Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Barca-Betis 18:00 Sport2
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
PS3 Slim 250 PC
REAL MADRID
Ez 3 célt szolgál:
- Nagy Csapatok Erõfölényének kiküszöbölése
- Európai gazdasági területen élõk elõnyben részesítése, hiszen náluk ez a szabály nem érvényes
- Futball gettók megszüntetése, ami manapság elterjedt. Hozták a gyerekeket, nem kellett de maradt az országban mint bevándorló. Ez azért volt lehetséges, mert az Európai gazdasági területen kívül élõknél nincs 18 éves szabály, azaz 18 éves korig mindenképp fizetni kell a gyerek tanulmányait, lakhatását, stb...
Ha a célokat nézzük, akkor:
- a 3. ránk semmiképp se vonatkozik miközben azt hozták fel érvnek.
- a 2. vonatkozhat de annak meg semmi értelme, ha elõtte azért dicsérnek meg minket, hogy milyen széles az akadémia
- az 1. miatt büntettek meg minket szerintem, de az meg egy rossz szabályozás.
Példának okáért kíváncsi lettem volna hogy Messi hol lenne most a La Masia nélkül
Milyen jogon szabjak meg, hogy ne mehessen vagy mehessen a kolkevel egy csaladtag ? Sot szerintem ahhoz sem lehetene semmi kozuk, hogy a szerzodesben van olyan kitetel, hogy egy klub egy szulot finansziroz, hogy a gyerek mellett maradhasson egy idegen orszagban, mivel ez inkabb segitseg egy gyermek szamara, mint sem.
a) A játékosok szülei is a szerzõdtetõ klub országába költöznek a futballhoz nem köthetõ okból.
b) A játékos 16 és 18 év közötti életkorú, és az Európai Unió területérõl, avagy az Európai Gazdasági Térség területérõl származik ...
c) A játékos nem él távolabb 50 kilométernél ...
Tehát az a gondjuk valószínûleg, hogy akik idejöttek focisták azokkal vagy nem jöttek a szüleik, vagy ha jöttek is akkor azért mert a gyerek Fociszerzõdést kapott a Barcánál és ez tiltott indok. Ezek alapján amúgy Messi se jöhetett volna
Aláírom, hogy büdi ez az egész történet, de konkrét adatok nélkül a témához tartozó kommentek csak feltételezések, találgatások, sõt, már imitt-amott megkezdõdtek az összeesküvés-elméletek gyártása is. De még a végén a Barca szimpatizánsok petíciót kezdenek írni, hogy akkor a FIFA vizsgálja át az Arsenalt is.
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
De valahol meg volt említve hogy konkrétan melyik pontokat szegték meg, csak nem néztem utána.
PS3 Slim 250 PC
Vagy csak megragadtunk annál, hogy "fiatalok tömeges igazolása" és ujjal mutogatunk a másikra, hogy hát de õk is sok süldõ malacot visznek a házhoz, anélkül, hogy tudnánk a FIFA konkrétan mit is tartott szabályellenesnek?!
Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7
Elképzelni nem tudom hogy egy olyan profi klub mint a Barcelona ekkora hibát követett volna el, bár konkrétan ezt a 18 év alatti mizériát nem is értem mert pl akkor hol lenne az Arsenal akik rendre igazolnak ifjú tehetségeket. És akkor ez csak egy példa volt, számtalan más klubnál ez a helyzet.
Ha azonban valóban akkora bûnt követtek el, akkor igenis büntessék meg a csapatot, de itt elsõsorban azokra gondolok akik ezért felelõsek, a vezetõség amúgy se valami szimpatikus számomra.... Elég hazug embereknek tûnnek a szurkolók felé is a közhelyes kamuval teli nyilatkozataikkal és a mostani átigazolási politikájukkal együtt.
Az se lenne rossz megoldás ha a klub nem igazolhatna játékost, télen és következõ nyáron, tehát eltolódna az ügy és most nyáron lehetne vásárolni. Talán még segítene is abban, hogy jobban a pénztárcába nyúljanak és valóban akkora vérfrissítés legyen mint amirõl cikkeznek.
PS3 Slim 250 PC
Érdekes... Szerintem vissza fogják vonni ezt a döntést, valami Madridos bizottság hozta vagy antiBarcás.
http://goo.gl/gd6Zi5
Hirdetés
„Abban biztosak lehetnek, hogy ter Stegen nem lesz munkanélküli. Nem vagyok ügyvéd, de a kérdés az, hogy a már megkötött üzletek a rendelkezés hatálya alá esnek-e. Marc-Andrénak élõ szerzõdése van a Mönchengladbachhal, ám nem tudom elképzelni, hogy maradjon" – mondta a SiD német hírügynökségnek Gerd vom Bruch."
Szóval akkor már meg van kötve az üzlet, csak hivatalosan nincs bejelentve. Szerintem még fellebbezni lehet a döntés ellen amúgy
ain't got no history
ain't got no history
Anno a Chelsea is kapott ilyet a Kakuta transfer miatt.
ain't got no history
ain't got no history
ain't got no history
ain't got no history
ain't got no history