33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#30680 Nekem mind1, csak legyen végre egy magas csatárunk. Dzeko-t esélytelennek tartom kiragadni az olajmilliókból. (bár Lukaku is a Chelsea-é) -
#30679 Lukaku nekem nem kéne,inkább egy Dzeko vagy Mandzukic. Skrtel nem rossz elképzelés,évek óta stabil a Pool-ban,igazi harcos ő is,jól jönne nekünk. -
#30678 Skrtel és Toure megoldaná a fejelési problémáinkat (lásd Atletico ellen), Lukaku meg a beívelgetős problémákat. De persze erre jó lenne Mandzukic is olcsón a Bayernből -
#30677 Valami ilyesmit el tudnék képzelni:
A baloldali a szokásos labdajáratás lenne, de amikor a szükség kívánná, át tudnánk alakulni. Busquetsnek ilyenkor már rég láthattuk, hogy semmi haszna. Lassú, szerelni nem tud, simán lefutják és a passzaira sincs szükség... -
#30676 Pedig jöhetne Lukaku -
#30675 Zubi meg kijelentette,hogy nekünk nem kell középcsatár,mert minek? Azért ez elég szép lesz a jövőre nézve,hogy egy kibaszott sportigazgató kénye kedve szerint nyilatkozgathat olyanokat,amikbe egyébként csak a vezetőedzőnek van beleszólása. Félek az lesz a forgatókönyv ami Pep távozása óta van: a vezetőség igazol,marketing és egyéb szempontok alapján,a vezetőedző meg ebbe beleegyezik,mert örül hogy egy Barca edzője lehet...lásd Tito (Isten nyugasztalja),meg Martino -
#30674 a lambót is összetöri, minek annak bugatti
:D :D :D :D
mondjuk a bugattit az ügynöke nyilatkozta le, de állítólag kezet se fogtak vele, és igazából Tourét ez zavarta. Hogy "no respect". -
Dzsudzsi anno miért nem kapott? -
#30672 ja berágott a Cityre mert születésnapjára csak egy tortát kapott, míg Roberto Carlos egy bugattit :D -
#30671 yaya toure @Toure_yaya42 22 h
Everything dimitry said is true . He speaks for me . I will give an interview after world cup to explain.
íme hivatalos twitter oldaláról. Várjuk meg azért a VB végét -
#30670 20 felett nem érné meg megvenni szerintem. Jó játékos, de már nagyon öreg. Viszont elvileg kivásárolhatja magát a szerződésből, bár az se lenne olcsóbb. -
#30669 Most legyen esze a vezetőségnek!!!!!!!
"YAYA TOURÉ: IGAZAK A PLETYKÁK A BARCELONÁVAL KAPCSOLATBAN
Tegnap még azt írtuk blogunkon, hogy valószínűleg kacsa az a hír, ami megjelent az FC Barcelona volt játékosával kapcsolatban, ám mára kiderült, mégsem az, olvasható a sport.es-en.
Tegnap nagy nyilvánosságot kapott az a hír, miszerint Yaya Touré ügynöke üzent a Manchester City vezetőinek. Elmondása szerint védence szomorú a Citynél és akár fizetéscsökkentés árán is hajlandó lenne visszatérni Barcelonába, ha ez a helyzet nem változik. A pletykákat most maga az érintett erősítette meg twitter oldalán.
"Minden amit Dmitry mondott igaz. Ő értem szólt. A világbajnokság után majd visszatérünk a dologra" - írta Touré közösségi oldalán.
A védekező középpályás 2007 és 2010 között volt az FC Barcelona játékosa, majd a nagyobb pénz reményében a Barca eladta őt a Manchester Citynek, akik 24 millió euroért vették meg akkor. Jelenleg körülbelül 27 millió euro a piaci értéke a 31 éves játékosnak, aki 2017-ig rendelkezik szerződéssel az angoloknál. " -
#30668 Nagyon fasza tényleg :) -
#30667 Nem tudom a csapat milyen lesz, de az új mez nálam telitalálat. -
homeless #30666 Sajnos vannak annyira hülyék. -
#30665 nem eladó ő,bedobta sajtó hogy a vezetőség szerint X összegért távozhat,de szerintem akkora kacsa mint egy ház,fölösleges ezen vitatkozni,nem fog ő elmenni most. Ha tényleg ez a terv,hogy nyártól fokozatosan "épitik ki" Xavit a csapatból,akkor egyértelműen Cesc lesz a belső középpálya ura,hülyék lennének tőle megválni. -
Nyiri #30664 De most komolyan! Miért eladó? Ki helyettesítené? -
#30663 visszatérve egy kicsit a Fabregasos dologra,az Arsenalnak fix 29 millio eurós opciója van Cescre amíg Barcelona játékos -
#30662 balról a 4. az Sergi Samper,az utolsó előtti srác meg Dongou,érdekes hogy ők milyen megfontolásból lettek rátéve a képre -
Nyiri #30661 Sajnos nem :( :D -
#30660 Hát, elég sokan nincsenek rajta, akikről a pletykák keringenek:
-
#30659 Milyen az illata? Mint az izzad Puyolé vagy mi? -
Nyiri #30658 Én ma kaptam az asszonytol Barca parfümöt. Még a doboza is szép. Az illat is elég fasza.
-
#30657 Puyol nem akar, Xavinak titkos vágya. Viszont nem tudom, hogy egy 1.70es edzőnek hogy lehet tekintélye -
#30656 L.E. a 8. olyan edzőnk,aki korábban játékosként csapatkapitány volt a klubnál. Ezek miatt az apró dolgok (hagyományok) miatt vagyunk "több mint egy klub" :) Vajon ki lesz a 9.? Puyi,Xavi? -
#30655 Thiago család jó lett volna a középpályára 3-4 év múlva, csak hát elcseszték a vezetők ugye. -
#30654 Yaya ügynöke szerint meg van sértődve a City-re Én bőven elnézném kicsit előrébb tolva Xavi helyén -
pöpec mozgása van ennek a srácnak némelyik megindulása fullra Messi,a labdakezelése meg helyenként olyan laza mint anno Dinhonak -
#30652 jó hát az enyém csak egy egérpad, ez persze hogy drágább :D -
#30651 nekem egy ilyenre fáj a fogam,de elég borsos az ára
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!16.500 Ft -
#30650 Bár csúfos volt ez a szezon, és számomra a tavalyi nem kevésbé (sőt...), de azért rendeltem egy ilyet. Mert mindentől függetlenül, mindörökké Barca! (na meg 1 dolcsit megért :D :D )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ToM1113 #30649 nehéz dolog ez... nem érdekel, csak jól igazoljunk és végre ne csak az igérgetés menjen -
#30648 kb mint Masche, aki Busquets posztján játszik eredetileg, de belső védő lett belőle nálunk, aztán ment a fejvakarás amikor szarul játszott :D -
#30647 igen ez helyes megfogalmazás de Cesc még mindig belső középpályás :D Az más kérdés,hogy itt a balfasz edzők kirakták néha szélre,meg betolták csatárnak,aztán nézték ahogy szerencsétlenkedett. Az igazi "Arsenalos posztján" a világ egyik legjobbja LENNE,ha összekaparnák őt is fejben -
ToM1113 #30646 de igen, maradjon. -
ToM1113 #30645 Én támadó középpályásnak mondanám őket, akik bevethetők szélen. -
#30644 Özil nem való ide, Lucas szerintem a közelében nincs Cescnek, Götze meg Silva pedig nem középpályás.
Én nem adnám el Fabregast. -
#30643 a felsoroltakból max Özil,meg Gündögan azonos posztú Cesc-el,Lucas Moura egy túlhypeolt brazil hülyegyerek,Götze Alexis/Pedro/Neymar poszt,és kb mozdíthatatlan,Silva szintén nem Cesc poszt. Ander Herrera,vagy Koke,kettejükre mondanám azt,hogy ha Cesc elmegy,akkor valamelyikük tudná pótolni. Nem mozdíthatatlanok,és bajnoksgábeliek,ismerik az összes ellenfelet,1-2 hónap alatt már beilleszkednének.
De én nem adnám el Cesc-et,idén nyáron biztosan nem. Adjunk még neki 1 szezont -
ToM1113 #30642
Özil, Lucas a PSG ből, Götze, Silva, Gündogan...
Lenne kiből válogatni, bár ha már emgvettük, nem biztos hogy érdemes lenne eladni, stabil kezdővé kell tenni, aztán meglátjuk jövőre mit nyújt. -
#30641 jó... kit? :D