Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Pedig nem hiszem el hogy nem találtak még rá ellenszert... Amikor ilyen meg olyan kütyük jönnek ki nap mint nap.
PS3 Slim 250 PC
A spanyol 'Radio Nacional' értesülései szerint Tito Vilanovát múlt hét pénteken kórházba szállították, ezen a csütörtökön pedig egy már korábban tervezett beavatkozást végre is hajtottak a tréneren, miután Tito gyomorfájdalmakra panaszkodott.
Vilanova a barcelonai 'Clínica Quirón' kórházban esett át az operáción a csütörtöki nap folyamán. Amint az ismeretes, a tréner immáron lassan három esztendeje küzd a rákkal, és habár újabban pozitív hírek láttak napvilágot, Vilanova a múlt héten mégis kórházba került.
Habár hivatalos megerõsítés egyelõre sem a klubtól, sem a családtól nem érkezett, Vilanova újabb mûtétje biztosra vehetõ, mert több lap vagy rádiócsatorna egymástól függetlenül közli azt. Vannak ellenben némileg ellentétes információk a tréner jelenlegi állapotáról.
Amíg a 'Sport' szerint ugyan súlyos Vilanova állapota, de a tréner eszméleténél van, és kommunikáló a szûkebb környezetével, addig a 'Marca' csak annyit ír, hogy Tito állapota "nagyon súlyos".
<#shakehead>#shakehead> Anims Tito!
Kiosztott néhány gólpasszt az Atma elleni BL meccseken is, csak nem rúgták be. Meg a kupadöntõn is. Ráadásul egy ikon, kiegészítõ peremembernek szerintem tökéletes, csak nem kéne annyit játszatni, mert sajnos már nem bírja.
http://goo.gl/gd6Zi5
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
mit vársz?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
2013/2014 Barcelona SLL 24(2) 7.16
2012/2013 Barcelona SLL 24(6) 7.16
2011/2012 Barcelona SLL 26(5) 7.75
2010/2011 Barcelona SLL 29(2) 7.85
2009/2010 Barcelona SLL 31(3) 7.80
Jelenleg a 15. játékos értékelés alapján, majdnem Song szintjén van.
Alves még maradhatna... nincs jobb ésszerû megoldás a posztjára aki fiatal, bár tény hogy a beadásai katasztrofálisak még megye 2-es szinten is és néha elgondolkozom azon hogy õ most valójában mit segít a védelmet vagy a támadásokat, mert sokszor sehol se hatékony.
A belsõ védõ pozicióra remélem végre érkezik valaki aki rendbe szedi a társaságot, ide maximum 1 komoly nevet várok, a másik csak valami olcsó megoldás lesz.
Támadó középpályás posztra szintén jöhetne egy nagy név bár akkor a 3 sztárból valakinek mennie kéne ( Iniesta, Xavi, Fabregas). Ini eladása nagy hülyeség lenne, Fabregason csak buknánk sztem... Xavi õ azt hiszem beszélt is arról hogy nem biztos hogy itt fejezi be a pályafutását, ennek ellenére meglepne ha távozna.
Csatár... megintcsak szélsõ, Alexis és Pedro közül az egyik menni fog sztem, ezen kivül Tello távozására is nagy esély van, az a baj h nem tudom eldönteni melyik kevésbé suta Alexis és Pedro közül... A chilei játéka számomra szimpatikusabb, viszonylag jó idényt fut.
Én még mindig középsõ csatárt hoznék, Messit picsán rúgnám és kimenne szélre, egészen addig amíg fut, ha nem, akkor csere.
Na ezt amelyik edzõ meg merné húzni, az elõtt megemelném a kalapom.
PS3 Slim 250 PC
http://goo.gl/gd6Zi5
PS3 Slim 250 PC
Chelsea edzõjeként baromi jól kezdett, második évében nem tudni mi történt, de a remek kezdet után a Chelsea mindenütt kiesett menesztették is, ha jól rémlik szezon közben szerintem Abramoviccal volt nézeteltérésük, ezért történhetett ez a formahanyatlás...
Van Gaal: tekintélyelvû, túlzottan öntörvényû olykor pökhendi alak...szeret dicsekedni, de csinált már jó pár csapattal csodát vegyük pl az Alkmaart, akikkel bajnok lett 2009-ben...Bayernbe került 1. évébe bekerült a BL döntõbe igaz nem kis szerencsével, bajnok is lett velük és a mostani csapat alapjait valóban õ fektette le (ugyebár Robben-Ribery páros is az õ szakvezetése idején kötött ki a csapatban)...van szakértelme, de mivel tényleg baromira öntörvényû, ezért nem mindig célravezetõ döntéseket hoz olykor átesik a ló túloldalára feleslegesen szigorú alkalomadtán, aminek okán a játékosok könnyedén megutálhatják
Simeone nem rég tûnt fel, de õ hasonló ígéretes edzõnek tûnik, mint mondjuk Conte, Guardiola😊 pár év és a legjobbak közt említhetik a nevét, de sztem még tapasztalatlan ezen a pályán õ neki korai lenne egy MU szintû klub szakvezetése...Moyes mögött is mekkora múlt és Premier League tapasztalat lakozik (Evertonnal elért sikerei), aztán ez mégsem volt elég...
http://www.whoscored.com/
PS3 Slim 250 PC
Jó szakember, az undorító Mourinho Realból csinált egy bámulatosan focizó Realt. Viszont kétlem hogy elhagyná õket... Kit hoznának a helyére?
Simeone tuti marad az Athleticonál szerintem.
Van Gaalról fogalmam sincs hogy õszinte legyek, de talán õ lehet a befutó.
Mellesleg Moyes elküldését nem tartom feltétlen jó döntésnek, hiszen ahogy a mondás tartja szarból nem lehet várat építeni, amíg nem adnak pénzt a keze alá, addig a 40 év feletti középpályásokból és védõkbõl nem tud senki csapatot építeni, szerintem Ferguson is jókor hagyta el a csapatot, amikor már valószínûleg õ sem tudott volna mit kezdeni velük.
Kicsit hasonló a helyzet mint a Barcánál, bár Tata talán jobban alulképzett mint Moyes, de a játékosok motiválatlansága és az egyre jobban kiöregedõ játékoskeret mindenképp hasonló helyzetet teremt.
A katalánokhoz is valószínûleg új edzõ jön.
PS3 Slim 250 PC
Manchester United drukker vagyok, de örülnék, ha elmondanátok a véleményeteket 3 edzõvel kapcsolatban, mert mindhármat jobban ismeritek, mint mi.
Carlo Ancelotti, Louis van Gaal és Diego Simeone
Az a hír járja, hogy a szezon végével kirúgjátok Carlo Ancelottit, ha nem lesztek bajnokok, akkor is, ha esetleg megnyeritek a BL-t.
Ez igaz lehet?
A reagálásokat írhatjátom a Manchester United topikba is, hiszen minden Manchester United szurkolót érint a dolog!
A válaszaitokat elõre is köszönöm!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
az edzõ kérdéshez meg annyit, hogy égervári kell ide, hogy szerethetõ legyen a csapatunk
Nem lehet minket félresöpörni,egy nemzet áll a klub mögött hatalmas pénzekkel. Nyert a józan ész. Ha minket kitiltanának,mehetne utána az összes nyugati sztár klub. Ezt nem merte,és nem is fogja soha meglépni a FIFA.
A FIFA felfüggesztette a Barcelona eltiltását az átigazolási piacról.
Ahogy láttam a Rómát focizni a stílus, amit át tudna a játékosokra vinni nagyon is illene a katalánokhoz