Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim 250 PC
Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Sergio, Xavi, Iniesta, Neymar, Cesc i Messi
PS3 Slim 250 PC
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
PS3 Slim 250 PC
http://goo.gl/gd6Zi5
Érdekelne a véleményetek errõl:
Messi
Mi lehet a baj? Nem érzi jól magát? Esetleg azért nem fut mert fél a sérülés kiújulásától vagy nem tud futni mert még mindig fáj neki és komoly baja van. Vagy egyszerûen csak kedvtelen?
Komolyan mondom nem értem, meccsek óta ez van, talán mióta megrúgták a PSG elleni meccsen. Természetesen nem emiatt van rossz formában a csapat, de ez is hozzátesz nagyban, hogy Messi nem villan, Messi nem élvezi a játékot. De miért?
PS3 Slim 250 PC
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mélységesne levolt törve szegény...
Ezidõ alatt Pep 1 BL,2 bajnokság,1 kupa
Pep 7 gyõzelem,Mourinho 3 gyõzelem (egymás ellen természetesen)
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Mondhatja bárki,hogy persze könnyû olyan kerettel,meg könnyû volt neki nálunk is olyan kerettel,de én ma már látva azt,hogy Vilanova és Martino mennyire nem tudja kezelni ezt a csapatot,és Pep mennyire tudja kezelni egy idegen ország csapatát,az nekem azt jelenti,hogy Pep igenis a mai futballvilág egyik,ha nem a legjobb edzõje,és géniusza. És amellett hogy nagyon szeretem Pepet,fájó látni,hogy mennyire jól megy neki ott Münchenben,nálunk meg most milyen gyenge idõszak van...
közben Barcelonában
A katalán együttes háromszor kapott ki legutóbbi hat ligameccsén, és huszonhét forduló után annyi vereséget számlál (négyet), mint Josep Guardiola mûködése idején egyszer sem, pedig az immár a Bayern Münchent irányító szakember 2008-ban ült le a kispadra…
Jött Neymar... De nem nyújt olyat amit elvár tõle az ember, fél cselt csinálni, inkább passzol, ritkán 1 az ezik... Pedig pont ezért jött, hogy a kiszámíthatóságot megtörje.
Edzések: Mostanában sok videót látni Barca edzésekrõl, rendkívül humoros amikor cicázgatnak meg amerikai fociznak a pályán, meg ezek a közös vacsorák, Fifa partyk... Remek, de szerintem több komolyság kellene...
PS3 Slim 250 PC
Ronaldot is lehet szidni, hogy bunkó paraszt, de benne van a játék iránt alázat, küzd hajt a gólért, a csapatért. Messi arcán csak a kedvtelenséget látom, futni se fut, persze nem csak õ a hibás, az egész csapat hozzáállása rossz. Elfelejtettek focizni, elfelejtették hogy a tiki-taka csak akkor mûködik ha futnak a játékosok és nem csak hátrafele passzolnak, ha elöl a kreatív játékosok színt visznek a játékba, nem csak visszafordulnak a labdával és passzolnak. Kiszámíthatóvá vált a Barca játéka? Nem lenne eredményes az a taktika amivel éveken keresztül szarrá vertük a világot? Csak annyit mondanék válaszul hogy Bayern München.
Nagyon egyszerû a recept. Nyáron bevásárlás... Ha nem lehet a játékosokra szavakkal hatni akkor el lehet igazolni. A védelembe alapból kell legalább 1 de inkább 2 belsõ védõ, kapus jönni fog, a középpályára legalább 1 fiatal tehetség (Thiago elengedése baromság volt, nem is az elengedése, hanem hogy nem játszatták eleget), a csatársor alapból rendbe lenne, ha Messi lenne elõl nem pedig egy kedvtelen valaki. Viszont továbbra is tartom hogy hiszti ide vagy oda, ki kell tolni szélre és középre egy klasszikus csatárt igazolni.
Költeni kell, igen...
PS3 Slim 250 PC
tulajdonképpen én is több csapatnak drukkolok. Bayern, MU, Barca, Juve, PSG drukker vagyok egyszerre, és ez teljesen normális <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota> (not!)
Tata meg év végén távozhat, ideje idehozni egy normális edzõt...
Elsõsorban Arsenal drukker vagyok, de Real Madrid szimpatizáns. Akkor innentõl kezdve semmi fura nincs abban, hogy számomra pozitív a Barcelona pontvesztése.
Hm?
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
Visca El Barça!
bízzunk abban,hogy a Real bukik még bõven pontokat (na meg az Atletico...),és nyerjük a Clasicot. De ez a bajnoki cím elment már,idegenben nem lehet ezt csinálni,ez a produktum NEM érdemel spanyol bajnoki címet. Jöhet a City.
De látom nem is baj. A játék amúgy milyen, hasonlóan szar?
Ha nem nyerünk, akkor annyi a bajnokságnak :/
http://goo.gl/gd6Zi5
Jobb inkább egy totál ismeretlen idegen? Nem hinném.