33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#30720 Azt elfelejtettem megemlíteni, hogy ebben az évben Anglia lett a világbajnok -
#30719 Ezt így elfogadnám:
In: Ter Stegen jön 12 millióért + valaki másik kapus ingyen
In: Alex, akinek lejár a szerződése érkezik ingyen a PSG-ből még a vb előtt, ahol idén alap emberként kiválóan játszott. Vagy ami új hír, Marquinhos érkezik 25-30ért, ami még jobb lenne.
In: Benatia-t Luis Enrique kiváló kapcsolatai miatt sikerül 25 millióért megvennünk MÉG MA. Eredetileg 22őt ajánlott a vezetőség, csak a nyamvadt City állítólag tett egy 30 milliós ajánlatot.
Out: Mascherano-t sikerül eladnunk a Napolinak 15 millióért
In: Cuadrado-t sikerül viszonylag olcsón, 25 millióért a vb előtt megvenni
Out: Alves-t lepasszoljuk a PSG-nek 12-15 millióért a vb előtt, többet úgy se kapnánk érte, mert öreg
In: Reus érkezik Dortmundból 35 milliós kivásárlási áron
Out: Pedro-tól könnyes búcsút veszünk, aki ugyan sokat tett a csapatért, de már 2-3 éve nem teljesít úgy, ahogy kellene. Vele kapcsolatban probléma, hogy szerintem senkinek nem kellene nagyon, tehát 20 millió felett el se tudnánk adni. Max bevennék a Reus ügybe csökkentve az árat.
- Én még egy változtatást végrehajtanék, amivel teljes lenne a megújulás, de azért már sokszor megkaptam a kövezést. Kedvelem Xavit, kiváló játékos volt de most már nem fér be a csapatba szerintem, semmit nem tesz a csapathoz hozzá. Amíg itt van, addig Fabregasnak esélye sincs stabil kezdővé vállni, szegény Rafinha meg a pályát is alig fogja látni / érinteni. Közös megegyezéssel még a nyáron szerződést bontanék vele, így a három nagy együtt mehetne el
- Xavi helyére jöhetne egy masszív erős középpályás, aki a játékban is képes aktívan részt venni. Ez lehetne a torta imádó Yaya Toure 15-20m, vagy a nála sokkal fiatalabb és drágább Vidal (45m), de akár Kroos is, aki nem annyira erős azért, de gyors, fiatal és olcsó, 25 millióért vihető.
És akkor már 80 felett járunk úgy, hogy középcsatárunk még mindig nincs, viszont azt ingyen meg lehetne oldani a Hannover-es Mame Diouf-al, aki magas és erős és 5. ember szerepét simán elvállalná. Még mindig jobb az, hogy ingyen igazolunk egy 12 milliós, 26 éves játékost, mint ha nem igazolunk senkit azzal a kifogással, hogy túl drága lenne (pl Mandzukic) egy jó csatár.
Ennek eredménye lenne, hogy akár, 3 kifejezetten jól fejelő játékossal több lenne a pályán, ami megoldaná a legnagyobb problémánkat. -
#30718 Igen sajnos. Ramos góljánál én kinyomtam a tv-met,és mondtam faternak h ezzel vége,a fáradt Atletico legalább 2 gólt fog kapni a hosszabbításban. Hát bejött,3at kaptak. Hálistennek nem láttam a kupaátadást, nem akarom latni a rivális örömét -
ToM1113 #30717 Jelen pillanatban csak irigykedhetünk és nem azért mert nem mi játszottuk a döntőt, hanem mert a Barcelonának köze sincs ehhez az alázathoz, hajtáshoz, akarathoz amit ez a két csapat produkált. -
Nyiri #30716 Ez nem 4-1 es meccs volt -
#30715 Az a nem igazság sajnos, hogy az Atletico pont a Madrid ellen fárad el a szezon végére. Ellenünk még bőven megvoltak, de most már végük volt, nem bírták, már a 2. félidőben látszott. Nem lettek rosszabbak előző hét óta, csak elfáradtak. -
Zenszkij #30714 igen, ebből is látszik, hogy kivásárolhatják a csatársort, ha marad a védelem :D -
#30713 Úgy látszik, hogy nem a Barca ennyire rossz hanem az Atletic ennyire jó. Egy hibán kívül esélye se volt a Madridnak támadni, fejjátékból meg megint összehoztak egy gólt... -
ToM1113 #30712 Messi a klasszikus 9-es mögött is játszhatna akár aféle régi Kaká poszton... Vagy szélső csatárként. Az edző legyen az úr, ne Messi vagy akárki más... Ha ilyen szempontokat is figyelembe kell venni akkor az már régen rossz. -
#30711 olvassátok el,a csatárkérdésről szól a cikk,minden szava igaz! -
#30710 Jelenleg haszon +45 millió egy szezonban (valószínű azért is vették még most meg David Luiz-t), ami lemegy majd haszon +30-ra és a végén csak a haszonig lehet vásárolni. -
ToM1113 #30709 Akkor az a szabály nem játékosonként vonatkozik a csapatokra hanem összességében? Ezt nem tudtam. -
#30708 Vettek 1 játékost és ennyi, idénre vége. Ha többet vesznek és nem adnak el senkit, büntetés lesz a vége. Évente 1 játékos pedig nem elég semmire (lásd idei barca) -
ToM1113 #30707 Akkor Luiz ára reális volt? Miért nem mi fizettük ki? nem kötekedni akarok de a két hozzászólásod kicsit üti egymást.
Lényeg a lényeg, ne töketlenkedjenek, igazoljanak klasszis védőt/védőket. -
#30706 Igen ám, csak hogy most már nem tud senki irreális áron venni, mert él a Fair Play szabály. Haszon + 15 millió jelenleg (vagy 30). PSG-t és a Chelsea-t is megbüntették, most már nem lehet őrülten költekezni -
ToM1113 #30705 Igazad van teljes mértékben, csakhogy manapság már nem fognak komolyan venni ha odamész egy komolytalan ajánlattal, attól félek hogy a kis összegű próbálkozásokra mosolyognak majd egyet aztán vagy nem kapjuk meg az adott játékost vagy megy szépen máshova ahol hajlandóak kipengetni a nagyobb összeget.
Ilyen a világ... hiába Barcelona... nem fogják fele annyiért odaadni mikor egy másik csapat duplán rálicitál...
Persze vannak még jelöltek arra a belső védő posztra, csak okosan kell, mert a végén megint nem lesz semmi. -
#30704 Nem impotencia kérdése, hogy 50 millióért nem veszünk védőt. Irreális áron nem veszünk senkit és kész... -
#30703 sorozatban 3. BL döntő ahol nem vagyunk jelen,és kb annyira is hoz lázba mint az előző kettő...azért remélem behúzza az Atletico -
#30702 Bartra és Piqué megoldja ;) -
ToM1113 #30701 Ez itt a baj, amig a többi klubb cselekszik, addig mi vakarásszuk a ... Pedig ez lenne a legfontosabb poszt amire igazolni kéne, kiváncsi leszek kijön védőnek, de remélem hogy a szokásos spur köcsöség most nem jön elő és ha nem is Luizt de valami jó védőt beszerzünk, sőt az eredeti tervben 2 belső védő szerepelt... Van egy olyan érzésem hogy megint impotensek lesznek ott fent
.. -
#30700 50 millióért meg is vették. Alex-nak lejár a szerződése júliusban, meg kéne szerezni őt 4. védőnek. Tökéletes lenne. -
#30699 Persze, most vették 28 millió euróért a következő Thiago Silvat és el is adják 1 év múlva... -
#30698 Marquinhost eladják elvileg. -
#30697 "büntetés miatt" csökkent, az kimaradt -
#30696 De elvileg most kaptak egy 20 milliós büntetést, ami mint kiadás a következő évi elszámolásban is benne van. Ráadásul csökkent a nevezhető keret, de hazai játékosnak (franciának) ugyan úgy (kb) 8nak meg kell lennie... -
#30695 50 millió FONTBAN, Luizért??? azok se tudják már mit kezdjenek a pénzzel...ott van nekik Silva,Marquinhos,Sakho is visszatér gondolom a Pooltól. Hihetetlen ez a pénzszórás mértéktelenül a futballban. -
#30694 Csak azt nem tudom, hogy a PSG-nek honnan van erre pénze a Fair play szabály ellenére... 50 millió font és gondolom nem csak őt fogják igazolni. Kapnak megint büntetést gondolom. -
#30693 David Luis megy a PSG-be elvileg. Gondolnánk, hogy eladják Silvát, de szerintem nem fogják. Így egyel kevesebb opció van már csak. -
#30692 Mindenféleképpen pozitív, hogy egy kifutásokban impotens kapus helyett egy azt tökéletesen végző érkezik, aki lábbal is jobb és még a lövéseket is jobban védi
Szerintem rá fog minket ébreszteni arra, hogy az idei Valdes sem volt annyira jó, mint amennyire hittük -
#30691 "Gyakran kifut" ez még akár jól is jöhet,amikor a lomha Pique mellett valaki elfut és lendületből érkezik majd a német és pusztít :DD -
#30690 Érdekes játékos összehasonlítás a Whoscorednél:
Ter Stegen - erősségei:
Kiváló hosszú passzok
Kiváló koncentráció
Kiváló reflex
Közeli lövések kiváló védése
Távoli lövések kiváló védése (középtávoli nincs... :D )
- hátrány:
Nincs
Specialitás: Gyakran kifut
Valdes - erősségei:
Kiváló Reflex
Kiváló 11es védés (én nem tudtam róla)
- hátrány:
Gyenge hosszú passzok
Gyenge kifutások -
#30689 Amúgy kettőnél több német is volt, csak ők még a 20. század elején -
#30688 eddig két német játékosa volt a Barcelonának:
-Bernd Schuster: 1980-1988 között 148 bajnokin lépett pályára és 63 gólt lőtt,1 bajnoki címet,3 kupát,és 1 KEK-et nyert a csapattal.
-Robert Enke: 2002-2004 között volt hivatalosan a klub játékosa,de csak a 2002-2003-as idényben lépett pályára 1 bajnokin,1 kupameccsen,és két BL találkozón. Isten nyugasztalja őt.
Kívánom,hogy Ter Stegen legalább annyit szolgálja a klubot mint az öreg "cipész",és méltó utódja legyen Victornak -
#30687 12 millio euro hivatalosan -
#30686 Ez gyors volt, nem tököltek:
Remélem a továbbiakban sem lesz tökölés, és még érkezik 4 játékos minimum. Amúgy meglehetősen kevesen voltak a stadionban, pedig ha tudnák, hogy milyen kincset igazoltunk, akkor többen mentek volna... Amúgy Ter Stegen mennyi volt? Mert nem igazán említettek róla semmit. -
#30685 Lajos
-
#30684 ez plusz pont,mostmár csak 98%-ban utálom :D -
Nyiri #30683 Hiába nyalizik, nem fogom megkedvelni :D -
#30682 "Sebastian Vettel, a Formula–1 négyszeres világbajnok pilótája az Atlético Madrid sikeréért szorít a labdarúgó Bajnokok Ligája szombati fináléjában.
„A Bajnokok Ligája-döntő? Én az Atléticóval vagyok. Spanyolországban a Barcának szurkolok, nyilvánvalóan nem akarom, hogy a Real Madrid győzzön” – fogalmazott Vettel, a Red Bull német pilótája.
Hirdetés"
hirtelen milyen szimpatikus lett ez a Vettel gyerek -
ToM1113 #30681 Ha valamire való ez az edző, akkor pont leszarja hogy ki mit nyilatkozik, és ha szüksége van egy csatárra akkor igazoltat egyet. Ha csak bábnak jött akkor meg tökmind1. Igazából előbb utóbb ugyis kiderül, hogy lesznek-e komolyabb változások és jönnek-e az eredmények vagy sem.
Mindenesetre ahogy beleolvastam a nyilatkozataiba elég szimpatikusan áll a dologhoz.