33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• IXEMGabeo
    tippmixgyilok forduló volt:)
  • davids014
    Szenvedés volt ez a meccs...
  • homeless
    Ha nem szeretném a csapatot, akkor biztos, hogy eszembe sem jutna Barca meccset nézni, mert hogy semmi sportélményt nem ad az 100%.
  • bakkerman
    a picsába is hogy egy faszom Elchét nem verünk meg. Hát mi volt ez ma??? Megint a szarfos ötlettelen foci,de legalább az akarat meglett volna de az se,SZARTAK bele az egészbe,Tataval az élen,aztán meg a játékosok. Ő már rég aláírt valahova,a játékosok a Vb-n már,a többi meg az új klubjában,fejben. Elmennek a búsba,oda.
  • bodajoci
    az meg, h nem érdemelnénk meg??? Há' akko' a Real, sem, meg a Tico sem :)
  • Sippie
    és a kamu tizink sem adták meg :(
  • bodajoci
    vicc ez az egész, meg a csapat játéka is, na meg a szerencse sincs ilyenkor velünk, de tényleg röhej, amit a 3 "nagy" művel....
  • [HUN]FaTaL
    A Malaga kapusának megköszönhetjük, hogy van még tétje a jövőheti meccsnek...
  • tobias88
    Nem, de lesz lehetőségünk rá. Köszönjük meg Caballeronak ezt a 94. perces védést
  • ToM1113
    Nem érdemeljük meg,..
  • kaposi1
    Bolond lett ez a világ.
    Mi nem tudjuk megverni az Elche-t. A Real jelenleg kettővel áll vesztésre. Az Athletico meg szintén döntetlenre àll.
  • [HUN]FaTaL
    Egy szar Elchet nem tudunk megverni, mit akarunk jövőhéten?
  • Christian88
    Tényleg sarkazni kell 0-0-nál?
  • tobias88
    azt nem tudom miért írtam, gondolom az utolsó forduló írása után benne maradt a fejemben a szó, de tudom hogy nem utolsók. Viszont rendkívül unszimpatikusak
  • [HUN]FaTaL
    Milyen utolsó? :D Az Elchevel játszunk, nem a Betis-szel.
  • tobias88
    Remélem azért lesz nyáron valami szabálymódosítás, mert ez nem tesz jót a focinak, hogy már az első percben húzzák az időt. Elképesztő, hogy olyant lehet hogy egyik játékos a másiknak odadobja a labdát miközben nem ők jönnek ő meg feldobja a levegőbe és úgy adja oda.
  • tobias88
    Nem érdekel ha az utolsó fordulóban döntetlen lesz a meccs vagy kikapunk, de ma nyernünk kell az utolsó ellen. Vért izzadva vagy szép játékkal? Nem számít. Egy góllal legyen nálunk több a végén.
  • bakkerman
    Este!! Sport2 19:00!! Elche-Barca!!
  • tobias88
    Remélem ha Puyol visszavonul, akkor ezt mint játékosként teszi csak meg. Ettől még a meccseken jó lenne ha leordibálná a játékosok fejét, mint segédedző, hogy jobban fussanak.
  • bakkerman
    Alves:

„Nagyon sok dolog elhangzott már a jövőmmel kapcsolatban. Sok esetben valaki úgy mond dolgokat, hogy a másik még nincs kész arra, hogy meghallgassa. Ha az emberek engem elviselnek, akkor úgy fogadnak el, amilyen vagyok. Ha nem tetszem így, elmegyek. Ha a dolgok nem vesznek új irányt, akkor meg fogom fontolni a váltást, ha nem változik a légkör, azok az erők, amik most mozognak."

„Te tudod, hogy milyen nehéz eljutni a Barcelonáig, és fáj, akinek fáj, de én része vagyok a klub történelmének, ráadásul a történelme legszebb szakaszának."

„Amikor én jöttem, egy két éves nyeretlenségi sorozat után voltunk, azért küzdöttünk, hogy bejussunk a BL-be. Aztán idejössz, olyan csapatot csinálsz, ami történelmi, és úgy tűnik, mintha nem tettél volna semmit. Én elismerem, hogy a foci a folyamatos jó teljesítményről szól, de azt sem lehet elfelejteni, ami korábban történt."

„Ahhoz, hogy maradjak, meg kell változnia a szituációnak."

Abból amiket mondott nekem az jön le,hogy 100% távozni fog
  • bakkerman
    Meg neki jobban fekszik a brusztolós fizikai futball ami inkább jellemző a PL-re mint a La Liga-ra. Igazából én sose voltam oda érte,hogy idehoztuk,de azért sok sikert neki bárhol is folytatja
  • tobias88
    Szerintem visszaveszi Wenger. Ő tudja hol kell használnia és pont kellene neki egy ilyen ember, ráadásul ő már bizonyított és olcsó is.
  • bakkerman
    Ez is igaz. Songról az a hír járja,hogy visszamegy a PL-be,a Tottenham meg a MU is vinné,10-12 millió környékén. Durván bukni fogunk rajta (is)
  • tobias88
    Song a Premier League egyik legjobb középpályása volt és az akkori Arsenal legjobb játékosa. Látod hogy mi lett vele is
  • bakkerman
    a Serie A egyik legjobb középpályása,és ezt úgy,hogy nem akárki mellett játszik...(Pirlo) Most a VB-n kiderül,hogy mit tud a válogatottban is éles meccseken,de én szívesen látnám egyszer nálunk. Persze Busi a number one jelenleg
  • IXEMGabeo
    Aguero, Klose

Subotic

Arda Turant én se értem amikor remek szélső:S
  • tobias88
    Minek nekünk Pogba? Busquets kirobbanthatatlan volt Yaya Toure mellett is...
    Juve biztosan nem adna értük annyit amennyit érnek (18+25)
  • bakkerman
    kölcsön+opció,meg 2-3 gyerekre Barca elővásárlási jog,meg 10 darab Fiat500-as a szakmai stábnak
  • Sippie
    lehet bedobják a Milan módot, hogy viszik kölcsönbe, jövőre meg 2 milliót adnak értük összesen?
  • bakkerman
    Alexis-Adriano kettőst csomagban vinné a Juve. Kettejük értéke 45 millio ojró,kétlem hogy ennyit kiperkálnának az olaszok,bár ha ideadják értük Pogbát,én részemről okés a dolog :D
  • tobias88
    Jó lista lett volna, bár Arda Turan-t aki kihúzta az se normális
  • bakkerman
    A JóIsten most adott egy második esélyt a csapatnak egy ilyen borzalmasan szar tavasz után,és a saját kezünkben a sorsunk...Bízom benne,hogy erre a két meccsre megrázza magát az együttes,és él ezzel a lehetőséggel. Talán egy idei bajnoki cím lenne a legértékesebb az elmúlt évek címei közül,legalábbis nekem. Catalunya per sempre!
  • ToM1113
    Megmerem kockáztatni hogy ezzel a kerettel, Guardiola is ugyan így végzett volna... Nem az edző a legnagyobb hibás.

Szerintem a vezetőségnek kellett volna, kellene gondolkodnia hogy egy európai tapasztalattal nem rendelkező edzőt mégis hogy gondolták hogy egy Barcelona szintű csapathoz hoznak.
    A vezetőség mégis hogy gondolta, hogy a 6+ éve toppon játszó csapatunkba csak előre kell erősítés, középre és hátulra nem.
    És igen, az edző idejön, kap egy motiválatlan szarrányert bandát és akkor kezdjen velük valamit amikor semmi tisztelete nincs.
    Tata nem Barca kaliber. A vezetőség nem Barca kaliber. A játékosok akik a világ legjobbjai a posztjukon pedig öregednek, vesztenek lendületükből motiváltságukból...
  • Effe88
  • Nyiri
    Rendben van de nem kellene az egészet Tatára kenni. Oké megkövetem magam, hogy rossz edző volt, de azért a játékosok is eléggé tehetnek róla.
  • homeless
    Pont most akartam linkelni, hogy milyen jól összeszedték Tata hibáit :)
    http://sportgeza.hu/futball/2014/05/07/tatabarca/

Azért nem minden szar ami az indexen megjelenik :)
  • Nyiri
    Az indexen a Barca cikk mekkora baromság. Méghogy minden rendben volt Tata előtt. Vicc.
  • bakkerman
    Na ezt nem gondoltam volna,hogy megint beikszelnek.
  • IXEMGabeo
    leixelt a Madrid:)
  • tobias88
    Így már ha nyerünk az Atletico ellen, nem a Madrid a bajnok hanem mi