33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#30760 és Cesc lett minden sorozatot egybevéve a gólpasszkirályunk,19 asziszt-ot szórt ki -
#30759 ugye, hogy ugye? #29676 -
#30758 Vagyis szöglet után, nah... Miközben kaptunk vagy 10et legalább abból... -
#30757 A 100 bajnoki gólunkból 1 született beadás után:
-
Nyiri #30756 Persze hogy csőd van mindenütt. Ha nyereség lenne ott komoly adózást is kell nyomatni. Jól kell papírozni és kész. -
ToM1113 #30755 Csak ebből a töketlen vezetőségből kinézem hogy addig szerencsétlenkednek amíg minden jó alternatívát elhalásznak előlünk aztán be kell érni valami kevésbé jó megoldással, csak mert sokallják a 20-30-40 milliót egy játékosra, más meg kifizeti, mert jelenleg ez az ára, ha sok ha nem.
A mai napig nem értem hogy miért olvasni mindenhol azt hogy a Barcelona nem áll túlzottan jól anyagilag, tudom hogy adósság van meg más nagy kluboknál is nagy adósságok vannak, de pont az a csapat aki az elmúlt 10 évben halálra nyerte magát minden tekintetben, jött a pénz mindenhonnan, ne mondja már azt hogy csóró. Ez egy kibaszott nagy pénzmosda..S Vagy a fene tudja. -
#30754 le lesznek rendezve a papirok meg minden még a VB előtt,de nem hozzák nyilvánosságra,aztán majd lemegy a VB,és egyik napról a másikra robban a bomba. Nagyon sok játékost igazolt így a Barca azon a nyáron,amikor volt valami torna. -
#30753 most megy a szájkarate mindenhol,de én nyugodt vagyok,vagy Benatia vagy Marquinhos még jún.12 előtt alá fog írni hozzánk,figyeljétek meg -
Unreal1942 #30752 Akkor egy szót se szólhatunk ha még a bajnoki dobogó se lesz meg lehközelebb. -
ToM1113 #30751 "Én mindig azon vagyok, hogy fejlődjek, több legyek, és nagy megtiszteltetés, hogy a Barca rám gondol. Ez is bizonyítja azt, hogy jól teszem a dolgom a pályán. Amikor véget ér majd ez a torna, leülök a PSG-vel és a képviselőimmel, hogy döntsünk majd a jövőm felől. Olyan döntést kell hozni, ami a legjobb a számomra." -Marquinhos
Kezdem azt hinni hogy megint csak a fogadkozás megy védőügyben, aztán a végén itt maradunk 1 vagy 2 kapussal és ennyi. -
#30750 bár szerintem ezzel csak kifelé akarja felsrófolni a saját ázsióját,hogy mi bőkezűek legyünk vele,hát nem tudom,kéne ő is a védelembe azért -
#30749 jó hír Benatiaval kapcsolatban,hogy nem fogadta el a Roma új szerződés ajánlatát,amit megigért neki a klub,hogyha bejutnak a BL-be,akkor sokkal előnyösebb lesz az új szerződése,de mégse adták meg neki azt amit kérne,és csalódott. -
#30748 jól lehúzzák ezen a nyáron azokat a top klubokat,akikre dúrván ráfér az erősítés,lásd MU,minket is lefognak szerintem a középhátvédek kapcsán,az Inter,Milan kettős se tud majd 2 forintokért igazolni,ilyen a piac -
#30747 több mint 1 milliárd euróból összejött a bl azt mindjárt a legjobb keretük nekik van hahhaa -
#30746 MU megveszi Miranda-t 30 millióért sajtóhírek szerint. Ha egy majd 30 éves játékosért kiadnak ennyit, akkor Marquinhos is lesz ennyi -
#30745 „Szerződtessünk egy topjátékost? Mind nálunk van. Csak a jelenlegi keretben gondolkodunk, ami a legjobb. Nem tudom, mi fog történni a nyáron, augusztus 31-ig nyitvan van a piac, de semmi sem sürgős nekünk." – mondta az As-nek Florentino Pérez
Nah, ez jó hír ha betartja. Legalább Suareztől nem kellene tartanunk jövőre. -
Unreal1942 #30744 Ha más nem is, de ő kell a csapatnak nagyon! -
#30743 Lehet csak árat srófol... -
IXEMGabeo #30742 Reus -
#30741 Bartomeu (president): "Alexis is not for sale. He's part of our plans for next season. Juventus haven't been in touch, should ask his agent" -
#30740 -
#30739 nagyon megvolt illetődve a kis srác :D jobban megy neki már a katalán mint az angol :DD pengés kis játékos már most,de nagyon meg kell őt erősíteniük fizikailag,azért a spanyol 2. osztály is erősebb,és lüktetőbb mint a horvát elsőosztály. Sok sikert neki,hátha 2 év múlva már őt is láthatjuk BL meccseken
-
#30738 Ha az eddigi kulcsjátékosokat fejben összerakják hogy ismét akarják a sikereket akkor jönni is fognak ismét a trófeák,ha minden poszton lesz egy sikerre éhes vezér,védelembe Pique,középen Ini,támadósorba Neymar,és Leo is összekapja magát,akkor jövőre BL-t nyerhetünk,a bajnokság mellett persze,csak el kell hinniük!! -
Nyiri #30737 Szerintem ennyi vérfrissítésből és sajnos vagy nem Xavi kispadozásával is lehet újra a csúcson lenni és nem kell 100 millákat költeni játékosonként.
Persze optimista vagyok. -
#30736 egy véleményen vagyunk de bár mennyire is szar szezonunk volt,nem fog a vezetőség kiadni 3 játékosra is egyenként minimum 30 millió eurót. Mi nem vagyunk az a csapat. Ha jön az említett két belsővédő,akkor a lényegi dolgok eldőltek,lesz egy új,friss védelmünk,egy kibaszott jó kapusunk,középpályán meg jön két új emberke ingyen,és várjuk a szezont. -
#30735 Most hogy Bale bl-t nyert, már 109 millióba került az átigazolás
Mi meg tartunk 12nél idén és meglehez, hogy megállunk 42nél. Marquinhos jönne ugye Alves + 20 ért, amit sokallok, Alves + 15 a max nálam. Benatia 30ért jönne, én maximum 25öt ajánlanék de még annyit se. Sanchez meg megy 20ért, ami meg 30 lenne nálam... -
#30734 35 millió Reus kivásárlási ára, szerintem bőven bőven megérné, én már rég megvettem volna, de ez én vagyok... -
#30733 Nagy valószínűséggel ez lenne igen,és akkor le is tudná a mercado-t a vezetőség,még annyi lenne hogy Cuenca,Afellay,Alexis menne,és jönne ugye Rafinha meg Deu,és szevasz,szó se lenne már ilyen Reusokról... -
#30732 Ha mindketten jönnek, akkor megy Alves és Mascherano/Song úgy, hogy nem jön más senki, tehát jobbhátvédünk nem lesz és Mascherano továbbra is lesz néha néha középhátvéd, mert Marquinhos megy szélre. -
#30731 sport.es-en most Benatia és Marquinhos kapcsán is jött egy-egy cikk,hogy közel a megállapodás,és a VB előtt le lesz/lesznek zárva az ügyek. Hát én lefordulnék a székről ha mindketten jönnének -
bodajoci #30730 Ott a pont... -
#30729 Dani piaci értéke 18 millió,de mivel már túlvan a karrierje zenitjén,és tudja a világ,hogy a mi részünkről mehet,ezért nyomott áron fog elkelni,maximum 15 millióért. Marquinhos piaci ára 25 millió,20 éves,és 2018-ig van szerződése,30 alatt nem fogják eladni. Szóval a realitás az,hogy ha bevonják Danit,akkor olyan 20 misit kéne majd fizetnünk még...Akárki is jön középhátvéd posztra,csúnyán lehúzza az eladó klub a Barcat -
#30728 "A PSG ugyanis beleegyezett, hogy a katalán klub bevonja a transzferbe Daniel Alvest, emellett pedig a Barça maximum 20 millió eurót fizetne a brazil középhátvéd játékjogáért." - Körülbelül most küldeném el őket a picsába. Alves 15öt megér kb, de ha 10el számoljuk, akkor is nagyon sok! -
#30727 A Roma tárgyalni kezdett Mangala-ért a Portoval,és közben Benatia ügynöke meg Barceloban van ÁLLÍTÓLAG. Ugye nem kell mondani,hogy a Roma a Benatia-ért kapott pénzből venné csak Mangalát -
#30726 Reus kivásárlási ára 35m€ = Alexis+Tello eladása legalább 30 millió lenne,szóval 5 miilióval kéne kipótolni csak Reust,és kibaszott nagy húzás lenne! Padon ott lenne mögötte Pedro,meg Deu,plusz Rafinhanak is fekszik a szélről befelé húzódós játék,és meg is lennénk a támadósorba! Najó elég mára az FM-ből...:D -
#30725 Alexisről közel a megállapodás a Juveval,ők 20-at adnának,mi 25-öt kérünk,de a chilei még a VB előtt leakarja tisztázni a helyzetét,szóval jövőhéten legkésőbb már megszülethet a megállapodás,vagy akár a héten. -
IXEMGabeo #30724 marha jól tetted, követnem kellett volna a példád, mert azután közellenség lettem itt:DDD
rég éreztem ilyen idegességet, igazságtalanságot amit tegnap -
#30723 Szerintem már múlt héten is látszott, hogy fáradtak. Csak a barcának nem volt akkora szerencséje, hogy egy gólt bemakkoljanak. -
ToM1113 #30722 Marquinhos érkezhet most hogy Luiz oda igazolt. 30-40 milliós áron. Szerintem ez nagyon sok érte, nem tudom például hogy mennyivel jobb mint Bartra. Az azonban biztos hogy egyedül kevés lesz a belső védelem megerősítésére, akkor még 1 idősebb tapasztaltabb védő kéne, pl Benatia. Csak 2 védőért 60 milliót kiadni... Hát nem egy Barca stílus. Erre sztem kevés esély van. És akkor még nem igazoltunk se előre se középre, se szélső hátvéd nem jött Alves helyére.
Előre Reus sztem felesleges, jó játékos, biztos erősítene minket is, de visszajött Dulifuli, őt kéne beépíteni szépen a csapatba, és akkor már megspóroltunk egy csomót.
Előre egy klasszkus befejezőcsatár kell. Így egyből nőne a csapat által megjátszható taktikák száma. Ide nem kell drága játékos, középen vannak klasszisok, ha ők megteremtik a helyzetet akkor nem lesz gond.
Az eladásokról:
Mascherano sztem maradhatna, és végre a posztján játszhatna, ezzel Busquets terhelése csökkenthető lenne. Song eladása így megtörténhetne, mondjuk az Arsenalnak vissza, ugyis kell nekik egy védekezőközép.
Alexis eladása szerintem csak abban az esetben lenne jó döntés ha valami bomba üzletet tudnánk kötni mondjuk a Juventussal. Alexis Pogba csere pl, esetleg egy kis ráfizetéssel a részünkről. Vagy ha sikerülne Alexisért 25-30 millió körül kapni.
Pedro... Nem értem, mit keres ez az ember nálunk? Szimpatikus, de közel sem Barca szint, 20 millióért mehetne. Inkább ő mint Alexis.
Alves mehet.
Xavival pedig nem szerződést bontani kell, hanem értelmesen elbeszélgetni hogy figyelj, 34 éves vagy, nem a tiéd a jövő, nem leszel stabil kezdő innentől, mert itt van Fabregas, meg a fiatalok és ugyan úgy elmennek majd mint Thiago ha még 40 évesen is te fogsz játszani. Tisztelünk szeretünk, de meg kell értened a klub érdeke a legfontosabb.
2. számú kapusból nem kéne nagy ügyet csinálni, nem hiszem hogy nem tudunk valami nagyon olcsó vagy akár ingyen megszerezhető kapust hozni aki spanyol első osztály színvonalon van és már a 30-as évei közepét tapossa...
Végre egyszer okosan csinálnák... Adja isten hogy nyár végén elismerően tudjunk beszélni az átigazolásainkról.
Ne haragudjatok, csak annyira várom már hogy mi fog kisülni ebből az egészből.. Azért írom ki magamból amit gondolok. -
#30721 Benatia,Reus fasza lenne! Xavis résszel egyetértek,azt leszámítva,hogy szerződést kéne bontani vele. Nem kéne,padon ellenne,kapna 15 perceket,és a tapasztalata jól jön edzéseken,az öltözőben. Példa a fiataloknak.