33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#2626 ELéG A TALáLGATáSOKBóL!
Henry és Txiki is cáfol
Írta: Z. Iván
--------------------------------------------------------------------------------
Az utóbbi napokban egyes lapok által ismét fölmelegedett az Henry kérdés, azaz a francia csatár esetleges nyári Barcelonába költözése. Közismert tény, hogy a világ egyik legjobb csatárának tartott Henry, Joan Laporta elnök nagy kedvence, s ő már évek óta próbálja megszerezni a játékost - kevés sikerrel. Az idők azonban változnak, s a többség szerint immár az a kérdés, hogy a Barca szeretné-e a soraiban látni Henry-t, mert a játékosnak nem lenne ellenére a váltás, az Arsenal pedig kénytelen lenne eladni Henryt, amíg pénzt kaphat érte, mert a kontraktusuk 2007 nyarán lejár.
Valahol tehát érthető, hogy a sajtónak állandó témát szolgáltat a kérdés, mégis jelenleg semmi alapja nincs a feltételezéseknek. Ezt kívánta leszögezni mindkét fél a pénteki napon, vagy legalább a kapcsolat tényét cáfolni. Egyes lapok ugyanis már odáig merészkedtek, hogy a Barcelona beszélt Henryval a terveiről, mindebből azonban semmi nem igaz.
Txiki Begiristain technikai igazgató elmondta: szerinte a Barcelonát rossz fényben tünteti fel az örökös Henry téma, s ezzel együtt hamisnak nevezte a tárgyalásokról szóló beszámolókat. "Nem fogunk reagálni a médiában megjelenő kommentárokra, olyan klub vagyunk, mely nem kíván tréfákkal foglalkozni. Henry-nak szerződése van az Arsenallal, így nincs miről beszélni. Ezek a feltételezésen nem tesznek jót a klub hírnevének" - üzent a sajtónak Txiki, akit maga az érintett, Henry is megerősített.
A játékos ugyan a nem túl megbízható 'The Sun' brit bulvárlapnak nyilatkozott, azonban a véleménye a lényeget tekintve összecseng Begiristain mondandójával. "Az-az igazság, hogy imádom a klubomat, s úgy készülök, hogy maradok. Elmondhatom a szurkolóinknak és mindenkinek, aki aggódik értem, hogy szeretném kivezetni a csapatot az új stadionunkba (a következő évben). Beszélni fogok Arséne Wengerrel, David Deinnel (alelnök) és a vezetőséggel a jövőmről. Szeretnék maradni. Rengeteg képtelen spekuláció jelent meg az utóbbi időben, de ezekkel szemben az-az igazság, hogy én soha nem beszéltem vagy találkoztam más klub képviselőjével" - szögezte le véleményét a francia klasszis.
Ezzel egy időre talán ismét elül az újságírók keltette vihar Barcelona és Henry fölött, de aligha ez volt az utolsó felvonás a történetben...
-
Davidsned #2625 Köcce:) -
#2624 nemkéne -
#2623 Zamora 1-3 Barca összefoglaló -
#2622 recefice -
#2621 Csak olaszt és franciát ne!Ja és angolt se,meg németet:-) -
#2620 isten mencscscs -
[fék]
-
faláb #2618 3:1 Giuly -
#2617 3:1 -
#2616 2:1 Marquez szabiból -
Monoton #2615 Nagyon gyengén játszik!!
Sztem is CSERÉT! -
#2614 Ezquerro cserét!!! -
Rudee #2613 Szerintem már csak voltak, amíg egy meccsen dőlt el a továbbjutás a 16 közt. -
#2612 Ezquerro kész vicc... -
Monoton #2611 EZ szép játék volt! -
#2610 1:1 Gio -
#2609 Ez igaz!Ha a Barca lőtte volna az első gólt akkor meg se álltak volna 5 gólig, de így azért nehezebb lesz!!! -
#2608 szép szép csak ugyebár a kupába a kiscsapatok a mumusok :S -
#2607 Hoppá!!!Vezet a Zamora!Nem semmi bár a Barca úgyis tovább megy,de azért szép teljesítmény a kiscsapattól! -
#2606 mindjárt az 5. percben :S -
#2605 Azt gondoltam, hogy gólt fog lőni, de nem hittem volna, hogy az elsőt! -
#2604 vezet a Zamora o.O -
#2603 Kössz szépen! -
Rudee #2602 Itt egy lehetőség. -
#2601 Hello! Azt akarom megkérdezni, hogy milyen kerettel áll fel a Barca a Zamora ellen? -
#2600 perfekt -
#2599 Így jó?
-
#2598 kicsit nagy tapéta
kisebbe nem tudod? -
#2596 Frászt hozol rám! :) -
#2595 uuhh bazzeg dehogy sérült
én kérek elnézést -
#2594 Mikor sérült le???? Basszus -
#2593 Eto'o sérült!! -
#2592 Nehéz nehéz!? Tavaly is csak a transzfesztita védőjük fejesgólja mentette meg őket. Tavaly nem volt ennyire jó formában Eto'o és emlékezz vissza, hogy Ronaldinho sem brillírozott, akkor épült fel a sérüléséből -
#2591 :DDD
hát ha nem a szaros mindenkiatizenhatosonbelül bunkerfocijukat játszanák, akkor simán elvernenk őket, így (sajnos) kemény lesz -
#2590 Persze! Sőt a faszfej Abramovicsnak is szóltam! :DDDDDDDDD -
#2589 hát figyúgy legyen akkor -
#2588 és mondtad a Barca vezetőinek is? :DDDD -
#2587 Chelsea-t hogy ne vernénk meg? Má megbeszéltük mi lesz az eredény nem? :DDD -
#2586 jó akkor ebben is 1etértünk