33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• tobias88
    Nekem mind1, csak legyen végre egy magas csatárunk. Dzeko-t esélytelennek tartom kiragadni az olajmilliókból. (bár Lukaku is a Chelsea-é)
  • bakkerman
    Lukaku nekem nem kéne,inkább egy Dzeko vagy Mandzukic. Skrtel nem rossz elképzelés,évek óta stabil a Pool-ban,igazi harcos ő is,jól jönne nekünk.
  • tobias88
    Skrtel és Toure megoldaná a fejelési problémáinkat (lásd Atletico ellen), Lukaku meg a beívelgetős problémákat. De persze erre jó lenne Mandzukic is olcsón a Bayernből
  • tobias88
    Valami ilyesmit el tudnék képzelni:

A baloldali a szokásos labdajáratás lenne, de amikor a szükség kívánná, át tudnánk alakulni. Busquetsnek ilyenkor már rég láthattuk, hogy semmi haszna. Lassú, szerelni nem tud, simán lefutják és a passzaira sincs szükség...
  • tobias88
    Pedig jöhetne Lukaku
  • bakkerman
    Zubi meg kijelentette,hogy nekünk nem kell középcsatár,mert minek? Azért ez elég szép lesz a jövőre nézve,hogy egy kibaszott sportigazgató kénye kedve szerint nyilatkozgathat olyanokat,amikbe egyébként csak a vezetőedzőnek van beleszólása. Félek az lesz a forgatókönyv ami Pep távozása óta van: a vezetőség igazol,marketing és egyéb szempontok alapján,a vezetőedző meg ebbe beleegyezik,mert örül hogy egy Barca edzője lehet...lásd Tito (Isten nyugasztalja),meg Martino
  • Sippie
    a lambót is összetöri, minek annak bugatti
    :D :D :D :D

mondjuk a bugattit az ügynöke nyilatkozta le, de állítólag kezet se fogtak vele, és igazából Tourét ez zavarta. Hogy "no respect".
  • kaposi1

Dzsudzsi anno miért nem kapott?
  • Sippie
    ja berágott a Cityre mert születésnapjára csak egy tortát kapott, míg Roberto Carlos egy bugattit :D
  • bakkerman
    yaya toure ‏@Toure_yaya42 22 h

Everything dimitry said is true . He speaks for me . I will give an interview after world cup to explain.

íme hivatalos twitter oldaláról. Várjuk meg azért a VB végét
  • tobias88
    20 felett nem érné meg megvenni szerintem. Jó játékos, de már nagyon öreg. Viszont elvileg kivásárolhatja magát a szerződésből, bár az se lenne olcsóbb.
  • kaposi1
    Most legyen esze a vezetőségnek!!!!!!!

"YAYA TOURÉ: IGAZAK A PLETYKÁK A BARCELONÁVAL KAPCSOLATBAN

Tegnap még azt írtuk blogunkon, hogy valószínűleg kacsa az a hír, ami megjelent az FC Barcelona volt játékosával kapcsolatban, ám mára kiderült, mégsem az, olvasható a sport.es-en.

Tegnap nagy nyilvánosságot kapott az a hír, miszerint Yaya Touré ügynöke üzent a Manchester City vezetőinek. Elmondása szerint védence szomorú a Citynél és akár fizetéscsökkentés árán is hajlandó lenne visszatérni Barcelonába, ha ez a helyzet nem változik. A pletykákat most maga az érintett erősítette meg twitter oldalán.

"Minden amit Dmitry mondott igaz. Ő értem szólt. A világbajnokság után majd visszatérünk a dologra" - írta Touré közösségi oldalán.

A védekező középpályás 2007 és 2010 között volt az FC Barcelona játékosa, majd a nagyobb pénz reményében a Barca eladta őt a Manchester Citynek, akik 24 millió euroért vették meg akkor. Jelenleg körülbelül 27 millió euro a piaci értéke a 31 éves játékosnak, aki 2017-ig rendelkezik szerződéssel az angoloknál. "
  • bakkerman
    Nagyon fasza tényleg :)
  • kaposi1
    Nem tudom a csapat milyen lesz, de az új mez nálam telitalálat.
  • homeless
    Sajnos vannak annyira hülyék.
  • bakkerman
    nem eladó ő,bedobta sajtó hogy a vezetőség szerint X összegért távozhat,de szerintem akkora kacsa mint egy ház,fölösleges ezen vitatkozni,nem fog ő elmenni most. Ha tényleg ez a terv,hogy nyártól fokozatosan "épitik ki" Xavit a csapatból,akkor egyértelműen Cesc lesz a belső középpálya ura,hülyék lennének tőle megválni.
  • Nyiri
    De most komolyan! Miért eladó? Ki helyettesítené?
  • bakkerman
    visszatérve egy kicsit a Fabregasos dologra,az Arsenalnak fix 29 millio eurós opciója van Cescre amíg Barcelona játékos
  • bakkerman
    balról a 4. az Sergi Samper,az utolsó előtti srác meg Dongou,érdekes hogy ők milyen megfontolásból lettek rátéve a képre
  • Nyiri
    Sajnos nem :( :D
  • tobias88
    Hát, elég sokan nincsenek rajta, akikről a pletykák keringenek:

• tobias88
    Milyen az illata? Mint az izzad Puyolé vagy mi?
  • Nyiri
    Én ma kaptam az asszonytol Barca parfümöt. Még a doboza is szép. Az illat is elég fasza.

• tobias88
    Puyol nem akar, Xavinak titkos vágya. Viszont nem tudom, hogy egy 1.70es edzőnek hogy lehet tekintélye
  • bakkerman
    L.E. a 8. olyan edzőnk,aki korábban játékosként csapatkapitány volt a klubnál. Ezek miatt az apró dolgok (hagyományok) miatt vagyunk "több mint egy klub" :) Vajon ki lesz a 9.? Puyi,Xavi?
  • tobias88
    Thiago család jó lett volna a középpályára 3-4 év múlva, csak hát elcseszték a vezetők ugye.
  • tobias88
    Yaya ügynöke szerint meg van sértődve a City-re Én bőven elnézném kicsit előrébb tolva Xavi helyén
  • bakkerman

pöpec mozgása van ennek a srácnak némelyik megindulása fullra Messi,a labdakezelése meg helyenként olyan laza mint anno Dinhonak
  • Sippie
    jó hát az enyém csak egy egérpad, ez persze hogy drágább :D
  • bakkerman
    nekem egy ilyenre fáj a fogam,de elég borsos az ára
  • Sippie
    Bár csúfos volt ez a szezon, és számomra a tavalyi nem kevésbé (sőt...), de azért rendeltem egy ilyet. Mert mindentől függetlenül, mindörökké Barca! (na meg 1 dolcsit megért :D :D )
  • ToM1113
    nehéz dolog ez... nem érdekel, csak jól igazoljunk és végre ne csak az igérgetés menjen
  • Sippie
    kb mint Masche, aki Busquets posztján játszik eredetileg, de belső védő lett belőle nálunk, aztán ment a fejvakarás amikor szarul játszott :D
  • bakkerman
    igen ez helyes megfogalmazás de Cesc még mindig belső középpályás :D Az más kérdés,hogy itt a balfasz edzők kirakták néha szélre,meg betolták csatárnak,aztán nézték ahogy szerencsétlenkedett. Az igazi "Arsenalos posztján" a világ egyik legjobbja LENNE,ha összekaparnák őt is fejben
  • ToM1113
    de igen, maradjon.
  • ToM1113
    Én támadó középpályásnak mondanám őket, akik bevethetők szélen.
  • [HUN]FaTaL
    Özil nem való ide, Lucas szerintem a közelében nincs Cescnek, Götze meg Silva pedig nem középpályás.

Én nem adnám el Fabregast.
  • bakkerman
    a felsoroltakból max Özil,meg Gündögan azonos posztú Cesc-el,Lucas Moura egy túlhypeolt brazil hülyegyerek,Götze Alexis/Pedro/Neymar poszt,és kb mozdíthatatlan,Silva szintén nem Cesc poszt. Ander Herrera,vagy Koke,kettejükre mondanám azt,hogy ha Cesc elmegy,akkor valamelyikük tudná pótolni. Nem mozdíthatatlanok,és bajnoksgábeliek,ismerik az összes ellenfelet,1-2 hónap alatt már beilleszkednének.

De én nem adnám el Cesc-et,idén nyáron biztosan nem. Adjunk még neki 1 szezont
  • ToM1113

Özil, Lucas a PSG ből, Götze, Silva, Gündogan...
    Lenne kiből válogatni, bár ha már emgvettük, nem biztos hogy érdemes lenne eladni, stabil kezdővé kell tenni, aztán meglátjuk jövőre mit nyújt.
  • Sippie
    jó... kit? :D