Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért Alves nem olyan szar hogy tolni kéne ki a csapatból...

tobias88
Nem a City vagyunk. Ter Stegen elvileg jön 8 millióért, bár az ár még kérdéses. Kellene még 2 védõ ketten vagy 40-50 millióért. Elengednénk Alvest 10ért mert többet nem ér már és helyére jöhetne õõõ ki is? Mert jelenleg nincs normális jobbhátvéd a világon, legalábbis olyan mint amilyen Alves volt mikor érkezett
bakkerman
én Alvest simán elengedném,nem tesz már hozzá annyit a csapathoz mint fénykorában(sõt,van olyan meccse,elég sok,amin csak bohóckodik),elég nagy a fizuja is,egy 24-25 éves jobbhátvédet simán lehetne venni,Montoyaval rotációban. Pedro eladása szerintem még 2 évig nem lesz teritéken,bármennyire is felröppenek mindig ilyen pletykák,Alexis meg idén jó,de kérdés hogy megéri-e õt erõltetni,amikor nyáron visszatér hozzánk egy Rafinha meg Dulifuli. 25-30 misit szerintem elkérhetnének érte,az a pénz meg mehetne egy kibaszott jó középhátvéd árába. De ha marad a chílei,nekem az is jó

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
Pedro,Alves és Alexis szerintem biztosan marad fõleg úgy, hogy kell vennünk 1 kapust meg 2 védõt és Song helyére is valakit
bakkerman
itt egy elég szép lista,akik nyáron távozhatnak a klubtól
-Valdes,Pinto,Puyol õk biztosan távoznak
-Tello,Song,Cuenca,JDS,Pedro,Alves,Alexis megfelelõ ajánlat esetén mehetnek

az elég bizarr mercato lenne ha ennyi távozó lenne,én csak Cuenca,Pinto,JDS,és Alves elengedésével egyeznék ki

tobias88
ráadásul még hormont is kapott ami miatt nem sérül le sose (csak a tavalyi évben 6 hónapra)
Sippie
úbazz tényleg... és a reál szurkolók lõtté a labdát!4
bakkerman
az adócsalást kihagytad :/

Sippie
bezzeg a Messi az ellöki magától a gyerekeket... meg rókázik romániában mindenki elõtt, pfejj...
😄
bakkerman
bakkerman
egy kis válogatott körkép a játékosainkról:

Dél Afrika-Brazília 0-5
-Neymar,és Alves pályára lépett,elõbbi kezdõként,utóbbi padról,Neymar 3 gólt lõtt

Románia-Argentína 0-0
-Leo,és Mascherano kezdõként léptek pályára

Németország-Chile 1-0
-Alexis kezdõ volt

Spanyolország-Olaszország 1-0
-Alba,Busi,Cesc,Ini,Pedro kezdõ volt,utóbbi góljával nyertek a spanyolok. Valdés csereként állt be,Xavi nem lépett pályára (padon ült végig).

kaposi1
Gracias Puyol!” – Megható videóval tiszteleg a Barca a kapitány elõtt.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

bakkerman
ha valóban ezt õ írta,ezekkel a szavakkal,nagy respekt neki! nálam libabõr ez a levél...minden szava igaz,ilyen kapitányunk mint Carles,már lehet sose lesz,bár ezt mondták anno Peprõl is,aztán lett egy Puyolunk meg Xavink...Pique-nek el kell gondolkoznia Puyi búcsúján,és összekapnia magát,hogy átvegye a vezér szerepét a védelemben,mert jó mestere volt,az biztos! Grande Puyi!

Piqué nagyon szép levelet írt Puyolhoz...
"
Védõangyalom!

Eljött a nap, elmész. Habár ez az élet rendje, lehetetlen elképzelni a Barcát nélküled. Ha visszaemlékezem Párizsra vagy Rómára, az elsõ kép, ami eszembe jut az az, hogy felemeled a kupát, a Wembleyben pedig Abidalnak adod át a megtiszteltetést, de ez csak egy részlet, ami nagyobbá tesz téged. A generációm, és akik mögöttünk jönnek, nem ismertek még olyan Barcát, aminek ne lett volna ott a védelmében Puyi, ötös számmal a hátán, és a kapitányi szalaggal a karján. De már semmi nem lesz ugyanaz.

Hat évvel ezelõtt találkoztunk. Te voltál a kapitány és a csapat emblémája, én meg a gyerek, aki jött, hogy felfalja a világot. Az elsõ naptól kezdve jó kapcsolatban voltunk, a pályán és azon kívül is. Védve éreztem magam melletted. Tudtam, ha hibázom, te ott leszel majd, hogy megments. Te vagy a védõangyalom.

Tudod, hogy hiányozni fognak az öltözõbeli beszélgetéseink, a tanácsaid, és különösen a pályán mutatott harcosságod. Egyedülálló vagy. Mindig nevetek azon, amikor arról beszélnek, megtalálták az új Puyolt. Kereshetik, de sohasem fogják megtalálni.

Kösz mindenért, Puyi
"

tobias88
az a kérdés hogy külön külön kapnak 1et vagy közös lesz, az nem kérdés hogy lesz búcsúmeccs
Jó lenne tudni mikor lesz az utolsó meccse otthon. Ha kenyéren és vízen kéne élnem akkor is ki kellene menni élõben búcsúzni tõle.

bakkerman
Illene azért..ketten együtt azért sokat tettek a klubért,ez lenne a minimum

tobias88
Sajnos már öreg a kedvencem és belátta, hogy inkább a csapat hátrányára van már csak, mint elõnyére. Az mondjuk érdekel lesz, hogy közös búcsúmeccset kap e Valdessal <#whatever>
bakkerman
új Adidas reklám Leo-val,az argentín válogatott új VB szerelésében,nézzétek meg,komoly a cucc 😊

bakkerman
persze,mindegy hogy mit csinál a másik két csapat,ha mi tudjuk hozni a meccseinket,meg fõleg a Clasicot,akkor bajnokok leszünk,mert fognak botlani még õk is. Viszont az is biztos,hogy mi is fogunk még pontokat hullajtani,fõleg ha már a BL-ben a 8 között leszünk,és kiélesedik a dolog,a csapatunk 80%-a meg durván formán kívül van

[HUN]FaTaL
Jobb lett volna, ha nyer az Atletico. Bár igazából tökmindegy, a bajnoksághoz ígyis-úgyis hozni kell a Classicot.

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
legalább döntetlen lett a madridi derbi

Kivételesen eltaláltam... 4 gól, szar játék.

PS3 Slim 250 PC

tobias88
dehogy, minden 3.ból
[HUN]FaTaL
Minden kibaszott szögletbõl gólt kapunk, vicc.

Én is így vagyok vele mindig, és már kb 1,5 éve nem láttam a Milan elleni visszavágón kívül a csapattól amire azt mondhatja az ember hogy ez igen. Persze nyertünk mi 4-5 góllal ilyen kis biszbasz csapatok ellen, de egyrészt a játék ettõl Függetlenül szar volt másrészt inkább a nagyobb csapatok ellen bizonyitsunk és a kicsiket verjük meg 1-2 góllal. Ma qrra számitok hogy gyenge játékkal guritunk 4 gólt és utánna jönnek majd a Nyilatkozatok hogy mennyire összeszedték magukat... Aztán majd ha egyenrangú csapat ellen kell játszani, megint leesik majd at álluk hogy, ja ugyan ott vagyunk mint 1,5 éve, szarban

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
Fogunk is (kopp-kopp-kopp),és remélem a játék is jó lesz...Hiába a jópár,gyenge meccs,még ma is lázba hoz a tudat,hogy játszik a csapat,hátha örömet okoznak a srácok!!

[HUN]FaTaL
Nyerni kell, nincs mese.

bakkerman
este meccs

FC Barcelona - Almería
Barcelona, Camp Nou
21:00 Sport1
Vezeti: Del Cerro Grande

FCB: Valdés, Alves, Bartra, Mascherano, Adriano (Alba), Busquets, Xavi, Iniesta (Fábregas), Pedro, Messi, Neymar.

Almería: Esteban, Rafita, Trujillo, Torsiglieri, Dubarbier, Verza, Tébar, Azeez, A. Vidal, Jonathan, Suso.

bakkerman
Minden kapus hibázik 😊 Valdes mekkora lepkekirály volt kiscsikóként,aztán amióta egyre kevesebb lett a haja megtanult védeni,és bravúrokat bemutatni 😊 Jó lesz a német mindenképpen!

Sippie
meg Valdes, meg Casillas, meg Seaman meg a többi... egyedül Király sose 😄

#29450: még szerencse hogy a barcában nem szokták játékba hozni a kapust túl gyakran... õõ ja várj... fuck 😄
Mor3llo
hát ha 10 év múlva is a Barcában fog védeni, akkor való igaz 😄
ezzel a lassan felé guruló labdákkal úgy tûnik van baja 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

DasIsFuck
a jövendõbeli elsõ számú német válogatott kapust igazoljátok majd le,egyébként Neuer is csinált Ter Stegenhez hasonló bakikat, meg kifutásokat annó.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Sippie
Méltó Valdes utód lesz, úgy érzem
😄
bakkerman
persze persze nem kell ettõl a sráctól csodát várni legalább 1-2 évig,én annak örülök,hogy talán végre megindul valami,és ilyen igazolásokkal már elkezdik megalapozni a jövõt

tobias88
Pedro utánra igazolták már szerintem, majd kiderül mi lesz belõle.
bakkerman
Alen Halilovic, a Dinamo Zagreb 17 esztendõs ígérete az Instagram csatornáján keresztül bejelentette, hogy a nyáron Barcelonába igazol. Korábban is beszámoltunk már arról, hogy a Barça van a legjobb pozícióban Halilovic megszerzéséért, akit egyébként a katalánok mellett olyan nagy európai klubok is figyeltek, mint a Manchester United, a Bayern München vagy a Real Madrid. Spanyol sajtóértesülések szerint a katalán klub nagyjából 10 millió eurót fizet a horvát középpályás játékjogáért.

Bravó Zubi,ilyen igazolások kellenek! Február van,van még bõven idõ nyárig,nem kell kapkodniuk,átgondolt igazolások kellenek,fiatalok,ambiciózusak,és ismét a csúcsra törünk basszameg!

bakkerman
legyen valami jó hír is:

A német lap szerint a Barcelona orvosai nemrégiben Németországban voltak, hogy titokban elvégezzék az orvosi vizsgálatokat a kapuson. Miután mindent rendben találtak, akadály nincs a transzfer elõtt.

A bejelentés is megtörténhetne éppen, de a katalán klub a Victor Valdésszel való szakítás miatt igyekszik a lehetõ legnagyobb tisztelettel eljárni, és addig nem jelenti be az új kapus érkezését, amíg a katalán portás nem fedi fel, hogy hol folytatja jövõre. Amint nyilvános, hogy Valdés hova igazol, a Barcelona is be fogja jelenteni, hogy Ter Stegen jön a helyére a Borussia Mönchengladbachtól.

A transzfer értéke 9 millió euró lesz, a kapus pedig öt évre, 2019-ig ír alá majd. A megállapodás a klubbal és a játékossal is teljes tehát, csak a bejelentés idõpontja a kérdéses.

Jó lenne élõben a helyszínen látni a búcsú meccsét...

Sippie
lehet Beckham egyik igazolása lesz az USA béli csapatába. Engem nem zavar, ha még egy kis lóvéért odamegy levezetni, a végén meg beugrik hozzánk valami ligakupa meccsre mint hivatalos búcsúmérkõzése, úgy is legenda lenne 😊
bakkerman
Én ezt nem tudom elhinni,nem fog elmenni más csapatba,inkább visszavonul. Hova menne?? Máshol is bajlódna a sérülésekkel,nálunk legalább méltó búcsút kapna,egy legendaként vonulna vissza.

tobias88
Sajnos már kiöregedett 1.5 éve, ez van. A kedvencem volt sok sok évig, de már eljárt felette az idõ valljuk be <#szomoru1>

Ugyan ez a helyzet Xavi-val is, de õnála sajnos még ez nem tudatosult, a vezetõség meg nem akarja kitenni hiszen az nagyon nem lenne fair. Õ se férne már be normálisan a csapatba, Fabregas már sokkal jobb így tõle is meg fogunk válni könnyes szemmel 1.5 éven belül
[HUN]FaTaL
Puyol nyáron eligazol 😞

[HUN]FaTaL
Feltétlenül elbundázza mindkét csapat a bajnoki esélyeit. lol

REALista
De nyilván...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

A Kaszas
hi

nem bunda gyanus a barca meg az atletico meccs?

[HUN]FaTaL
Atletico jó nagyot szop Pamplonában, helyes 😄

Sippie
Hát ez meg mi a jó büdös franc volt?!
tobias88
Jah és mikor már biztos volt hogy nyer a Sociedad, sajnáltam hogy nem lõtték be a többi ziccerüket, mert úgy legalább felfogták volna a játékosok, hogy valamit borzalmasan csinálnak 1.5 éve.

Messi nem fut, kb 5km-ert kocog egy meccsen. Xavi és Iniesta is oldalpassz király lett, indításokkal nem próbálkoznak. A védelem oszlopa Pique a magyar nb1be lassan nem fér be sebességre. Montoya még a Madridi 17esnél is rosszabb, nem is értem miért játszhat, 3 szélsõ védõ meg tudja oldani a meccseket.
tobias88
Martino helyében így mennék be az öltözõbe:

Körülbelül errõl beszéltem minden meccs után már vagy 5-6 meccse. Aki fut a csapatban az pocsék formában van, aki meg jó formában van az meg nem fut: pl Messi, Iniesta. Pique újra zseniális volt