33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• DONGUBA
    ELéG A TALáLGATáSOKBóL!

Henry és Txiki is cáfol
    Írta: Z. Iván
    --------------------------------------------------------------------------------

Az utóbbi napokban egyes lapok által ismét fölmelegedett az Henry kérdés, azaz a francia csatár esetleges nyári Barcelonába költözése. Közismert tény, hogy a világ egyik legjobb csatárának tartott Henry, Joan Laporta elnök nagy kedvence, s ő már évek óta próbálja megszerezni a játékost - kevés sikerrel. Az idők azonban változnak, s a többség szerint immár az a kérdés, hogy a Barca szeretné-e a soraiban látni Henry-t, mert a játékosnak nem lenne ellenére a váltás, az Arsenal pedig kénytelen lenne eladni Henryt, amíg pénzt kaphat érte, mert a kontraktusuk 2007 nyarán lejár.

Valahol tehát érthető, hogy a sajtónak állandó témát szolgáltat a kérdés, mégis jelenleg semmi alapja nincs a feltételezéseknek. Ezt kívánta leszögezni mindkét fél a pénteki napon, vagy legalább a kapcsolat tényét cáfolni. Egyes lapok ugyanis már odáig merészkedtek, hogy a Barcelona beszélt Henryval a terveiről, mindebből azonban semmi nem igaz.

Txiki Begiristain technikai igazgató elmondta: szerinte a Barcelonát rossz fényben tünteti fel az örökös Henry téma, s ezzel együtt hamisnak nevezte a tárgyalásokról szóló beszámolókat. "Nem fogunk reagálni a médiában megjelenő kommentárokra, olyan klub vagyunk, mely nem kíván tréfákkal foglalkozni. Henry-nak szerződése van az Arsenallal, így nincs miről beszélni. Ezek a feltételezésen nem tesznek jót a klub hírnevének" - üzent a sajtónak Txiki, akit maga az érintett, Henry is megerősített.

A játékos ugyan a nem túl megbízható 'The Sun' brit bulvárlapnak nyilatkozott, azonban a véleménye a lényeget tekintve összecseng Begiristain mondandójával. "Az-az igazság, hogy imádom a klubomat, s úgy készülök, hogy maradok. Elmondhatom a szurkolóinknak és mindenkinek, aki aggódik értem, hogy szeretném kivezetni a csapatot az új stadionunkba (a következő évben). Beszélni fogok Arséne Wengerrel, David Deinnel (alelnök) és a vezetőséggel a jövőmről. Szeretnék maradni. Rengeteg képtelen spekuláció jelent meg az utóbbi időben, de ezekkel szemben az-az igazság, hogy én soha nem beszéltem vagy találkoztam más klub képviselőjével" - szögezte le véleményét a francia klasszis.

Ezzel egy időre talán ismét elül az újságírók keltette vihar Barcelona és Henry fölött, de aligha ez volt az utolsó felvonás a történetben...
  • Davidsned
    Köcce:)
  • fernando torres
    nemkéne
  • fernando torres
    Zamora 1-3 Barca összefoglaló
  • DONGUBA
    recefice
  • MrSpock
    Csak olaszt és franciát ne!Ja és angolt se,meg németet:-)
  • Sheva
    isten mencscscs
  • gabber_saviola

[fék]
  • faláb
    3:1 Giuly
  • Sheva
    3:1
  • Sheva
    2:1 Marquez szabiból
  • Monoton
    Nagyon gyengén játszik!!

Sztem is CSERÉT!
  • Sheva
    Ezquerro cserét!!!
  • Rudee
    Szerintem már csak voltak, amíg egy meccsen dőlt el a továbbjutás a 16 közt.
  • Sheva
    Ezquerro kész vicc...
  • Monoton
    EZ szép játék volt!
  • Sheva
    1:1 Gio
  • REALista
    Ez igaz!Ha a Barca lőtte volna az első gólt akkor meg se álltak volna 5 gólig, de így azért nehezebb lesz!!!
  • Sheva
    szép szép csak ugyebár a kupába a kiscsapatok a mumusok :S
  • REALista
    Hoppá!!!Vezet a Zamora!Nem semmi bár a Barca úgyis tovább megy,de azért szép teljesítmény a kiscsapattól!
  • Sheva
    mindjárt az 5. percben :S
  • Japep
    Azt gondoltam, hogy gólt fog lőni, de nem hittem volna, hogy az elsőt!
  • Sheva
    vezet a Zamora o.O
  • Japep
    Kössz szépen!
  • Rudee
    Itt egy lehetőség.
  • Japep
    Hello! Azt akarom megkérdezni, hogy milyen kerettel áll fel a Barca a Zamora ellen?
  • Sheva
    perfekt
  • B0B0
    Így jó?

• Sheva
    kicsit nagy tapéta
    kisebbe nem tudod?
  • B0B0
    Frászt hozol rám! :)
  • fernando torres
    uuhh bazzeg dehogy sérült
    én kérek elnézést
  • B0B0
    Mikor sérült le???? Basszus
  • fernando torres
    Eto'o sérült!!
  • B0B0
    Nehéz nehéz!? Tavaly is csak a transzfesztita védőjük fejesgólja mentette meg őket. Tavaly nem volt ennyire jó formában Eto'o és emlékezz vissza, hogy Ronaldinho sem brillírozott, akkor épült fel a sérüléséből
  • quack
    :DDD
    hát ha nem a szaros mindenkiatizenhatosonbelül bunkerfocijukat játszanák, akkor simán elvernenk őket, így (sajnos) kemény lesz
  • B0B0
    Persze! Sőt a faszfej Abramovicsnak is szóltam! :DDDDDDDDD
  • fernando torres
    hát figyúgy legyen akkor
  • Sheva
    és mondtad a Barca vezetőinek is? :DDDD
  • B0B0
    Chelsea-t hogy ne vernénk meg? Má megbeszéltük mi lesz az eredény nem? :DDD
  • fernando torres
    jó akkor ebben is 1etértünk