Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
strandfocit már lehetne szervezni a szélén. 😛

DJ Bee18
a gyep még nem túl bizalomgerjesztõ 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
😊

B0B0
Azé szanicshoz ne hasonlíts! 😊 Köszi

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

DJ Bee18
nem lesz meg <#mf2><#eplus2><#eplus2>

DJ Bee18
Akartam volna mondani. De ne legyél szanics 😄, ne terelj, ha tévedtél 😊. De igazad van, jobb lesz befejezni 😊

horpeti
ha így haladtok, lassan meglesz a 3 ezredik hozzászólás 😛P

B0B0
Na jó! Tudod mit? Hagyjuk az ügyet a fenébe, mert nem kel szennyezni a topicot ezzel a témával...

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Jagi
Néha segítenek és általában hátráltatnak... 😄DDD

DJ Bee18
Hát ha ez téged ennyire idegesít... Sztem a korrektebb szurkolók közé tartozom, és egyszer sem nyilvánultam meg fikázóként. Csak mivel én korrekt vagyok, elvárom én is, tehát ezért nem hagytam szó nélkül azt, amikor ilyeneket emlegetett valaki, hogy a Realt segítik a bírók, a Barcát meg mindig csak hátráltatják, mert ez nem igaz, ezket bírói tévedéseknek hívják, amelyek néha segítenek, néha hátráltatnak. A csipkelõdés csak ezzel kapcsolatban volt.

B0B0
Nem tudom régebben mit írtál ide, de az utóbbi napokban bejössz ide realosként egy Barca topicba, nem tudom ugyan, hogy miért és amikor idegesítõ módon csipkelõdsz akkor csodálkozol, hogy valaki visszaszól neked. Ha egy Barcás bemenne a Realos topicban és elkezdene ilyeneket írni ugyanúgy unszimpatikus lenne ott és lehet, hogy sokkal keményebben reagálnák le mint itt. Mert te eléggé finom szavakat kaptál itt. Ha egy spanyol foci topicban történne mindez akkor egy szót sem szólhatnék, de ebben a topicban ezzel a hozzáállással nem leszel népszerû

DJ Bee18
nagyon fáj, annyira, hogy a hátsó nagyörlõm fájdalmait is elnyomja 😄D
Látod ez itt a baj, hogy te ennyire komolyan veszed ezt a sportot, pedig ez csak szórakozás. Voltak fikázók, de azt láthattad volna, hogy én egyszer sem jöttem ide így, hogy rohadjatok meg, meg fúj Barca. Még a Real elleni rangadó elõtt mondtam, hogy gyõzzön a jobbik, meccs után meg gratuláltam is a Barcanak sportszerûen. Lapozz vissza nyugodtan. Ezek után szted fájhat nekem bármi is a fociban?
Mellesleg mi rosszat írtam most is? Te mással veszekedtél, és szidtad a csapatom, én csak közöltem a tényeket, hogy fogd vissza magad. Ezekután jöttél te, hogy én Barca fikázó, meg fájdalmaktól szenvedõ... Sztem jogos a kérdésem, mi a bajod? 😊

Jagi
Mert kb 2000-szer lett belinkelve agy oldal ahol a videok vannak (sajna csak a gólok)
aki idejár az tudja aki új meg visszaolvas. De ha nem úgy kezted volna a mondókád hogy "egy szúrkolót sem látok" meg "Off az egész topik" talán valaki (esetleg én) normális EMBERI hangnemre és "szépenkérésre" belinkelte vonla...

JA: tegyétek ki a bannerra a linket légyszi, hogy a lámák is lássák.
Bár lehet olyan lesz, mint a játékos fórumokon a FAQ....

horpeti
Igen , speciel meccsek utáni videók alap, hogy az is megnézhesse, aki nem tehette, és érdekli... mert FAN.

Vagy bármirõl, ami a klubbal kapcsolatos...

És akkor lehet az is válasz, hogy keress rá...de a fanok éppenhogy segítik egymást, fõleg, ha a klubukról való érdeklõdésrõl van szó, ha így áll, minek jön ide?

stb..

stb..

😊

na csumpi

Jagi
Szúrjak be talán videót, hogy ugrálok a szobában Barca mezben meg sálban és telitorokból ordítom, hogy olé,olé?

Te hogy definiálod a "szurkolót"? Az a szurkoló aki minden meccsen ott van? Ez nem lehetséges a bérletes rendszer miatt, ilyen alapon senki nem drukker aki külföldi csapatnak szurkol...

Hírek a Barcáról ez off a Barca topikban?
A többirõl nem mi tehetük, hanem a kárörvendõk, fikázók.

horpeti
Ebben a topicban elmúlt 3 nap 95%a OFF volt.. 😛

Nem látok 1 szurkolót se 😛

Jagi
Semmi. Lenyomjuk õket, mint tavaly... 😛 😄

B0B0
Fáj neki, hogy mi csak most katunk ki õk meg eléggé sokszor...

Úgy értettem nem várható el... <#vigyor5>

Matthew Prosac
Arsenal <#ravasz1>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Sheva
a cselzi is tud hibázni

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Most nem tudom miért kell felfújni, hogy egyszer kikap egy csapat. Nem lehet veretlenül bajnokságot nyerni...<#nyes>

Matthew Prosac
A futball az futball, a labda pedigleg mindenkinek gömbölyû...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

DJ Bee18
A Chelsea kicsit erõsebb az Atleticonál 😊, velük mi lesz? 😊

gabber_saviola
flém off

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Így van.

\"Hard to see, the dark side is.\"

LoL, ki beszélt itt cikkekrõl?

Sheva
egy szóval se a cikkekre célzott ezzel

MI van itt már? még cikkeket sem lehet belinkelni!

REAL MADRID

Matthew Prosac
szerintem rossz oldalról közelítitek meg a dolgot.. nem azt kell nézni hogy Ronaldinho nem játszott (persze az is meghatározó) hanem hogy az Atl. Madrid egy jó csapat jó játékosokkal... szerintem most nagyon beindulnak.

REALista
Ha Dinho még kihagy pár mérkõzést akkor nem sokáig kell kussolnunk!!!<#hehe>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Nah jó, realosok kussoljanak, amíg nem elõznek meg minket a tabellán.

B0B0
Én nem így látom...

Sheva
és ez neked szívfájdalmat okoz?

DJ Bee18
még így is alig ír ide valaki <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Sheva
<#kuss><#kuss><#kuss>

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

REAL MADRID

Sheva
okosabb enged szamár szenved

nem tudom mit kell ezen felháborodni hogy beszóltam! Nem egy Barca drukker csinálta már a Real topic ban! és még nem is voltam durva!

ha vkit nagyon megsértettem 😞 akkor bocs

REAL MADRID

Sheva
nem értem minek kell álandóan veszekedni

Jagi
két pont...

B0B0
Ja és nem én vagyok az, aki az általam nem szeretett csapat topicjába látogatok rendszeresen kárörvendeni. Tisztázzuk már, hogy kinek kéne visszafognia magát!!!

B0B0
Mi a gond??? A haverod örült, hogy kikapott a Barca, mert a kulcsjátékosok nem játszottak. Én csak azt mondtam, hogy a Realnál ez sokkal drasztikusabban látható. Nem fogom vissza magam mert nem érzem, hogy heveseb reagáltam volna. Ellenben te...

DJ Bee18
aha meg ott volt a 8 sérültünk, és van még mindig néhány folyamatosan, úgyhogy idén inkább fogd be a szád, fõleg annak tudatában, hogy most elõször nálatok voltak igazi hiányzók, és ti is ugyanúgy leszerepeltetek. Ráadásul Zidane-ról nem is mondanám, hogy kiégett, ha két meccsen 5 gólt lõ. Ronaldo pedig pont ez ellen az Atletico ellen szerezte meg 3. gólját amikor lesérült, és azóta igazán nemis tért vissza. Beckhammel meg végképp nem tudom mi a bajod, amikor az egyik legjobb szélsõ ebben a szezonban. Úgyhogy nézz szembe a tényekkel, és fogd vissza magad.

B0B0
Larsson megint gólt "talált". Én örülnék ha maradna. Még mindig nagyon érzi a kaput

DONGUBA
BARçA - ATLETICO 1-3

Már megint ez a Torres...
Írta: Enrique
--------------------------------------------------------------------------------

Nem sikerült beállítania a Frank Rijkaard vezette Barcelonának a Real Madrid évtizedes rekordját, hiszen a sorozatbeli tizenötödik bajnokiját végül elveszítette a katalán gárda. A mai vereség egyúttal az elsõ zakó volt idén a Nou Campban, s a második kudarc másfél héten belül...

Várható volt, hogy igencsak szoros összecsapás elé néz a katalán gárda, hiszen több kulcsjátékát is nélkülöznie kellett Frank Rijkaardnak. Eltiltás miatt Ronaldinho és Edmílson hiányzott, sérülése miatt pedig Belletti és Motta sem volt még bevethetõ állapotban, ráadásul Eto'o sem ért még vissza az Afrikai Nemzetek Kupájáról. Az ellenfélben viszont ott volt az a Fernando Torres, akinek minden bizonnyal a kedvenc csapatai közé tartozik a Barça, hiszen ahányszor csak egymásnak feszül a két gárda, egy-két Torres-gól garantált az este folyamán. Így volt sajnos ez alkalommal is - kétszer is Torres gólnak örülhettek az Atletico-drukkerek. Egyelõre azonban ne szaladjunk ennyire elõre, haladjunk szép sorjában.

A sok eltiltás, sérülés, hiányzó miatt tehát a Barça igencsak felforgatott összeállításban kezdte a mérkõzést, hiszen a nemrég még távozási szándékát jelzõ, de végül maradó Gabri a kezdõben kapott helyet. Mellette a Puyol-Oleguer páros alkotta a centerhalf pozíciót, balhátvéd poszton pedig Gio helyett ezúttal Sylvinho kezdett. A középpályán viszont érdekesen alakultak a pozíciók, hiszen Ronaldinho szerepét elvileg Deco vette át, azonban a portugál klasszisnak nem nagyon feküdt ez a poszt, s késõbb vissza is tért eredeti pozíciójába. A túloldalon Messi kezdett, középen, Marquez elõtt Van Bommel és Iniesta kapott lehetõséget, elõl pedig egy szem csatárként Larsson vette fel a harcot a fõvárosi védõkkel szemben.

Szembetûnõ volt tehát, hogy a Barçánál Messin és Larssonon kívül nem volt igazi támadó, aminek sajnos meg is lett az eredménye: Az egész mérkõzés folyamán a katalánok támadójátéka igen szerényen muzsikált. Ennek ellenére az elsõ komolyabb lehetõség a 20. percben éppen Larsson elõtt adódott, akinek cselezve-botladozva végül sikerült megtartania a labdát, 5 méterrõl, a kapussal és két védõvel a nyakán viszont jócskán fölélõtt. A két csapat egyébként jobbára csak küzdött egymással, s nem alakultak ki óriási ziccerek az elsõ félórában, maximum egy 25 méteres Messi bombát jegyezhettünk fel. A 34. percben aztán a Barça mumusa lépett akcióba: Fernando Torres használta ki az ügyetlenkedõ Oleguer és Gabri mellett adódó lehetõséget, s a két védõ között meglõtte szokásos Barça elleni találatát, 0-1! A gól sajnos nem ösztökélte Decoékat nagyobb erõbedobásra, türelmesen vártak egy madridi hibára, de mivel sem hiba, sem helyzet, sem gól nem született már a félidõben, vendégelõnnyel vonulhattak a csapatok az öltözõbe.

Változtatni kellett a csapaton, érezte is Frank Rijkaard, igaz, ennek kivitelezése nem volt éppen tökéletes. A félidõben lejött a viszonylag passzív Van Bommel, akinek a helyére Ezquerro érkezett, valamint lejött Leo Messi is, azonban rá illett talán a legkevésbé az elõbb említett jelzõ a Barça játékosai közül. Rijkaard ellenben így döntött, s a kis argentin helyén Giuly, a Barcelona pedig hátrányból folytathatta az összecsapást. A hátrány viszont hamar meg is duplázódott: Egy Barça labdavesztés után Petrov - finoman szólva is - faképnél hagyta Oleguert, majd bal oldali száguldása után a középen érkezõ Maxi Rodriguezhez centerezett, akinek csak az üres kapuba kellett passzolnia, 0-2! A Barçának innentõl kezdve muszáj volt valamit produkálnia, hiszen a két gólos hátrány nem volt éppen hízelgõ a katalánokra nézve. A túloldalon Puyolnak sikerült is tisztán fejelnie Sylvinho szabadrúgása után, Leo Franco azonban bravúrosan hárította a középre tartó bólintást. A gól nem jött, nem úgy az Atletico: Petrov iszonyatosan nagy bombát eresztett el 30 méterrõl, Valdésnek viszont sikerült kiimádkoznia a labdát a jobb felsõ sarokból, ami azonban így is a keresztlécen landolt. Veszélyeztetett tehát a vendégcsapat, ellenben a Barça támadásai egyáltalán nem hordozták magukban a gólszerzés lehetõségét - ennek ellenére sikerült a szépítés: Deco ívelt a 16-oson belül érkezõ Iniestához, akinek valahogy sikerült középre gyötörnie a labdát, Henke Larsson pedig igen nagy szerencsével, de a hálóba jutatta azt, 1-2!

Sikerült a szépítés, s ez meg is hozta a Barça számára az addig hiányzó lendületet - azonban csak átmenetileg. Rijkaard félidei cseréi egyáltalán nem váltak be, Giuly és Ezquerro is csak nagyritkán volt megjátszható, a veszélyes jelzõ pedig egyáltalán nem illett rájuk. A Barça mestere a 74. percben ismét érdekeset lépett: valószínûleg kényszerû okok miatt lecserélte Marquezt, azonban, ahelyett, hogy kockáztatott volna, és behozta volna esetleg Maxi Lópezt, 'csak' Giovanni van Bronckhorstot cserélte be. Szûk 25 perc volt már csak hátra a mérkõzésbõl, mikor Puyolék még mindig egygólos hátrányban voltak, az egyenlítés reményét viszont szertefoszlatta - ismételten - Fernando Torres: A spanyol támadónak ismét Oleguer, és ismét Gabri mellett sikerült mattolnia Valdést, mellyel megszerezte 7. Barcelona elleni gólját a 4. egymás utáni meccsén. Ezzel a góllal tulajdonképpen meg is pecsételte a hazai csapat sorsát a Kölyök becenévre hallgató csatár, hiszen bár a Barça próbálkozott még, nem volt elég átütõ erõ a csapatban nemhogy az egyenlítésre, de még a szépítésre sem. A mérkõzés végére még maradt egy helyzetecske, mikor Iniesta lõtte telibe Leo Francot 12 méterrõl, a vereséget azonban így sem tudta elkerülni a Barcelona.

Összességében tehát teljesen megérdemelten nyert az Atletico a sok hiányzója révén igen gyengén muzsikáló, s rettenetesen cserélõ Barcelona ellen. Igaz, mai vereségével még mindig 9 pontos elõnye van a katalánoknak a Valenciával szemben, jövõ héten ráadásul pont a túria-partiakhoz látogat a Barça, s annak a meccsnek a megnyerése bátran kijelenthetõ: rendkívül fontos lesz. Egy hét felkészülési ideje mindenesetre van még Frank Rijkaardnak és csapatának...

FC Barcelona - Atlético Madrid 1-3 (0-1)
Barcelona, Camp Nou
78.784 nézõ
Vezette: Lizondo Cortés

Barcelona: Valdés, Gabri, Oleguer, Puyol, Sylvinho - Márquez (Gio 74'), Van Bommel (Ezquerro 46'), Iniesta - Deco, Messi (Giuly 46') és Larsson.

Atlético: Leo Franco, Pablo Ibánez, Perea, Antonio López (Garcia Calvo 89'), Molinero, Luccin, Galletti, Ibagaza (Colsa 85'), Maxi Rodríguez, Petrov (Gabi 77') és Fernando Torres

Gólok: 0-1: Torres 33'; 0-2: Maxi Rodríguez 47'; 1-2: Larsson 60'; 1-3: Torres 76'
Sárga lapok: Antonio López 42', Pablo 60', Molinero 64' és Gabi 83', illetve Puyol 59', Márquez 69' és Gabri 75'.

A mérkõzés legjobbja (az Eurobarça értékelése szerint): Fernando Torres

Torres, Torres és már megint Torres. A spanyol gólvágónak ismét sikerült elsüllyesztenie a katalán 'bárkát', mindkét gólja a lehetõ legjobb pillanatban érkezett, s a mérkõzés egészében is remek teljesítményt nyújtott. Nem mellesleg, 7 gól 2 idény alatt egy csapat ellen, valóban elismerésre méltó teljesítmény. Nagy kár, hogy ez a csapat pont a Barcelona...

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Jagi
Egy pont.

Ez meg így jött össze...

B0B0
Inkább kérdezd meg magadtól, mire képes a Realod amióta a nagy sztárok mint Zidane, Ronaldo, Owen, Figo vagy Beckham kiégtek, vagy elhúztak. Ott vagytok ahol a kell