33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#30841 Én még nem írnám le őket. Bár ha Hollandia "leadja" a meccset Chile-nek akkor mindegy. -
#30840 jól mondta fater még pár hete,hogy figyeljem meg a VB-n a spanyolok leszereplését már előjelezte a Barca idei hanyatlása. Így az első meccsük után azt mondom,durván igaza lett. 2010-ben kikaptak Svájctól,akkor éreztem hogy utána beindulnak,de most semmi nem lesz,Chilét nem fogják megverni,és azzal ki is esnek -
Nyiri #30839 Azért várnék többet az 1-0nál mert nyomatni kell. Hogy legyen morál! -
#30838 Két darab 1-0ás győzelem is elég lenne. Viszont Chile ellen a döntetlen már kiesést ér. -
Nyiri #30837 Szerintetek továbbmegy a Spanyol válogatott? Én spanyol drukker vagyok, de nagyon szét kell alázni az Ausztrálokat és Chile-t hogy ne legyen gond. :(
Nem érzem a címvédést.
Mintha nem akarnának játszani. -
amíg néztem a meccset ugyanaz volt aa gondolatm mintha a barct látnám tavaly a bayern ellen -
#30835 Sokan mondják, hogy illene venni egy minőségi középhátvédet és akkor Pique-vel együtt megoldják a problémát. Ramos-nál jelenleg nincs jobb hátvéd és még is mit csináltak ma ketten. Ugyan azt mint a Barca. És mi ugyan az még mint a Barcában? A középső középpálya Busquets-el, Xavi-val és Iniesta-val. Ugyan úgy ha elad valaki egy labdát nincs senki aki letámadná a labdást és vissza zárna védekezni. Ezek után persze már jól szét lehet kontrázni a spanyol csapatot... -
#30834 Pique jól összehozott egy gólt megint, hozza a formáját. Három spanyol védő együtt, a negyedik, naná hogy Pique, 5 méterrel beljebb -
Unreal1942 #30833 Megkövezhettek, de én haza se hoztam volna Fabregast.
Valahogy sose tudtam kedvelni és nem érzem nélkülözhetetlennek sem.
-
#30832 mert akkor azt hittük,hogy ő lesz az új Xavi,és majd 35 évesen fog elmenni levezetni valahova,és már nem fog 36-nál többet érni -
#30831 Rakitic játéka nekem tetszett, tegnap Busquets-es szerepkörben volt, de jól osztogatott. A 3. gólnál meg szabálytalanok voltak vele, azt nem ő adta el.
Amúgy mint tényleg megerősítették, olyan szerződést kötöttünk, hogy ha 36 milliónál többet kapunk Fabregasért akkor az átigazolási összegnek a fele az Arsenal-é. Az hogy miért kötöttünk ekkora barom szerződést, nem tudom. -
Nyiri #30830 A tegnapi meccs alapján nem gond ha eladjuk Alvest... -
#30829 Mennek majd a bunker taktikák. Legalábbis a válogatott futball mindig átveszi az elmúlt 1-2 év bevált taktikáit és a bunker most nagyon menő -
IXEMGabeo #30828 Fabregas:((( én csíptem a játékát... -
zsotesz #30827 ezt lehagytad, ezért fizettek "csak" ennyit:
Az átigazolási díj azért „csak” 33 millió, mert ha az összeg meghaladja a 36 millió eurót, a vételár fele a játékos előző klubját, az Arsenalt illette volna meg. -
#30826 a pénz mozgatja az egészet,ez nyílvánvaló,de egyszerű foci szerető emberként el kell vonatkoztatni ezekről a dolgokról,és csak leülni a tévé elé,vagy a kivetitő elé pár doboz jó sörrel,a haverokkal,és élvezni. A világ legjobb 32 válogatottja,a világ legjobb labdarugóival (mégha egy páran hiányozni is fognak),az egész VB egy nagy csoda,a körités minden,amikor reggel felkel az ember,dolgozik,de már tudja hogy este megint van meccs,és ez átlendíti minden szarságon,és megfáradtan leül nézni,és minden rendben van,a foci összehozza az embereket,legyen az éppen a helyszínen Rioban,vagy Pesten,vagy Nyíregyházán :) 2012-es spanyol-olasz EB döntő estéjén egy tucat idegennel éljeneztünk itt a Kossuth téren,és valami hajnali órákban értünk haza,persze másnapra senkinek a nevére nem emlékeztem,de egy hatalmas élmény volt :) Ha levolt zsírozva,akkor levolt zsírozva,de maga a látványt,a cseleket,a gólokat nem lehet megrendezni :) Egy nagy ünnep a VB! -
#30825 Nem hiszem hogy meg lehet tervezni egy 93. perces pontos Ramos fejest és egy 93. perces Iniesta bombát. -
ToM1113 #30824 Az az igazság hogy néha elgondolkozom hogy érdemes-e nézni ezt a játékot.
Mert mint játék gyönyörű, de annyi undorító, gyomorforgató dolog van már ebben a 21. századi fociban hogy sokszor elbizonytalanodok. Kezdve a játékosok szimulálásától, a rengeteg pénzen át ami körül ma már az egész forog, meg úgy az egész... Legjobb példának jelenleg pont a Barcelonát tudom hozni, hogy lehet egy csapat úgy a kedvencem, ha közben nap mint nap ezzel a sok tököléstől az átigazolások terén, vagy a kétes Neymar ügytől vagy a gyomorforgató nyilatkozatoktól közben hányok.
Mi a biztosíték arra hogy nincs megrendezve az egész? Hogy nincsenek leosztva előre a lapok... Hogy mikor ki nyeri a BL-t vagy egy VB-t....
Ez tudom egy kicsit így erős, de az biztos hogy sok a bunda.
-
#30823 spoilerbe akartam eredetileg,de töröltem,bocsi akinek megzavartam a lelki világát :D mind1 jön a vb ma estétől,jelenleg ez a legfontosabb,hajrá spanyolok,hajrá Neymar,hajrá Leo,sok sok gólt nekik -
ToM1113 #30822 Ja és akkor Pique már tudta akkor hogy 33... erről ennyit. Akkor nem ma dőlt el. -
ToM1113 #30821 A Chelsea 33 millió eurót fizet a Barcelonának Cesc Fábregas játékjogáért, és amennyiben az egyezségben rögzített feltételek teljesülnek, úgy további 3 millió eurót kap majd a katalán egyesület. Fábregas öt esztendőre ír alá az angol gárdához, ahol szintén a négyes mezt fogja viselni.
Vicc,legalább 40 et kellett volna kapnunk érte... A másik meg az hogy erről megint csak a vezetőség tehet részben, mert majd 20 év múlva is a Xavi Ini kettős fog játszani. Aztán a fiatalabb középpályásaink megunják és elmennek, mondjuk Fabre jóval többet játszott mint Thiago. -
#30820 Kérhetném a képet törölni? A hányinger kerülget. Még akkor elfogadom ha 50ért elmegy. Rohadtul megéri Xavit itt tartani mi? A lassan 35 éves Xavit. Előbb egy Thiago-t, most egy Fabregas-t vesztettünk el miatta mindkétszer bőven áron alul. És hány és hány címet szereztünk kiváló játékkal idén is. -
#30819 figyelj...várható volt hogy valami lesz vele,már csak a csapat volt a kérdés,és hogy mikor jelentik be...én most hirtelen nem ejtek érte könnyeket,bármennyire is nagyon örültem amikor elhoztuk az Arsenaltól. Majd az idő (az ősz) eldönti,hogy mennyire vált be ez a Rakitic-Cesc csere. -
Nyiri #30818 A büdös picsába!!! -
#30816 HIVATALOS Cesc Fabregas a VB után a Chelsea csapatának játékosa lesz,vételár,és szerződési részletek később -
#30815 most az Atleti-ből Mirandát hozták szóba velünk,nem rossz belsővédő,29 éves ugye,13 millió ojró az értéke,nem lenne megterhelő megvenni...mostmár nagyon kiváncsi vagyok hogy mit alkot a vezérkar a belsővédő ügyben -
#30814 Ezt nem tudom honnan veszed, de már mástól is hallottam ezt a tévhitet. Egy hivatalos személy sem beszélt 2015től élő záradékról -
#30813 A kivásárlási ár csak jövő évtől él... -
#30812 akkor AZ ajánlatot tették meg,már ha nem kacsa a hír -
#30811 Badarság. Többször elismerték, hogy annyi a kivásárlási ára. Tehát az nem az első ajánlat, hanem maga az ajánlat és akkor le is igazoltuk volna Reus-t hiszen vele már megegyeztünk. Szerintük... -
#30810 szintén a sport.es szerint megtettük az első ajánlatot Reusért,35 millió ojró -
#30809 Mindenképpen meg kell venniük, mert jövőre ugyan is nem lehet már egy játékos két klub tulajdonában. Szóval ha megveszik az nem annak a jele lesz hogy jön hozzánk. -
#30808 Őt még biztos nem, mert két klub közösen birtokolja a játékjogát elvileg. Ha mindenigaz, akkor a Fiorentina megveszi és továbbadja nekünk (persze drágábban). Aztán, hogy ezekből a pletykákból mennyi igaz...
Állítólag Fabregast elviszi a Chelsea. -
ToM1113 #30807 természetesen én sem szoktam hinni az ilyen és hasonló oldalaknak :) -
Unreal1942 #30806 Alakul ez. Ha nem vigyázunk a végén még mindent viszünk jövőre :) -
#30805 de maga a cikk a sport.es-ről származik :) Az már más tészta,nekik (úgy-ahogy) lehet hinni,több átigazolásunkat is lehozták már a bejelentések előtt jóval,és igazuk is lett
a cikk -
#30804 de ha már egy ilyen hír napvilágra jön,hogy XY-al megegyezett a klub,onnantól a játékos csapatával már meg lesz az egyezség. Mindig ez a hír jön ki először,hogy a játékossal sikerült megegyezni,és utána már csak idő kérdése a hivatalos bejelentés. Ez mindig ígyvan,bár Cuadrado-val is elvileg már megegyeztünk pár hete,de vele kapcsolatban most nagy a csönd,aztán lehet bejelentik őt is a VB után -
#30803 attól függetlenül, hogy lehet hogy igaz -
#30802 Ilyen újságoktól ne linkelj meg ne is nézz ilyent szerintem, felesleges. Olyan mint a nemzeti sport, amit találnak kiteszik.
Inkább ezeket nézegesd:
El Mundo, LEquipe, Gazzetta, The Guardian, Daily Telegraph, Times -
ToM1113 #30801 csak sajtóhír, de valamiért úgy értelmeztem elég valószinű a dolog. Nem lenne rossz.