33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#30480 -
#30479 most megy az SK-n a Fio-Sassuolo meccs,Cuadradot figyelem,nem rossz a srác,de köze nincsen Alves posztjához,már-már CR féle poszton nyomja -
Úgy tűnik, Luis Enrique a jelenlegi elnökség kiválasztottja az első keret megújítására, miután Andoni Zubizarreta sportigazgató már találkozott is a még a Celta Vigo alkalmazásában álló vezetőedzővel hétfőn dél körül.
A találkozóra Luis Enrique otthonában került sor dél környékén. A spanyol tréner Andoni Zubizarreta sportigazgatóval, valamint annak két asszisztensével, Albert Valentível és Narcís Juliaval találkozott, vélhetően azért, hogy lefektessék az alapelveket a keret megújításával kapcsolatosan.
Luis Enrique együttesének két napos pihenőjét kihasználva tért vissza Barcelonába, és találkozott Zubizarreta sportigazgatóval.
A találkozó pikantériáját amellett, hogy így nyilvánvalóvá vált az elnökség választottja 'Tata' Martino vezetőedző utódját illetően, az adja, hogy a Celta Vigo vasárnap a Real Madrid ellen lép pályára a kiélezett bajnoki versenyfutás közepette.
-
#30477 szerintem meg figyeljük a nyarat... -
#30476 előbb nyerje meg a maradék meccseit, ha a többit is elszórakozza akkor inkább megyünk a második helyért. -
#30475 Az a gáz, hogy így lesz miért harcolni, hiszen az utolsó fordulóban ha nyerünk és a Madrid döntetlenezik, bajnokok lennénk. Figyelni kell majd az eredményt és ha vezet a Madrid mondjuk 3al, akkor gyorsan döntetlenre kell engedni a meccset -
#30474 adjátok le a meccset az Atmának -
#30473 Azt írtam, hogy az Atletico 1szer döntetlenezhet még, ez azt jelenti magyar nyelven, hogy a hátralévő 2 meccséből 1szer döntetlenezhet... -
Gizda #30472 Nem döntetlenezhet, mert ha tőlünk kikap akkor mi beelőzzük őket, nekik akkor 89 pontjuk lenne, nekünk meg 91. Akkor döntetlenezhe, ha minket megver. Vagy velünk x-el köv meccsét meg nyeri az is jó neki. De ha a köv meccsén x-el tőlünk meg kikap, akkor mi is meg a real is beelőzheti. -
#30471 Remélem most már leállnak a Courtois sztoris hülyeséggel:
„Mindenki tudja, miért érzékenyültem el – mondta a szombati bajnokit követően a szurkolóktól elköszönő, mindközben könnyeivel küzdő labdarúgó, aki a társaktól a szombati, Wolfsburg elleni idegenbeli bajnokit követően búcsúzik. – Egész életemben magammal viszem ennek a klubnak az emlékét a szívemben. Köszönök mindent a Borussiának, amelynek mindig nagy rajongója maradok. A búcsú fájdalmas nekem, mégsem sajnálom, hogy távozok. Száz százalékig biztos vagyok abban, hogy jól döntöttem, amikor a Barcelonához szerződtem.” - Ter Stegen
(vagy kitalálják, hogy Courtiost is megvesszük, Ter Stegen megy 1 évre kölcsönbe és utána busás haszonnal eladjuk) -
#30470 Hát, Ronaldo megint hozta amit tud. Komoly a Pali. Arra elég ez nekik, hogy mi továbbra sem lehetünk bajnokok, viszont az Atletico 1szer döntetlenezhet:
1. Atma 36m 88p
2. Barca 36m 85p
3. Real 35m 83p
Szóval ha mi nyerünk is az Atma ellen, akkor a Reál a bajnok, különben meg az Atma. (persze ha a többi meccset mindegyik csapat hozza) -
#30469 azért kemény lenne ha maradna a 0-1 -
#30468 Még ha ez valami csoda folytán összejönne,nem érdemelnénk meg. 3.-ok leszünk,ennek így kellett lennie -
#30467 Amúgy az durva, hogy ha kikap a Reál a 4 meccsből 1en és mi megnyerjük a hátra lévő 2 meccsünket, bajnokok vagyunk? -
#30466 mi úgyis leadjuk nekik...vagyis a mostani játékunkat elnézve "le se kell adni" a meccset,úgyis kiszopunk -
#30465 Ha kikapnak attól még a kezükben a bajnokság. Csak nyerniük kell az összes többi meccsen. Ennyire amúgy pechesnek lenni nem semmi. Simán kellett volna nyerniük a meccs összképe alapján -
ToM1113 #30464 Most veszti el a bajnokságot az Atma? -
#30463 Nem láttam a meccset, de úgylátom nem maradtam le sokról... -
#30462 Fabregas posztjának a nem megtalálása az edzői hiba abszolút,nem felejtett el ő focizni,csak épp mindig szar helyen játszik. Alves kényszerbetegsége,hogy ő mindig beakar adni az is edzői hiba,lehet hogy mondja neki folyamatosan Martino,hogy inkább húzzon befele,de ő szarik Martinora. -
#30461 "Minnél nagyobb a pofon talán annál hamarabb észbe kap mindenki"
ezt hittük a 7-0 után is, annál nagyobb pofon nem kell sztem. Najó akkor behúztunk egy bajnokságot, ez felfele billentette a mérleget. -
homeless #30460 Mostanában egy kínzással felér bármelyik Barca meccs nézése. Nagyon gyorsan el kell felejteni ezt a szezont, és hozni kell egy normális edzőt, mert amit Tata művelt ebben a szezonban az minősíthetelen. Fabregasnak miért nem bírnak találni már évek óta egy fix helyet ahol a legjobban érzi magát? Xavi miért stabil kezdő? Dani Alvesnek ki a faszom mondja, hogy 10-ből 9-szer magasan adja be a labdát a 170 centis támadóinknak? A vak is látja, hogy sokkal veszélyesebb amikor befelé cselez vagy laposan adja be vagy rálövi, ennek ellenére 10-ből 9-szer magasan adja be. Amikor egy játékos valamelyik szélen megindul, mi a faszért nem érkezik középen senki??? Szánalmas volt ez a szezon és ez kizárólag az edzőnek és a vezetőségnek a hibája! -
ToM1113 #30459 Jól van ez így... Ne kergessen senki hamis ábrándokat, és ilyen egész éves teljesítménnyel egy csapat se nyerjen bajnokságot, Minnél nagyobb a pofon talán annál hamarabb észbe kap mindenki és rátérnek a helyes útra.
Az más kérdés, hogy szerintem a Real duplázni fog idén, mi meg nem nyerünk semmit. -
#30458 vagyis nem ma ment el,már jóval korábban,de mostmár az a szalmaszál is el veszett -
#30457 na most került fel az a bizonyos pont az "i"-re,2-2,el ment a bajnokság -
#30456 legalább nem lesz okunk nyerni az Atletico ellen és így nyernek ellenünk -
#30455 Alexis 2-1 -
#30454 és egy LAFITA érkezett,csak...mi van ha Robben,CR,Suarez,Hazard várná a passzt? Belegondolni is szörnyű -
#30453 1-1,hihetetlen ez a pontrugás utáni védekezés,ahogy különböző irányokba szétszalad az egész csapat mint valami ijedt lány csapat ha rájuk nyitnak :DDDDDDDDD -
#30452 Milyen nyomorék egy bepassz és nem tudjuk levédekezni... Kell az a 2 védő -
#30451 Alves sem jobbhátvéd. Minden másik csapatban jobb középpályást játszana. -
#30450 Messi 1-0 szép akció volt -
#30449 jó hogy szóltál -
#30448 megy a meccsünk a Getafe ellen,jól elfelejtettem -
#30447 jó játékos,technikás,gyors,jó a felépítése,csak ahogy fentebb is írja Janika114 nem jobbhátvéd a srác -
Janika114 #30446 Szerintem meg ő egyáltalán nem jobb hátvéd, egy nagyon jó játékos, és spanyolba még jobban kijöhetne a technikája, mint olaszban, de pocséklás lenne, szerintem őt jobbhátvédként játszatni. -
#30445 Nem mondom, hogy rossz választás lenne. Gólerős és ő beadni is tud, de védekezésre alkalmatlan. Viszont az nem vitás, hogy a legjobb fiatal jobbhátvéd aki elérhető.
Remélem Ter Stegen, a 2 középső védő és Reus leigazolása is bekövetkezik -
#30444 még csak május van,a jelenlegi szezonnak sincs vége,de már most várom mi lesz a csapattal nyáron,és hogy fog kinézni a dolog ősszel :) Most legutóbb azt olvastam,hogy 120 misit különítettek el Zubiék igazolásokra,és 7 játékost terveznek leigazolni. Luis Enrique bejelentése meg csak idő kérdése. -
#30443 99%-os biztossággal kijelenthető,hogy Cuadrado lesz a nyár első érkezője -
#30442 Hát igen, jelenleg egyik csatárunkban sincs meg az, ami bennük megvolt. Messiben ott a technika és a pontos lövések, amit Eto és Henry tudott, csak kicsit gyengébben, de alázat az nincs. Neymar nálunk egyelőre nem pontos, Brazil csapatban meg bárhonnan gólt lő. Sanchez és Pedro meg inkább futógépek.
Nem lehet őket se hibáztatni, hiszen ritkán terem olyan focista mint Eto vagy Henry -
#30441 nemrég láttam egy amerikai meccset ahol Henry játszik,a tudása továbbra is fantasztikus,már nem vág le akkora sprinteket mint fénykorában,de ha a labda hozzá kerül,azért bármelyik védő összeszarja magát :) nagyon bírtam őt amikor itt volt