Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Chelsea-t hogy ne vernénk meg? Má megbeszéltük mi lesz az eredény nem? 😄DD

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

fernando torres
jó akkor ebben is 1etértünk

Sheva
sztem bajnokság + királyi kupa
és ha kiverjük a cselszkit akkor nagy esélye van a csapatnak a végsõ gyõzelemre

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

fernando torres
Blben a Chelsea-t emgverjük sztem a döntõig megyünk és ha már ott vagyunk meg is nyerjük
bajnokságot sztem hozni fogjuk megint
királykupa- már csak hab lenne a tortán

B0B0
Az újév elsõ hozzásólása 😊

Mit vártok ettõl az évtõl?
BL?
Bajnokság?
Királykupa?

Szerintem mindhárom befigyelhet

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Sheva
B.U.É.K. Barcelona!!!

Sheva
😄DDDDDDDDDDDDD

fernando torres
én elhiszem 😄DD
ha te mondod .... 😛PPPPPPPP

gabber_saviola
mondom, hogy nem Én 😄DDDDDDD ez egy negyvenes fószer legalább

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fernando torres
mikor sikerült kijutnod?

gabber_saviola
nem dehogy 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fernando torres
jéé nézd már Baca totyikba Forza Palermo?
nah vajon ki csinálhatta?
a képen látható fiatalember te vagy? 😄

gabber_saviola

Van valikinek videója esetleg tud ulyan linket ahol a régi barca Kabula korszak fontosabb mecseit lehet megnézni
Sheva
egészségedre neked is <#smile> <#pias>

gabber_saviola

fernando torres
ez kellett ide amúgy

Sheva
mondjuk ez még nagyon messze van h nyugdíjba menjen

B0B0
Szerintem is onnan megy "nyugdíjba", vagy levezetni

Sheva
nem fog eljönni onnan onnan megy pecázni

báttyó02
ennyi,mégha enbéegyponthu akkoris 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Sheva
Párizs, december 30., 14.00 A francia támadó egyelõre csak az Arsenalra koncentrál.

Bõven van ok mostanság nyugtalanságra az Arsenal háza táján: a csapat mindössze a 7. helyen áll a bajnokságban, ráadásul legjobb támadóját, Thierry Henryt a Barcelona csábítja. A csatár elmondta: hatalmas megtiszteltetés az, hogy a katalánok szeretnék õt megszerezni, ugyanakkor számára most az Arsenal a legfontosabb.
- Az irántam tanúsított érdeklõdés elégedettséggel tölt el - mondta Henry -, de errõl egyelõre nem is érdemes beszélni. Jelenleg erre az idényre koncentrálok, amely meglehetõsen nehéznek tûnik. Egyre közelebb a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntõ, és arra kell összpontosítanunk.
Henry azután nyilatkozott a L'Équipe-nek, hogy sorozatban negyedszer is elnyerte az év legjobb francia futballistáját megilletõ díjat. Elmondta azt is, minden erejével azon lesz, hogy újabb fejezeteket írjon az Arsenal történelmében, és elégedett azzal, hogy lassan a klub legendájának kezdik tekinteni.

Sheva
a tribalfootball-nak nem nagyon kell hinni

Rudee
Múlt héten már nekünk is eladta a sajtó, ne aggódj.

Szar Bayern, szar Bayern :)

fernando torres

dankaa

\"Real Madrid es el MEYOr club del mundo!\"iHALA MADRID!

báttyó02
hjajj..

fernando torres
vagy kitudja

báttyó02
Henry ugyse megy el az Arsenalbol

fernando torres
- Eto'o 2005: Egy év tele gólokkal

Samuel Eto'o a legjobb formában lévõ csatár Európában. Nem elfogultság ezt leírni, hiszen a kameruni 17 mérkõzésen 17 gólt szerzett ebben a szezonban, s erre más nem volt képes az öreg kontinensen, 2005 pedig nagyon gyümölcsözõ esztendõ volt számára. Tizenkét hónap, három versenysorozat, két trófea, negyvennégy meccs, harmincöt gól - ezek Eto'o 2005-ös statisztikái. Ebben az évben õ volt a Barca gólzsákja, és a bajnokcsapat egyik oszlopa.

Az elmúlt szezonban, januártól számítva 13 gól 22 mérkõzésen a termés. Ebbõl 12 esett a bajnokságban, egy pedig a Chelsea elleni BL csatában. Az év második fele azonban még ennél is jobban sikerült a támadónak; augusztus óta statisztikái egyszerûen szenzációsak.A világ futballjában csak kevesen tudnak lépést tartani Eto'o-val. A szezonban, a Ligát, BL-t, és Király Kupát is beszámítva a kameruni 23 mérkõzésen 22 gólt szerzett, ami mérkõzésenként 0,95-ös átlag!

Európában mindössze három csatár van, akik idén hasonlóan jó mutatókkal rendelkezik. Õk vannak versenyben jelen pillanatban az Aranycipõért - Luca Toni, a Serie A-ban ontotta a gólokat, a Fiorentina színeiben. Miroslav Klose Brémában 16 gólt lõtt 17 meccsen, csakúgy, mint az elõbb említett talján. A juventusos David Trezeguet tizenötször mattolta az ellenfelek kapusait, szintén 17 mérkõzésen.

A 2005-ös év utolsó két Eto'o gólja a Celta Vigo ellen esett. Ezzel a duplával ötvenedik találata is megszületett, ehhez pedig hatvanhét mérkõzés kellett, ami fantasztikus teljesítmény. Ezzel az afrikai gólvágó belépett egy "elit klubba", hiszen 50 gólt elérni a Barça színeiben például a legendás Kubala Lászlónak (40), valamint Alcántaranak (44), Evaristonak (62) sikerült gyorsabban. A rangsorban Eto'o holtversenyben negyedik Quinivel. A közelmúlt Barca csillagai közül Sztoicskovnak 91, Rivaldonak 89, Kluivertnek 94 mérkõzésre volt szüksége, hogy elérje ezt a szép számot. Ronaldo nyújtott hasonlóan csodálatos teljesítményt, azzal, hogy 49 tétmérkõzésen 48 gólt szerzett.

Eto'o egyéni elismeréseket is gyûjtött ebben az évben. Pár nappal ezelõtt a FIFA gálán a harmadik legjobb játékos lett, most pedig a patinás L'Equipe francia lap választotta be 2005 legjobb csapatába, Ronaldinhohoz hasonlóan. Ezek mellett zsinórban a harmadik Afrikai Aranylabdát is megnyerheti jövõ januárban...

fernando torres
Henry leigazolása továbbra is központi téma, de Rijkaard házon belül is megoldhatja a csatárkérdést, ha elegendõnek találja Maxit és Ezquerrót a feladatok elvégzéséhez. A különbözõ szóbeszédek viszont elsõdlegesen egy szélsõ védõ leigazolásáról szólnak, várhatóan a jobb oldalra.

fernando torres
- Larsson megfontolta a döntést

Egy nappal azután, hogy Henrik Larsson bejelentette a svéd sajtónak a hazatérését, megszólalt futballista ügynöke, Rob Jansen is. A menedzser elmondta, hogy a Barcelona vezetése és edzõi már korábban megtudták Larsson döntését, így számukra nem volt meglepetés a tegnapi bejelentés. A távozást Jansen egyszerûen magyarázta: Henrik elérkezettnek látta az idõt arra, hogy búcsút intsen az európai elit megterhelésének, s hazatérjen otthonába.

"Laporta, Txiki és Rijkaard már tudták, hogy Henrik a nyári hazatérése mellett döntött, s ezzel együtt visszautasítja a harmadik évre szóló szerzõdésajánlatot, amit Laporta úr kínált korábban" - kezdte Jansen, majd a döntés miértjére próbált választ adni. "Larsson vissza szeretett volna térni Svédországba. Így egy olyan nagy klubban fejezhette be az európai karrierjét, mint a Barca, ahol ráadásul nagyon boldog is. De úgy érezte, hogy most szükséges elhagynia a legmagasabb szintû futballt, s egy kisebb klubban játszani tovább Svédországban."

"Azt biztosan tudta, hogy nem szerzõdik el egy másik nagy egyesülethez a barcelonai idõszak után, s inkább visszaszerzõdik Svédországba, ahol azért a bajnokság nincs olyan szinten, mint Spanyolországban. Mindenben a legjobb dolog azonban, hogy Henrik mindig elmondhatja majd: lényegében a profi pályafutását a Barcelonában fejezte be" - világított rá a búcsú jó oldalára Jansen.

A Barcelona vezetése tehát nem lepõdött meg a tegnapi hírek hallatán, s a döntéshozók, elsõsorban Rijkaard és Txiki fejében talán már körvonalazódik a jövõ nyári igazolási tervezet. Henry leigazolása továbbra is központi téma, de Rijkaard házon belül is megoldhatja a csatárkérdést, ha elegendõnek találja Maxit és Ezquerrót a feladatok elvégzéséhez. A különbözõ szóbeszédek viszont elsõdlegesen egy szélsõ védõ leigazolásáról szólnak, várhatóan a jobb oldalra.

fernando torres
Az Év Szavazása 2005

Véget ért hát az Eurobarça 2005-ös 'hiperszupernagy' szavazása, melyre idén is rengeteg szavazat érkezett, amiket ezúton is köszönünk olvasóinknak. A voksokból egyébként tisztán kiderül, hogy a lassan mögöttünk hagyott esztendõben három csapat - a Chelsea, a Liverpool és természetesen a Barça - volt a legkedveltebb, legjobb gárda, melyhez az eredmények alapján talán nem is sok kétség férhet. És akkor lássuk, hogy döntöttetek Ti, jöjjenek a kategóriák, illetve gyõztesei - értékelésünk elsõ fele következik!

Az Év Kapusa
A verseny elég szoros küzdelmet hozott, hiszen az évben több kapus is igazán kiemelkedõt tudott nyújtani, azonban a szavazatok alapján a Chelsea hálóõre, Petr Cech érdemelte ki az elsõ helyet. Cech az esztendõ számunkra legfájóbb napján világklasszis teljesítménnyel rukkolt elõ, ezen kívül is valódi vezérré nõtte ki magát a Chelsea-ben, s napról-napra egyre magabiztosabb produkciót tud nyújtani klubcsapatában, így bátran kijelenthetjük, napjaink egyik legjobb kapusáról van szó, s megérdemelten lett elsõ a szavazásban. Mögötte a Real Madrid portása, Iker Casillas futott be a második helyen, a harmadik helyen pedig a Barça Zamora-díjas kapusa, Victor Valdés végzett. Rajtuk kívül szavazatot kapott még a Bajnokok Ligája gyõztes Liverpool kapusa, Jerzy Dudek, valamint Gianluigi Buffon, de még Király Gábor és Szûcs Lajos is. Utóbbit talán az élmezõnybe várták volna néhányan, de idén sajnos ez nem sikerült számára... Jövõre lehet javítani! :-)

A szavazás végeredménye:
1. Petr Cech 28 szavazattal
2. Iker Casillas 20
3. Victor Valdés 12
4. Jerzy Dudek 4
5. Sebastien Frey, Gianluigi Buffon, Jose Manuel Reina 3-3

Az Év Védõje
Ebben a kategóriában már igen egyértelmû eredmény született, hiszen a Barça csapatkapitánya, szíve-lelke, az elnyûhetetlen Carles Puyol megérdemelten végzett az elsõ helyen. Puyí óriási kincs csapata számára, hiszen igen ritka manapság már az ilyen csupa szív játékos, mint õ, s rá tényleg minden fontos pillanatban lehet számítani. És ahogy az már évek óta szokott lenni, Puyol idén is világklasszis teljesítménnyel rukkolt elõ, így megszorítani sem tudta senki a szavazásban. John Terry lehetett volna a katalán védõ ellenfele, de az angolnak most be kell érnie a második hellyel. Harmadik helyen egy másik szigetországi játékos, Jamie Carragher végzett, akinek elévülhetetlen érdemei vannak a Liverpool BL-gyõzelmében. Szavazatot kapott még az olasz Alessandro Nesta és egy igaz katalán, Oleguer Presas is. Utóbbiról érdemes megemlíteni, az idei év során hatalmasat fejlõdött, és a Barça bajnoki címébõl is alaposan kivette a részét.

A szavazás végeredménye:
1. Carles Puyol 42 szavazattal
2. John Terry 19
3. Jamie Carragher 8
4. Alessandro Nesta, Oleguer Presas 2
5. Sami Hyppia, Lúcio, Yepes, Gabriel Heinze, Paolo Maldini, Rio Ferdinand 1-1

Az Év Középpályása:
Nehéz igazságos szavazást kiírni a középpályás és a csatár kategóriákra, tekintettel arra, hogy a szurkolók, sõt még a szakértõk sem tudják egyértelmûen eldönteni, hogy Ronaldinho csatár-e vagy középpályás. S mivel az Eurobarça szavazásában is mind a két posztra érkezett szavazat Ronaldinhora, így az arányok talán szorosabb végeredményt mutatnak, mint ami valójában lenne. Ezzel együtt is azonban begyûjtötte az elsõ helyet a brazil támadó, mellyel szintén nem nagyon lehet vitatkozni. Ronaldinho idén káprázatos teljesítményt nyújtott a Barçában, így teljesen megérdemelten gyûjtötte be a FIFPro és a FIFA Év Játékosa címet, s nyerte el a France Football Aranylabdáját. Ráadásul ezek mind csak a nagyobb egyéni elismerések voltak, ezeken kívül egy spanyol bajnoki címet és egy szuperkupát tudhat magáénak Ronaldinho, a brazil válogatottal pedig nyáron megnyerte a Konföderációs kupát is. Szavazásunk második helyezettje a Chelsea-s Frank Lampard lett, harmadik helyen pedig a Barça - szurkolók másik nagy kedvence, Xavi végzett. Az aranylabda harmadik helyezettjének, Steven Gerrardnak nem sikerült felkerülnie a dobogóra, ahogy a többi szavazatot kapott játékosnak - mint például Juninhonak, Deconak, vagy Riquelmének - sem.

A szavazás végeredménye:
1. Ronaldinho Gaúcho 32 szavazattal
2. Frank Lampard 19
3. Xavi Hernández 15
4. Steven Gerrard 11
5. Juninho, Deco 2-2

Az Év Csatára
Mivel Ronaldinho ebben a kategóriában is rengeteg szavazatot kapott, itt is majdnem sikerült gyõznie, azonban a kategória-gyõztes cím ezúttal Samuel Eto'ot illeti meg. A kameruni gólzsák idén nagyszámban szállítja a gólokat a Barçának, igaz tavasszal "sikeresen" elvesztette az Aranycipõt Diego Forlán, illetve Thierry Henry ellenében. Azonban ebben az idényben már korán dûlõre akarja vinni a dolgot, hiszen õsszel már 17 forduló alatt 17 gólt lõtt a bajnokságban, az összes tétmeccset figyelembe véve pedig 23 mérkõzésen 22 találatnál tart a Barça csatára. Eto'o ráadásul a legutóbbi két góljával a bajnokságban megszerezte 50. és 51. gólját gránátvörös-kék mezben, valamint elmondhatja magáról azt is, hogy a Primera Division valamennyi csapatának lõtt már legalább egy gólt. Második helyen az elõbb említett Ronaldinho végzett, a harmadik hely pedig az idei év másik gólgyárosáé, a Fiorentinás Luca Tonié lett. Hármójukon kívül Forlán, Adriano, Henry neve is felmerült a szavazás során, dobogóra azonban nem került egyikük sem.

A szavazás végeredménye:
1. Samuel Eto'o 37 szavazattal
2. Ronaldinho Gaúcho 30
3. Luca Toni 7
4. Diego Forlán 4
5. Adriano 2

Az Év Felfedezettje:
Ki más is lehetne, mint Lionel Messi? A kis argentin zseninek az egész világ a csodájára jár, 18 évesen már az egyik legnagyobb kedvenc Barcelonában, tehetségéhez pedig kétség sem férhet. Tulajdonképpen idén robbant be a köztudatba Leo, elõször is a Barçában szerzett elsõ góljával, majd az U20-as VB-n nyújtott fantasztikus produkciójával, ahol is végsõ gyõztes, gólkirály és a torna legjobb játékosa lett. Idén õsszel már a kezdõcsapatba is sikerült beverekednie magát, s elnyerte a legjobb 21 éven aluliaknak járó Aranylabdát is. Messi után holtversenyben Luca Toni , illetve a Barça másik nagy reménysége, a mindössze 16 éves Giovanni dos Santos végzett a második helyen. Szavazatot kapott még Andrés Iniesta is, bár rá már nem nagyon illik a felfedezett jelzõ, hiszen a Barça stabil tagjának számít már évek óta...

A szavazás végeredménye:
1. Lionel Messi 75 szavazattal
2. Giovanni dos Santos, Luca Toni 2-2

fernando torres
fernando torres
· Ronaldinho képregény hõs lesz

Képregény készül az FC Barcelona brazil sztárjának, Ronaldinhónak az életérõl. A kiadvány egyelõre csak a dél-amerikai országban kerül piacra, a készítõ pedig nem más, mint Antonio de Souza, akinek 1970 óta készült különbözõ mûveibõl világszerte már egymilliárd példányt adtak el.

Ronaldinho egyébként a második brazil labdarúgó, akit "képregényesítenek" ez megelõzõen az a kiváltság csak Pelének adatott meg.

fernando torres
faxás lett az új logod!

bmffm856
savanyú a szõlõ barátom? 😄😄 hogy nem nálatok rugdossa a gólokat? 😄😄😄

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
Merda Toni-t 😊 nem fogja elvinni senki sem Fiorentínából, eddig is mák volt ahogy játszott, tavasszal még így sem fog......és most amég van ára el akarja adni Fio 😊

világbéke, ez csak egy Palermos véleménye, aki azért elég jól ismeri Tonit

bmffm856
jaja szerintem is...😊😊 valahogy én is ezt a verziót támogatnám...😄😄 de amúgy tényleg nem illik a La Ligaba...de tényleg...nézem a neten, semmi olyan nincs, hogy toni iránt érdeklõdik a barca, csak ez a cikk...szerintem tényleg a sajtó fújta ezt fel...arról nem is beszélve, hogy egyik barca fórumon sem az általam látogatotak közül, nem hallottak a dologról, mert nem elítették...de tényleg remélem kacsa...😊
amúgy henry tényleg jobb lenne nektek...jobban beleillik a játékba...

fernando torres
sztem õ alapból nem illik a La Ligaba ,de lehet nincs igazam
örülnék e? nem toom ha olyan formában jáccana mint nálatok akkor ki ne örülne neki ,de amúgy nem nagyon vagyok oda az ötletért, inkább Henry

bmffm856
semmit..de ezt olvastam...és más is...és röelkezdett aajtó kombinálni, hogy Luca megy a Barcába...namost én mint naív fanatikus Fiorentina és Toni drukker, enyhén beszartam ettõl a hírtõl...mert nem kéne, hogy elmenjen..szerinted illik õ a barcába? mert szerintem nem...Ronaldinho és Eto'o mellé? minek? vagy feleslegesen aggódom? és tényleg csak a szenzációhajhász sajtó fújta fel abból a kis nyiolatkozatból?

fernando torres
eddig semmit nem tudtam
mit hallodtál?

bmffm856
hello barcások!

mit tudtok arról, hogy Toni iránt érdeklõdik a barca?

Sheva
391 <#pardon1><#pardon1><#pardon1>

de már csak egy kis ideig kell kibírnom ezzel a géppel <#vigyor1>

Sheva
ok majd nyomtatok pézzt 😄DDD

vegyé 1 giga ram-t ^^

fernando torres
jah értem
mennyi a ramod?

Sheva
azért mert néha kilép h kevés a virtuális memória és felbassza az agyam

fernando torres
#2511 !!!!!!!!!!!!!Sheva!!!!!!!!!!!!!

B0B0
Sajnálom Larssont, hogy elmegy. Szeretem nagyon, de hát sajna már öregszik 😞