Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
spanyol lapok azt írják Martino már eldöntötte,hogy nyáron távozik,és a vezetõség is ezt elfogadta már tényként,mentálisan összetört,a játékosok ezt látják rajta,nem figyelnek már rá,az öltözõben meg széthúzás van,klikkek alakultak ki,álíltólag a csapat spanyoljai teljesen el vannak különülve a dél amerikai klikktõl,megromlott a katalán saját nevelésûek viszonya a dél amcsi légiósokkal.
Sok mindent írkáltak már ezek a lapok,de valahogy nekem ez most nagyon igaznak tûnik

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

[HUN]FaTaL
A karrierjét a sérülések baszták el. Legalább 1 évig nem tudott játszani.

http://goo.gl/gd6Zi5

REALista
Wow Affelay még nálatok van.😄
Jól elbaszta a karrierjét maradt volna inkább a PSV-ben...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

na, Diego Costának meszeltek lehet egy idõre :S

bakkerman
Legyen úgy,de nem adok rá nagy esélyt

[HUN]FaTaL
Persze 😄

LasDen
most kikaptatok, de minket meg lazán lesöpörtök 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
látom közbe a bajnokságot is elbuktátot

tobias88
Amúgy ha feloldanák a transfer tilalmat akkor jól a zsebünkbe kellene nyúlni a nyáron:

Aki jöhetne:
- Ter Stegen üzlet 12 millióért van megkötve mint kiderült, érte az nem sok.

- Egy világklasszis hátvéd jöhetne 25-30 millióért. Felesleges bárkit is felsorolni

- Egy másik hátvéd is, ha esetleg Mascherano menne a Napoliba

- Visszajöhetne igazán mr. Alcantara, mert simán beférne a csapatba

- Jöhetne Reus a Dortmundból, akire azért van esély bõven ha belenyúlunk a tálcába

Aki megy:
- Megy Valdes és Puyol kb ingyen

- Mehetne Pedro is amerre gondolja 20 millióért, engem nem rázna meg

- Xavi elmehetne haknizni valahova, hogy ne legyen a csapat terhére a sok passzos semmittevésével

- Song is mehetne, mert 20 milliós játékos szerintem nem kell évi 10 meccs miatt a padra. Mascherano felmegy csere védekezõ középpályásnak is és kész is

- Ezen kívül még Tello, Affelay, Dos Santos akik teljességgel feleslegesen vannak a csapatnál és pénzt lehetne belõlük szerezni
tobias88
Tegnap amúgy még az 1 pont is elég lett volna, belefért volna hiszen egymás elleniben ha megvertük volna a végén az atma-t akkor pontegyenlõség lenne. Most a végén max a Madridnak hozhatnánk meg a gyõzelmet de azt is csak úgy ha az Atma az elõtt veszít meccset (különben már bajnok az utolsó fordulóra)
Sippie
Martino takarodj! Martino takarodj!
Vesszen triano... izé...

Gyenge volt ez a meccs, még a kamutizenegyesünk se kaptuk meg, a zsidócsillagos granadának több pénze volt a bíróra 😞
tobias88
1 hét alatt. Én sejtettem az Atletico meccs elõtt hogy ez lesz, bár ott még ezt a vereséget nem is éreztem lehetõségnek. Nyilatkozatokban az lesz, hogy javulnunk kell, a szokásos
Kiváncsi leszek a nyilatkozatokra, hogy ezek után milyen szégyen Nyilatkozatok fognak napvilágot látni. Részemrõl a csapat meccsei egy idõre ennyi volt, nem fogok még ezen is idegeskeni. Csaj azért mert ezek a balerinák ennyi pénzért amennyit kapnak, sem képesek megmozdulni és csúszni mászni a sikerért. Amíg nem lesz egy normális edzõnk, amíg a vezetõség tudatáig nemjut el hogy szar az egész és ha így folytatódik még szarabb lesz csak. Amíg nincs 2 éppkézláb belsõ védõnk. Amíg elöl a méregdrága klasszisaink nem képesek kaput találni azzal a labdával. Amíg a középpályánk olyan lassú hogy az ellenfél nevetve visszaér és felált védelem fogad minket minden alkalommal. Köszönöm Barcelona, elég voltál egy idõre.

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
Na, szerdán a real megnyeri a kupát és vége a szezonnak.

Teljesen igazad van. Már azon gondolkozom hogy szüneteltetem a meccseket, nem érdemes megnézni ezt a csapatot, nem érdemelnek szurkolást. Senki se akar, nincs motiváció.
És kövezzetek meg. De Neymar nem Barca szint. Egy vicc amit azóta nyújt mióta itt van. Tehetséges, tény, de nem mer semmi pluszt vállalni amiért igazoltuk. Ráadásul bûn drága volt, és még csak azt se tudhatjuk hogy mennyi...

PS3 Slim 250 PC

Jakuza1
Vartal valami masra ?
Eleve van egy bun gyege edzonk akinek fingja nincs a jatekrol.
Aztan van egy motivalatlan szar tarsasag, aki meg futni is alig akar.

Ilyen lassú támadás építésekkel mit akarunk? Borzalom. Nembaj 1 hét alatt kiszórjuk magunkat mindenbõl...

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
000000000000000000

[HUN]FaTaL
A bekapott gól ellenére, ha elmegy ez a meccs, az nem a védelem miatt lesz.

Egy Granada ellen nem tudunk helyzetet kialakítani? Kibaszott vicc.

[HUN]FaTaL
Pinto is egy életveszély, ha ma kikapunk akkor lehet hogy utána a bajnokságban (ami már elúszott) Oiert kéne védetni, megnézni mit tud.

[HUN]FaTaL
1 perc? Neymar ápolása több volt.

Sippie
Neymar most tiszta Pepe volt 😄
Bocsi telóról írom ki magamból az idegességet... Ugyan azok a játékosok teszik tönkre mindazt amit felépítették az elmult években.

PS3 Slim 250 PC

bakkerman
nyílván fogunk egyenlíteni,de azért nem lesz orgazmusom attól,hogy egy rohadt granada ellen is örülni kell egy gólnak

Akkor leszek nagyon ideges, ha megoldódik a transzferes ügy, igazolhatunk nyáron, majd az igen remek vezetõség hoz egy szar védõt meg egy játékost a padra, + Ter Stegent hozzátéve hogy Bocsi de Ennyire van pénz. Na akkor agyfaszt kapok és sztem sokan mások velem együtt. Mostmár ne merjen senki se arról nyilatkozni hogy nincs itt baj nem kellenek ide játékosok... Számolgattam kicsit én mint hozzá nem nagyon értõ, és az jött ki hogy Ter stégen mellett, egy vklasszis védõ 25-30 Misi hyanutom hogy maximum 1 belsó védõ jön csak... Középre Xavi helyére 1 fiatal tehetség 20-40 Misi, és elõre egy normális középcsatár kéne 25-30 Misi. ÖSSZ 120 at kéne költeni, amibõl lejönne mondjuk Pedro vagy Alexis eladási ára 20-30m. Meg gondolom lesz még távozó...

Megint a vezetõség jutott eszembe, ügye ha nem engedték volna el Thiagot... A pénz miatt meg ne sírjának már minden évben hogy nincs... Érdekes a Realnál, a Bayernnél és még sorolhatnám, ott van? Talán normális üzleteket kéne kötni, nem szarért hugyért eladni a játékosainkat, bukva ezzel egy csomót. Évek óta nem vásároltunk úgy igazán be... Ha pedig olyan tehetségek vannak az akadémián akkor talán nem 25 éves korukig kéne váratni õket hanem bedobni szépen a mély vízbe. Ha pedig nincsenek akkora potenciális A csapatba küldhetõ fiataljaink, akkor nyúljunk végre a pénztárcába. Nem kellenek a kifogások meg a kamu Nyilatkozatok hogy semmi gond, megfogjuk mutatni,stb blabla... Egy Granada ellen szenvedünk.

PS3 Slim 250 PC

Sippie
úristen
[HUN]FaTaL
Igen, ha ma kikapunk, szerdán biztosan megverjük a realt 😄DD

Sippie
esetleg behúzzuk a kupát, és majd tapsikol a vezetõség hogy micsoda fantasztikus év volt <#rolleyes>
bakkerman
És vágod ha elmeszeli véglegesen a csapatot a FIFA a transzferektõl,akkor jövõre se nyerünk semmit

bakkerman
Montoya totál alkalmatlan ezen a szinten,pedig én még védtem pár hónapja. Mondjuk,jelenleg mi a "szint" ?

[HUN]FaTaL
Idén nem nyerünk semmit.

[HUN]FaTaL
Song, te rakás szerencsétlenség <#falbav>

Sippie
😄
bakkerman
mert elhúzódott a Wigan meccs

tobias88
Hát nem sok kedvem van megnézni ezt a meccset. Ráadásul 3 percet késett a sport2, vicc
Sippie
én meg nem is játszatnám. Hét közben kupadöntõ, pihenjen csak kicsit...
Sippie
Ez a Haddidi gyerek azért passzolhatna is néha
bakkerman
(persze ez csak szarkazmus,ne vegyétek komolyan)

bakkerman
én betenném középre Messit,akkor rájönne,hogy amíg õ átlagban végigsétál egy meccset elõl,hátul meg vért izzadnak a többiek hogy normálisan ellássák a munkájukat

Sippie
Vicc

"A péntek délelõtti edzésen kisebb sérülést szenvedett, így nem léphet pályára a Granada elleni bajnokin Marc Bartra, a Barcelona labdarúgócsapatának középhátvédje. A katalán klub játékosai közül Carles Puyol és Gerard Piqué sem egészséges, ami azt jelenti, hogy Gerardo Martino vezetõedzõnek nem maradt vérbeli belsõ védõje a szombati ütközet elõtt."
Sippie
azért az ránk nézve is ciki lenne, ha simán lelépné a Chelsea az Atmát. Na meg ha már bejutnak a döntõbe, akkor 0 játékkal ugyanúgy befaszmákolhatják a döntõt mint 2 éve, azt meg nem kéne...
Az atletico meg akármit játszhat, itt is sokan örültek hogy õket kaptuk, aztán látjuk mi lett a vége. Curtois ide vagy oda. Legyen Bayern - Atletico döntõ, és akkor rossz csapat nem nyerheti a BL-t 😄
tobias88
Courtois nélkül nehezen...

Persze, FIFA azt mondja hogy érvénytelen a 3 milliós pont. De egyszer ott van a CAS ami felülvizsgálhatja + a Chelsea azt mondja következõ évre, hogy nincs kapusotok. Courtoist kb bárhova kölcsön tudja adni, eladni meg nagyon amúgy se akarja.
bakkerman
én nem,én azt szeretném látni hogy Pep megint elveri Mourinhot,BL döntõben még úgyse találkoztak,lerendezhetné azt a kérdést végérvényesen,hogy melyikük a legjobb edzõ 😊

Sippie
én meg remélem az atletico kiejti a chelseat 😊
bakkerman
mostmár szurkolok Pep-nek hogy húzza be 3. BL sikerét is,két nagy riválisán kéne átlépnie (Real,Mourinho),de szerintem megoldja,megérdemelné

Sippie
eurosporton 17:00
bakkerman
na õket megnézem,hátha látok focit is ezen a héten

Sippie
a youth ligában is a legjobb 4-ben két spanyol (real, barca). Legalább itt bejutottunk a legjobb 4-be, ma 16:30-kor játszanak a kicsik a schalkeval 😄
bakkerman
BL elõdöntõ: 2 spanyol csapar (Real,Atletico)
EL elõdöntõ: 2 spanyol csapat (Valencia,Sevilla)

a bohócliga tovább menetel <#eljen><#worship><#worship>

Sippie
A tegnapi meccs alapján azért remélem Messi ügynökeit a 25 millás fizetés igényükkel páros lábbal basszák ki egész Barcelonából