Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sippie
Egy dologban azért jobb volt az ellenfél, õt már az élõ képen is irigyeltem a reáltól <#idiota>
tobias88
"A nagy vitát kavaró Ramos-esetrõl: “Nem láttam az esetet, a játékvezetõ döntéseit pedig nehezen tudnám véleményezni, mert rengeteget meg kellett hoznia. A kiállítás kulcsmomentum volt a meccsen, mert addig 3-2-re vezettünk, innentõl pedig minden megváltozott. Emberhátrányban nehéz uralni a mérkõzést. A játékosokkal még nem beszéltem az esetrõl. Nem tudom, lehet hogy néhány játékvezetõi döntésbõl rosszul jöttünk ki, de ez semmin nem változtat. Most csak az az egy dolgunk van, hogy rendesen felkészüljünk a Sevilla elleni meccsre"

Ancelotti. Nem egy Mourinho na...
bakkerman
én is folyamatosan mondogattam,hogy elöbb-utobb kipukkannak,aztan siman bennevan a pakliban,hogy bajnokok lesznek. Mondjuk meg kell hogy mondjam en nem bannek egy Atletico bajnoki címet,2004 ota nagyon kétesélyes lett mar a spanyol bajnokság,jót tenne egy kis változás,és ebbõl mi jól jönnénk ki,rá lenne kényszerítve a vezetõség,hogy nyúljon a zsebbe

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
Már a szezon közepe óta folyamatosan ezt hiszi mindenki, mégis tartják magukat. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

REALista
Valenciát simán verjük otthon.A Sociedad lesz necces idegenben...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

tobias88
Jön a hétközi bl, az bekavar rendesen hidd el. Atma azt nem fogja bírni szerintem
[HUN]FaTaL
Az Espanol rendre lefekszik nektek, sztem semmi gond nem lesz ott. És még mi is játszunk velük.

LasDen
jah. tippre az utolso fordulo lesz a donto. mi az espanyol ellen fogunk megszenvedni, mig ha az AtMa nem pukkad ki a legvegere, akkor az is nehez meccs lesz. kerdes hogy a BL mennyire tori meg oket....
ha igy alakulna, akkor az igen izgalmas utolso fordulot hozna.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
Köszi 😊

Nincs itt lefutva a dolog,ne temessetek mar a csapatot baszki,hat tegnap vertünk meg egy rohadt jo Real-t a Bernabeuba,es 1 pontra vagyunk tölük. Mindenki fog meg hibazni,az lesz a bajnok,aki egyel kevesebbet,ennyi. Siman meglehet meg ez a bajnoki cím

LasDen
AtMa:

Atletico Madrid v Granada
Athletic Bilbao v Atletico
Atletico Madrid v Villarreal
Getafe v Atletico Madrid
Atletico Madrid v Elche
Valencia v Atletico Madrid
Levante v Atletico Madrid
Atletico Madrid v Malaga
Barcelona v Atletico Madrid

szvsz ebbol a Bilbao, Valencia es Barca meccs lehet necces szamukra.

Barcelona:

Celta Vigo, Espanyol, Real betis, Granada, Villarreal, Getafe, Bilbao, Elche, AtMa

ebbol az Espanyol, AtMa lehet necces...

Real Madrid:

Sevilla, Rayo, Sociedad, Almeria, Osasuna, Valencia, Valladolid, Celta Vigo, Espanyol

ebbol a Sevilla, Valencia es Espanyol lehet necces...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
Valaki masolja mar be a harom csapat hatralevö sorsolasat,meloba nem tudok keresgelni :/

[HUN]FaTaL
Pedig le fogják. Nem leszünk bajnokok.

1 pontot szerzett a Real a rangadókon 😄

bakkerman
lélektanilag mi ezzel a 3 ponttal elõnybe kerültünk,és az 1 pont az semmi,mostmár hozni kell a saját meccseinket,a többieknek hibázniuk kell,olyan nincs hogy a maradék fordulókat hibátlanul lehozzák...

Sippie
viszont a reál még mindig elõttünk, szóval ha minden meccsüket behúzzák, meg az ATMA is, akkor a végén sajnos hagyni kell az atleticót nyerni 😛
bakkerman
EGY A LÉNYEG:

Két Clasico,6 PONT,minden más szófecsérlés!!!!!

Jakuza1
"Neymar lesre fut beviszi 16-osra, hátrabassza a lábait mint a ló és 11-est kapnak. Vicc. A Real 11-es hogy az volt e vagy nem azt nem láttam pontosan"

Ja igy mar ertem, azt pont nem lattad. 😛PPP Esetleg mast nem vettel meg eszre ? 😛

Jakuza1
Mármint ezen a photosopholt állóképen?
Akkor nem akármilyen spieler ez a Pepe, hogy állóképen is tud mozogni. 😛

Én úgy láttam, ahogy Busi lépet ezt kihasználva gyorsan Pepe aládugta a fejét a lábának 😄SAD Röhej

Jakuza1
Nem is tortent ilyen most neztem meg egy youtubes videot.
Pepe ott lokdosodik Fabregassal,majd a foldreesnek es Busquets meg veletlenul se lep ra.
A ket laba kozott fekszik a portugal es atlep felette.

Sippie
majd lesz róla videó NSO címlapon, aztán kiderül 😄
tobias88
Ez szándékos Busitól? (Nem láttam a videót) Mert akkor gratulálok hogy olyan hülye hogy Pepe saját eszközeivel veszi fel ellene a harcot.
[HUN]FaTaL
A hét vicce 😄

Casillas
az a szomorú, hogy végre lehetett volna egy fasza hajtós harcos clasico az elsõ félidõ alapján, erre a második végig errõl a gyökérrõl szólt...

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Sippie
Jó lett a Barca FB oldalának bannerja <#eljen>

lényeg a 3 pont, mégha a reált segítette is a bíró, így is behúztuk 😉
tobias88
Minimális les volt szerintem is bár nem volt képben a kamera
Casillas
de hát a neymar tizi is tuti hogy les volt, kontakttól és benzema lesétõl függetlenül

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Sippie
ugyan, ezt a premierlígbõl pár órára átpártoló reál drukkerek jobban tudják 😄
Jakuza1
Dehogynem, hiszen 3 tizenegyesbol egy volt, ami tuti nem volt az es azt a Real kapta, amit Penaldo berugott.

tobias88
Közel sem, ahogy mostanában mindig. City ellen is inkább a Cityt segítette jobban
Sippie
na, akkor mégse fújt nekünk a bíró.
[HUN]FaTaL
Jaja.

Igen. Most néztem én is.

PS3 Slim 250 PC

tobias88
Bal lábbal hozzáért Ramos, most a visszajátszáson látszik. Jogos a piros
Sippie
azt már megszoktuk 😄 Hiszen Alves... 😄

a nagy angol csapatok drukkerei meg már mondják az okosat újfent, mint hatalmas reál drukkerek 😄
azé' ilyenkor kéne jól picsánrugdalni õket, h ha így is tudnak játszani idegenben egy Real ellen, akkor mi a tökömet csinálnak egy csippás csapat ellen... 😄

Visca El Barça!

Jakuza1
Jah nalad mikozben osszerugtak a labat.

A Bíró következetesen vezette a meccset. Szép kiharcolt gyõzelem. De most haragudhatunk igazán a játékosokra, mert még mindig tudnak, csak nem akarnak sokszor, és ez szomorú. Neymar esetében a kéz ha hozzá ért is, de nem rántotta le õt, a lábak összeérését nem figyeltem, Ronaldo elleni szabi pedig kint volt. Összességében megérdemelt a gyõzelem szerintem.

PS3 Slim 250 PC

tobias88
Én Alves beadásán sírtam a végén. Messi bent tök egyedül és nem lesen. Erre odaadja a kapus kezébe
[HUN]FaTaL
Állítólag összekoccolta a lábát, én nem láttam rendesen.

Viszont elõtte les volt (igaz Benzemáé mégnagyobb).

Sippie
ugyanezt kérdeztem én is magamtól...

Hát a második félidõ elég tré lett. Bírói hibák tömkelege, elbalfaszkodott helyzetek. Kontrát még mindig nem tudunk vezetni, Pedro is bazzeg passzolhatott volna a tök üresen sprintelõ Alexisnek, erre mögé adta a labdát.
tobias88
A Neymar féle meg szerintem sárga Neymarnak, bár nem láttam rendesen, kockás a kép. Riporter szerint jogos. Madrid 11ese biztos hogy jogtalan volt.
[HUN]FaTaL
Na, ez legalább tényleg tizi volt.

3-4 micsoda meccs

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ez azért nem kamu tizenegy volt

tobias88
Ezt meg kellett adni, az elõzõ volt a hibás döntés de nagyon
[HUN]FaTaL
Miért nem Xavit hozza le?

Sippie
Benzema jóval nagyobb lesen volt, és azt is elengedték. Ha belövi megadják a gólt.
Viszont annyira nem lehet megnyugodni, 10 ember ellen mintha szarabbul játszanánk mint 11-11 ellen, lásd City meccset, több pontatlanság, több ziccer az ellenfélnek.
tobias88
mintha, én is néztem <#vigyor> mostanában a meccseinken oda vissza tévednek össze vissza
Ez az egyik másik, hogy LES volt 😄