33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#30440 de hiányzik az a két igazi csatár, Eto-Henry -
IXEMGabeo #30439 hihetetlen, hogy 2009-ben mennyire durván iskolázta a világot ez a csapat, akik tartották a színvonalat egész idáig;)
csak sajnos azidő alatt kiismerték a tiki-taka futballt, ami nekem továbbra is bejön...merthát a rövid passzok a foci alapja gólokkal fűszerezve -
#30438 ma 5 éves a legendás Bernabeu beli 6-2!
Felejthetetlen este volt az biztos,a hatodik gólunknál (Pique) már könnyeztem annyira örültem,egy csoda volt azon az estén. Elrepült 5 év,hihetetlen :) A 1 év múlva a Nou Camp beli 5-0 se volt semmi,de ez a 6-2,ez a futball csúcsa volt amit bemutattak a srácok.
-
#30437 Cuadrado jöhet (Fiorentina) jobbhátvéd posztra Alves mellé (helyére?),30 misiért...és ezt hivatalos források is megerősítik,hogy tárgyalásban vannak. Hát szerintem ez a csöbörből vödörbe eset lenne,a védekezni nem tudó Alves helyett hoznának egy fiatalabb,de szintén védekezni nem tudó Cuadradot,valami irgalmatlan nagy összegért. Agyfasz lenne -
#30436 Van igazság emberek,maximálisan megérdemelte az AtMa a döntőt. -
#30435 -
#30434 Na hajrá Atma a döntőben :) -
#30433 De ezen a meccsen is kifejezetten érdekes volt, hogy az Atletico a leghosszabb szöglet elvégzése is max fél perc volt, míg az első meccs talán 5. percében 1,5 percig végzett el egy szögletet a Chelsea. Megérdemelnék, hogy a csoportkörben kiessenek jövőre -
#30432 akkor rúgunk nekik egy 4-est, hogy érezzék a törődést
-
#30431 Addigra már bajnokok lesznek -
#30430 inkább kapjunk ki ott, nehogymár mi adjunk esélyt a reálnak bajnokságot nyerni :D -
Nyiri #30429 Ha az Atletic nyeri a BL-t és mi megverjük az idei utolsó meccsen az Atma-t akkor elmondhatjuk, hogy nyerhettünk volna BL-t is :D -
#30428 előfordul, mi is leengedtünk a BL győzelmek után. Azóta meg méglejjebb. Ha azt vesszük, hogy mi idén kétszer vertük a reált, és egyszer kikaptunk, akkor teljesen jók vagyunk a Bayernhez képest :D -
Nyiri #30427 Pont ezt írtam a Madrid fórumban :)
Mondjuk még mindig nem tudom összeszedni magam a 0-5 Bayern - Real témában :D -
#30426 Amúgy bohócliga ez a Spanyol liga... Madridi házidöntővel :D -
ToM1113 #30425 öröm nézni hogy váltaniuk kéne.... :D:D
Végre nem jön be ez a taktika. -
Nyiri #30424 Atletic! -
#30423 Az Atma is jó volt ellenük idén, de Mou féle nyomorék taktika bárki ellen működik. -
ToM1113 #30422 Atma, csak attól tartok hogy ha ők jutnak tovább, akkor el is dőlt a Bl serleg sorsa...
A Chelsea undormány taktikája többre viheti a Real ellen... -
#30421 Ti kiknek szurkoltok ma?
Én Atma egyértelműen! Mourinho-t annyira nem bírom, hogy néhány arckifejezéséért börtönbe csukattam volna már. -
#30420 a football mindig is akciokbol es reakciokbol allt. ez viszi elore a jatekot, ettol less jobb. Par ev jott Guardiola es a Barca, es zsebre tettek a labdat. Mivel elvenni toluk nem lehetett, ezert jonni kelett egy reakcionak a kurrens esemenyekre, ami a kontrakban oltott format. Ebbol vannak csunyabbak (Chelsea) es kevesbe csunya (Real). Tavaly a Bayern nagyon jol keverte a labdatartasos focit a direkt jatekkal. Nem veletlenul vittek mindent. Pep alatt a Bayern mar nem tamadja direktbe, elso szandekbol a kaput. Igy az ellenfelnek cask ulnie kell a kapuja elott es varni a kinalkozo lehetoseget, hogy minel gyorsabban befejeshessenek egy tamadast.
Teny, nem a legszebb jatekkal let dontos a Real, de ez a jatek f;nyevekre van attol, amit Mourinho jatszik.
Most ez lehet a dominans, de par ev es jon valami teljesen mas, ami megint atirja a jatek kepet. -
#30419 Viheti őket, az Atma 1 vereséggel is a 3 meccsen bajnok. Következő kettőt megnyerik idegenben a Levante meg otthon a Malaga ellen. Mindkét csapat biztos bennmaradó és nemzetközi helyekért már nem küzd... -
#30418 -
Nyiri #30417 Neuer még mindig a legjobb német kapus. -
#30416 mostmár vinni fogja őket a lendület,figyeld meg -
#30415 Az egyiken ikszelni fognak, mi meg kikaparjuk nekik a bajnokságot az utolsó fordulóban egy döntetlennel. :D
A BL-t megnyerik szerintem. -
#30414 Beszélsz itt sületlenségeket. Esélyük sincs a triplázásra. Az Atletico ha megnyeri a következő 2 meccsét a 3ból, bajnok -
#30413 De jó, hogy a legjobb német kapust vesszük meg nyáron és nem Neuer-t
-
#30412 nem lenne rossz igazolás,19 évesen már a védelem oszlopos tagja a baszkoknál -
#30411 Txefe Guerrero (ex-Athletic -Real Sociedad): "Begiristain told me City can't sign Laporte because he already has a deal with Barça." [tb]
Kiváncsi vagyok mi igaz belőle :) Ha így van, akkor az első jó hír. -
#30410 2013 BL elődöntők Barca-Bayern 0-7
2014 BL elődöntők Bayern-Real 0-5
labdajáratás vs célfutball 0-12
Csak a hülye nem látja,hogy más úton kell elindulni nekünk,meg ezek után Pepnek is. Nagyon kiváncsi vagyok mit hoz az idei nyár,a Real egy lépésre van a triplázástól,teljesen más taktikai felfogással. Ezen el kell gondolkodnia a vezetőségnek. Hozni kell egy más szemléletű edzőt,és hagyni hogy ő igazoljon,és ne a vezérkar játsszon Football Managert -
#30409 gyenge most a bayern. Hiába mondják, hogy hú de megerősödött a tavalyihoz képest... lóf*szt, közelükbe nincsenek a tavalyi formájuknak. Kb mint mi 1 éve, sehol nem voltunk a 2012-es játékunkhoz képest. -
Nyiri #30408 Valljuk be, hogy a Bayern elbaszta. Minden lehetősége megvolt. Pep már korábban mondta, hogy gond az hogy hamar megynerték a Ligát. Leeresztettek a srácok. Szopi van.
Ha a Madrid bemákolja, akkor még triplázhat. Bár ott is necces a bajnokság. Bár ha a BL összejön és már megvan a szuperkupa onnantól elnézik ha nincs meg csak a második hely. -
#30407 Ez tényleg a minden bejön. A szögletre meg a beívelésekre lehet támadólag készülni, de akkor is lutrik. Szerencséjük volt 2szer is 20 perc alatt és vége is a meccsnek.
Úgy látszik manapság jobban megéri védekezni és 1-2szer kontrázni (lásd Pool Chelsea), mint támadni. Fel kell rugdosni a labdát, hátul kocogva területet fogni és sprintelni amint eladja az ellenfél.
Ez ezeknek a csapatoknak jó, de a focinak borzalmas. Főleg ha a Madrid Chelsea döntőn majd mindkét csapat kontrázni akar és Mou-nál 9en, Ancelottinál 7en védekeznek. -
#30406 Igen,a tiki-taka,possession football ideje lejárt. Semmi,de semmi ötlete nincs Pepnek,ahogy nem volt idén nálunk Martinonak se. -
IXEMGabeo #30405 pedig nem olyan hű, de jók...kontráik állandóan bejönnek..meg most 2 fejes gól Ramostól..vicc -
#30404 elszomorító látni,hogy a nagy riválisunknak minden bejön mostanság,mi meg valahol kullogunk,na meg ez a tragédia most...Elismerésem a fehéreknek,de nagyon elkeserít ez a 0-2 jelenleg. -
ToM1113 #30403 Eddig azt hittem csak nálunk nem megy,sokszor hangoztattam hogy tessék megnézni a Bayernt... Az utóbbi Bl meccseken, Lásd MU és most a Real elleni oda visszavágó, bebizonyították hogy a tiki taka ideje lejárt. Persze megnyerték a német bajnokságot, de Tegyük hozzá hogy az idei német bajnokság nem volt erős, vagyis nincs 3 olyan csapat akit megtudnék nevezni a Bundesligából akik naggyából egyforma erősek lennének az élmezőnyben. Guardiola nagy edző, de ha nem képes megújulni, és taktikailag fejlődni, akkor innen már csak lefele vezet az út. -
#30402 :DDDDDD
Nem Devecserit, ő nem mozdítható, de a Villarealos klónját simán :D -
#30401 ugy is leigazoljatok Hummelst, nem kell aggodni. Meg Devecserit, aztan kesz a bajnok csapat....