Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xavi viszlát, Messit és Fabregast edzõtáborba 1-2 hónapra futni tanulni. Busquets-el nincs baj ha elõtte a többiek elvégzik a támadó munkát.
ha üldözési mániád van kezeltesd magad, sry hogy az igazságérzetem nem hagyta szó nélkül az alábbi 1bites baromságod amire reagáltam, még1x mondom nem bántottam a csapatod meg nem trollkodtam a tegnapi kiesésetekkel kapcsolatban
a bajnoki címünket meg lereagáltam egy másik fórumon, másik topikban, szép volt de kb olyan volt mint Vettel 2. vb címe, izgalom 0, tán oldalakat kellett volna írnom vagy mi?
egyébként meg ne te mond már meg hova postoljak
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
már azon kívül, hogy nekem beszóljál a tavalyi sértõdöttséged miatt?
azóta se látom, hogy nagyon éljeneznéd a csapatod továbbjutását a bayern topikban. de még az elsõ meccset se kommentáltad.. sõt a bajnoki címeteket sem. Inkább ott legyél ilyen lelkes, minthogy azt figyeld mikor ugathatsz be a "butaságaimra" a jövõben. Köszi
2. az elsõ félidõben inkább a barcát néztem mert izgalmasabb volt
3. barcának szurkoltam mert azt szerettem volna ha mi küldünk haza titeket
4. nem bántottam a barcát, csak a butaságodra reagáltam
bár az is érdekes, hogy ide többet irogatsz, mint a saját csapatod topikjába.
Ronaldinhotól is meg tudtunk válni akkor amikor annak eljött az ideje, Messitõl nem feltétlen kell most, de nyilván való hogy amit mostanában produkál, az lófütyi, gólt is lassan már csak tizibõl rúg.
PS3 Slim 250 PC
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Lionel Messi: 6853 m
José Manuel Pinto: 5359 m
1500 méter különbség,az egyik a kapuban gubbaszt,a másik a világ legjobbja úgymond,és kint ficánkolhat a mezõnyben. Ez igen Leo,grat.
-Legalább 1 belsõvédõ, de valami nagy tehetség vagy egy klasszis.
-A középpályára szintén egy fiatal alázattal teli tehetség.
-Elõre meg végre egy kibaszott center.
Mostanában ugyanis ha észrevettétek egyre többet ívelgetünk be a 16-oson belülre a nagy tanácstalanságunkban, csak nem tudom hogy a 160 centis törpéinkkel mit szeretnénk fejelni... 😄
Középpályást se kéne igazolni, ha Thiago-t nem engedtük volna el, a Bayernbe van kb 4 belsõ/támadó kp...
Az ilyen motiválatlan, szarok bele játékosoknak meg meg kéne mondani hogy el lehet menni... Akár Messi akár az atya úr isten az. Bohóckodni a Monacóba is lehet. Aztán akkor az kb senkit se érdekel.
PS3 Slim 250 PC
Minden további elemezgetést én a részemrõl fölöslegesnek tartok. Tegnap nagyot csalódtam a csapatban,ami mostanában párszor már elõfordult,de ez most tényleg nagyon fájó ez a kiesés,így kiesni.Persze továbbra is leülök megnézni a meccseket,mert nem bírom ki hogy ne nézzem meg õket,de nyárig mostmár ahogy esik úgy puffan. Martinoról nem ejtettem szót,de hát róla mit is lehetne mondani...ez nem az õ szintje. Lehet hogy jó ember,meg felkészült edzõ,de ide õ kevés volt,az egyének elnyomták,ahogy anno Pellegrinit is a Real-nál.
Fölösleges elemezni meg regényeket írni. Gyenge,kiégett a csapatunk.
Tata is nagy mágus. A szezonban még nem játszott kétszer ugyanaz a csapat. Így biztos össze lehet szokni. A cseréi is zseniálisak mindig.
2-3 eve meg a tamado szekcio ugy ahogy rendben volt, csak a vedelemmel volt gaz.
Na mar nem csak a vedelemmel van gond, hanem a tamadasokkal is.
eltunt a letamadasunk, aminek koszonheto volt a merkozesek behuzasanak legalabb a 60%-a.
A csucsjatekosainkat egyszeruen kicsinaltak a hulyesegekkel, mint peldaul Pedrot is.
Mit gondolnak, hogy ha allandoan pihentetnek egy jatekost nem jon ki a formajabol ? Arrol nem is beszelve, hogy nem csak a jatekbol jon ki, hanem pszichesen is sokkal nagyobb rajta a nyomas ha nem jatszik es oda lesz az onbizalom is.
Persze rotalni is kell, de nem igy, hogy 20 merkozesen kerresztul a rosszul jatszo Sanchezt, es kozben a masik jatekosaink meg egy perc jatek lehetoseget nem kapnak.
Aztan amikor kicsit jobban megy a chileinek, akkor meg nem jatszatjak, helyette, azt akit mar kicsinaltak pszichesen es a merkozeshiannyal kuzkodik.
Mai napi edzoi tevekenyseg is egy nagy nulla volt.
2 csataros jatek, kozeppalyara visszavonva a tamadokkal, ahol nincs szelso se.
20 percig Neymart bent jatszatta Tata kreten kozepcsatarkent , mogotte Messit, mikozben nem volt szeljatek.
Aztan valtoztatott es kitolta Neymart a balszelre, hamis 9-esnek Messit, es baloldalt senki nem volt, csak ugy 10 percenkent egyszer neha felfutott Alves.
Gyakorlatilag vedekeznie se kellett emiatt az Atleticonak.
Vedelem egy rohej. Elvesztettek allandoan a labdat ,emrt a kozeppalyaig nem tudtak elpasszoni a labdat, es nem a letamadasnak koszonhetoen, hanem mert idiotak.
Cselezgetnek utolso emberkent lol. 7szer vesztettuk igy el labdat 15 perc alatt es mindannyiszor jott az ellenfel tamadas befejezessel.
Az rendeben van hogy Mascheranot, egy idiota nem veszi eszre, hogy nem megy neki es felesleges kozeppen jatszatni vedoben, na de 20 meterre a kaputol leallnak cselezgetni mikozben 3 jatekos tamadja le oket ?
Arrol nem is beszelve, hogy egy jatekos nem jott a labda ele, megalltak es pozicios harcot eroltettek, hogy majd ugy megszerzik a labdat. Aztan mindannyiszor hatulrol megeloztek oket, mert nem eleg am egy helyben allva varni a labdat mozogni is kellene.
Xavi,Busquets, Iniesta,Fabregas, az elso felidoben vagy 20szor vesztett igy labdat.
A Fabregas jatekarol is meg van a velemenyem. Kar volt megvenni, egy nagy rakas f*s, jo megmozdulasa nincs altalaban egy merkozesen es nem egy merkozes ota, hanem evek ota.Van egy jo meccse aztan 20 szar.
Egy korszak véget ért és át kellene állnotok egy újra,új friss sikerre éhes emberekkel.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
egyedül Neymaron láttam az akaratot talán Iniestán...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
1. Nem tartották meg a labdát amit megkaptak
2. Nem játszották meg pontosan
3. Nem indultak be
4. Nem indítottak be senkit
5. Nem lõttek távolról kapura
6. Nem hajtottak és védekeztek
Ebbõl az 5 pontból 1et sem teljesítettek és az ilyen játékos NEHEZÉK.
- fent marad Xavi aki 2 ÉVE SEMMIT NEM CSINÁL,
- fent marad Busquets AKI TÁMADÁSRA ALKALMATLAN.
- Messi SÉTÁL és SENKI SEM INDUL BE A VÉDELEM MÖGÉ!
- Alves EGYÁLTALÁN NEM TUD BEADNI
Az a játék, hogy labdabirtoklásból gólt szerzünk már rég nem mûködik, mert eladják azt a labdát, ma is lehetett látni. Ma nem a védelem bukott meg, közel sem. Tehetnek õk arról hogy futva vezeti rájuk a labdát +1 fõvel a támadó Atletico? Egyáltalán nem.
Iniestán kívül a többi 5ös SZ@RT SEM CSINÁLT! SEMMIT! SZÓ SZERINT!
vagy csak leadtuk a BL-t a bajnokságért cserébe
Ez most valami edzõbuktatás akart lenni? nem tudok rájönni mi volt ma a cél.
Még szerencse hogy igazolni se fogunk tudni, nehogy már legyen valami vérfrissítés, ugyanilyen duplanulla motivációval állhatunk ki jövõre is.
jöhet nyáron a... ja nem... jelen állás szerint nem.
PS3 Slim 250 PC
Visca El Barça!
Ez alázat kérdése, semmi más...
PS3 Slim 250 PC
Ha véletlenül kiegyenlítünk (nem fogunk), akkor meg nem lesz középpálya.
http://goo.gl/gd6Zi5
PS3 Slim 250 PC
PS3 Slim 250 PC