33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Sippie
    hja :D

Ugyan, Piqué felszívja magát a classicókra, megmondta a riporter is... a kupameccsen is csak 11-est hozott össze Ronival szemben :D
  • Sippie
    Hát Messi nem egy Iniesta...
  • bakkerman
    Itthon :D

A védelem megint szerencsétlenkedik
  • Sippie
    te nem berúgni vagy? :)
  • Sippie

most pedig Jessica Albát kérem az ágyamba

Na vezetünk egy góllal, most pedig lehet visszaállni, magunkra húzni a Madridot...
  • bakkerman
    INI MEKKORA GÓL basszameg !!!!!
  • tobias88
    magas a színvonal, sose értem hogy miért választanak csapatot...
  • Sippie
    Vudubaba segíti a csapatot, mindenki nyugodjon le a pi... :D :D :D
  • tobias88
    Eddig bevált a nagyok ellen, minek változtatni
  • ToM1113
    A nem sok meglepetést okozó kezdő:

Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Xavi, Cesc, Iniesta, Neymar Jr és Messi

• banok
    21.00 Real Madrid-Barcelona
    tv: Sport2 hu
    streamek:
  • [HUN]FaTaL
    Legyen igazatok :)
  • tobias88
    Eddig mindig felszívták magukat a nagyok ellen. Lehet hogy egy Vallaloid ellen kikapunk de ma jók vagyunk akár a győzelemre is.
  • bakkerman
    így igaz,ne temessük a srácokat,én mindenképpen bízok legalább egy döntetlenben,de nekem az az érzésem,hogy most nagyon felszívják magukat a játékosok,és átérzik a súlyát ennek a derbinek,hogy most tényleg a bajnoki cím a tét,és nyerni fognak!!!!
  • tobias88
    Nekem sincs az a hű de classico feeling. Ami viszont pozitívummal tölt el, hogy idén egy olyan meccset sem tudok mondani, ahol nagy csapat ellen játszottunk és rosszul játszottak volna a srácok. Tavalyhoz ez mindenképp előre lépés.
  • [HUN]FaTaL
    Sajnos szerintem simán kikapunk ma.
  • bakkerman
    meg amíg az állítólagos húzóemberek akkor játszanak jól,amikor ők úgy gondolják,hogy "ma éppen focizunk"
  • Sippie
    jók ezek az elemzések, de amíg a Barcánál úgy gondolják hogy Bartra és Piqué megoldja hátul a dolgokat, addig verhetjük a fejünket a falba :D
  • tobias88
    Én ennél derűlátóbb vagyok.

- Kapus poszton Ter Stegen érkezése sokáig megoldja a problémát, egy második kapus szerzése meg nem egy nagy feladat. - Változás kell: Nyáron - 12 millió? vagy 8? (eközben Ter Stegent már 20 misire lőtték be transfermarkton)

- Bal Hátvéd poszton hasonló a helyzet, Alba még sokáig megfelelő megoldás és Adriano se öregszik ki rövid időn belül - Változás kell: 2 év múlva

- Középen gondok vannak, 1 világklasszis legalább kellene, kettő talán kicsit túlzás is lenne - Változás kell: Nyáron - 50 millió

- Jobb oldalt sincs szerintem akkora baj, Alves még mindig benne van a világ 3 legjobbja között, futás teljesítményre még mindig első, beadni meg már akkor se tudott mikor érkezett - Változás kell: 2 év múlva

- Középpályán Busquets helye megkérdőjelezhetetlen. Az előtte lévő 3as közül annyi változás kellene, hogy Fabregas sokkal többet játsszon már mint Xavi, aki nálam már csak csere lenne. Új ember szerintem idén még nem kell, vagy ha igen, akkor is egy nem rég távozott fiatalember - Változás kell: 1 év múlva

- Messi Messi, szóval ő marad örökre - Változás kell: Soha

- A két szélen lévő játékosaink fiatalok és szerintem bőven nincs okunk panaszra. Sanchez idén 20 meccsen 17 gólnál, Pedro 20 meccsen 14 gólnál áll és az assistokban is jeleskednek. Egyszerűen nem értem mire ez a nagy felháborodás velük kapcsolatban, láthattuk hogy a nagy Neymar aki világsztár se játszik sokkal jobban mint ők. Ha valaki menne, az teljesítmény alapján csak Pedro lehetne, de helyére se látok olyan illetőt a jobb oldalra, akire megérné lecserélni. Silva lenne egy ilyen opció, de ő meg azóta játszik világklasszis szinten mióta középen vagy baloldalt van.
    Másik lehetőség Reus, de ő is bal oldalt játszik.
  • bakkerman
    csak az a baj,hogy a csapatba nyáron legalább 3 "vastag csövet" kéne igazolni,amire nyílván nem lesz pénz
  • ToM1113
    Még fejlődhet, annyira nem rossz.
    Inkább belső védőt igazoljunk vagy 2-t...
    De igazad van.
  • tobias88
    De ha ki akarsz cserélni egy korrodálódott csövet hogy több évig jó legyen, nem egy vékony falú borzalommal teszed.
  • ToM1113
    Alves jelenlegi formáját nézve, se nem védő se nem támadó, beadásai rendre rosszak, a védelembe pedig nem ér vissza.
  • tobias88
    Montoya 2018ig hosszabbít, "Csodálatos". Remélem nem gondolják komolyan hogy ő veszi át Alves helyét
  • bakkerman
    Eljött a nagy nap! Csak annyit fűzök hozzá, hogy bizom a csapatban,hogy egy Clasicora azért még feltüzelik magukat,és tudásuk legjavát nyújtják majd. Csak ennyit szeretnék látni,aztán kiderül mire elég.
  • ToM1113
    Tippeljünk a holnapi meccsre!

Rövid gondolatmenet:

Jelenleg a Real Madrid jobb formában várhatja a vasárnap 21 órakkor kezdődő klasszikust. A hazai pálya +1 érv mellettük. Azonban szerintem nagyon nehéz megtippelni a holnapi meccs végkimenetelét, ugyanis a Barcelona mostanában a nagyobb csapatok ellen, amikor nagy a tét, fel tudja szívni magát annyira, hogy értékelhetőt nyújtson. Nem játszanak csúcsformában ezen meccseken sem, a gépezet ugyan úgy döcög, de sokkal inkább akarnak mint mondjuk a kiscsapatok elleni bajnokikon. Legalábbis a City elleni oda-vissza vágó ezt mutatja, de már számos alkalommal bebizonyította a gárda hogy tudnak még valamit a sikerekbe beleunó, elfáradt, motiválatlan katalánok.
    Véleményem szerint a holnapi mérkőzés kulcsa az lesz, hogy mennyire lesz képes irányítani a játékot, birtokolni a labdát Tata Martino együttese.
    Sajnos nem felejthetjük el hogy a királyi gárda gyors kontráival lényegesen kevesebb labdabirtoklással is eredményesebb játékot tud mutatni mint mi. Volt már olyan mérkőzésünk egymás ellen, hogy közel 70-30 volt a labdabirtoklás a javunkra, mégis nekik volt több helyzetük.
    Biztos vagyok benne hogy Tata nem talál ki semmi meglepőt, Xavi, Iniesta, Fabregas, Messi és Neymar egyaránt a pályán lesz. A mostanában elég halványan játszó brazil számára itt a lehetőség hogy valami kimagaslót mutasson végre. Messi játéka az utóbbi 1-2 mérkőzésen biztató volt. Azonban ha a játékosok nem fognak futni, akkor boritékolható a vereség.
    Ha jó napot fognak ki a gránátvörös-kékek, kellőképp irányítani tudják a játékot, és motiváltan, kreatívan játszanak, akkor nyerhetünk.
    A bajnokság szempontjából kulcskérdés a honlapi mérkőzés, ha nem győzünk, a bajnokság valószínűleg elúszott. Ez azért is lenne elkeserítő, mert valljuk be, a BL megnyerésére nem sok esély van, a spanyol kupa döntőt pedig a Real Madrid ellen játszuk...

Lehet még triplázni ebben az idényben, meg lehet üres kézzel, eredménytelenül zárni. Valljuk be, jelenleg nem a Barcelona a világ legjobb csapata, talán még csak dobogón sincs, akármelyik Barcelona szurkoló ha a szívére teszi a kezét elmondhatja, valami nincs rendben a klubnál, változás kell, mert hosszú távon ebből jó nem sülhet ki.

Tipp: Real Madrid - Barcelona 1-2

De ezt most a szívem mondja...
  • Sippie
    és azóta se keltek fel belőle... najó, van még esély a triplázásra, majd csak a szezon végén kell leírni a csapatot :D
  • tobias88
    az nem egy sima pofon volt, miután kiütöttek minket még a földön fekve is rugdostak tovább
  • bakkerman
    előbb utóbb úgyis jönnie kellett volna annak a pofonnak
  • Sippie
    jobb lett volna tavaly, ha nem jutunk be :)
  • bakkerman
    örülök az Atleticonak,két meccsen szerintem jobbak leszünk,és addig még van egy pár bajnoki,meglátjuk hogyan alakul a csapat sorsa. Ha továbbjutunk,akkor zsinórban HETEDIK alkalommal lesz ott a csapat a legrangosabb európai kupasorozat legjobb négy csapata között,ami fantasztikus teljesítmény lenne. Ha ezt elérjük,én megtapsolom a csapatot!
  • Nyiri
    Elég jó párosítás. Esélyes hogy nem nyolcadban búcsúzunk :) Azért kiváncsi lennék a játékosok nyilatkozataira majd, ha összejön majd a Bayernnel megint egy meccs. 7-0 helyett mennyit mondanak? :)
  • tobias88
    Annyi baj van ezzel, hogy a Bayern tud védekezni is, nem úgy mint mi
  • Sippie
    majd a PSG hazazavarja a faszmákereket :)
  • ToM1113
    Igazából szerintem a 7 csapat közül akit kaphattunk volna nem tudnék olyat mondani ami biztosan jobb lett volna az Atleticonál. Szerintem még ez is elég nagy falat lesz... Nagy esély van valami kamu eredménnyel való továbbjutásra, több idegenben lőtt góllal pl. De még mindig jobb mintha megkaptuk volna a Madridot vagy a Bayernt.

Én azért egy Chelsea-Bayernt megnéztem volna, Mourinho befaroltatta volna a csapatbuszt a kapujuk elé aztán kontra, nem lett volna egyszerű...
  • Sippie
    na ha valami, akkor az sima volt :DDDDD
  • tobias88
    Bayernnal sem
  • tobias88
    Bayern München, Real Madrid, Barca, PSG, Chelsea, Atletico, Dortmund és Machester United

Ezt írtam ugye erősorrendnek. Uefa lehet ezt vette alapul a golyók melegítésénél, mert ugye 1-8, 2-7, 3-6 és 4-5 lett a sorsolás
  • Sippie
    :D azé nem játszottunk olyan sima meccseket az atleticoval :D
  • tobias88