33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• szucsy89
    "Thiago Silva egyelőre nem jön vissza a Milanhoz. A Barca 50 millió eurós ajánlatot küldött a PSG-nek, amit állítólag el is fogadtak a francia fővárosban. A világbajnokság után be is jelenthetik a klubcserét. (bbc, milannews.it)"
  • Unreal1942
    Szerintem Messi nyerje csak meg a VB-t Ez hiányzik neki a teljes pályafutásából és igazán megérdemelné a koronát.
  • ToM1113
    Igen ez jó kérdés.
    Mindenesetre kezd felpörögni, egyre jobban játszik, óriási meglátásai vannak, igaz kihagyott ma egy ziccert...
    Német-Argentin döntőt várok. Argentin győzelemmel a végén.
    A brazilok szerintem kiesnek a németek ellen. Nem is játszottak igazán jól eddig, talán Kolumbia ellen igen.
  • Sippie
    amúgy most annak kell szurkolni hogy Messi nyerjen VB-t, vagy sem?
    Ha nyer, lehet felszabadultabb lesz, és végre megint focizni fog a barcában, vagy lehet "ez a cím is megvan, mostmár telibeszarom az egészet" felfogása lesz? :D
  • bakkerman
    ez csak kifelé kommunikáció,hogy picit lentebb vigyék az árat szerintem
  • tobias88
    Az esti meccs élvezetes volt egészen odáig, onnantól kb nem érdekelt, csak reméltem hogy nem lesz nagyobb baj. Ez az 4-6 hét nekünk még elmegy. Persze nem az igazi, de elmegy

"A Barcelona bár a vezetés kommunikációja és a hivatalos számok alapján nyereséges, pillanatnyilag a mozdítható tőkeállománya nem elegendő ahhoz, hogy játékos eladás nélkül azonnal kifizesse a 79 millió eurót a Liverpoolnak."

Hogy lesz akkor ebből két védő? Vicc
  • bakkerman
    Neymi csigolyatörés baszki. Jobbulást neki!
  • kaposi1
    Tello-t nem szabadna eladni.
  • tobias88
    60, mondjuk...
    De ha azt vesszük hogy Cavani és Falcao is 60 akkor Suarez tényleg 90
  • Sippie
    nekem csak az összeggel vannak problémáim... 90 milla. Ne vicceljünk már...
  • bakkerman
    júli 28-tól aug 2-ig itt lesz a csapat,nem rossz kis hely :D
    St.George's Park edzőközpont
  • bakkerman
    Xavi megy,ezt én biztosra veszem,már csak a bejelentést kell megvárni.
    Nem is a középpálya megoldása volt a mondandóm lényege,hanem az,hogy 3 ilyen kaliberű játékos elől hogy fog megférni,kinek mi lesz a feladata,és Messi mennyire engedi át a támadásokat majd részben Neymarnak,részben a szájkosarasnak
  • tobias88
    Ha jön Suarez, Xavinak mennie kell a középpályáról ez fix. Hiszen elöl 3 játékos lesz aki max letámadva védekezik (Messi még úgy sem), szóval nem lesz lehetőség Xavi alibi védekezésére a középpályán, Rakitic lesz állandó szereplő ott. Valószínűleg ezért adták el Fabregast is mert ő is kevés lett volna oda védekezésben ha Ini a pályán van.
  • Sippie
    + fabregas
  • bakkerman
    ha jön az uruguayi,akkor mi lesz Neymarral? Mi lesz Messivel? Kinek fogják dobálni a labdákat? Neymarnak meglesznek engedve a cselezős megindulásai továbbra is? Messi labda nélkül csak kóvályog,és védekezésben ő inkább minusz 1 ember,de ugye ő Messi,a 4x aranylabdás,akinek oda kell adni a labdát,és majd ő megoldja,de mi lenne a dolga Suareznek? Középen,vagy jobbszélen fog Messi előtt futkározni,hogy elvigye a védőket? Ezért adunk ki csillagászati pénzeket? Vagy ha ő szabadkezet kap,és fossa a gólokat,akkor mi lesz Messivel,meg a brazillal?? Ez már nem is két dudás,hanem mindjárt 3,egy csárdában...
    Vagy óriási bukta lesz a dologból,és egymást fogják kioltani,vagy egy kibaszott komoly gólgyárunk lesz
  • ToM1113
    Alexisért kár, kár hogy nem Pedro megy...
    Én is így vagyok vele, ha jönnek a beígért védők akkor semmi baj.
  • tobias88
    Számold bele, hogy Tello megy 8ért, Sanchez 25-30ért, Song 10-15ért. Szóval lesz bevétel is. Én támogatom Suarez érkezését ha elmegy egy pszichológushoz kapásból, de csak úgy, ha jön legalább 1 belső védő.
  • ToM1113
    Egészen addig ne szomorkodjunk és ne legyünk elégedetlenek amíg a két beigért belső védő érkezik és az egyik egy fiatal óriási tehetség lesz a másik pedig egy nagy tapasztalattal rendelkező jó védő.

Azonban, ha elkezdünk kicsit számolni azzal kapcsolatban hogy ha megvesszük Suarezt, mennyi maradhat a két belső védőre, valamint ha megy Alves akkor az ő helyettesére, hááát akkor eléggé borulátó vagyok én is.
    120 milliót írtak hogy rendelkezésre áll, ebből lejön 90, marad 30, ami gyakorlatilag még Marquinhos árát sem fedezi, nem hogy a másik két védőét.

A realitás:
    Suarez 80-90m
    Marqinhos 40m
    "Tapasztalt öregebb( Mathieu)" 15-20m
    Cuadrado, esetleg más 30-40m

Ha 180 m állna rendelkezésre akkor kb ki is jöhetnénk....
    Biztos vagyok benne hogy Alexis megy... Alves és még valaki szintén menni fog.

Mind1, ha a beígért igazolások meglesznek, akkor bodlog leszek, Suarez ha jön, az csak jó, megtanítjuk viselkedni, és ontja majd a gólokat. Más kérdés hogy szükség van-e rá, megér-e ennyit pl Alexishez képest mennyi pluszt ad majd. De L.E. nek legalább van elképzelése, motivált, remélhetőleg ezzel megújítja a taktikánkat.
  • Sippie

agyhalál bazze...
  • tobias88
    Az amúgy kemény hogy 50 millió euróról indultunk, a kivásárlási ára 85, de 70 ért elengedték volna és mi erre állítólag 90et fizetünk. Nevet nem írok, tudjuk kiről van szó
  • bakkerman
    de ők újak,bennük meglesz a tűz,az akarat,ha szigorúan a neveket nézzük akkor gyengültünk,elment két világbajnok és európa bajnok,Xavi többszörös BL győztes,de ha mögé nézünk a dolgoknak akkor nem sokat veszítünk,egy minden 3. meccsen játszani akaró Cesc ment el,egy kiégett,oldalpasszokon kívül semmi másra nem képes Xavi megy el,és még lehetne sorolni az okokat,amiért nem feltétlenül fogunk rosszul járni
  • Sippie
    Majd a horvát Messi helyettesíti Xavit.
  • Gizda
    Középpályásunk sem sok van minőségi, hogy elment Cesc meg valószínűleg Xavi. Jött egy Rakitic és csókolom, Rafinha meg a másik fiatal azért nem életbiztosítás
  • bakkerman
    Masip felkerült hivatalosan is az első csapathoz,3. számú kapusnak. Azért az komoly,hogy több kapusunk van,mint minőségi,egyáltalán használható belsővédőnk
  • [HUN]FaTaL
    Sajna :(
  • IXEMGabeo
    :((( elmenne a nagy kedvenc?
  • [HUN]FaTaL
    Edzőnek :)
  • Sippie
    visszaigazoljuk 2 év múlva sztem. Ereje teljében lesz, kelleni fog a csapatba, mer sajátnevelés.
  • [HUN]FaTaL
    Erősen úgy néz ki, hogy Xavi Katarba igazol, úgyhogy nem valószínű.
  • Sippie
    Xavi játszik majd helyette, nem köll fosni
    :D
  • IXEMGabeo
    nem szar ember csak beteg...

Anglia ellen a terapeutáját nem győzte dícsérni és még a neten, videóban is köszönetet mondott neki...
  • IXEMGabeo

:);)

remélem nem Hleb sorsára jut
  • bakkerman
    a szájkosárra a La Liga további 19 csapata dobna össze a Marca szerint
  • Sippie
    lejjebb is vihetik az árát, fogsor nélkül vennénk meg. Vagy legalább ajándék szájkosarat adhatnának hozzá.
  • bakkerman
    a falat nyalnám örömömben ha egy ilyen képességű játékost igazolna a csapat,de annyira egy szar ember Suarez,meg annyi van már a számláján az évek alatt (a harapdálásokon kívül),hogy a hideg ráz ha elképzelem őt a csapat mezében
  • bakkerman
    Egybehangzó nemzetközi lapértesülések szerint az FC Barcelona és a Liverpool szerdától megkezdi a tárgyalásokat Luis Suárez klubváltását illetően. Raúl Sanllehí szakosztályigazgató a szerdai, azaz a mai nap folyamán érkezik meg Londonba, ahol a Liverpool részéről Ian Ayre vezérigazgató fogadja. A két fél közötti különbség kezdetben jelentős, de könnyítheti az egyezséget az, hogy a Barça már megegyezett Suárezzel, valamint hogy a Liverpoolnak sincsen ellenére az uruguayi támadó eladása.

jönni fog
  • Unreal1942
    Érdekes ,hogy a Barca vezetőségen kívűl mindenki látja, hogy a harapós teljesen felesleges ide...
  • bakkerman
    "Zubinak már megvannak a középső védői, a világbajnokság után megoldódik az ügy" - így Bartomeu az elmúlt évet összegző és a jövő évi célokat meghatározó sajtótájékoztatón.

imádkozok hogy Matyi mellett Marquinhos legyen a másik új védőnk,csak az meg érdekes lesz hogy Matyi jön 18-20 misiért,Alves meg ha nem költözik Párizsba,akkor Marquinhos meg ~35 millióért jönne? Dúrván sok pénz ez,ha a "tisztelt" vezetőink aktuális agyfaszát nézzük,hogy még kell nekik a harapós egér csillagászati összegért
  • tobias88
    Hát igen, Alexis a szezonban is borzalmas volt és a vb-n is a 2 góljával, bezzeg Pedro ugye...
  • bakkerman
    én meg azt olvastam,hogy Alexist mindenképpen lepasszolnák a Pool-nak,a Suarez bizniszben. Pedro meg innen fog visszavonulni,vagy 32 évesen ő is elmegy katarba. Ez van,neki mindig is helye lesz a keretben,mert saját fialás