33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#30320 Xavi borzalmas idényt fut, már tavaly is azt futott. Persze kocog 10 km-ert meccsenként de gyors megindulása nulla van nagyjából az egész szezonban. 34 éves, ő érte már pénzt nem kapunk de sajnos már normális teljesítményt se nyújt. Távoznia kellene mint Puyolnak. Imádtam Puyolt, kedvenc játékosom, de ő észre vette, még ha 1 évvel később is mint kellett volna, hogy már nincs a csapat hasznára... -
#30319 Ezzel nem szállok vitába :DD -
#30318 Te teljesen hülye vagy, már bocs :D -
ToM1113 #30317 Sajnos elég sok edzővel nem vagyok tisztában, ő szóba jöhetne sztetek? -
ToM1113 #30316 Teljesen reális ahogy elképzeli, ha valóban így képzeli el és nem töltelék szarokat akar hozni hanem tényleg komoly játékosok jövetele várható.
Alves még maradhatna... nincs jobb ésszerű megoldás a posztjára aki fiatal, bár tény hogy a beadásai katasztrofálisak még megye 2-es szinten is és néha elgondolkozom azon hogy ő most valójában mit segít a védelmet vagy a támadásokat, mert sokszor sehol se hatékony.
A belső védő pozicióra remélem végre érkezik valaki aki rendbe szedi a társaságot, ide maximum 1 komoly nevet várok, a másik csak valami olcsó megoldás lesz.
Támadó középpályás posztra szintén jöhetne egy nagy név bár akkor a 3 sztárból valakinek mennie kéne ( Iniesta, Xavi, Fabregas). Ini eladása nagy hülyeség lenne, Fabregason csak buknánk sztem... Xavi ő azt hiszem beszélt is arról hogy nem biztos hogy itt fejezi be a pályafutását, ennek ellenére meglepne ha távozna.
Csatár... megintcsak szélső, Alexis és Pedro közül az egyik menni fog sztem, ezen kivül Tello távozására is nagy esély van, az a baj h nem tudom eldönteni melyik kevésbé suta Alexis és Pedro közül... A chilei játéka számomra szimpatikusabb, viszonylag jó idényt fut.
Én még mindig középső csatárt hoznék, Messit picsán rúgnám és kimenne szélre, egészen addig amíg fut, ha nem, akkor csere.
Na ezt amelyik edző meg merné húzni, az előtt megemelném a kalapom.
-
IXEMGabeo #30315 apátok fasza...xavi egy klublegenda bűn lenne eladni őt -
#30314 Mondjuk inkább Xavi-ra cseréljük el. Még adunk cserébe egy 30at is, azon ne múljon -
#30313 Mi még jól is járnánk -
#30312 Most Özilt hozták össze a klubbal,mert állítólag Cesc vágyik vissza a papához (Wenger),és bevonnák az üzletbe a gülüszemüt :DDDDD Elég vicces -
#30311 ne komolytalankodjuk el a dolgokat mondjuk az tényleg igaz,hogy a piacon nem nagyon van olyan jobbhátvéd,aki védekezésben jobb mint Alves,de ugyanakkor a támadásokat is tudja segíteni,vagy ha van is,akkor kb annyiba kerülne mint egy klasszis középhátvéd...ugye utóbbi meg hiányposzt. -
#30310 Oleguer? -
#30309 ha marad a tiki-taka,akkor bőven elég Alves,de ha egy gyorsabb,kevesebb lépées támadójátékban fog gondolkodni az új edző,akkor elég Alba arra,hogy felfusson,a jobboldalt meg kell egy igazi védekező szélsőhátvéd. Reusban egyetértek,én is szeretném őt -
#30308 Alba már támadásban és védekezésben is jobb szerintem, mint Alves és két felfutó szélsőhátvédet nem bír el a csapat. -
#30307 Ezen kívül még Messit kellene megtanítani újra futni és kész is a csapat -
#30306 Ez azért nagyon erős túlzás. Alves lecserélése felesleges, nem lenne kire mert nincs minőségi és fiatal hátvéd a piacon. Fabregas szerintem bőven hozza a szintet, nála nagyon kevés jobb középpályás van, Xavi sincs közöttük és ezt észre kellene hogy vegye az új edző. Pedro és Sanchez is viszonylag jó szezont tudhat maga mögött, bár egy Reus-t azért el tudnék viselni a jobb csatár posztján -
#30305 -
#30304 de sikkasztani meg vesztegetni az megy... -
ToM1113 #30303 ez a baj... olyan spúr köcsög ott fenn az összes játékos és edző igazolás terén hogy az hihetetlen. -
#30302 ó basszameg most arról cikkeznek,hogy elég nagy az esély arra,hogy Valverde vagy Luis Enrique jön...csöbörből vödörbe...Valverde életében nem dolgozott ekkora nevekkel,sztárokkal,felőrölné a közeg őt. Luis Enrique meg megbukott a Romanal,a Celtanal most hiába tetszetős a foci amit játszanak,de nem érett ő még a Barca padra. Nagyon remélem,hogy a vezetőség most hagyja a picsába a hagyományokat,és hoz egy karakteres igazi klasszis edzőt -
IXEMGabeo #30301 Ancelotti minden aktuális csapatával képes sikert elérni, de gyakran előfordulnak hullámvölgyek aktuális csapatainál...pl. Milan bajnok volt 2004-ben, de utána jó pár évre eltűntek...viszont a Bajnokok ligáját 2x is megnyerte velük, volt egy elbukott döntő is, elég egységes csapatuk volt bár én nem szerettem azt a Milant, mert minden meccset 1-0-ra vagy a 90. perc után nyertek meg...
Chelsea edzőjeként baromi jól kezdett, második évében nem tudni mi történt, de a remek kezdet után a Chelsea mindenütt kiesett menesztették is, ha jól rémlik szezon közben szerintem Abramoviccal volt nézeteltérésük, ezért történhetett ez a formahanyatlás...
Van Gaal: tekintélyelvű, túlzottan öntörvényű olykor pökhendi alak...szeret dicsekedni, de csinált már jó pár csapattal csodát vegyük pl az Alkmaart, akikkel bajnok lett 2009-ben...Bayernbe került 1. évébe bekerült a BL döntőbe igaz nem kis szerencsével, bajnok is lett velük és a mostani csapat alapjait valóban ő fektette le (ugyebár Robben-Ribery páros is az ő szakvezetése idején kötött ki a csapatban)...van szakértelme, de mivel tényleg baromira öntörvényű, ezért nem mindig célravezető döntéseket hoz olykor átesik a ló túloldalára feleslegesen szigorú alkalomadtán, aminek okán a játékosok könnyedén megutálhatják
Simeone nem rég tűnt fel, de ő hasonló ígéretes edzőnek tűnik, mint mondjuk Conte, Guardiola:) pár év és a legjobbak közt említhetik a nevét, de sztem még tapasztalatlan ezen a pályán ő neki korai lenne egy MU szintű klub szakvezetése...Moyes mögött is mekkora múlt és Premier League tapasztalat lakozik (Evertonnal elért sikerei), aztán ez mégsem volt elég... -
#30300 Messze a legjobb:
http://www.whoscored.com/ -
ToM1113 #30299 Valaki le tudná írni annak az oldalnak a címét ahol a játékosokat értékelik meccsek után? Biztos többféle is van, valami hiteles, komoly, valóságtól nem távol álló kéne. Körbe szeretnék nézni... Köszi -
#30298 Mi nem rúgjuk ki, ő a Real edzője... -
ToM1113 #30297 A Real edzője...
Jó szakember, az undorító Mourinho Realból csinált egy bámulatosan focizó Realt. Viszont kétlem hogy elhagyná őket... Kit hoznának a helyére?
Simeone tuti marad az Athleticonál szerintem.
Van Gaalról fogalmam sincs hogy őszinte legyek, de talán ő lehet a befutó.
Mellesleg Moyes elküldését nem tartom feltétlen jó döntésnek, hiszen ahogy a mondás tartja szarból nem lehet várat építeni, amíg nem adnak pénzt a keze alá, addig a 40 év feletti középpályásokból és védőkből nem tud senki csapatot építeni, szerintem Ferguson is jókor hagyta el a csapatot, amikor már valószínűleg ő sem tudott volna mit kezdeni velük.
Kicsit hasonló a helyzet mint a Barcánál, bár Tata talán jobban alulképzett mint Moyes, de a játékosok motiválatlansága és az egyre jobban kiöregedő játékoskeret mindenképp hasonló helyzetet teremt.
A katalánokhoz is valószínűleg új edző jön.
-
#30296 Sziasztok!
Manchester United drukker vagyok, de örülnék, ha elmondanátok a véleményeteket 3 edzővel kapcsolatban, mert mindhármat jobban ismeritek, mint mi.
Carlo Ancelotti, Louis van Gaal és Diego Simeone
Az a hír járja, hogy a szezon végével kirúgjátok Carlo Ancelottit, ha nem lesztek bajnokok, akkor is, ha esetleg megnyeritek a BL-t.
Ez igaz lehet?
A reagálásokat írhatjátom a Manchester United topikba is, hiszen minden Manchester United szurkolót érint a dolog!
A válaszaitokat előre is köszönöm! -
#30295 Pénzbüntetés lesz csak. -
#30294 Arról van szó, hogy ha a Barcelona fellebbez és addig él az eltiltás, mindenképpen nagyobb büntetést kap a csapat mintha nem fellebbezne vagy nem lenne bűnös. Ha nem bűnös és ez kiderül szeptemberben az elég érdekes fényt vetne a Fifára, ha bűnös, akkor a határozatalapján a következő 2 átigazolási szezonra ki kellene zárni amibe akkor már a nyár nem tartozna bele és így 3 szezon lenne. -
#30293 uefalona!!!444 vagyis izé, fifalona... már ők is a zsebünkbe vannak me unicef!
az edző kérdéshez meg annyit, hogy égervári kell ide, hogy szerethető legyen a csapatunk -
#30292 ó hát azok akkor is jönnének ha a Pápa szentté avatná a klubot :D -
Nyiri #30291 Majd jönnek a "bezzeg a barca" ellendrukker arcok :D -
#30290 1.0ás szorzó volt rá bwin-en kb -
Nyiri #30289 Milyen meglepő -
#30288 "Larry Mussenden, a FIFA fellebbviteli bizottságának elnöke a szankció súlyosságára és az ügy komplexitására hivatkozva jelezte, hogy előreláthatóan nem tud határozatot hozni a július 1-jén kezdődő átigazolási időszak előtt. Az elnök ennek ismeretében jelezte, hogy a Barcelona fellebbezése miatt az átigazolási tilalmat felfüggeszti. A FIFA biztosítani akarja, hogy tisztességes eljárás során igazságos döntés szülessen, és ne sérüljenek a klub érdekei” – áll a FIFA közleményében.
Nem lehet minket félresöpörni,egy nemzet áll a klub mögött hatalmas pénzekkel. Nyert a józan ész. Ha minket kitiltanának,mehetne utána az összes nyugati sztár klub. Ezt nem merte,és nem is fogja soha meglépni a FIFA. -
#30287 JOGERŐS ÍTÉLET:
A FIFA felfüggesztette a Barcelona eltiltását az átigazolási piacról. -
#30286 attól hogy ordibál valaki folyamatosan, nem lesz tekintéje -
IXEMGabeo #30285 Pintér Attila -
#30284 Akkora tekintélye lenne nálunk mint egy hegyi kecskének. Csak mekegne a játékosok szerint. Olyan edző kell akinek van tekintéje, akitől megáll benned az ütő még akkor is ha nem mond semmit. Na Pep ilyen -
IXEMGabeo #30283 Rudi Garcia, mint lehetséges jelölt
Ahogy láttam a Rómát focizni a stílus, amit át tudna a játékosokra vinni nagyon is illene a katalánokhoz -
IXEMGabeo #30282 Tito Villaneuva, azért jó lett volna...ő egészségügyi okok miatt nincs a csapatnál:S ő benne is megvolt a fantázia, viszont ez a Martino papa hosszú idő óta a legsemmitmondóbb edző, akit láttam a csapatnál...
mondjuk én az első Reijkaard idők óta követem a csapatot plusz a futballt -
#30281 De érdekes látni, hogy nem csak mi tudunk belenyúlni edzőkkel. MU is rábaszott Moyessel, de tökön döföm magam, ha most képesek lesznek egy nevesebb edzőt odavinni, mi meg már két éve baszakszunk noname-ekkel.