33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
IXEMGabeo #30240 benne volt most is az 1. gólban...de alapjáraton nagyon bizonytalan lábakon áll -
#30239 alapjáraton mostmár,vagy totál kiégett a srác,vagy csak nagyon hamar elkezdett készülni a VB-re... -
#30238 Egyébként már csak az a kérdés, hogy Messi mostani játéka a vezetők felé üzenet, hogy "ez van akkor, ha nem emelitek a fizumat", vagy alapjáraton ilyen gyenge -
#30237 majd véd Oier,vagy reaktiváljuk Bonano-t,azt lehet nem? :DDDDD
amúgy én már ezen a tavaszon nem idegeskedek a csapat miatt,jön még kutyára kamion,és lesz amikor ismét felnyalatjuk a pályát európával -
#30236 Helyes, remélem nem igazolhatunk játékost. -
#30235 Barcelona goalkeeper Jose Manuel Pinto (38) has decided to leave the club this summer. He already told some teammates about it. [sport] -
#30234 Lényeges ez? Max a spanyol válogatottnak -
#30233 Alba is megsérült -
#30232 2008 után zár trófea nélküli szezont a csapat. (bár a szuperkupa nyáron már ebbe a szezonba tartozott,de tavasszal utoljára 2008-ban nem nyert semmit a csapat).
Jöhet egy új időszak,aminek az alapjait mostmár nyárig le kell rakni. Vezetőség,edző,játékosok... -
IXEMGabeo #30231 igen valahogy szokatlan is volt ez a sok vereség egymás után:) -
#30230 Previous time Barcelona lost 3 consecutive games was in 16 years ago, in the 1997-1998 season. -
IXEMGabeo #30229 Rosellre és társaira gondolsz így érthető...látszik, hogy ki akarják szipolyozni a csapatot...ez volt a Juvéval is -
#30228 Akkor ki?
Ha nincs semmi motiváció egy kupadöntőn, akkor ki? Mind a 14 játékos szarik az egészre? Ne vicceljünk már. -
#30227 Én komolyan mondom a Madridnak szurkoltam, mert ilyen játékkal nem érdemeltünk még hosszabbítást sem. Messi-t meg kb tényleg el lehet adni, rosszabb mint Dinho az utolsó évében, nem csinál jelenleg semmit. -
Nyiri #30226 Gond van a játékosokkal is bőven! -
#30225 Amúgy Ramosnak pirosat kellett volna adni, amikor utána rúgott Alvesnek, már megint a Reált segítette a bíró -
#30224 Ah dehogy azon, hogy utolso szargazi vezetok kerultek a szekbe es szetroncsoltak a csapatot es egy olyan madrid gyozott le, ami a kozelebe sincs ollyan csapatoknak, mint pl. a Zidane fele volt R. Calrossal.Ez egy fos madrid, meg a legjobb jatekosuk se jatszott, ellenben, fontosabb a vezetoseg altal jatszani olyan jatekosokat beleszolva a taktikaba, akiknek kozuk nincs a jatekhoz mar regota. -
Nyiri #30223 Én streamen néztem így alig látszottak a számok. Messi játszott?!?!! :D -
IXEMGabeo #30222 1. gól röhej volt, Pinto nagyban benne volt, a 2. gólt Bale szépen csinálta, de a védelem sehol se volt...
2 kontra gól gyakorlatilag pár második félidei Reál helyzettel...
hosszabbítást meglestem volna azért... -
#30221 végülis nem az edző dolga megszervezni a játékot, ami nekünk nincs, motiválni a játékosokat, ami nekünk nincs -
#30220 nekem az volt érdekes, hogy Neymar jobb oldalt támad, viszi a labdát befelé, Messi meg középen 20 méterre a kaputól integet miközben sétál,d e rajta kívül mindenki rohan :D :D:D:D aztán meg két kézzel integet hogy ott volt... :DDD
Egyébként Messi kicselezett egy védőt... ezzel beérte Pepét a meccsen :D
gólt is csak azért szereztünk, mert Bartrának nem szólt senki, hogy nehogy lőjön, mer még a végén hosszabbítás is lehet, és akkor még 30 percet kell futkorászni a pályán, az meg milyen má... -
Nyiri #30219 Védekezni kéne nem kakaskodni Alves! -
Nyiri #30218 Kezdem kapisgálni... :( -
#30217 Még szerencsénk sincs. -
IXEMGabeo #30216 ilyet kihagyni ááá
égiek sincsenek a Barcával -
Nyiri #30215 Nem Tata a hibás. -
#30214 #30189 most mar rajottel ? -
#30213 Ja és már csak abban bízom, hogy nem mi kaparjuk ki a gesztenyét a reálnak az utolsó fordulóban (muhahaha, méghogy pontot vegyünk el az atleticótól muhahaha) -
#30212 Nem csak Tata, hanem a vezetőség is remélem eltakarodik a faszba. Meg néhány játékos is. -
#30211 úristen bazmeg :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :D :D:DDDDD:Dd:D:D::D:
na most hogy nem nyerünk szart sem idén, Tata eltakarodhat, és valami normális NEVES edzőt lehetne hozni végre. -
IXEMGabeo #30210 védelem nélkül marha nehéz:) pedig nem jó ez a Madrid...még így is csak a kontrákból élnek meg
Bayern szétszedi őket -
Nyiri #30209 Megérdemelten veszítjük el a kupát is. -
Nyiri #30208 Egy kontra és vége. Szar... -
IXEMGabeo #30207 Bale szétfutotta a bal oldalt...és ilyet ááá
szépen csinálta -
#30206 :DDDD Alves hol a faszomba járt? -
#30205 Remélem Alves eladó. -
IXEMGabeo #30204 sokkal gyengébb és motiválatlanabb volt a 2008-as Barcelona...3. helyen végeztek és mindenütt kiestek...igaz akkor is sikerült az elődöntőig menniük...nincs mese szemléletmód váltás kell, de így tisztára olyan, mintha nem tartanál ki a csapat mellett...csak akkor, ha megy a szekér bármennyire is állítod, hogy minden Barca meccset láttál még amikor nehéz helyzetben voltak akkor is -
IXEMGabeo #30203 valszeg Pintohoz értek az 5-ösön belül -
Nyiri #30202 NABAZMEG?!?!!? Már csak két 11-es és nyertünk :D -
IXEMGabeo #30201 góóól
Bartra de szépet fejelt