33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Monoton #2950 :DDDDDDDDDDDDDD -
#2949 csak nehogy ez legyen belőle :P
majd...
:P -
Monoton #2948 teát pffffff :D ez foci minimum SÖR :DDDDDD
-
#2947 ...na fogjatok szépen kezet, adjatok két puszit egymásnak és igyatok meg közösen egy teát... -
#2946 jóvan :DDD -
#2945 Jajóvanmár! Nem volt ez komoly csak visszaadtam a szeget! :DDD -
#2944 Most nehogy már ennyire komolyan vegyétek ezt is, mert mostmár tökönszúrom magam :)) -
#2943 Ha végeznek vele szebb lesz a gyep, mint a világ összes pályáján összesen -
#2942 strandfocit már lehetne szervezni a szélén. :P -
#2941 a gyep még nem túl bizalomgerjesztő :) -
#2940 :) -
#2939 Azé szanicshoz ne hasonlíts! :) Köszi -
#2938 nem lesz meg -
#2937 Akartam volna mondani. De ne legyél szanics :D, ne terelj, ha tévedtél :). De igazad van, jobb lesz befejezni :) -
#2936 ha így haladtok, lassan meglesz a 3 ezredik hozzászólás :PP -
#2935 Na jó! Tudod mit? Hagyjuk az ügyet a fenébe, mert nem kel szennyezni a topicot ezzel a témával... -
#2934 Néha segítenek és általában hátráltatnak... :DDDD -
#2933 Hát ha ez téged ennyire idegesít... Sztem a korrektebb szurkolók közé tartozom, és egyszer sem nyilvánultam meg fikázóként. Csak mivel én korrekt vagyok, elvárom én is, tehát ezért nem hagytam szó nélkül azt, amikor ilyeneket emlegetett valaki, hogy a Realt segítik a bírók, a Barcát meg mindig csak hátráltatják, mert ez nem igaz, ezket bírói tévedéseknek hívják, amelyek néha segítenek, néha hátráltatnak. A csipkelődés csak ezzel kapcsolatban volt. -
#2932 Nem tudom régebben mit írtál ide, de az utóbbi napokban bejössz ide realosként egy Barca topicba, nem tudom ugyan, hogy miért és amikor idegesítő módon csipkelődsz akkor csodálkozol, hogy valaki visszaszól neked. Ha egy Barcás bemenne a Realos topicban és elkezdene ilyeneket írni ugyanúgy unszimpatikus lenne ott és lehet, hogy sokkal keményebben reagálnák le mint itt. Mert te eléggé finom szavakat kaptál itt. Ha egy spanyol foci topicban történne mindez akkor egy szót sem szólhatnék, de ebben a topicban ezzel a hozzáállással nem leszel népszerű -
#2931 nagyon fáj, annyira, hogy a hátsó nagyörlőm fájdalmait is elnyomja :DD
Látod ez itt a baj, hogy te ennyire komolyan veszed ezt a sportot, pedig ez csak szórakozás. Voltak fikázók, de azt láthattad volna, hogy én egyszer sem jöttem ide így, hogy rohadjatok meg, meg fúj Barca. Még a Real elleni rangadó előtt mondtam, hogy győzzön a jobbik, meccs után meg gratuláltam is a Barcanak sportszerűen. Lapozz vissza nyugodtan. Ezek után szted fájhat nekem bármi is a fociban?
Mellesleg mi rosszat írtam most is? Te mással veszekedtél, és szidtad a csapatom, én csak közöltem a tényeket, hogy fogd vissza magad. Ezekután jöttél te, hogy én Barca fikázó, meg fájdalmaktól szenvedő... Sztem jogos a kérdésem, mi a bajod? :) -
#2930 Mert kb 2000-szer lett belinkelve agy oldal ahol a videok vannak (sajna csak a gólok)
aki idejár az tudja aki új meg visszaolvas. De ha nem úgy kezted volna a mondókád hogy "egy szúrkolót sem látok" meg "Off az egész topik" talán valaki (esetleg én) normális EMBERI hangnemre és "szépenkérésre" belinkelte vonla...
JA: tegyétek ki a bannerra a linket légyszi, hogy a lámák is lássák.
Bár lehet olyan lesz, mint a játékos fórumokon a FAQ.... -
#2929 Igen , speciel meccsek utáni videók alap, hogy az is megnézhesse, aki nem tehette, és érdekli... mert FAN.
Vagy bármiről, ami a klubbal kapcsolatos...
És akkor lehet az is válasz, hogy keress rá...de a fanok éppenhogy segítik egymást, főleg, ha a klubukról való érdeklődésről van szó, ha így áll, minek jön ide?
stb..
stb..
:)
na csumpi -
#2928 Szúrjak be talán videót, hogy ugrálok a szobában Barca mezben meg sálban és telitorokból ordítom, hogy olé,olé?
Te hogy definiálod a "szurkolót"? Az a szurkoló aki minden meccsen ott van? Ez nem lehetséges a bérletes rendszer miatt, ilyen alapon senki nem drukker aki külföldi csapatnak szurkol...
Hírek a Barcáról ez off a Barca topikban?
A többiről nem mi tehetük, hanem a kárörvendők, fikázók. -
#2927 Ebben a topicban elmúlt 3 nap 95%a OFF volt.. :P
Nem látok 1 szurkolót se :P -
#2926 Semmi. Lenyomjuk őket, mint tavaly... :P :D -
#2925 Fáj neki, hogy mi csak most katunk ki ők meg eléggé sokszor... -
Zséé #2924 Úgy értettem nem várható el... -
#2923 Arsenal -
#2922 a cselzi is tud hibázni -
Zséé #2921 Most nem tudom miért kell felfújni, hogy egyszer kikap egy csapat. Nem lehet veretlenül bajnokságot nyerni... -
#2920 A futball az futball, a labda pedigleg mindenkinek gömbölyű... -
#2919 A Chelsea kicsit erősebb az Atleticonál :), velük mi lesz? :) -
#2918 flém off -
Davidsned #2917 Így van. -
Davidsned #2916 LoL, ki beszélt itt cikkekről? -
#2915 egy szóval se a cikkekre célzott ezzel -
Monoton #2914 MI van itt már? még cikkeket sem lehet belinkelni!
-
#2913 szerintem rossz oldalról közelítitek meg a dolgot.. nem azt kell nézni hogy Ronaldinho nem játszott (persze az is meghatározó) hanem hogy az Atl. Madrid egy jó csapat jó játékosokkal... szerintem most nagyon beindulnak. -
#2912 Ha Dinho még kihagy pár mérkőzést akkor nem sokáig kell kussolnunk!!! -
Davidsned #2911 Nah jó, realosok kussoljanak, amíg nem előznek meg minket a tabellán.