33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Gizda
    persze, hogy mozdíthatatlan, mivel a kutyának sem kell
  • tobias88
    Agyhalottak:

Pedro és Adriano
    "Egyértelmű leszek: Pedro mozdíthatatlan. Ami Adrianót illeti, egyetlen egy klubbal sem tárgyalunk a klubváltásáról."

Alexis
    "Kaptunk néhány ajánlatot Alexisért. Nem tudom, hogyan fog végződni az ő esete, de ha maradna velünk, az kiváló lenne."
  • bakkerman
  • Nyiri
    HAHAHA
    Inkább felejtsük el...
  • Unreal1942
    A fogadási csalással az a legnagyobb baj, hogy én nem tudom az eredményt előre :)
  • IXEMGabeo
    Suareznek mentális gondja van...
    nem ismerte be először mit csinált, kifogást keresett, ami nyilvánvaló volt...

gyerekkori élmények kihatással maradhattak rá felnőtt korára is...

egy uruguayi indián, akiben dúl az agresszió... nem lehet rá mit mondani

pech, hogy általában az ilyenek született tehetségek;)
  • IXEMGabeo
    pff...egyébként fura is volt, ahogyan Kamerun összeomlott
  • bakkerman
    Rako megérkezett
  • bakkerman
    hová halad ez a szép sport...bunda,színészkedő,egymást harapdáló pszichopata játékosok. Ezek a büdös buta afrikaiak meg az anyjukat is eladnák jó pénzért. Szégyen. Song meg mehet innen jó messzire,de az is fix,hogyha Suarezt idehozzák a vezetőink,akkor én csak addig nézek Barca meccset,amíg az eltiltása tart.
  • tobias88
    Song-ot még ma el kell adni amíg lehet, ugyan is őt állították ki:

"A nemzetközi bundamaffia egyik börtönben lévő vezetője előre megmondta a Kamerun-Horvátország meccs eredményét és a meccsen történt kiállítást is. Állítása szerint a kameruni csapat meg volt bundázva.

Wilson Raj Perumal, egy ismert fogadási csaló előre megjósolta a Kamerun-Horvátország meccs 0-4-es eredményét, valamint azt is, hogy valakit az első félidőben ki fognak állítani - írja a Spiegel. "
  • bakkerman
    most mert megszólalni amikor már 4 gólnál jár a kisunoka a VB-n? :DDD
  • tobias88
    „Nekem kicsit gyengének tűnik, mert nem fut annyit, amennyit szokott" – mondta Messi nagypapája a rosariói Channel 3-nak.

„Spanyolországban fel volt húzva. Most nem fut. Nem vagyok lenyűgözve."

Mi ezt látjuk 1.5 éve kedves nagypapa
  • Sippie
    Jól játszott? Akkor el kell adni...
    :D
  • IXEMGabeo
    Messi, Neymar, Sanchez jól játszanak(játszottak) a vb-n eddig;)

Song volt csalódás, Busquetsék...

Iniesta talán jó volt, de a többiek szereplése beárnyékolta a spanyol válogatott teljesítményét...
  • [HUN]FaTaL
    Pedig a hátán vitte az összes meccsen a válogatottat.
  • IXEMGabeo
    Sanchez kihagyta a 11-est a büntetőpárbajban Brazília ellen:((( gólt lőtt a meccsen és jól játszott...dráma a köbön...
  • DasIsFuck
    Hummelst szerintem kizárhatjátok, a BVB épp a napokban köt/kötött új szponzori szerződést és még elvileg tárgyalmak még egy spzonzorral.
  • bakkerman
    Bravo elég jól véd ma a brazilok ellen,meg úgy a VB-n,ez bíztató nekünk.
    MATS meg lehet a tévé előtt annak szurkol,hogy lepkézzen már egyet a chílei :DDD Kemény harc lesz közöttük
  • Nyiri
    Azért tegyük hozzá, hogy bárkiért is érdeklődik a Barca azonnal drágább lesz nekünk, mert a Barca tele van pénzzel és az eladó fél felveszi a legvastagabb bőrt a képére.
  • ToM1113
    ANem értem hogy mi ebbe olyan marha nehéz, érdekes más klubbok tudnak vagy klasszis vagy fiatal tehetséges védőket igazolni, persze nyilván fizetni kell értük, de hát na... Ez egy Barcelona nem pedig egy nincstelen klub.

http://sport365.hu/nemzetkozi-foci,angol-foci,mar-meg-is-van-a-manchester-united-masodik-nyari-igazolasa,72972
  • bakkerman
  • bakkerman
    T.Silva,Kompany,Luiz,Sakho,Mangala,Hummels,Benatia,Marquinhos,Agger pár középhátvéd akiket 2010 óta eddig szóbahoztak a klubbal,mint a védelem tengelye,és egyikből se lett semmi. És majd jön Matyiő 20 (!!!) millió euróért.
  • Sippie
    arról nem is beszélve, hogy ilyen fegyelmezetlen hülyegyereknek semmi keresnivalója nincs itt, még a VB-ről is képes eltiltatni magát.
  • Sippie
    Közben a kosárcsapatunk bajnok lett
  • [HUN]FaTaL
    És hol fog játszani? Kibasszuk őt is a szélre? Sok értelme van.

Meg egyáltalán, minek?
  • tobias88
    Teljesen mindegy, hogy mekkora ívben fordulsz akkor, ha a sebességed egy lajhárhoz hasonlítható
  • Nyiri
    Nem kell. Pique-t elküldik egy vezetéstechnikai tréningre ahol megtanulja, hogy lehet kisebb ívben fordulni mint egy nyerges vontató és nincs para. Nem kell új védő
  • Sippie
    védőt vettünk már? vagy minekaz?
  • tobias88
    Tavaly Neymar, idén Suarez. Ez a Madridi út, a régi Madridi ami kifejezetten nem válik be.
  • bakkerman
    Suarez 5 évre írna alá évi 10 millió eurós fizetéssel,87.5 millió a kivásárlási ára,ezt akarja a klub lentebb tornászni Pedro és/vagy Alexis bevonásával.

Nem lesz ennek jó vége...
  • bakkerman
    Leo-t "lecserélik" a 62. percben...azért amikor lejött durván látszott,hogy ez az ő döntése volt,félidőben ledumálta az edzővel,hogy "én akkor majd lejövok XY. percben,jó?" nyílván nem hozta volna le Sabella,Vilanova,Martino ők se cserélték le saját döntésükkel,annyira érinthetetlen
  • tobias88
    Góllövő lista jól áll:
    1. Neymar és Messi 4 góllal
    Holtversenyben utolsó C. Ronaldo
  • bakkerman
    Messi a második gólja után teliszájjal vigyorgott :D Rég láttam ilyen felszabadultnak,mintha most tényleg boldog lenne a pályán,nem csak fapofával unottan sétál :) 4 gól! Neymar szintén 4 gól!! Ez a nem mind1 ! :)
  • bakkerman
    úgy néz ki Alves nem megy Párizsba,ez esetben Marquinhos felejtős...tényleg Matyiő lesz a dolog vége,ezzel a védelem """""megoldva""""",és akkor jöhet Suarez. Kabaré srácok :D
  • bakkerman
    Tegnap lett Messi 27 éves,utólag is boldogat a Bolhának :)
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem vegyük meg a guzmó deve párost, legalább a röhögés évekig garantált lenne.
  • tobias88
    vagy Devecseri
  • ToM1113
    :S bár ne lenne igazunk.
  • bakkerman
    persze,Neymarra is volt pénz,amiről mai napig nem tudjuk hogy mégis mennyi,Suarezre/Agüerora is lesz,és érkezik majd maximum egy Matyijő középre
  • ToM1113
    Ki kell fizetni nem pedig sírni.
    Amíg Suarezre elvileg van még ennél is több pénz, addig ne magyarázkodjanak hogy túl drágák a védők...