33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#8804 úristen....ez az abramovics egyre faszszopóbb -
el bruja #8803 Eto'o is már egy joideje kijelentette, hogy jol érzi magát a Barcában, nem kerül már konfliktusokba, így maradna. Ezek mind kamuhírek, legutóbb azt olvastam, hogy a Chelsea megvette Messit.. -
#8802 Én sajna nem szeretem Eto'o-t, túl önzőnek tartom. Attól függetlenül meg maradnia kéne, mert nem lesz támadó sorunk. -
#8801 áhh,kacsa szentem,még ha SAF meg is adná érte,eto'o-t összetörnék angliában,lásd Sheva-t ő is a spanyolhoz hasonló,lendületes,technikás futballból jött(olasz),és mégis csak a tavaszi szezonra tudott úgy ahogy belerázódni,szóval Samuel maradj nálunk! -
#8800 nee, nem lesz csatárunk, még ha veszünk is valakit, akkor is kevés lesz... -
#8799 27 millió dollár Eto’oért
A vörös ördögök szeretnék megszerezni a Barcelona kameruni csatárát, Samuel Eto’ot, akiért 27 millió dollárt ajánlottak.
Sir Alex Fergusson a United menedzsere a Daily Mailnak elmondta, hogy az elsőszámú kiszemeltje a támadó és még az átigazolási időszak kezdete előtt szeretnék lebonyolítani az üzletet.
A múlt héten a Manchester menedzsere kijelentette, hogy számukra rendkívül fontos lenne a kameruni támadó, mivel szeretnék jövőre megvédeni a bajnoki címet és a Bajnokok Ligájában is tisztességes helyet szeretnének elérni.
Eto’onak a sérülése óta nehezen megy a játék, és folyamatosan konfliktusba kerül, hol az edzővel, hol pedig a játékos társaival. -
#8798 Azt hiszed a fizetésmegvonás hatna rájuk. Kapnak egy évben 1200 egység lóvét, amellett 50 egység mínusz lószar! -
Zséé #8797 Lehet, de azért azt sem árt nézni, hogy ez kupa meccs volt és 5-2-es előnnyel biztos már eldőltnek hitték a meccset. A bajnokságban azért más a helyzet. A hazai meccseinket szinte kivétel nélkül nyerjük, egyedül idegenbe megy nehézkesen. Meg sztem Rijkaard túl lazán veszi a dolgokat és ez átragad a játékosokra is. -
#8796 sztem jelenleg mindkét szurkolótábor itt az sg-n nem látja jó formában saját csapatát,bár most tényleg kezdünk feljavulni.de tényleg,mi van a barcával?nagy arccal mennek ki a játékosok a pályára,vagy mi? -
el bruja #8795 1ébk most nézem ma van dos Santos 18. szülinapja
-
#8794 Akkor meg nem fog változni a motiváció -
el bruja #8793 igen csak épp ezaz ami nem fog történni..:S -
#8792 megértem,és ilyenkor kellene jönnie a nyilvános elnézést kérésnek,és a félhavi fizetésmegvonásnak -
el bruja #8791 egész szép tüntetés lett az edzésükön... -
el bruja #8790 azér amint olvastam Spanyolországban is szépen felháborodtak a Barca drukkerek... eurobarcán van rola 1cikk... azér nem semmi:S -
#8789 lélektanilag,és formailag is nektek áll a zászló:(:S de izgi lesz:) -
#8788 izgi lesz a bajnokság vége :) -
#8787 most nagyon csalódott vagyok,és ha belegondolok,hogy a bajnokságban még játszunk a másik mumusunkkal(Atletico)idegenben,akkor szentem már a bajnoki is elment:( de reménykedjünk,hogy ez egy lecke volt a fiúknak,és HAJRÁ BARCA!! -
#8786 Nem lesznek bajnokok... -
#8785 pff, ezt nem hiszem el, ennyire lazán venni egy meccset, hát meg is lett az eredmény... remélem azért a bajnokságban már jobban fogunk játszani -
#8784 Menjenek ezek a picsába, egy getafét nem tudnak megverni...ha én lennék laporta mind1iktől fél havi fizu levonás minimum...inkább a spurs meccset néztem tegnap este amikor megláttam az eredményt...Spurs bezzeg 1-0ról visszahozta x-re a meccset, meg is nyerhette volna... -
#8783 Ez az eredmény így reggel (elaludtam, mert 45 órája folyamatosan fent voltam előtte) nagyon besokkkolt. Nem hittem volna, hogy így ki tudunk kapni. Szánalmas az egész, ilyen játékkal nem is fogunk bajnokságot nyerni, ez szinte tuti. -
#8782 ez elképezstő...4 éve vagyok barca drukker,de ilyen siralmas,és szánalmas meccset..és idén ez nem az első olyan meccs ahol sétálgatnak,meg bakiznak,egyszerűen nincs motiváció,a fél csapatot elküldeni(edzővel együtt) és ezek maradjanak: Dinho(habár...)Eto'o,Messi,Deco,VV,Puyol,Zambi,Iniesta,Guddy(talán), kb ennyi -
#8781 Fúúú... Ezt nem hiszem el. -
#8780 Még jó hogy inkább a Kész Átverést néztem...!:)
De sajnos ez van,remélem bajnokságot megnyerjük! -
el bruja #8779 katasztrofális volt...2. félidőt már inkább nem is néztem -
Zséé #8778 Nah hát ez gyönyörű volt. Grat a csapatnak :|
Reméljük a bajnokságot már komolyan vesszük... -
#8777 is, de hogyén amikor tegnap fociztam, többet futottam 50 perc alatt mint Ronaldinho, vagy Eto a 90 perc alatt, abban biztos vagyok, sztem Roni nem érte el a 3km-t a meccsen -
#8776 Getafe nagyon megérdemli! -
#8775 Motiválatlanok... -
#8774 hát, ahogy játszanak, megérdemelt:
Ronaldinho+Eto sétál, erre Giulyt hozza le, nem ám Ronit, ááá, és a védelmen meg én röhögök, ennyi pénzért én is tudnák így focizni -
Zséé #8773 hát vicc 4-0 :D -
Zséé #8772 remek 3-0
kiesésre állunk -
el bruja #8771 nemtom sztem ez ujhús, nem hallom nagyon sűrűn.. -
#8770 jók vagyunk,
SPORT2 -őn ki a kommentátor?? VALAKI HALLGASSA MÁR! nem is hallottam még sose, ez nem sportlkubbos volt? -
Zséé #8769 na bazz 2-0... -
el bruja #8768 mármint Getafe elleni meccset. -
el bruja #8767 és már megint nem láthatjuk élőben... már 20 perce megy a meccs. -
#8766 és mekkora gólt lőtt -
#8765 na, Krkicsék továbbjutottak