33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• [HUN]FaTaL
    Az eddigi hírek alapján csak a játékossal egyezett meg a klub és a Dortmund nem biztos, hogy elengedi.
  • ToM1113
    Nocsak!

Reus érkezik 35 millióért!

http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,spanyol-foci,mindenben-megegyezett-a-barcelona-a-dortmund-sztarjaval-sajtohir,72143
  • [HUN]FaTaL
    Fontasra nem tartunk igényt, úgyhogy azt nem hiszem.
  • bakkerman
    ígyvan,Song fog menni,így Masche marad Busi helyettese,középhátvéd posztra meg visszahozzák Fontast szerintem
  • ToM1113
    Szerintem meg Song megy, és Masche végre a posztján játszhat.

Cuadrado jön elvileg, és szerintem Mathieu még.

• tobias88
    Mascherano az a tapasztaltabb hátvéd. Marquinhos mellett nem jön senki, maximum Piszczek.
  • ToM1113
    Valószinűleg igen. Akkor már csak egy tapasztaltabb hátvédet kell igazolnunk . Viszont szerintem robbanni fog még a bomba, és valami nagy fogás is lesz, pl Aguero. A másik érdekes hír lehet majd az, hogy Fabregas marad, és Xavi köszön el.
  • bakkerman
    Alves: "Ha egyszer el kell mennem a Barcelonától, akkor a PSG egy valós lehet alternatíva számomra. A PSG nagy klub, és én boldog lennék, ha itt játszhatnék majd. Amire én vágyom az az, hogy olyan klubban játsszak, ahol van még kihívás. A PSG egy ilyen klub"

szerintem a Marquinhos biznisz is közel 100%,25 plusz Alves
  • bakkerman
    Claudio Bravo 12 millio + Dos Santos-ért érkezik,a VB után lesz a bemutatása
  • bakkerman
    Masche hosszabbított 2018-ig,mivel LE számít rá,így tuti nem távozik a nyáron
  • tobias88
    Fabregas akkor meg 50 és mi meg eladjuk 33ért...
  • Jakuza1
    Mar pedig egy huszeves jatekos meger 35 milliot, miel annyi lett a vegleges ar.
    Elszaladt a vilaggal a lo, manapsag mar iszonyat penzeket akarnak leakasztani a klubok, ha egy jatekos akar csak felig befut.
  • tobias88
    Sajnos úgy tűnik. Nah nem Marquinhos-sal van bajom, hanem a 37-40 millió eurós árral. (főleg hogy Fabregas-t 33ért adjuk el)
  • ToM1113
    Majdnem 100% hogy Marquinhos 25 + Alvesért a Barcáé.
  • Jakuza1
    Es ? Siman megerdemli, hogy akar ingyen elengedjek. Ezzel nincs semmilyen gond, az emberi kapcsolatok resze sokkal fontosabb, mint a kapzsisag. "greed"

A jelen vilagban pedig egyre kevesebb az ilyen gesztus, es pont a penzehsegtol fordul fel a gyomrom. Ugy is mondhatnak , hogy "respect" tisztelet, ami ilyen jatekosokat megilletne, de mar a mai vilagban az emberek mast nem tisztelnek csak a penzt.

Ezert tisztelem en a Barcelonat, hogy az ilyen jatekosoknak mashogy is nyujt valamit, mint peldaul Abidalnak, akit egy Sevilla vagy mas hasonlo szintu csapat mar reg kirugott volna, mert szamukra haszontalan volt, nalunk meg 2 evig istenkenttiszteltek.

Vagy ezert nem igazoltuk volna le soha, Villat, Henryt, Henke-t.
    De ez a klub BL gyoztest csinalt olyan idos jatekosokbol, akik mashol ezt nem tapasztalhattak volna meg es utana az erdemeikert olcson elengedtek oket es nem garasoskodtunk veluk, hogy elmehessenek.
    Igen ez a tisztelet es ezert meginkabb tisztelet jar a klubnak a szurkoloktol is, akar toled is.
  • bakkerman
    2016-ig van szerződése,esetleg jövőnyáron tényleg megkeresi őt egy arab klub,és a Barca meg azt mondja hogy jó,nem számol fel átigazolási összeget,cserébe Xavi végez valami a Barca számára előnyös marketing munkát kint
  • bakkerman
    hát Xaviért nem is kapnánk egetrengető összeget...8 millio ojró az értéke,európai csapat nem adna érte ennél több pénzt,esetleg tényleg egy arab klub tudná azt csinálni,hogy rácsap az asztalra,és azt mondja hogy 15-20 millió,neki szintén minimum 10-12 milliós fizetés,és akkor deal
  • Jakuza1
    "A barcelonai sport.es kész tényként közli, hogy a Barcelona 18 millió euróért kivásárolta sevillai szerződéséből a 26 éves horvát középpályást, Ivan Rakiticet."
  • tobias88
    Állítólag Xavi lehet megy Katarba, bár az csak egy ajánlat. Ha megy is, valószínű ingyen engedjük el őt mert mi ilyen csodálatos klub vagyunk
  • Nyiri
    Cesc-t engedni kellett volna játszani értelmes poszton. Vele is az lesz mint Villaval. Elmegy egy másik csapatba és ott normálisan kezelik és nézünk, hogy MIÉRT ADTUK EL?!?!?

De ne legyen igazam. :(
  • tobias88
    Fabre 33
  • ToM1113
    Igaz rá érünk még sírni... Hátha jól igazolunk a posztokra. Csak ezt a nagy spórolást meg nincs pénz szöveget nem tudom elhinni. Nagyon szép dolog ez a saját nevelés de akkor játszanak a Fiatalok is. Remélem a 2 vissza érkező sok lehetőséget kap majd, és akkor ott van ez a Dongou Gyerek vagy kicsoda, amit játszott pár percet az tetszett.
  • bakkerman
    figyelj,akár az is lehet,hogy így akarják megspórolni a pénzt egy klasszis védőre. Fabre megy alsóhangon 40-ért,jön Rakitic 15+5-ért,a spórolt 20 millió meg mehet Marquinhos vagy akárkinek az árába. Egyébként Rakitic nagyon jó játékos,nem fogok könnyeket hullajtani Cesc-ért
  • ToM1113
    Most komolyan "elcserélünk" egy Fabregast egy Ivan Rakitiæ-ra?
    Normálisak ezek? Vagy marad Fabre is? Akkor Xavi szorul ki a képből teljesen? Vagy Rafinha nem fogja közelebbről látni a pályát?

Védő meg még sehol... Nem tudom mire várunk, nem fognak 1 hónap mulva fele áron adni nekünk klasszis védőket. Ha 30-40 millió a védő ára akkor ki kell fizetni, ennyi. Marquinhossal is addig szaroznak míg jön egy másik klubb röhögve kifizetik a játékos átigazolási díját mi meg itt maradunk üres kézzel. Adják a fenébe Dani Alvest meg 15-20 milliót és kész. Megjegyzem hogy nyilván nem ér ennyit, nyilván Alves jelenleg még talán jobb játékosnak is számít, de míg az egyik 30 körül van addig a másik nagyon fiatal még...

És akkor még rutinos védő nem is érkezett akiről beszéltek.

Idén be kell vásárolni, mert jövőre szerintem akkora bannt kapunk az átigazolási piacról hogy 1 évig biztos nem fog jönni senki.

Nem igaz hogy egy:
    Marquinhos, Reus/Aguero, szélsővédő, tapasztalt középhátvéd 4-es kombót nem tudunk leigazolni, amikor kb fél éve arról megy a nyilatkozgatás hogy 6-7 játékos érkezik majd. Nem 10 millióért kell padra 2. kapust hozni...
    Ezt a 4 játékost 120 millió körül meg lehetne szerezni szerintem.
    Lehet hogy tavaly Neymar is ekörül mozgott egyedül...

• Sippie
    na, hát a vezetők trükközéseit nem kell összemosni a Barcával, mert akkor lehet mondani a Bayernre is hogy csaló klub, mivel az elnöke adótcsalt máshol... ugye ugye? :P Hol voltak ezek az emberek amikor megszületett a klub, és hol lesznek amikor a klub még mindig létezni fog. Meg kell őket büntetni a picsába, és hozzáértő személyeket a helyükre rakni.
  • LasDen #30775
    klub, adócsalók. ez már több, mint egy klub...
  • tobias88
    33m? Nevetséges
  • bakkerman
    A hatóságok megállapították az adócsalást

Több mint egy klub...ja,persze. Ezt a szlogent mostmár le is húzhatja a vécén a klub,amíg ilyen nyakkendős bűnözők ülnek a vezetőségben.
  • Sippie
    hiteles NSO forrás szerint Masche amúgy is maradna! :D
  • bakkerman
    én is ezt írtam 1-2 hete,hogy ő tökéletes lenne a padra,és tudása meglenne ahhoz,hogy versenyeztessék MATS-al. És jóval olcsóbb lenne
  • tobias88
    Ha ezt vesszük, akkor jöhetne Caballero Bravo helyett. Olcsóbb is lenne.
  • bakkerman
    na még egy hápikacsa hír,hogy Agüerot meg már kerülgeti Messi,hogy a VB után együtt térjenek vissza Barcelonaba,a City nem adná el,de ugyanakkor érdeklődnek Cesc felől,szóval ezen a szálon is bármi lehet. A középhátvéd poszt kapcsán meg megint kuss van,de azért be kell dobni egy támadó nevét megint. Úgy látszik ráakarnak állni a vezérek ott fennt arra,hogy minden nyáron hoznak egy "marketing" játékost a kirakatba (pl.Neymar tavaly)
    Jó játékos Agüero,de minek ide? Mert a szent Messinek kell egy honfitárs játszópajti? Akkor Mascherano se lesz elküldve...
  • ToM1113
    Jó persze, karriermódban 1-2 szezon után. De én az online meccsekre gondoltam. Ott meg alap értékeken vannak általában. (+- forma függvényében 2 mondjuk).
  • tobias88
    Ter Stegen simán 85 és Koke is
  • ToM1113
    Áh Fifa 2015 be már így is lesz egy 80 as kapusunk Koke is kb annyi, csak romlani fog a csapat ilyen igazolásokkal... XD (Nehogy komolyan vegyétek...)
  • bakkerman
    És ő is lenyilkozta,hogy szívesen visszatérne EGYSZER a brit fővárosba...a vezetőség meg megszabott ugye egy árat pár hete...hát kurvára remélem,hogyha őt eladják,akkor MINIMUM(!!!) a Koke-Vidal kettősből jönne valamelyik
  • bakkerman
    Na elindulni látszódik a nyári Cesc saga,angol-spanyol netes portálok,újságok már fossak a cikkeket.
  • tobias88
    Védők: Sergio Ramos (Real Madrid), Gerard Piqué (Barcelona), Raúl Albiol (Napoli – olasz), Javier Martínez (Bayern München – német), Juanfran Torres (Atlético Madrid), Jordi Alba (Barcelona), César Azpilicueta (Chelsea – angol)

Spanyol csapat védelme. Bosque se szereti a védőket. Van 3 középső és 3 szélső védő + 1 védekező középpályás mint védő
  • tobias88
    Mert ő az edző, ő a főnök. Miért kell felcsútra 2000es stadion? Mert így döntött a főnök és kész.
  • bakkerman
    Claudio Bravo érkezne kapusnak még,12 millió euróért,és NEM másodikszámúnak,LE kérésére jönne,aki azt szeretné,hogy két jó képességű kapusa legyen,és az védjen aki aktuálisan a legjobb formában van...Ezt a kicseszett baromságot emberek,aztán ha valamelyik megragad a padon,akkor meg 2 év múlva bebukjuk a vételárát,és elmegy ingyen,vagy 1 zsák pogácsáért...Hozni kell egy 30-32 éves,lejáró szerződésű spanyol bajnokságban rutinos kapust,aki a padra tökéletes lenne MATS mögé. Minek elbaszni erre 12 milliót??