Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
Tudja valaki miért van a fekete karszalag?
Sippie
talán nem is baj. Úgy látszik kevés õ ide. Csak találjanak egy normális edzõt, akinek legalább van fogalma arról hogy milyen a spanyol bajnokság. Simeone se volt egy nagy edzõ korábban, de legalább játszott itt is meg az olaszoknál is.
digi1

PS3 Slim 250 PC

Melyik adó adja?

Kezdõ:
Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Sergio, Xavi, Iniesta, Neymar, Cesc i Messi

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
Én biztosra veszem hogy távozik

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Lehet hogy összeesküvés elmélet, de már lassan 1 éve mindig közvetlenül a fontos meccsek elõtt jönnek ezek a "sajtóhírek" a csapatról, Messirõl, az aktuális edzõrõl, stb...

Közben az a hír járja hogy Tata az idényvégén távozik, nem tölti ki szerzõdését.

PS3 Slim 250 PC

tobias88
A hülyéket a saját fegyverükkel nem gyõzheted le mert legyõznek a rutinjukkal, túl kell járni az eszükön <#whatever>
DasIsFuck
frappáns válasz<#taps>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

dragon11
😊)

bakkerman
hát te tudod,én nem szólok bele a szexuális életedbe,ha te szopsz,szopjál...

dragon11
este szopó lesz 😊

[HUN]FaTaL
Iniestat most pont nem basztatnám, nála lehet tudni, hogy mi történt. Szerintem ma sem fog kezdeni.

http://goo.gl/gd6Zi5

Puyol is lelép... 😞

bakkerman
<#shakehead><#shakehead> nem tudok mit írni már,ezt csinálja hónapok óta,függetlenül attól,hogy lõ-e gólt (gólokat),vagy nem. Senki se tudhatja mivan vele,maximum a nõje,vagy õ maga. Martinonak meg kibaszottul semmi respektje nincsen,hogy kezdjen vele valamit,csapattársaknak meg pláne nincs,õ a király,õ a 4x aranylabdás,neki kell nyalni a seggét,õt kell kiszolgálni. Ki térítse észhez,a facebook celeb Neymar,vagy az alibi király Pique? A lelépõ Valdes? A motiválatlan,kiégett Xavi,és Iniesta,akiknek munkaköri leírásuk,hogy fossák neki a labdát amikor csak tudják? Pedro,aki egy kishal? (és szerintem semmi szava nincs az öltözõben). Á nem tudom mivan ennél a csapatnál már

tobias88
Szerintem minden meccs elõtt be szokott rúgni. Én legalábbis csak akkor hányok <#vigyor>
Hali!

Érdekelne a véleményetek errõl:

Messi

Mi lehet a baj? Nem érzi jól magát? Esetleg azért nem fut mert fél a sérülés kiújulásától vagy nem tud futni mert még mindig fáj neki és komoly baja van. Vagy egyszerûen csak kedvtelen?

Komolyan mondom nem értem, meccsek óta ez van, talán mióta megrúgták a PSG elleni meccsen. Természetesen nem emiatt van rossz formában a csapat, de ez is hozzátesz nagyban, hogy Messi nem villan, Messi nem élvezi a játékot. De miért?

PS3 Slim 250 PC

Sippie
jó hogy mondod.
Srácok, adjátok hozzá a Bayernnel megnyert európai szuperkupáját is!
Oziris666
De nem csak a Reálnál találkoztak...

bakkerman
fasza,Leoka meg meccs után Valladolid játékosokkal pózol,ez igen,várom az Alves/Neymar kettõs instagram képeit is a meccs után
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

mélységesne levolt törve szegény...

[HUN]FaTaL
Jó vicc 😄

bakkerman
Mourinho 3 év Realnál: 1 bajnokság,1 kupa
Ezidõ alatt Pep 1 BL,2 bajnokság,1 kupa

Pep 7 gyõzelem,Mourinho 3 gyõzelem (egymás ellen természetesen)

tobias88
Jó vicc. 15 meccset toltak egymás ellen és 7-5-3 az arány Guardiola-nak, azaz 3at nyert csak Mou és 7et Guardiola és közte volt ugye egy 5-0 is
limperatore
csak ha meglátja mourinhot összeszarja magát 😊)

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
39 meccs 34 gyõzelem 3 döntetlen 2 vereség 116 lõtt 23 kapott gól

Mondhatja bárki,hogy persze könnyû olyan kerettel,meg könnyû volt neki nálunk is olyan kerettel,de én ma már látva azt,hogy Vilanova és Martino mennyire nem tudja kezelni ezt a csapatot,és Pep mennyire tudja kezelni egy idegen ország csapatát,az nekem azt jelenti,hogy Pep igenis a mai futballvilág egyik,ha nem a legjobb edzõje,és géniusza. És amellett hogy nagyon szeretem Pepet,fájó látni,hogy mennyire jól megy neki ott Münchenben,nálunk meg most milyen gyenge idõszak van...

tobias88
A müncheniek sorozatban 16. bajnoki mérkõzésüket is megnyerték, ez korábban soha egyetlen csapatnak sem sikerült a Bundesliga történetében. És hány megdöntésre váró rekord áll még a Guardiola-csapat elõtt... Ez volt a rekordbajnok sorozatban 49. veretlenül megvívott bajnokija. Még egy Bayern-csúcs (nem az utolsó): 24 forduló után 72 gólnál jár Pep Guardiola csapata, ilyet még Bundesliga-klub sosem tudott felmutatni.

közben Barcelonában

A katalán együttes háromszor kapott ki legutóbbi hat ligameccsén, és huszonhét forduló után annyi vereséget számlál (négyet), mint Josep Guardiola mûködése idején egyszer sem, pedig az immár a Bayern Münchent irányító szakember 2008-ban ült le a kispadra…
bakkerman
õ a félpályáig csak azért szokott viszamenni,hogy elkérje a labdát,de oda is sétálva megy

Oziris666
Ezelõtt se futott Messi 10kilómétereket egy meccsen!Mindíg is kiváltságos helyzetbe volt sokszor még félpályáig se kell viszazárnia.

tobias88
Nem is az a baj, hogy kezdõ, hanem nincs mögötte bizalom és jó néhány játékossal bizony ha összezördülne, õ húzná a rövidebbet. Így aztán nem tudsz fegyelmezni meg motiválni
bakkerman
a játékrendszerbe belefásult kompletten az egész csapat,beleszürkült,a küzdeni akarás és a motiváció teljes hiánya,gyenge kezû edzõ ül a padon,aki semmit se tud tenni,és nem is fog,úszik az árral.

tobias88
Amúgy addig szerintem nincs is mit beszélni a csapatról, amíg egy 4szeres aranylabdás annyit sétálhat a pályán amennyit akar. Összesen 5 kilométert nem mozog úgy, hogy Alves közben jobb oldalt 12 körül teljesít. Így persze hogy nem kapja meg a labdát és persze hogy nem lõ gólokat.
tobias88
Ide jutottunk amit ma láthattunk, ennél nagyobb mélypont nincs. Az utolsó ellen kikapni mindennek a teteje. Nyilatkozatok ide vagy oda a csapat 3 hónapja gödörben ami egyre szélesedik és nincs az a csákány ami segíthetne egy lépcsõt kivájni rajta.
Effe88
XD

Tata: Nem tudom hogy várhatták el tõle hogy biszem baszom szintû csapattól idejön majd az elitbe és rögtön csodát tesz egy, az egyébként már süllyedõfélben lévõ Barcánál. Nincs alapvetõen baj az elképzelésével... Csak ebbõl a keretbõl már nem lehet építkezni... Ez egy több éves garnitúra ami már túl van a fénypontján. De tény hogy komolyabb tapasztalattal rendelkezõ szakember jöhetne...

Jött Neymar... De nem nyújt olyat amit elvár tõle az ember, fél cselt csinálni, inkább passzol, ritkán 1 az ezik... Pedig pont ezért jött, hogy a kiszámíthatóságot megtörje.

Edzések: Mostanában sok videót látni Barca edzésekrõl, rendkívül humoros amikor cicázgatnak meg amerikai fociznak a pályán, meg ezek a közös vacsorák, Fifa partyk... Remek, de szerintem több komolyság kellene...

PS3 Slim 250 PC

Azért hozzátenném, hogy ha nem lennék Barcelona fan, akkor a 2 csapat jelenlegi állapotát tekintve, én is biztosan Real szimpatizáns lennék. Így is tetszik a játékuk. Mert az a csapat legalább akar, õk legalább hajtanak és 2 percenként helyzeteket dolgoznak ki, nem csak sétálnak a pályán, elképzelés nélkül, alázat nélkül.
Ronaldot is lehet szidni, hogy bunkó paraszt, de benne van a játék iránt alázat, küzd hajt a gólért, a csapatért. Messi arcán csak a kedvtelenséget látom, futni se fut, persze nem csak õ a hibás, az egész csapat hozzáállása rossz. Elfelejtettek focizni, elfelejtették hogy a tiki-taka csak akkor mûködik ha futnak a játékosok és nem csak hátrafele passzolnak, ha elöl a kreatív játékosok színt visznek a játékba, nem csak visszafordulnak a labdával és passzolnak. Kiszámíthatóvá vált a Barca játéka? Nem lenne eredményes az a taktika amivel éveken keresztül szarrá vertük a világot? Csak annyit mondanék válaszul hogy Bayern München.

Nagyon egyszerû a recept. Nyáron bevásárlás... Ha nem lehet a játékosokra szavakkal hatni akkor el lehet igazolni. A védelembe alapból kell legalább 1 de inkább 2 belsõ védõ, kapus jönni fog, a középpályára legalább 1 fiatal tehetség (Thiago elengedése baromság volt, nem is az elengedése, hanem hogy nem játszatták eleget), a csatársor alapból rendbe lenne, ha Messi lenne elõl nem pedig egy kedvtelen valaki. Viszont továbbra is tartom hogy hiszti ide vagy oda, ki kell tolni szélre és középre egy klasszikus csatárt igazolni.

Költeni kell, igen...

PS3 Slim 250 PC

Sippie
tudod, divat a barcát utálni 😉
tulajdonképpen én is több csapatnak drukkolok. Bayern, MU, Barca, Juve, PSG drukker vagyok egyszerre, és ez teljesen normális <#idiota><#idiota> (not!)

Tata meg év végén távozhat, ideje idehozni egy normális edzõt...
tata mehet....
Na Tata fél év alatt sikeresen szétbaszta a csapatot, de legalább megszûntette a Messi függõséget 😊 Igaz, hogy Messi láthatóan utálja ezt a szerepkört, de nem baj, legalább már nem rá épül a Barca játéka. Sokak kívánsága teljesült ezzel.

6unn3r
Mi abban az érdekes, ha a világ csapatai közül nem csak egynek szurkol az ember?
Elsõsorban Arsenal drukker vagyok, de Real Madrid szimpatizáns. Akkor innentõl kezdve semmi fura nincs abban, hogy számomra pozitív a Barcelona pontvesztése.
Hm?

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

bakkerman
"odaát" milyen érdekes látni,hogy egy Arsenal drukker(legalábbis a logójából itélve) örül annak hogy a Barca kikap,és mindezt beírja a Real topikba. Persze én se csak a Barca-n "élek" úgymond,kedvelek én más csapatokat,más országból,de nem tudom...ez fura

a f@xom elhiszi, h ezek ma akartak nyerni...

Visca El Barça!

bakkerman
vége,Valladolid-Barca 1-0

bízzunk abban,hogy a Real bukik még bõven pontokat (na meg az Atletico...),és nyerjük a Clasicot. De ez a bajnoki cím elment már,idegenben nem lehet ezt csinálni,ez a produktum NEM érdemel spanyol bajnoki címet. Jöhet a City.

bakkerman
tötyögés,küzdeni akarás legapróbb jelét se látom a csapaton

Fogyatékos ez a Martino...

[HUN]FaTaL
Nem vagyok otthon, nem látom a meccset.

De látom nem is baj. A játék amúgy milyen, hasonlóan szar?

Ha nem nyerünk, akkor annyi a bajnokságnak :/

bakkerman
félóránk van egyenlíteni vagy oda is adhatjuk a fehéreknek a bajnokságot

bakkerman
Valladolid ellen eddig 27. percben 0-1...annyira nem lep meg

Rendben van. De ha megnézed mit mûvel a pályán akkor legalább van benne tûz. A többiek csak téblábolnak.

Jobb inkább egy totál ismeretlen idegen? Nem hinném.

Sippie
csak meg kéne már tanulnia rendesen beívelni a labdát.