33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• IXEMGabeo
    úristen...nem ér annyit az ürge...
  • IXEMGabeo
    James harcolt, küzdött a Brazílok ellen és nem mellesleg ő volt a legkiegyensúlyozottabb játékos pazar gólokkal, a csapat vezérévé vált...

nálam a vb játékosa, akár negyeddöntőig jutott Kolumbia, akár nem...
  • bakkerman
    jó hát Ibra egy lóbaszó fasz volt,meg Zingaro, nem illett szerkezetbe,de Suarez más tipusu játékos
  • Sippie
    Ibra is egyik legjobb volt a posztján, aztán sokra mentünk vele :D
  • bakkerman
    Suarez végső vételára 88 millió euró lesz,és még a héten bejelentik hivatalosan.

Hát nem tudom...egyrészről örülök mert egy világklasszis,a posztján az egyik legjobb játékos jön hozzánk,de másrészről meg ott van az a tény,hogy mentálisan nagyon bizonytalan,benne van az hogy eldurran az agya 1 kiélezett meccsen,és ugye ismerjük a régebbi sztorijait,a legutóbbit a VB-n olaszok ellen. Saját koromhoz képest régóta vagyok Barca rajongó,és azokhoz képest akik itt ikonok voltak,és szerethető figurák a csapatban,nem nagyon tudom elképzelni őt a csapat mezében,de ha tenni fog a csapatért,és hozza a gólokat,akkor ámen. Sok sikert neki.
  • bakkerman
    nekem se tetszik Messi sétálgatása,de vasárnap rohadtul fogok az argentínokért szorítani,hogy meglegyen a VB címe,ami egyedül hiányzik Leonak. És ezzel abszolút ő lesz a valahova volt egyik legnagyobb labdarúgó 27 éves korára. Megérdemelné
  • ToM1113
    Ez kimaradt
  • ToM1113
    Azért itt eléggé örült... Más kérdés hogy baszott jól játszani... Vicc volt mindkét csapat.

Jóslat:

Talán furának tűnhet amit most fogok írni. De szerintem Vasárnap az argentínok nyerik a VB-t. Ezt a valóságtól messze álló kijelentést pedig azért teszem, mert most mindenki rá van izgulva a németekre, hogy milyen jók. Megy majd ezerrel a fogadás rájuk. Messi pedig világbajnok lesz.

Aztán lehet hogy győz a foci, és a németeké lesz a trófea.
  • homeless
    Kiváncsi lennék, hogy szerinted a vb-n ki játszik jobban, mint Messi? Robben? Ja, tegnap is kurvajó volt :DDD Hámesz? Momentuma nem volt a brazilok ellen.
    Mascherano viszont tényleg zseniális. Kb neki meg Messinek köszönhető, hogy ez a középszerű argentin válogatott vb döntőt fog játszani.
  • tobias88
    Hah. Az Argentín csapatból aki jól játszik az Mascherano. Nem csak a pályán teljesítményben hanem szellemileg is ott van és ahogy hallható az öltözőben is motiválja a csapatot. Egy igazi harcos, remélem marad nálunk
  • Sippie
    akkor nem csak nekem tűnt fel, hogy rémgyenge a játéka. Még ha meg is indul, be viszi a sűrűbe, ott meg 99%-ban elválasztják a labdától.
  • IXEMGabeo
    vb-n jól és veszélyesen játszik...nem azt a szintet tolja, mint 1-2 éve, de még így is pazar és az argentínok vezére;)
  • tobias88
    Csak Özil nem játszik a Barcában és így számunkra nem fontos. Tényleg lehet el kéne gondolkozni azon hogy egyszer talán eladjuk, mert én nem látom benne már sajnos annak a lehetőségét sem, hogy a tűz esetleg visszajön.

Olyan már mint Dinho, jóllakott és már nem küzd. Amúgy ez azért is érdekes, mert vb győzelme még nincs és most sem hajtott
  • DasIsFuck
    Még mindig jobb mint egy Özil, na ő ugyan ez csak benne még azok a néhai megindulások sincsennek benne
  • tobias88
    Remélem Messi összeszedi magát a döntőre, mert eddig amit a VB-n nyújt az ugyan az amit nálunk nyújtott. Rúgott 4 gólt persze, de közben sétál és sétál és sétál. Tíz percenként egyszer megindul de ennyi. A jelenlegi játékával nem hogy a világ legjobbja vagy a második legjobbja de a legjobb 10ben sincs sajnos.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem elég nagy hiba volt eladni Sanchezt.
  • kaposi1
    Velős, de a lényeg benne van.

• kaposi1
    Velős, de a lényeg benne van.

• Sippie
    Mekkora égés volt ez, úristen :D
    remélem polgárháború azért nem lesz.
  • tobias88
    És épp ezért kellene, hiszen amint látod ő összefogja a védelmet nem úgy mint egy David Luiz.
  • tobias88
    2 sárga, nem kapott pirosat
  • Nyiri
    Ezért kell nekünk Silva. Piros lap és szopnak a Brazilok. Hiányzik a CSK és a legjobb védő
  • bakkerman
    40-ért Alexis az Arsenalé lesz
  • bakkerman
    eközben Madridban :DDDDDD egy boltba már kirakták a mezeket :D
  • tobias88
    Jajah, Leo majd eldönti hogy sétál és annyi.
  • bakkerman
    és ha szorul a hurok lelehet kapni Init vagy Rako-t,bedobni Maschet vonalba Busi mellé,és akkor stabilizálódna a középpálya,támadásban meg odadobni az induló Leonak a lasztit,ő meg majd eldönti mi legyen.
  • bakkerman
    megnéznék majd egy olyan felállást,hogy Busi szűrőbe,előtte Rakitic-Messi-Iniesta majdnem egy vonalba,Messi középről tudna indulni szabadabban,vagy kiugratni a két támadóból valakit (Neymar,Harapós),elől ketten elviszik a védőket,mélységből meg érkezik Messi és bombáz. Vagy picit kitolva Rakitic és Iniesta mozog a két szélen,addig járatják a labdát,amíg nem tud kiugrani a 3 ászból valamelyik. Védekezésben ez valamelyest hátrányt jelentene,hogy ennyi támadószellemű játékos van a kezdőben,de egy jó belsővédő párossal meg egy formába lendülő Busival nem lenne félnivalónk,és közben fosnánk a gólokat. Csak ugye ez október 26.-ig még csak felvetés szintjén létezne
  • ToM1113
    Nyugodjon békében!
  • bakkerman
    Nugodjon békében Alfredo Di Stefano,a rívális nagy legendája Sorra mennek el a régi idők nagy ikonjai
  • bakkerman
    na közben itt van a chílei is
  • bakkerman
    legyen így,nem az én zsebemből megy,de ha már költjük a pénzt,akkor igenis hozzanak 2 belsővédőt. Ha mellé még költenek Suarezre,akkor költsenek,majd csak megbarátkozok vele,de a védelmünk legyen stabil,csak akkor van esélyünk a BL-ben
  • tobias88
    Song és Sanchez távozik a hírek szerint 45 millióért. Tello még 8. Mascherano középpályára lesz száműzve cserének és elvileg jön 2 védő, de 1 biztosan
  • tobias88
    Biztonsági döntés a felfüggesztett büntetés miatt, hogy idén többet költünk és jövőre kevesebbet (avagy semmit)
  • bakkerman
    persze,meg még akkor Suarezért 70-80 millió...ezek a kamuhírek kikészítenek. Honnan a picsából lenne nekünk egy nyárra két sztárra alsóhangon 120-130 milliónk?
  • IXEMGabeo
    Messi igen, de az argentínok nem...
  • Nyiri
    Thiago Silva nagyon jó védő. Iszonyat tapasztalt. Nagyon kellene ide.
  • ToM1113
    Azért egy Kompany, Thiago Silva belső védő páros eléggé ütne. 100 millióból meg is lehetne, Suarez akkor nem jönne, dehát na....
  • Zséé
    "Csak" 29 éves :)
  • [HUN]FaTaL
    50 milliót egy 30 feletti védőért? Nagy hiba :/
  • ToM1113
    Nem is kéne fiatal tehetség akkor, Bartra elég. Ha TS érkezne.
    Már csak Alves helyére hoznék vkit.