33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• kaposi1
    Ha valaki nem tudja legyőzni a Bayern-t az nem érdemel BL-trófeát. Ennyi.
    Mindegy mikor futunk össze vele.
  • tobias88
    Még viccnek is rossz. Most már annyi plusz élményünk se lenne, hogy többet van nálunk a labda
  • Nyiri
    Muahahahahahaha
  • bakkerman
    holnap lesz 12:00-tól élőben a jurosporton
  • Sippie
    én meg remélem a Bayernt kapjuk, és jól visszavágunk nekik

mikor lesz a sorsolás amúgy?
  • 6unn3r
    Azért az erős, hogy Götze távozása miatt nem top csapat már a BVB. Szimplán veszítettek a lendületből, vannak fontos sérültjeik és az sem tesz túl jót a moráljuknak, hogy évről évre fél szezonnál bejelentik, hogy távozik az egyik legjobb játékosuk, ráadásul a legnagyobb riválishoz. Egy sérültek nélküli, motivált Dortmund szerintem mai napig komoly falatnak számítana bármelyik csapatnak.
  • tobias88
    Nemsokára sorsolás, ma kiderült ki az a nyolc csapat aki küzdhet a trófeáért. Jelenlegi erősorrend szerintem a következő:

Bayern München, Real Madrid, Barca, PSG, Chelsea, Atletico, Dortmund és Machester United

Igazából az lenne jó, ha az egyik ágon lennénk mi és az Atleti-MU-Dortmund 3as, a másikon a többiek
    Atletico most gyenge formában van, 2 hónappal ezelőtt még a PSG elé tettem volna őket. A Dortmund Götze távozása óta nem topcsapat. A Mu meg ma kitett magáért, de ettől függetlenül gyengék. Mind a 3 csapat ellen egyértelmű esélyesek lennénk
  • [HUN]FaTaL
    Elvileg azért nem fogadja el, mert Neymar is többet keres, ami egy vicc.
  • bakkerman

• bakkerman
    igen nyílván,de ilyenkor mondhatná azt hogy "apa hagyd a picsába,elég a 16 millió,itt lettem profi játékos,ennek a klubnak köszönhetek MINDENT"

persze én,ahogy lentebb már írta valaki "proli" szemmel nézem a dolgokat,nekem még forintban is mindegy lenne,hogy évi 16 vagy 25 millió...
  • [HUN]FaTaL
    Nem Messi akarja kicsiholni a pénzt, hanem az apja.
  • Sippie
    Egyébként egyértelmű, hogy a menedzserek akarnak több pénzt leakasztani. Csak már az is furcsa, hogy szezon közben kell leülni tárgyalni? Ráadásul egy olyan szezonban, ahol simán kinéz hogy 1 trófeát se húzunk be?
  • tobias88
    Amúgy a 25 Iniesta és Xavi szempontjából lenne szemétség, hiszen miattuk lett 4szeres aranylabdás bárki bármit mond. Ő meg sokkal többet keresne mint ők ketten...
  • tobias88
    Gondol a későbbi éveire. Tudod hogy megdrágult a jóféle kokain ára? (A profi világklasszisok visszavonulása utáni életük 99%ban ilyen)
  • Sippie
    ott baszták el, hogy Neymarnak többet adtak. Ha az nem lenne, akkor talán ez se lenne.
    De egyébként is, 2018-ig élő szerződése van Messinek, nem kell semmit módosítani rajta, amit mondanék neki, hogy na előbb lássuk rajtad az akarást, és ha az meg lesz, akkor jövőre újra leülünk tárgyalni. Ha nem mehet isten hírével.
  • Mor3llo
    azért kell neki +9 millió, mert kell és kész
    ezeknél a összegeknél nem "proli" fejjel kell gondolkodni, hogy most sport szelet helyett meg tudja venni a snickerst is
    az egy teljesen más dimenzió, teljesen más szabályokkal
  • bakkerman
    mindkettőtöknek igaza van,én se értem,hogy aki eddig 16 milliót keresett,annak miért van szüksége a plusz 9 millióra még??? Nem beszélve arról,hogy röhadt sok reklámban szerepel,több világcéggel van szerződése,ha most abbahagyná a futballt,még 10 év múlva is vele lennének tele a reklámok. Szerintem az ügynöke,meg az apja erősködik,és próbálja lehúzni a Barca-t
  • Nyiri
    Főleg úgy hogy a Barca csinált embert Messiből. Azért némi tisztelet lehetne. Így is rengeteg pénzt kap
  • 6unn3r
    Én csak azt nem értem, hogy mégis mire kell neki ennyi pénz? Meg nem csak neki, úgy általában azoknak a játékosoknak, akiknek alapból is hatalmas összeget fizetnek ki.
    Mi az, amire nem telik évi 16 millió euróból?

A társadalom joggal van felháborodva a labdarúgó-fizetések kapcsán. Elbaszott egy torz világban élünk.
  • bakkerman
    Immár hetedszer ül majd tárgyalóasztalhoz az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetősége, valamint Lionel Messi menedzsmentje, hogy újratárgyalják az argentin klasszis szerződését, még inkább annak a fizetésre vonatkozó részleteit. Az elképzelések egyelőre igen messze esnek egymástól, az As című sportnapilap információi szerint Messi 16 millió euróról 25-re (!) kívánja feltornászni éves nettó fizetését.

én ennél a pontnál mondanám azt,hogy akkor viszlát. Nem lesz már olyan mint a 90+ gólos évében,vagy 2011 tavaszán,nem lesz motiváltabb. A legutóbbi meccseken a góljait leszámítva megint csak a sétálgatás ment. Évi 25 millió euró az rettenetes pénz,még neki is.
  • bakkerman
    *voltam
  • bakkerman
    eléggé pulya volt még,de ez a gól megmaradt bennem. Hatalmas!!
  • dragon11
    a 3 nagy brazil, ÖRÖK LEGENDÁK:

RIVALDO, RONALDO ÉS RONALDINHO !!!!!!!4négy
  • dragon11
  • Effe88
    visszavonult Rivaldo

mekkora zseni volt
  • bakkerman
    a Madridnak több volt eddig az olyan győzelme bajnokin,amikor eléggé rezgett a léc,és éppenhogy nyertek,bármikor bejöhet nekik egy olyan meccs ahol 1-0,vagy 2-1-nál a semmiből kapnak gólt,és az már minusz 2 pont. De az is tény,hogy ha a hétvégén nem győzünk,akkor teljesen mindegy,fölösleges a bajnoki címről beszélni.
  • [HUN]FaTaL
    Tény :D
  • Sippie
    de még mindig jobb lenne az a tudat, hogy legalább a madridot vertük odavissza, és úgy nem nyertük meg a bajnokságot :D
  • [HUN]FaTaL
    Tökmindegy, mert ha nyerünk is marad 1 pont hátrány és nem hinném,hogy minden meccset hozunk. Pedig az kell, a madrid nem fog már sokat botlani (lehet, hogy semennyit).
  • Sippie
    Érdekes, hogy egy spanyol csapat ellen elmennek 7-0-ig... de egy 10 emberes City ellen 1-0-nál visszaállnak tötymörögni. Ez hogy a búbánatba van?
    Na meg most jól ellőtték megint az összes puskaporukat, a Madrid ellen meg majd jön a betli... de ne legyen igazam.
  • bakkerman
    Fu de elpicsázták az Osasunat! Jövőhéten is muszáj nyerni!!!!
  • [HUN]FaTaL
    Jól játszunk, kivételesen. Csak maradjon a lendületből jövőhétre is.
  • Sippie
    mer Messinek kell passzolnia mindenkinek!!44 még az ellenfélnek is!

• kaposi1
    Nem is igazán értem miért nem lő többet távolról. Kivételes rugótechnikája van ezt tudjuk róla.
  • Sippie
    Iniesta mit akasztott... Real ellen is lőhetne ilyeneket :D
  • ToM1113
    persze, holnap nyerünk, de a Real ellen is hozni kell a 3 pontot. A berúgás meg előfordul... :D
  • Sippie
    és ki fog a topikban takarítani, ha te berúgsz? felháborító :D :D
  • bakkerman
    az Osasunat otthon megverjük én attól nem félek. Clasico meg...hát meglátjuk mi lesz,az az egy biztos hogy én nagyon berugok,akár győzünk,akár nem :DD
  • ToM1113
    Ha ott kikapunk akkor bajnokság bukta...
    Az X is a Realnak jó, mindenképp nyerni kell.
  • Sippie
    és mindjárt itt az el classico... jó lenne ha legalább addigra felszívnák magukat