Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk még mindig nem tudom összeszedni magam a 0-5 Bayern - Real témában 😄
Végre nem jön be ez a taktika.
PS3 Slim 250 PC
A Chelsea undormány taktikája többre viheti a Real ellen...
PS3 Slim 250 PC
Én Atma egyértelmûen! Mourinho-t annyira nem bírom, hogy néhány arckifejezéséért börtönbe csukattam volna már.
Teny, nem a legszebb jatekkal let dontos a Real, de ez a jatek f;nyevekre van attol, amit Mourinho jatszik.
Most ez lehet a dominans, de par ev es jon valami teljesen mas, ami megint atirja a jatek kepet.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A BL-t megnyerik szerintem.
http://goo.gl/gd6Zi5
Kiváncsi vagyok mi igaz belõle 😊 Ha így van, akkor az elsõ jó hír.
http://goo.gl/gd6Zi5
2014 BL elõdöntõk Bayern-Real 0-5
labdajáratás vs célfutball 0-12
Csak a hülye nem látja,hogy más úton kell elindulni nekünk,meg ezek után Pepnek is. Nagyon kiváncsi vagyok mit hoz az idei nyár,a Real egy lépésre van a triplázástól,teljesen más taktikai felfogással. Ezen el kell gondolkodnia a vezetõségnek. Hozni kell egy más szemléletû edzõt,és hagyni hogy õ igazoljon,és ne a vezérkar játsszon Football Managert
Ha a Madrid bemákolja, akkor még triplázhat. Bár ott is necces a bajnokság. Bár ha a BL összejön és már megvan a szuperkupa onnantól elnézik ha nincs meg csak a második hely.
Úgy látszik manapság jobban megéri védekezni és 1-2szer kontrázni (lásd Pool Chelsea), mint támadni. Fel kell rugdosni a labdát, hátul kocogva területet fogni és sprintelni amint eladja az ellenfél.
Ez ezeknek a csapatoknak jó, de a focinak borzalmas. Fõleg ha a Madrid Chelsea döntõn majd mindkét csapat kontrázni akar és Mou-nál 9en, Ancelottinál 7en védekeznek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
PS3 Slim 250 PC
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
-
Ilyenkor mi van? Visszakapjuk a pénzt?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
egyébként Pinto kritikán aluli amit nyújt...régebben se volt az a klasszis kapus,de amikor kellett,hozta magát,de most õ is totál szétesett,már fél lábbal a nyaralásán van

Nem feltétlen kell méreg legyen, elég ha hashajtó