Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fernando torres
maradt 1-2 lett a vége
Espanyol 1-2 Barcelona <#eljen>

B0B0
Asszem ez a 2:1 már meglesz 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

fernando torres

[Jakuza]
Nagyon. 😛
De foleg a goljaira.
Meg akkor szerkezetileg is nagyobb varialasi lehetosege lenne Rejkardnak.
Bar az is igaz, hogy Henry nem igazan veszi ki a reszet a vedekezesbol, igy aztan Ronaldinho,Eto,Henry nelkul a vedekezes nehezebb lenne sokkal.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

B0B0
Nem tudom, hogy mennyire lenne szükségünk Henryre.

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

fernando torres
Katalán Rangadó
Espanyol - Barcelona

fernando torres
Sylvinho megsérült

Miután tegnap este Frank Rijkaard edzõ kihirdette a 18 fõs keretét a ma esti Espanyol elleni találkozóra, a játékosok még késõbb edzettek, ahol könnyebben megsérült Sylvinho. Az esetrõl viszont csak késõbb vett tudomást Rijkaard, aki így még Ezquerrót hagyta ki a 18 fõs keretbõl. Sylvinho izomhúzódást szenvedett, ami nem súlyos, s a jövõ héten várhatóan már a csapattal készülhet. Így viszont ma este Ezquerro a kispadra kerül, Gio van Bronckhorst pedig bizonyosan kezdõ lesz.

báttyó02
np<#smile>mf3

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

jaAAAA!! hogy te vagy Henry menedzsere?

BOCS

REAL MADRID

báttyó02
jajj...ez mind csak a média pofázása meg találgatása
Henry ugysem megy el,ennyi

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

csak mert itt is egy hir:

Henry titokban tárgyalt a Barcával
2006. Január 06., Péntek, 20:20:00
Az angol Mirror címû lap úgy tudja, hogy Thierry Henry, az Arsenal francia csatára csütörtök éjjel telefonon tárgyal a Barcelona elnökével, Joan Laportával, és egyre közelebb kerülnek a megállapodáshoz. Az eset kapcsán Arsene Wenger, az Arsenal edzõje felháborodott, hiszen olyan játékos esetében, akit élõ szerzõdés köt klubjához, az érdeklõdõnek elõször magát a klubot kell felkeresnie.
Thierry Henry nem hajlandó kommentálni az angol bulvárlapok értesülését, de Joan Laportához közel álló informátorok azt állítják, hogy Henry a minap is beszélt telefonon a Barca vezérével, sõt, kapcsolatuk annyira elmélyült, hogy minden héten egyeztetnek. A 28 éves támadót már a nyáron is összehozták a katalán klubbal, akkor 16 millió fontot ígért érte a Barca, állítólag most 10 millió fontot szánna rá, ami nem tûnik nagy összegnek, fõleg ha hozzátesszük, hogy a Chelsea 21-et adott Wright-Phillipsért és 24-et Essienért.
Henryt még másfél év szerzõdés köti az Arsenalhoz, és noha az angol újságírók - ismerve Henryt - nehezen tudják elképzelni, hogy valóban titokban tárgyalna a Barcelonával, azzal a véleménnyel egyetértenek, hogy Henry elvágyók az Ágyúsoktól.
Az állítólagos megállapodásban az szerepel, hogy a vételáron felül a portugál-brazil Decót is adná Henryért a Barca. A hírek hallatán Arsene Wenger felháborodott.
- Ha meg akarják szerezni Henryt, elõbb engem kellene felhívniuk - monda a francia edzõ. - Remélem, teszünk valamit ez ellen, hiszen ez a fajta eljárás inkorrekt.

lehet a tied ennek a cáfolata

én már semmit sem értek

REAL MADRID

ez a hír mikori?

REAL MADRID

DONGUBA
ELéG A TALáLGATáSOKBóL!

Henry és Txiki is cáfol
Írta: Z. Iván
--------------------------------------------------------------------------------

Az utóbbi napokban egyes lapok által ismét fölmelegedett az Henry kérdés, azaz a francia csatár esetleges nyári Barcelonába költözése. Közismert tény, hogy a világ egyik legjobb csatárának tartott Henry, Joan Laporta elnök nagy kedvence, s õ már évek óta próbálja megszerezni a játékost - kevés sikerrel. Az idõk azonban változnak, s a többség szerint immár az a kérdés, hogy a Barca szeretné-e a soraiban látni Henry-t, mert a játékosnak nem lenne ellenére a váltás, az Arsenal pedig kénytelen lenne eladni Henryt, amíg pénzt kaphat érte, mert a kontraktusuk 2007 nyarán lejár.

Valahol tehát érthetõ, hogy a sajtónak állandó témát szolgáltat a kérdés, mégis jelenleg semmi alapja nincs a feltételezéseknek. Ezt kívánta leszögezni mindkét fél a pénteki napon, vagy legalább a kapcsolat tényét cáfolni. Egyes lapok ugyanis már odáig merészkedtek, hogy a Barcelona beszélt Henryval a terveirõl, mindebbõl azonban semmi nem igaz.

Txiki Begiristain technikai igazgató elmondta: szerinte a Barcelonát rossz fényben tünteti fel az örökös Henry téma, s ezzel együtt hamisnak nevezte a tárgyalásokról szóló beszámolókat. "Nem fogunk reagálni a médiában megjelenõ kommentárokra, olyan klub vagyunk, mely nem kíván tréfákkal foglalkozni. Henry-nak szerzõdése van az Arsenallal, így nincs mirõl beszélni. Ezek a feltételezésen nem tesznek jót a klub hírnevének" - üzent a sajtónak Txiki, akit maga az érintett, Henry is megerõsített.

A játékos ugyan a nem túl megbízható 'The Sun' brit bulvárlapnak nyilatkozott, azonban a véleménye a lényeget tekintve összecseng Begiristain mondandójával. "Az-az igazság, hogy imádom a klubomat, s úgy készülök, hogy maradok. Elmondhatom a szurkolóinknak és mindenkinek, aki aggódik értem, hogy szeretném kivezetni a csapatot az új stadionunkba (a következõ évben). Beszélni fogok Arséne Wengerrel, David Deinnel (alelnök) és a vezetõséggel a jövõmrõl. Szeretnék maradni. Rengeteg képtelen spekuláció jelent meg az utóbbi idõben, de ezekkel szemben az-az igazság, hogy én soha nem beszéltem vagy találkoztam más klub képviselõjével" - szögezte le véleményét a francia klasszis.

Ezzel egy idõre talán ismét elül az újságírók keltette vihar Barcelona és Henry fölött, de aligha ez volt az utolsó felvonás a történetben...

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Köcce😊

\"Hard to see, the dark side is.\"

fernando torres
nemkéne<#levele>

fernando torres
DONGUBA
recefice

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

MrSpock
Csak olaszt és franciát ne!Ja és angolt se,meg németet:-)

Go Jeff Go!!!!

Sheva
isten mencscscs

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

3:1 Giuly

Sheva
3:1

Sheva
2:1 Marquez szabiból

Nagyon gyengén játszik!!

Sztem is CSERÉT!

REAL MADRID

Sheva
Ezquerro cserét!!!

Rudee
Szerintem már csak voltak, amíg egy meccsen dõlt el a továbbjutás a 16 közt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Sheva
Ezquerro kész vicc...

EZ szép játék volt!

REAL MADRID

Sheva
1:1 Gio

REALista
Ez igaz!Ha a Barca lõtte volna az elsõ gólt akkor meg se álltak volna 5 gólig, de így azért nehezebb lesz!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sheva
szép szép csak ugyebár a kupába a kiscsapatok a mumusok :S

REALista
Hoppá!!!Vezet a Zamora!Nem semmi bár a Barca úgyis tovább megy,de azért szép teljesítmény a kiscsapattól!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sheva
mindjárt az 5. percben :S

Japep
Azt gondoltam, hogy gólt fog lõni, de nem hittem volna, hogy az elsõt!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Sheva
vezet a Zamora o.O

Japep
Kössz szépen!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

Japep
Hello! Azt akarom megkérdezni, hogy milyen kerettel áll fel a Barca a Zamora ellen?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Sheva
perfekt <#smile>

B0B0
Így jó?

Sheva
kicsit nagy tapéta <#smile>
kisebbe nem tudod?

B0B0
Frászt hozol rám! 😊

fernando torres
uuhh bazzeg dehogy sérült
én kérek elnézést

B0B0
Mikor sérült le???? Basszus

fernando torres
Eto'o sérült!!

B0B0
Nehéz nehéz!? Tavaly is csak a transzfesztita védõjük fejesgólja mentette meg õket. Tavaly nem volt ennyire jó formában Eto'o és emlékezz vissza, hogy Ronaldinho sem brillírozott, akkor épült fel a sérülésébõl

quack
😄DD
hát ha nem a szaros mindenkiatizenhatosonbelül bunkerfocijukat játszanák, akkor simán elvernenk õket, így (sajnos) kemény lesz

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

B0B0
Persze! Sõt a faszfej Abramovicsnak is szóltam! 😄DDDDDDDD

fernando torres
hát figyúgy legyen akkor

Sheva
és mondtad a Barca vezetõinek is? 😄DDD