33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
el bruja #8924 mér Valdés nem jó? Sztem jól nyomja... -
#8923 szerintem nektek csak egy jó kapus kéne meg egy jó közép hátvéd! -
#8922 ezt most miért nekem mondod? -
#8921 mondjuk Zambi nem középhátvéd hanem olyan szélső aki a jobb és a bal oldalon is bevethető... legyen az a kp vagy a védelem 2 oldala... -
#8920 hátazért ezt így nem modanám.Puyol az 1ik legjobb középhátvéd -
#8919 Szerintem Zamrotta egyedül jobb, mint a Márkez-Puyol kettős... -
#8918 Ha csak ennyi nálad a kötözködés, akkor akár verekedhetünk is! :DDD -
DJ BP #8917 jól van értem, csak felb*szták az agyam és kötözködtem egy kicsit :DD -
#8916 A sok gólos meccsek nem baj :) -
DJ BP #8915 egyszer a védekező felfogásuk a baj, máskor meg hogy vannak sok gólos meccsek is néha :DDDD -
#8914 ezt nem értem,amúgy meg zambrotta nagyon jó igazolás volt -
#8913 Ott sem mindig, ott is vannak sokgólos meccsek... -
#8912 ott sem mindig? a Serie A legkiemelkedőbb védői voltak éveken keresztül
mondjuk megmondom őszintén, én nagyon örülök hogy mindketten teljesen visszaestek -
#8911 Ez ugyanaz, mint pl. Cannavaro esete: csak otthon képes arra amire (amúgy ott sem mindig) képes, ha belecsöppen a szar olasz védekezős focihoz képest másabb érába egy nagy nulla lesz! -
#8910 mintha Zambrottan múlna a játékfelfogásotok.. nagyszerű védő kár hogy nem becsülitek meg, igaz nálatok nem a csúcsformáját mutatta, de akkor is :) -
#8909 nem akarok beleszolni, de ennyi erövel ez is nso szinvonal...de ti tudjátok -
#8908 Na hála...Ronaldinhorol le lehet szállni :) -
#8907 igaz, nem kell a spanyol focinak védekező játék.. -
#8906 Ronaldinho: Maradok! -
#8905 Zambrotta takarodjon! Az olaszok ne szennyezzék be a spanyol bajnokságot! -
#8904 Nem tudom, hogy ebből mi az igaz, de Terry szerintem hatalmas igazolás lenne! Gondoljátok el: Puyol-Terry-Zambrotta-Marquez :). Az biztos, hogy ártani nem tudna a hátsó soron! Davids-ot hagyjuk, Materazzit nem bírom. Lampard se rossz ötlet, az angolokat szeretem. :) -
#8903 még a saját csapattársait is szétrugdossa, az Interben tökéletes! Oda bezyúfólták ezeket a játékosokat: Materazzi-Figo-Adriano-Ibrahimovic-Cambiasso-Samuel -
#8902 pedig Materazzi jó játékos szinte ő nyerte meg a vb döntőt az olaszoknak:D -
el bruja #8901 biztos kamu hír, ha a hivatalos honlapon nem ejtenek róla szót, biztos az, mert nem irják az fcb.com-on. -
#8900 Na neee, Materazzit soha!!!! -
#8899 úramirgalmazz....nso színvonal kb. -
#8898 Igazság szerint Davids akármilyen idős, sztem nem lenne rossz. Emlékezzünk csak mikor kölcsönben volt itt,szerintem akkor nagyon jó teljesítményt nyújtott...:) -
Zséé #8897 Elég érdekes átigazolási hírek... (nso)
Nemtudom ezeket ki találta ki, de Materazzi meg Davids vicces igazolás lenne. -
DJ BP #8896 mert akinek Én elkezdek szurkolni az előbb-utóbb bukdácsolni kezd....LOL
3 évig így gondoltam, tavaly-tavalyelőtt minden TOP bajnokságban olyan nyert, akik ellen kifejezetten szurkoltam :DDD -
#8895 Ezenkívül azt is el kell ismerni, hogy hasonló cipőben járt a Real Madrid is pár hónappal-évvel korábban. Igaz, pár nagy játékost elküldtek (pl Ronaldo), de úgy néz ki helyrebillennek. Ezzel azt akartam mondani, hogy Ők már ismerősök egy ilyen szituban:))
Kösz fiúk a bátorítást, jómagam is nagyon szomorú vagyok a jelenlegi helyzet miatt, sokat csalódtam is, már ott járok, hogy magamat hibáztatom, mert akinek Én elkezdek szurkolni az előbb-utóbb bukdácsolni kezd....LOL -
#8894 szerintem nem fura h egy madridista mondja mert lehet h nem szeretjük a Barcát meg a Real a kedvenc csapatunk de azért szerintem illik elismerni a Barcát én Madridista vagyok mégis Ronaldinho az egyik kedvenc focistám!szerintem egy kis természetes ellenszenvnek kell lenni de tisztelni kell a másikat!szerintem a BArca is egy kis hulám völgyebe van mint 2003 után a Madrid de ezh változni fog lehet h már jövőre! -
#8893 teljesen igazad van, de az a fura, hogy ezt pont egy madridista mondja, mindegy, remélem azért nagy harc lesz az 1. helyért, és nem pedig az, hogy "valamelyik" csapat lazán nyer....... -
#8892 ott a pont...[és pont egy madridistától] -
#8891 -
DJ BP #8890 na engedelmetekkel hozzászólnék. Eddig azt hittem hogy real betegség egy esetleges 2. hely (még az sem biztos) miatt már válságot emlegetni. Főleg 2 ilyen szép szezon után. Sztem csak nyugodjatok meg, nem megoldás most a fél csapatot kukába dobni, ez nem FM :). Az egyetlen dolog ami ebből kiderült, hogy nem vagytok világverők, de megsúgom sosem volt/van/lesz világverő csapat, szóval ez se jelent szégyent egyáltalán nem. Hát pár hónapja még a Messi-Eto'o-Dinho hármastól félt az egész világ, mostmeg néhányan szétvernék... Ez a hármas jövőre simán visszavághat, ha lesz miért egyáltalán visszavágni ugye -
#8889 Nem a fenét nem! -
#8888 ilyet senkise írt -
#8887 ja, de ilyet már be sem írok ide
-
#8886 nah olvasgatva a topikot meglepődtem...
Ha ment a játék, mindenki irta, hogy Ronaldinho így-úgy, fényeztétek stb.
Most, hogy nem megy neki, formán kivül van, lehet bármilyen problémája, erre ti már el is adnátok vagy cserélnétek...
Elég gáz dolog ez. Egy csapat soha nem tud folyamatos jó telj. nyújtani több éven át.
Szóval gondolkozzatok... -
el bruja #8885 neem még bizta nem... késő lenne ha jónéhány ponttal le lennének maradva..