33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Zséé #4815 emiatt a 2 büntipont miatt nem lehet BOBO? -
#4814 az a fránya 2 hónap :( -
#4813 Jo egy olyan is, aki felelosegteljesen ellatja a feladatot es naponta tobbszor benez ide.
Nekem mindegy ki csak a flameket kitakaritsa, meg a bannert es hasonlo cuccolast elvegezze.
Na es persze kivagja a Realosokat innen. :P (Csak viccelek) -
#4812 valami vérbeli Barcafan kell ide -
Zséé #4811 kicsoda? -
#4810 Na akkor mi lesz?
Uj szavazas ? :P
Vagy legyen Zsee, mivel o volt a masodik a sorban ?
Bar mostanaban o egyre tobbet, parolazik a Realosokkal, meg a vegen atpartol. -
#4809 akkor egyhamar nem lesz házigazdi sztem -
Zséé #4808 bennvan infójában -
#4807 Miert is ? -
#4806 Bobo haverotok ma kapott 2 ilyet --> -
#4805 hála a jó égnek :) -
#4804 húúú éljen:P -
Zséé #4803 Hála az égnek :) -
Zséé #4802 talán mert még nem vették a kérelmét. nem egyből válik azzá ahogy elküldi a mailt -
#4801 Házigazda: Sheva
ezé pislogok még mindig,miért nem BOBO van ott??? -
#4800 és sheva nyerte?:D -
Zséé #4799 lezártuk -
#4798 szavazással milett urak?:D -
#4797 Dehogy -
Monoton #4796 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#4795 látom diktatúra lesz a topikban :DDD -
#4794 Puyol 2012-ig Nike-ban 2006.05.23 08:43
Egyéni szponzori szerződést írt alá Carles Puyol csapatkapitány az amerikai Nike céggel. A kontraktus 2012. június 30.-ig szól, s tulajdonképpen azt jelenti, hogy a védő már más sportszergyártóval nem ír alá pályafutása során. Puyolhoz hasonlóan egyébként a korábbi barcelonai, jelenlegi Arsenal játékos, Cesc Fabregas is 2012-ig kötelezte el magát a céggel.
-
#4793 én kitartok ez mellett is de megnézem h mit alkot :)) -
Zséé #4792 nekem tetszik a jelenlegi. Csinálj egy jobbat és akkor megszavazzuk aztis, hogy bekerüljön e -
Monoton #4791 :DDDDDD -
#4790 nekem tetszik -
#4789 Nem tudom, hogy hogy vagytok vele, de nekem valahogy nem tetszik -
#4788 Gabber csinálta ha vissza olvasol van még egy pár darab -
#4787 Ja, abban nem voltam bizos azért nem írtam :)
Luis Enrique meg csak Real nevelés volt asszem, és a Barca onnan vette meg...
és sztem is csak légből kapott pletyka... -
Zséé #4786 sztem Gabber -
#4785 Csak fél évig játszott a Realban -
Zséé #4784 nemtom, de az régvolt -
#4783 Tudja valaki, ki csinálta a jelenlegi bannert? -
#4782 Luis Enrique?
bár ő nem tom h ősrealos volt-e -
#4781 még egy disznó fejet is :DDDD -
Zséé #4780 naja... de sztem ez mind csak pletyka és semmi valóságalapja nincs. Sose igazolnák "ősrealost" -
#4779 Egyébként ezt nem nagyon hiszem... a szurkolók nemigen kultiválnák Morientes jelenlétét, főlrg nem Barca mezben.
Emlékezzünk csak Figo-ra, bár ő fordított helyzetben volt és a Madridiak nyaltak is neki, viszont a Nou Campban, apró pénztől telefonig mindent kapott az "áruló"... (csórikám) -
#4778 na ő az aki nem látnék semmiképpen sem a Barcelonaban -
#4777 sztem sem... -
Zséé #4776 Már Morientes is jelölt?
Újabb név merült fel a Barcelona nyári csatárkereső akciójában, mégpedig a jelenleg liverpooli, korábban Real Madrid játékos, Fernando Morientes. A támadó a kevés játéklehetőség miatt elkívánkozik Liverpoolból, s részben ennek a mellőzésnek köszönheti azt is, hogy kimaradt a spanyol válogatott vb-keretéből. Érdekesség, hogy a csatár 2002 nyarán már egyszer nagyon közel került a Barcelonához, mikor Madridba érkezett az Intertől Ronaldo. Akkor az üzlet meghiúsult, s bár jelenleg sem számít még túl esélyesnek, úgy tűnik, hogy Morientes lehet Diego Forlán alternatívája. Ha tehát az uruguayit nem tudná megszerezni a Barcelona, akkor Morientes felé fordulhatnak a barcelonai vezetők.
nemkéne...