Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Neymi 1-0 😊 szép,igazi Barca gól!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tobias88
Úgy néz ki formában vagyunk de nagyon. Kezdek bizakodni <#vigyor>
Sippie
õskatalán... nem is értem most hogy nincs a keretben.
[HUN]FaTaL
Persze meg Zubit a kapuba 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

bakkerman
Meg Oleguert reaktiváljuk

sz4bolcs
Valami veterán allstars csapatba?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

[HUN]FaTaL
😄DD De mondta, hogy ezen a nyáron.

Puyol nem hosszabbít, sajnos eligazol. 😞

tobias88
Hogy melyik nyáron azt nem mondta. Puyol hosszabbít 3 évet és meg is vagyunk
sz4bolcs
"Várjuk a tavalyi évet" 😄

[HUN]FaTaL
Bartomeu azt nyilatkozta, hogy mindenképpen igazolunk egy középhátvédet.

Ideje volna...

bakkerman
Valamelyik nyáron csak igazolunk egy középhátvédet 😄DDDD

Majd nyáron megoldják (tavaly is ezt mondták)

tobias88
Emlegetnek pár nevet, de felesleges belebonyolódni még
sz4bolcs
De komoly volt ez a classico. Amit Benzema, és Di María mûveltek a pályán.. o_O
Am nem kéne valami védõféle? És ezt úgy kérdezem, hogy utálom a védekezõ játékot..

bakkerman
na emberek ma játszunk

FC Barcelona – Celta Vigo
Barcelona, Camp Nou
20:00 TV: Sport2
Vezeti: Ayza Gámez

FCB: Valdés - Alves, Bartra, Piqué, Jordi Alba - Busquets, Fábregas, Iniesta - Alexis Sánchez (Pedro), Neymar, Messi

Celta: Yoel – Mallo, Cabral, Fontás, Jonny - Augusto Fernández, Oubiña, Krohn-Dehli – Nolito, Charles, Orellana

VAMOS!

Sippie
én most is örülnék neki a Barcában, régen is kedveltem a játékát. Benga állat, félkézzel lenyom bárkit 😄
Yaya Touré játékát élvezet nézni, a Barcelonában bár más volt a szerepköre, talán ezért, de nem volt Ennyire pontos és technikás... Bámulatos irányító lett belõle.

PS3 Slim 250 PC

Jakuza1
Ez hatalmas : "Messi-Pepe párbeszéd a 80. perc táján:
Pepe: "velem szemben mindig összeszarod magad..."
Leo: "Mirõl beszélsz? Állandóan betalálok és te az összes fotón rajta vagy..." 😄

tobias88
sz4bolcs
Mert? Egy értelmi fogyatékos nem lehet vicces? Szerintem nagyon jópofán gesztikulál.

Sippie
LOL
miezviz
Egy Chelsea drukkernek nincsenek sérelmei a Barca ellen.
Elég elviselhetõek azok a múltbéli sérelmek 😊

Sippie
már így is utálja mindenki, vagy divatból, vagy más miatt.
tobias88
dehogy, akkor még jobban megutálnák a Barcát
Sippie
a gyenge angol bajnokság még jegyzett liga? nem is tudtam... azok még delegálhatnak a BL-be? <#ravasz1>
Sippie
na de valamikor meg kell húzni a határt, és példát kell statuálni, kivel ha nem egy aranylabdással <#ravasz1>
tobias88
Soha az életben nem volt ilyen még, csak pénzbírság. Edzõket tiltanak csak el ilyenért
bakkerman
akkor lesz még itt szájkarate,ha CR-t eltiltják a bíró nyílvános kritizálása miatt. Nso-n kommentek között már olyanokat is olvasni,hogy a szövetségben és a bíróküldésért felelõs testületben is csak Barca szimpatizáns vezetõk vannak,és most játszák ki a lapokat,hogy végül mi legyünk a bajnokok 😄DDDDDDD hihetetlen ez az utálat,ami a csapat irányába van,amit én egyébként leszarok,vannak nekem normális Madridista haverjaim,akikkel jóízûen kivesézünk minden Barca meg Real meccset,és nagy ívben szarunk ezekre a primitív emberekre. Meg külön kedvencem,amikor egy Chelsea,és Arsenal "drukker" összehangolva fikáz minket,bár õket megértem,a múltbéli sérelmeiken nem tudnak túljutni

Mindig gondolj arra, hogy fordított helyzetben hogy reagálna a másik tábor? Akasztófán látnák szívesen a védõt 😊 Azért van most bírói hiszti, mert nem nekik fújták be a jogos 11-est.

tobias88
Amúgy még mindig nem hiszem el, hogy a Madridosok szerint nem 11es Neymar esete. Lehet hogy mikroszkópikus lesrõl indul, de azon kívül az esésnél tisztán látni mindent. Olyan szemellenzõvel járnak, hogy az nem igaz és elkönyvelik magukban hogy a bíró miatt kaptak ki <#vigyor2>

Remélem a bírókban ez nem tudatosul és ugyan úgy meg merik adni majd ilyen helyzetben a teljesen jogos 11est továbbra is.
Jakuza1
A reakciója ?

tobias88
Amúgy Ramos elõször azt nyilatkozta hogy hozzá se ért Neymarhoz, most már azt mondta hogy Neymar akart neki ütközni (gondolom látta hogy van visszajátszás). 1 hét múlva már az lesz hogy Neymar szólt neki elõtte hogy 11est fog csinálni színleléssel...
6unn3r
Nyilván nem, csak talán egyes esetekben egy mentálisan fogyatékos emberrel elnézõbbek az emberek, mert nem feltétlen van teljes tudatában annak, amit csinál.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Én csak azt láttam, hogy káromkodó, bemutogató csávó viccesen gesztikulál. Nem vagyok képmutató. Hangosan felröhögtem mikor élõben néztem.

Tehát ha nem százas a csávó, akkor már mindent szabad neki?

tobias88
egyik sem az, ezért nem is viccelõdünk ilyennel
bakkerman
én meg a baloldali faszit néztem,akkor én nem szóltam 😄DDDDDDDDD a jobboldali szegény az tényleg nem százas

tobias88
Ekkora idióta hogy lehetsz? Az egy dolog hogy az nso kirakja, de hogy te is? Szellemileg sérült emberen mi a vicces?
bakkerman
nem tudni mi mit "produkálnánk" 6 sör,meg egy Leo gól után,körülötted katalán szurkolók,eksztázis,szerintem én nem bírnék magammal 😄

Ha be tud mutogatni akkor tudja mit csinál 😊 Amúgy idegi gondjai vannak nem szellemi. De akkor is jót nevettem 😄

Effe88
Nem semmi, hogy gyõztetek...azt hittem sima Reál win lesz....
(lehet a Reál se olyan erõs, és csalóka pl, a schalke elleni teljesítmény...)

Sippie
szellemileg sérült emberen nem szép dolog viccelõdni <#ejnye1>

(még ha ugyanezt is gondoltam a meccs alatt, amikor mutatták 😄 )
Sippie
ez meg mit tolja oda a képét a Barcások közé, amikor ünneplik a góljukat? Igazán megérdemelt volna egy valódi megtaposást a suttyója...
tobias88
Sippie
na a végén csak kiderül, hogy valójában a reált segítette a bíró, a téves lessel (benzema baszta el) meg a kamu tizivel. Mindjárt más a leányzó fekvése 😊
tobias88
Szóval 1 büdös szavuk nem lehet a bíróra, jogos 11es.

tobias88
Ráadásul leszedtem a 720p-s verziót és Ramos nem tudom hogy mit játssza az agyát, hozzáért rendesen:

tobias88
Én még mindig nem tudom megállapítani hogy les e. Szerintem Marcelo térde miatt nem az:

Sippie
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/