani többet tudna nyujtani...

Yo, Bitch!

9csöves9
kinek a hibája ha egy játékos nem azt csinálja amit kell?😄

Palinko
rendben de ilyenkor félre kell tenni ezt, mert mindannyian az olasz EB csapatért szurkolunk, és nagyon rossz látni hogy rá szeretnének kenni mindent egy klubbra, ami az én kedvenc csapatom. szóval nem azt kéne nézni, hogy ki honnan jut hanem hogy ki mit csinál. szerintem pirlo teljesen jó volt, gattuso nem hozta a maximumot az tény és ambrosini sem volt túl jó az tény. de csapat ként vesztettek mind a 11 en. Pénteken el fog dõlni minden, ha románokat legyõzzük akkor a franciák ellen is jönni fog az eredmény amivel továbbjutunk.
limperatore
Mert aki Internek drukkol, az nem szereti a Milanosokat. 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Palinko
ok hogy Inter drukker vagy de nem értem miért szapulja mindenki a Milan középpályát? Pirlo, Gatta a legjobb középpályások, az megint más hogy nem azt csinálták amit kellett volna csinálni, de ez nem a játékosok hibája.
Ambrosini sem rossz játékos de õ sem való a kezdõbe az biztos.
gercse
Hát nem tudom, nem néztem sok Palermo meccset.
Egyébként tényleg kellenek a nagy lövõk, tegnap alig volt próbálkozás, Del Piero volt aktív csak, szinte,
De Rossi, Qugliarella, Del Piero, egy jó Pirlo, nem lenne gond románok ellen átlövésekbõl, egy kettõ beakadna, és kész.
Donadoninak kell kicsit gondolkodni.

bmffm856
minden ezen múlik nagyjából. most még a saját kezünkben van a sorsunk...

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Kit--Kat
Kiváncsi vagyok felülemelkedik-e a gõgjén Donadoni.

9csöves9
románok ellen mindenképp be kell hozni az összes nagy lövõt,Qugliarella is ilyen

gabber_saviola
Barzával szerintem az a gond, hogy már nálunk is erõn felûl teljesített.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasCar16
A hollandok elleni katasztrofális vereséget követõen jó néhány játékosnak a sajtó elé kellett állnia magyarázkodni, de amíg többségük csak az ilyenkor szokásos közhelyeket ismételgette, Andrea Pirlo kifejezte elégedetlenségét Donadoni döntései miatt. Csatlakozunk hozzá mi is.

Az olasz keretbõl Zambrotta, Grosso, Buffon, Toni és Del Piero is sajnálatát fejezte ki az elrontott mérkõzés miatt, de valamennyien hangsúlyozták, hogy a hibákért csapatként vállalják a felelõsséget, és megpróbálják azokat helyrehozni a következõ két meccsen. Nem volt ennyire nyugodt azonban Pirlo, aki érdekes módon, milanos csapattársával, Ambrosinivel szemben, szívesebben látná a kezdõben a római De Rossit.

„Ha De Rossi játszik, sokkal jobban tudtam volna segíteni az elõrejátékot, de hát huszonhárman vagyunk a keretben, és a kapitány hozza meg a döntéseket." - mondta érezhetõ kritikai éllel a középpályás, majd így folytatta: „Úgy vélem a második félidõre feljavult a játékunk Grosso behozatalával, és Zambrotta másik oldalra vezénylésével, mert így veszélyesebbek lettek a széleink, de lehet, hogy ezt a lépést már korábban meg kellett volna húzni."

Tény, ami tény, érthetetlen Donadoni ragaszkodása a bajnokságban idén igencsak leszerepelt Milan középpályás-sorához. Pirlo kihagyása a válogatottból ugyan elképzelhetelen még a szezon során mutatott gyenge formája ellenére is, de Gattuso és Ambrosini szerepeltetése, különösen utóbbié, már koránt sem számít megkérdõjelezhetetlennek. Az olasz szaksajtót egyenesen sokkolta De Rossi mellõzése, de sokak szerint a másik két fõvárosinak, Aquilaninak és Perrottának is helye lenne a kezdõben.

A hátvédsor összeállítása szintén nem volt a legszerencsésebb, Materazzi és Barzagli között nyomokban sem lehetett felfedezni az összhangot. Az interes fenegyereknek különösen a lassúsága volt bántó, míg az olasz bajnokságban a 11. helyen végzõ, és 57 bekapott gólt (figyelem, az Empoli 52-vel esett ki!) összeszorgoskodó Palermo védelmének vezérétõl azért talán lehetne jobbat találni. Mondjuk a kispadon. Chiellini vagy akár Gamberini...

Tegyük hozzá, ami tegnap elromolhatott, az el is romlott. A selejtezõk vége felé, és a legutóbbi barátságos mérkõzéseken is remekül mûködõ Camoranesi-Toni-Di Natale támadótrió ugyanis szintén teljes csõdöt mondott a hollandok ellen. Del Piero és Cassano csereként beállva is sokkal többet mutatott, mint az említett hármas, és van egy olyan érzésünk, hogy több lehetõséget is kapnak a továbbiakban. Mondjuk, muszáj lesz. Ilyen rossz kezdés után csak a gyõzelem elfogadható a románok ellen, ahhoz pedig támadni kell.

#acm

gercse
Chiellinit mindenképp ki kéne próbálni a védelemben, Barzagli meg leküzdhetné a lámpalázát, vagy nem tudom mi volt vele...Mátrix mindenképp felejtõs...
Del Pierot meg be kell rakni kezdõbe, mivel õ nagyon akar, jobban mint a többiek(sztem)
és legfõképp De Rossi kell a középpályára...õ nagyon hiányzott.
Kvájárella (nem nézek most utána hogy írják😄) is kaphatna sztem lehetõséget, ha nagyon nem menne a játék elõl

Kit--Kat
Mit vártál, a dél koreai meccs után is lapítottak meg kussoltak, ez nem számít már.

pfff :S

Nandusz

Kit--Kat
Én Tonit is jegelném egy kicsit, nagyon nagy helyzete volt ma és egy ilyet egy ilyen kiélezett helyzetben bekell vágni.

Bajnokságban õ ilyet becsukott szemmel is belõne, már a 2006os VB-n sem hozta azt a formát amit a bajnokságban, leszámítva az ukrán meccset.

Az a baj, hogy a fasz Donadoni nem hozott alternatívát aki Tonit helyettesíthetné az ilyen elõre tolt csatáros játékban.

És a fasz Donadoni tudi nem fog annyira belenyúlni a csapatba amennyire kéne és szeretnénk... Nagyon kiváncsi vagyok a jövõheti kezdõre, félek, hogy a kedvenckéi maradnak a kezdõben.

9csöves9
szerintem úgy most kapásból el is kéne felejteni ezt a 4-3-3-t.szélsõjáték így csak akkor van ha a hátvédek is felmennek,ottmarad két szar formában lévõ lassú/sérült/összeszokatlan/akármilyen védõ

viszont biztos vagyok benne,hogy megtartja a 4-3-3-t Alexet kibassza bal szélre és ha nem megy neki ott a játék (amit már láthattunk korábban mivel õ csatár),akkor majd jön hogy a Donadoni hogymegmondtabaszki

limperatore
jó a logod 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

bmffm856
remélem igazad lesz Gábor... az ilyen dolgok meg szokták dobni egy csapat teljesítményét, de ehhez kell az is hogy Donadoni megfelelõ felállásban küldje fel a srácokat a pályára.
legyen már péntek, ez így nagyon szar... románokat megvernénk kicsit megnyugodnék...

ForzaInter
mondjuk Donadoni hibája is hogy olyan játéksot kezdet aki nem 100 %-os, de gondolom Matrix is ugy volt vele hogy mindenképp játszani akar, mindenesetre sztemha koözépályát jól megszervezi Donadoni akkor nem lett volna nagy gond, ettõl a MIlan középályától többet nem nagyon lehetett várni... csatársorba mindenképp kell Del Piero és Cassano, kp-re De Rossi,Aqualani kettõs, alig próbálkoztak átlövésekkkel kp-k, két rómái pedig ebben kurva jó, és nem mellesleg sokkal jobb formában vannak.

Yo, Bitch!

limperatore
jó hát õ egész évben nem sok mindent csinált 😄

9csöves9
konkrétan egyik gólban sem volt benne,de nehogy már Di Natalenak kelljen középhátvédet játszani.egész meccsen köze nem volt a holland támadókhoz Barzaglival együtt méterekrõl figyelték mindig.nem tudok futni,sérült vagyok akkor a 15.percben kiszólok,hogy csere lesz

gabber_saviola
ami kimaradt:
uccsó csoprtmeccsen Améliát a kezdõbe 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
amúgy lehet jobb is ez így,egy 0-0 után biztos ellazázták volna a román meccset

ForzaInter
Matrix félig sérült volt, konkrétan egyik gól-ban sem volt benne, én sztem nem a középsõ kettõsel volt a fõ baj... kp-n simán átgyalogoltak...

Yo, Bitch!

gabber_saviola
tegnapiról:
Barza-Mátrix páros így együtt felejtõs.
Barza jó pléja, de válogatott szinten tapasztalatlan, Mártix nem válogatott szintü már.
Toni&DP támadósor kellett volna már az elején.
Grossot a kezdõbe.
Panucci&Pirlo&Gattuso&Zambrotta játéka tetszett a legjobban.
Canna nagyon hiányzott.
Di Natale jó pléja ezt nem vitatom, de a válogatotthoz kevés.
De Rossit, Tottit és a tavalyi formában lévõ Perrottát is nagyon hiányoltam.
Gigi a világ legjobb kapusa.
Goldolom a sporinak ez volt az uccsó meccse az eb-n.
Narancsoknak nagyon gyenge a védelmük, ezért esélytelenek a döntõre, ezért nem értem, hogy minek kellett õket nyomni.
A lesgól pozitív hatásal lesz a csapatra, ami ki fog tartani a döntõig.

Count Adyn
:SS Lassan nem lesz elég védó hogy kiálljunk baszki..

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

9csöves9
gondolom nem sok Juve meccset néztél,de 2-t biztosan azon láttad is mit mûvelt mellette a svéd férgetek

sokkal jobb szezonja volt mint Materazzinak

Ez mégis mi volt ? Ha nem jutunk tovább én komolyan agyfaszt kapok. Hogy lehet egy olyan alapembert mint De Rossi kihagyni a kezdõbõl? Grossot, De Rossit, Cassanot és Del Piero-t a kezdõbe.

semmi kép nem fog sztem a köv. meccsen játszani Mátrix, most is láttuk, le lett cserélve, leült a kispadra és jegelve volt a lába és bevolt kötve

úgylátszik a régi sérülése még mindig megvan neki, nem is szabadott volna játszatni ezen a meccsen, mert így most rá lehet fogni 1-2 dolgot, így lehet, hogy elbaszták neki ezt az EB szereplést, mert egészségesen õ Olaszország legjobb védõje

bmffm856
nem vagyok benne biztos... bár igazából tegnap középpálya nem volt. egyszerûen elbaszott volt már a felállás is. Grosso, Del Piero és De Rossi kihagyása egyszerûen bûn volt...

limperatore
mert chiellini biztos jobb mint materazzi 😄

ForzaInter
románok ellen tök mindegy, ezen a holladn meccsen a Chiellini-Gamberini kettõs is becsõdölt volna...

Yo, Bitch!