33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• b4rc4
    Reméljük,hogy az Espanyolnak adott egy kis pofont az UEFA kupa döntő elvesztése.. és "észben" feletttük leszünk,de nem merek már mondani semmit az észről és a gondolkodásról egy ilyen Getafe elleni meccs után:)
  • fernando torres
    Ini nagyon jó ,nem ugyanaz az a stílus de nagyon jól szervez Andres is,ugyhogy télleg nem lesz probléma-esetleg mentálisan,hogy nincs ott a pályán Ronnie.
  • b4rc4
    jaja valahol meglehet érteni R10et. Azért egy egész idény alatt minden meccsen kap 1-2 kék-zöld foltot... Aztán egy évben egyszer elszakad nála is a cérna :( ez éppen most volt, nem örülök neki,de bízom benne,hogy Iniesta pótolni tudja!!!
  • dienesoft
    Én bízom benne azárt, hogy Iniesta megpróbálja pótolni Ronit...nyílván nem fog neki annyira menni, mert R10 az R10...
  • fernando torres
    nem tudom..vhol meg lehet érteni..folyamatosan faragják,de lehetett volna 1 kis önkontrollja..

Messi,Eto'o kettős sztem megoldja Dinho hiányát meg még ott van Iniesta is aki mostanában nagyokat játszik..
  • HUNtalicska93
    egyik szemem sír,a másik nevet,egyrészről megvan a mecss,és örülni kéne,de elvesztettünk egy vezéregyéniséget,lehet hogy többet nem is játszik idén,és nélküle nehéz lesz bajnoknak lenni,DE AZÉRT VISCA EL BARCA!!!
  • fernando torres
  • fernando torres

• mike0013
    elég gyenge bíró volt, ha Ronaldinho-t ezért kiállítja, akkor azt a hülyegyereket is ki kellett volna állítani, amiért 3-4-t belerúgott R10-be, pff, persze a spori csak a tökön rúgást látta, na mindegy, de a végén az a getafe helyzet, amikor a gólvonalról valahogy ki került a labda (talán Oleguer jóvoltából), akkor azt hittem szívinfarktust kapok, plusz nagyon durva volt az egész meccs, simán járt volna a getafe-nek is piros...
  • dienesoft
    Hát...a vébé döntőn is így éreztem: Zidane megfejelése elég szemét dolog, de Materazzi beszólása ugyanolyan gusztustalan. Ronaldinho-t folyamatosan fölrugdosták, hogy megakadályozzák a támadásokba, ő odalépett, aztán ugyanúgy kiállították, mint Zidane-t.
  • tobias88
    ilyen dolgokban nincs olyan hogy sokkal jobb labdarúgó, én például Zidane fejelését is teljesen jogosnak tartottam, bár mondjuk ezt nem
  • DJ BP
    huhh, grat a tegnapi a meccshez, néztem a második félidőt, nagyon kemény dolgok voltak, elismerésem ahogy küzdöttetek, sok sikert a következő fordulóhoz, ott eldől minden
  • dienesoft
    Hajtottunk, csak a gólok nem jöttek. Ronaldinhoért kár...nem kellett volna, ő annál sokkal profibb labdarúgó, hogy ilyeneket elkövessen. Elszakadt a cérna. Hát, 1-0, ez nem volt iagzi revans, mivel állandóa fölrugdostak minket, nagyon tisztátalanul játszott a Getafe.
  • fernando torres
    megmutatták a srácok.

Eto'o ; Messi (Y)(Y)
  • Ronaldinhos10
    hát jövő héten érdekes lesz Ronaldinho nélkül nem tudom hogy fogják pótolni most szükség volna rá
  • B0B0
    Le a kalappal a csapat második félidei teljseítményére!
  • el bruja
    hát igen... mennyi sárga volt össz? vagy 10 bizta volt.
  • buldozer99
    Nah megvan a meccs!
  • b4rc4
    Hát teljesen más lett volna a meccs ha Dinho-nak nem szakad el a cérna.. igy elég undorito lett a vége.. :S
  • el bruja
    hát...egészen jól kezdődött ez a meccs.. mostmeg már kész káosz:S
  • Zséé
    tuti kieggyenlít a getafe... ugyan úgy mint Betis
  • buldozer99
    huuuuuh
  • B0B0
    Getafe nagyon tisztátlanul játszik most már
  • buldozer99
    lessz itt még 2 piros...

1 itt 1 ott
  • B0B0
    Most Oleguer mi a fasznak jön be????????????????

Azért, hogy kilencen fejezzük beeeee??????
  • B0B0
    Jah!
  • buldozer99
    VV mit fogott...

B0B0: jaja

jaaaj nee Oleguer:S:D
  • B0B0
    Bazd meg, hogy hajtanak, mintha a Getafe lenne 10-en
  • buldozer99
    Mi maradt ki...
  • b4rc4
    :) Eto'o megérdemelné a gólt,nagyon hajt egész meccs alatt!
  • olympus
    ha vki berakná nekem ezt a Bellettis szerlést gifbe:P
  • buldozer99
    megelőztél:D
  • buldozer99
    Sztem igaza van amit mondanak a studió-ban 1-1 sárga azt kész...
    Elején kapott 4 rúgást meg 1 ütést...
  • b4rc4
    jaja szerintem is, Nyilasinak igaza van, bőven elég lett volna a 2 sárga..
  • Ronaldinhos10
    sztem biró nagyon szarul vezetei a meccset
  • b4rc4
    Meccs elején végre megint a régi Barca-t láttam(Atletico elleni meccset nem láttam), és nagyon nagy örömet okozott az ,hogy többek között Ronaldinho pillanatatit láttam,hogy futott egy el nem érhető labdájért és majdnem megmentette aztán peidg hátrajött becsúszott, labdátszerzett na és persze lőtt egy gólt. Aztán ez a buta szabálytalansága miatt elmehet a bajnokság is.. :S félek hogy nem 1 hanem 2 meccsre fogják eltiltani és nagyon megszívja a csapat. nagyon roszkor ment fel benne a pumpa, akkor mikor visszajött a régi csapat.. de remélem nélküle is eegek leszünk a bajnokság megnyeréséhez.
  • olympus
    ls mi durva aprítás volt utána:S
    Eto'o a saját térfele közepéig visszafutva ütközött egy nagyot, meg is kapta a sárgát, aztán Belletti tisztázott szabályosan, bár ilyen a labdát a babával effektussal:D
  • Count Adyn
    Tökön rugta aki felrugta ő:D. Legalább izgi lesz a meccs. mármint nekem, akinek tökmind1:D
  • olympus
    háát, hogy végig aprították és egy fontos meccsen szakadt el a cérnája, mint Zizounak:S
  • fernando torres
    ilyen hülyeséget csinálni..

van 1 olyan érzésem hogy 2 meccset kap.......