33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• b4rc4
    Remélem nem lesz túl későn:)
  • b4rc4
    Jaja,és Messi személy szerint,mennyit köszönhet a klubbnak...:)
  • el bruja
    Deco interjúban:

"A játékosok közül ezúttal Deco állt a mikrofonok elé, aki ígéretet tett a javulás mellett, s kihangsúlyozta, számára a bajnokság hátralévő része a "büszkeség kérdése". A portugál középpályás szerint a Barçának még lehet keresnivalója a bajnokságban, csak keményen kell tovább dolgoznia. "A Liga nagyon kiegyensúlyozott, négy mérkőzés alatt még bármi megtörténhet. Nekünk tovább kell harcolnunk, hogy végül emelt fővel érjünk célba. Számunkra ez kötelesség, ez a mi felelősségünk."
  • el bruja
    jesszus ne emlegesd Kakát mer megint le leszünk oltva -.-...bizta marad a Milanban. Én tartom magam se Ronit se Eto'ot se az "erőseket" nem kéne elküldeni...Roni 1ébk most rúgta a 400. gólját 2003 nyara óta.
  • Zséé
    Nem is neked írtam :D
    Sok helyen szó volt róla hogy Ronaldinhot is el kell engedni a Milánba, meg hogy mindenki mehet ahova akar ha nem leszünk bajnokok, meg le kell cserélni a keretet, stb...
  • GTheo
    Mind mehetnek akiket írtál+ Motta szerintem és akk kell egy jó Vkp, írtad h roniet,etot,stbt nem kéne eladni mert h nehéz pótolni, na most ha Ronaldinhot megvenné vki, ami minimum 50-60 millió euro, de szerintem több is lenne akkor abból a pénzből egy fél csapatot lehetne venni, vagy elcserélni Kakára, mostanában nem szimpi roni, bár remélem visszatér a régi formája a következő bajnokikon, nagyon kéne !
  • HUNtalicska93
    és én nem is azt mondtam hogy dinho,vagy eto'o helyére hoznám fel a fiatalokat...ne forgasd ki a szavaim:)
  • el bruja
    ha jól tom Ezquerro már biztos távozik, és dos Santos jön a B-ből helyette..,jó hír az bizta, Krkic is biztos jönni fog.
  • B0B0
    Totálisan egyet értek
  • Zséé
    Hagyjuk már hogy ezt meg ezt kell elküldeni, csak azért mert van egy kis hullámvölgyünk. Ha nem nyerjük meg a bajnokságot akkor se kell eladni a legjobbjainkat (pl Ronaldinho, Eto'o, stb.), mert nehéz lenne pótolni őket. Most mondhatjátok, hogy felhozunk a B csapatból tehetségeket, de ők nem tudnának húzóemberek lenni. Ez abból is látszik ahogy a Barca B szerepelt idén. Persze majd egyszer eljön az ő idejük is, de 17-18 évesen nem tudják pótolni Ronaldinhot vagy bárkit. Sztem őket kell/lehetne eladni: Ezquerro, Edmilson, Oleguer, Gudjohnsen, Giuly, van Bronckhorst vagy Sylvinho.
    A motivációs problémán meg talán edzőváltás segíthetne. Bár én személy szerint bírom Rijkaardot, de idén valahogy túl lazán vette a dolgokat. Ezt már sok helyen írták is hogy edzésen is csak szórakoznak. Tehát ha nem lesz edzőváltás akkor Rijkaardnak kell kicsit komolyodnia, meg néhány minőségi igazolás és máris visszaállhat a jól megszokott rend :)
  • B0B0
    Messi is
  • HUNtalicska93
    csak az tud küzdeni szívvel-lélekkel a csapatért,aki itt nőtt fel,itt érte el minden sikerét,és hálás magának a városnak,és ezek pedig Iniesta,Xavi,Puyol,VV,és ezért kellene felhozni a B-ből pár fiatalt,mer ők küzdenének!
  • el bruja
    hát igen, mostmár sztem biztos összeszedik magukat, most döbbentek rá ők is mi a helyzet..
  • GTheo
    ez szerintem jóhír... velem volt egy hasonló eset, kb. 1-2hónapja az edző csak úgy kihagyott engem,a legjobb védőt,csatárt,kapust a csapatból "nevelő" jelleggel, 2-2nél beállított minket a 80dik percben és 3-2re nyertünk, amíg be nem álltam kívánjam h kikapjunk mert az edző akk meglátja h kellünk mi, mihelyst beálltam tüzelt a vágy h bizonyítsak, Decoék most nagyonnagyon próbálnak majd bizonyítani szerintem, és vki írta h iniesta miért maradjon, pont ezért, ő is igazi barcás mint puyol,xavi...
  • el bruja
    hát ja:\ sztem most tényleg összeszedik magukat..szekkenyek:S
  • HUNtalicska93
    de legalább ők is érzik hogy ez nem jó így,még sírtak is[nemcsodálja]
  • Robinho14
    sajnálom a Barcát mert szimpatikus játékosai vannak meg a tesóm kedvenc csapata!(de azért örülök h legalább igy a Real lessz a bajnok ha nem szedik össze magukat a Barcások)a kövi idény nagyon jó lessz sztem!
  • el bruja
    sztem hullámvölgy... én legalábbis bízom benne, hogy összeszedik magukat, ez alapján az mondanám...:

A meccs után az öltözőben...
    Írta: Z. Iván

Az El Mundo Deportivo úgy tudja, nem voltak éppen idilli állapotok a Betis ellen döntetlenre elbukott bajnoki után a Barcelona öltözőjében, hiszen többen nem tudták megemészteni, hogy milyen fegyelmezetlenséggel bukta el a három pontot a gárda. A legszembetűnőbb Deco esete volt, aki teljesen kiborult az adott körülmények közepette.
    A középpályás nem tudott uralkodni az érzései fölött, mindent, amit talált maga körül, földhöz vágott, így például a vizes palackokat, valamint megrugdosta az öltözői berendezéseket, s azt kiáltotta minden csapattársa előtt: „Micsoda egy sz..os csapat vagyunk mi!"

Mások a könnyeikkel küszködtek, mint Carles Puyol, ugyanakkor a csapatkapitány gyorsan átérezte, mit kell tennie, inkább megpróbált másokat vigasztalni, majd kijelentette: Nem szabad még föladni a harcot. A játékosok közül Andrés Iniestát viselte meg leginkább a szituáció, ő nem bírt a könnyeivel, de mire nyilatkoznia kellett, összeszedte magát.

• 9csöves9
    motiválatlanság...most ha 2. lesz a Barca akkor máris ott van a motiváció jövőre
  • HUNtalicska93
    ez már nem hullámvölgy,ez már motiválatlanság....sajnos!
  • LasCar16
    azért akkora gond nincs nálatok szvsz h. mindenkit elkéne zavarni..pár igazolás frissül a keret, de ez nem az edző hibája... nem mehet a játék állandóan hllámvölgyek vannak.. de kemény munkával minden megoldható.. lássátok pl Milan...:)
  • HUNtalicska93
    szerintem meg cseréljék le a keretet,mer ki motivált még? egyedül messi-n látom hogy ő még akar vmit a barcába,és felkell hozni 4-5 B-s srácot,és igazolgatni tapasztalt játékosokat,és fiatalokat egyenlő elosztásban!
    de nekem mindegy,csak legyen végre ugyanolyan szép focit játszó,temperamentumos csapat a Barcelona!!!!!!
  • B0B0
    Fiatal vagy még... :)
  • el bruja
    jolvan +értettük h nem eladó.
  • LasCar16
    kb ez olyan jelenesetben mintha Messi eligazolna tőletek-.-
  • el bruja
    nemtom én ugy vagyok vele hogy ne utánozzák má a reált, én ezt a csapatot csipázom má 1ideje, a játékosokkal 1ütt. Mos képzeld el, hogy az egész csapatot lecserélik,1 mostani játékos, még Barca B-s s lenne benne, de megnyerik a spanyol bajnokságot jövőre... én maradnék a réginél, még igy is, ha most a reál nyerne.
  • GTheo
    Eto'ot kihagytam a Thuram és Zambrotta féle sorból, ő még maradhat ha akar, de szerintem ő nem akar annyira most mint anno...Deco mostanában elég gyenge, vmi fiatalabb srác jöhetne a helyére(Fabregas,stb).
    Aki mehet felőlem akármikor: Marquez( ritka gyenge!), Gudi, Syl, Gio, Edmilson, Motta.
    Ronaldinhot nem tudom ki venné meg, Chelseaba nem menne, esetleg a milan lenne a vevő, de csak Kakáért engedném...
    Lascar: Roni se eladó de...:D
    Most kéne a realt leutánozni, fiatal srácokat venni( lásd: Higuian,Gago,Marcelo) és az öregek helyett akiket a real vett csúcskorban lévő játékosokat(pl: Abidal).Ez a keret már majdnem 3 éves, ráférne egy bő frissítés.
  • mike0013
    Iniesta tegnap nagyon nagy ziccereket hagyott ki szóval hmm...
    De most jön a nyár, valószínű új edző, új friss játékosok, talán már a "régiek" is magukra találnak... nagyon remélem, mert ha így megy tovább, akkor bukás:(
  • el bruja
    *30 lesz...
  • el bruja
    +ban deco kiöregedőben van... attól még jácchat a régi formájához képest is jól, vazz Thuram má 35 éves és még tök jol nyomja sztem... mellesleg Deco 30 éves..
  • el bruja
    hát nemtom, lesérült, még nem olyan jó mint régen, és ezért már mehetne is? :\ ha jol veszem ki felöled az egész csapatot lecserélhetnék..
  • LasCar16
    miért nem lehet megérteni azt h. Kaká nem eladó?
  • b4rc4
    telejs mértékben eggyetértek!
  • GTheo
    Ha nem nyerjük meg a bajnokságot Laporta helyébe majdnem minden játékosnak(kivétel: Xavi,Puyol,Iniesta,Messi,Thuram(talán),Zambrotta(talán)) kiszabnék egy árat h mennyiért lehet elvinni, és új játékosokat venni akikben van motiváció! Különben ha a milannak kell Ronie adják érte Kakát, simán belemennék én az üzletbe...Eto'o is elmehet talán, sérült volt, nem hajt annyira, ő se a régi...Deco úgyis kiöregedőben van, edmilson,motta nocomment...Marquez semmit nem cisnált mostanában, Gudjohnsen szintén, Saviola maradhat(bár sztem a vezetőség nem akarja...), VV megint 2pontot elkúrt, gio,syl idősek, bellettinek a sorsa mind1, Ezq bye... Röviden ennyi szerintem...ja és ha már új keret lenne akkor szerintem új edző is kéne...
    Ronie helyére Kaká jöhet, Robbenről is hallottam híreket, Abidal, vmi jobbhátvéd, egy VKP, és egy csatár most így...
  • mike0013
    jó igaz van benne valami... csak olyan dühös vagyok...áááá
  • HUNtalicska93
    így van,de most sokunkból az ideg,és a szomoruság beszél
  • B0B0
    Nem szabad Rijakaardot bántani!!! Ő csinált a szürke középcsapatból Bl győztes, kétszeres bajnok szupergárdát! Most nem megy neki, lehet, hogy elmegy, de nem szabad utánaköpni! Sokkal többet ért el, mint pl. Van Gaal!
  • mike0013
    pff, ez kész,utolsó pillanatban kiegyenlítenek, takarodjon már rájkárd, most van a Barca kb azon a szinten, mint amikor a madridot ott hagyta del bosque, nagy mélypont...
  • dienesoft
    Baromira egyetértek. Ha nincs meg a bajnokság, nyugodtan menjenek oda, ahova akarnak. Amúgy én is le voltam törve egész délelőtt, borzalmas, nem tudom fölfogni, hogy ennyire hogy lehetnek motiválatlanok.
  • HUNtalicska93
    na most értem haza a suliból,és egész délelőtt azon tűnődtem hogy süllyedhet ilyen mélyre ez a csapat:( egyszerüen szánalom,edmilson dinho helyére???mit akar ez,menjen mostmár a gecibe,és jól mondta laporta,hogy ha most nem nyerik meg a bajnokságot,akkor mehet aki akar,és nem alkudozik,mostmár én is támogatom!!menjen el innen az összes alibiző,eto'o,dinho mindegyik,és épitsék meg a jövő barcáját dos santos-sal,krics-csel,és még pár fiatallal,és egy húzóembert igazolni,aki még valamit el akar érni a futballban!!elnézést a stílusért...