Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elozo evben bal comb, atletiko ellen bal comb. Nem veletlenul kapott oda.
Amúgy szvsz a csapat leggyengébbje az orvosi stáb...
http://goo.gl/gd6Zi5
tobias88: tény, de azért az Atletico eléggé rendbe van rakva most. Viszont Martino se dolgozott sztárcsapattal ha azt nézzük 😊 Na de mind1, nem írom le még õt, lehet a játék nem a régi, de ha hatékony és megnyerjük vele a BL-t akkor annyira nem fog zavarni 😄 Fejlõdik a foci, sokan készülnek már ellenünk, nekünk is újítani kell a játékban, és ha ahhoz az kell hogy kevésbé legyen látványos a foci, akkor na... ezvan.
Te biztos mas merkozeseket nezel. A szivonal olyan szinten esik, hogy mar hasonlit sokszor a merkozesek tobb periodusa egy spanyol kozepcsapat jatekahoz.
Iden mar nem jatszhat minimum 6-8 het amit ki kell hagynia, remelem inkabb a hosszabb valtozat mellett dontenek es hagyjak pihenni.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Azt pedig jol meglehet figyelni, hogy a letamadasunk mennyivel gyengebb lett.
Van hogy egy jatekos tamad le csak a tamado harmadban, es 6 ellenfel jatekos siman kipasszolgatja.
Igy ennek semmi ertelme, raadasul a tamado feleslegesen egeti el az energiajat.
Meg lehet nezni, amikor jo volt a jatek az ellenfel tizenhatosa elott mar megkezdodott a letamadas, ami nelkul nincs meg a barcelona vedelmenek az alapja.
Most a letamadas a legtobb esetben a felpalyan kezdodik meg es az is csak a tamadokra osszpontositva a ket kozepso vedotol es az elottuk elhelyezkedo vedekozo kozeppalyas pozicioban, amit Busquets vagy Song foglal el.
Raadasul ez a pozicio is gyengult, mert meccsek ota Busquets olyan hibakat vet, hogy az valami borzaszto.
Nem egyszer csak ugy odapasszolja a labdat az ellenfelnek, vagy ugyanazt a hibat elkoveti, amit Iniesta szokott, hogy ratekeredik a labdara es nem szabadul meg tole es 2-3 ember korbeveszi es leszerelik siman es a terfelunk kozeperol indithatja az ellenfel a kontrajat.
Jol emlekezzen mindenki Iniesta megmozdulasara az El Classicon, ahol ugyanezt eljatszotta es es majdnem golt kaptunk belole, mikozben jobbra is es balra is volt tisztan szabadon megjatszhato jatekosunk.
Meg se kellett mozdulnia, szemben allt a kapuval es meg vedo se zavarta.
A beadas is tokeletes volt es raadasul meg csak nem is eros, amire azt mondanank, hogy nem volt ideje kontrollalni a mozdulatot, mert tul hamar ert a labda a poziciohoz.
Nem, meg azt is kepes volt kihagyni. Egyszeruen nem ertem.
ez a legfájóbb az egészben,hogy amiért anno megszerettem ezt a klubot,azt ma már nem látom.minden egyes meccset látni akartam,vártam hogy lássam az éppen aktuális klasszisokat,a szép focit,látványos megmozdulásokat,de ma már odajutott a csapat,hogy nem játszunk szépen,látványosan. A játékunk rabjává váltunk,alibizõ,futni nem akaró játékosok,akik halomra nyerték magukat,és azt hiszik,elég a mezt kiküldeni a pályára. Az egy dolog,hogy ígyis vezetjük a bajnokságot,de ez nem vigasztal :S
Fabregas tényleg hullámzó, pedig ha állandósítani tudná a formáját talán többet érne mint Iniesta és Xavi, akik rohadtul lassítják a játékot. Egy Bayern ellen ez a játék most is kevés lenne, pedig a potenciál meglenne rá, kontráknál indulnak a szélsõk akik nem is lassúak, csak valahogy a középpályásaink nem akarják odaadni nekik. Messi meg kontránál is kocog amíg labdát nem kap.
Rengetegszer a szerencse segitett minket, mint az elozo evben is, es lattuk, hogy mi tortent, amikor elfogyott a mak es jottek azerosebb csapatok.
A vedelem meg mindig egy nulla. A Betis is 30 percen keresztul jobban jatszott mint mi es ha egy komolyabb csapat lett volna, siman mehettek volna 2-vel.
Es azt nem kell ecsetelni, hogy milyen az amikor beallt vedelem ellen kellene ledolgozni 2 golos hatranyt, amire meg lesz pelda nem egyszer.
Olyankor jonnek altalaban az ellenfe kontrajabol a tovabbi golok.
Sot tovabbmegyek, hovatovabb mar ugy is jobban jatszik az ellenfel, ha nem all be vedekezni, mint ahogy a Madrid is tette a 2. felidoben a rangadon.
Neymartol en nem vagyok elajulva, szep dolgokat csinal, de gyakorlatilag az osszes golhelyzetet kihagyja.
Az a szerencse, hogy talalt egy golt a Classicon, ezert kevesbe huzzak le szerintem rola a vizeslepedot.
De nem egyszer lepeselonyben vezetheti ra a kapusra a labdat es siman lefutjak es tisztan konnyeden szerelik, mintha nem is lenne klasszis.
A classikon erre lattunk legalabb 3 peldat es a tobbi merkozesen is van legalabb ket ilyen megmozdulasa allandoan.
A kozeppalyank bun lassu neha.
Tegnap is csak felhuztam magam azon, amit Iniesta csinalt.
4 a 3-ba vezetjuk ra lenduletbol az ellenfel vedelmere a labdat es fogja magat es lelassit, ratekeredik a labdara, ahelyett hogy kitenne oldalra.
Az osszes kontra lehetoseg miatta megy el altalaban, amik nagy luxus foleg a betomorult vedelmek ellen, ahol szenvedni szoktunk tamadasban.
Messi jatekara kokemenyen ranyomja a belyeget a serulese.
Szerintem legalabb 6-8 gollal tobbet rugott volna mar, ha nem lenne valami komolyabb gond a hatterben.
A vedelemben neha akkora lyukakat hagyunk, hogy ezt komoly csapat nagyon kifogja hasznalni. Tegnap is volt olyan tamadasa a Betisnek a bal szelen, ahol Alveshez a legkozelebbi vedotars 20 meteren belul sehol nem volt, mikozben a Betis tamado mar majdnem a 16-os csucskenel jart.
Egy az egy meg mindig eletveszely, elviszik a labdat akkor 100%-os golhelyzete van az ellenfelnek.
De volt egy masik megdobbento jelenet, amikor Bartra es Montoya maradt hatul mikor jott egy Betis kontra.
Csak hatraltak befele ugy hogy a Betis jatekos a bal szelen szinten 40 meteres ures teruletet kapott ezaltal, es kb25 metert vezette igy a labdat, mire eszbekapott montoya, hogy ki kellene lepni, mert 2 emberes letszamfolenyben van a vedelem belul.
Ez egy alapvato helyezkedesi hiba volt, amibol szinten lehetett volna gol mert oldalrol egy jo beadas es kesz is a baj.
Fabregas ketarcu nagyon 2 jo meccs ket rossz. Mondjuk tegnap kifejzetten jol jatszott, mint ahogy az altalam nem olyan kedvelt Song is, szvsz o volt a mezony legjobbja.
Mindenesetre a csapat gyengen jatszik, merkozesek ota es feltunoen, meg akkor is, ha remek a merlege.
Ellenben kinszenvedes neha az osszes meccs egy-ket kiveteltol eltekintve.
😄
Messinél az orvosi stáb mellett a vezetõk is hibáztak. Sérülés után elengedni haknizni egész nyáron egy kurvára elcseszett döntés volt. Simán el kellett volna tiltani mindentõl, hogy pihenjen inkább.
Alves jó nagy szar volt, lassan a helyére is kereshetnénk valami megoldást, csak a szerencsének (meg Valdesnek) köszönhetjük hogy nem kaptunk gólt miatta...
Én is azt várom hogy beinduljon és merjen többet 1v1 ezni és megindulni.
Ennek ellenére elvonja a védõk figyelmét a többiekrõl, sok sárgát kap az ellenfél róla és önzetlen. Lehetne ennél sokkal rosszabb is a helyzet a leigazolása szempontjából...
PS3 Slim 250 PC
Akkor lo golt kb, ha ures a kapu.
PS3 Slim 250 PC
Pl. most is 😄
Késõbb biztos javulni fog 1-1-ben is.
Az a baj szvsz, hogy komoly lehet szerintem is a gond, ha nem tudott ennyi ido alatt meggyogyulni ugyanaz a serules.
Nyaron a holt szezonban lehet, hogy megkellett volna muteni, de mertek meglepni.
Marpedig az lesz a vege, ha akut tunetei vannak es nem tud meggyogyulni a serules.
Magatol ez mar nem fog meggyogyulni, ha 6 honap nem volt eleg hozza.
Fut (szerintem többet mint tavaly), én nem vettem észre, hogy flegmázna, a labdaeladások pedig a stílusváltásból adódnak, a többiek is több labdát adnak el mint tavaly.
Kurva gyengék vagyunk amúgy.
Nagyon nincs vele rendben valami mostanában, és ez kihat a teljesítményére is nagy mértékben. Kedvtelen, nem fut, flegmázik, eladja a labdát, és minden 3. meccsen "megsérül".
Meddig fogják még eljátszani ezt a: Minden rendben csak elõvigyázatosságból hoztuk le, de azért az elkövetkezõ 3 hétben nem játszik." dolgot?
Elõbb utóbb el kéne mondani az igazságot, mert itt szerintem valami komolyabb dologról lehet szó, de ne legyen igazam.
PS3 Slim 250 PC
Nehogy gaz legyen a meccs vegen.
Line-up confirmed / Alineació confirmada / Alineación confirmada:
Valdés, Alves, Bartra, Puyol, Montoya, Song, Xavi, Cesc, Pedro, Messi & Neymar
X-elt az Atletico, itt az esély, hogy 3 pontra ellépjünk. Visca el Barca!
elvileg sima Barca-Real döntõ,a fehérek ágán esetleg az Atletico kavarhat be
limperatore: nem,nem mindegy,mert ugyanilyen kamu tizenegyest kaphatnak tavasszal is,a bajnokság döntõ szakaszában 0-0-nál a 90. percben,és nem mindegy az a 2 pont.
http://www.twitch.tv/hegii