33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#9125 szerintem is -
#9124 eurobarca-n irjak.. sztem:D -
el bruja #9123 aha... 22.00-kor már megnéztem interneten de sehol sem írják :\ -
#9122 Ja tényleg, katalán kupa... -
#9121 Mé, lesz? :D -
el bruja #9120 nem tudjátok hol lesz ma 22.00kor a Gimnástic-Barca meccs? -
#9119 na látod, ott se kaptunk gólt:P Pedig nem egy gyenge csapat :) -
#9118 nemtom én szerintem nem olyan jó kapus meg nem is válogatott !de ez az én véleményem.nagyokat védd de nagyokat bakizik! -
DJ BP #9117 jah tényleg, miután kitömtétek az Atleticot :D -
el bruja #9116 sztem tök jó kapus, csak néha bénázgat:\ -
#9115 Az égvilágon semmi baj nincs Victor Valdessel. -
#9114 Azért,ahogy a csapat teljesítménye javult ő sem maradt alul a többiekhez képest, nézzük csak a Getafe elleni meccset, fogott 1-2 nagy ziccert. -
#9113 Na ezaz.. Saviolat nemkellene elengedi és akkor nem kéne Makaay.. :)
Robinho14: Sztem nem kell kapus..Van rá esély..hogy a mi kapusunk lesz zamora díjas. -
#9112 na igen, W az utóbbi időben elég gyenge teljesítményt nyújt:( -
#9111 Ezquerro, Saviola, Gudi, Giuly valszeg távozik -
#9110 szerintem nektek csak egy jó kapus kell meg motiváció! -
#9109 jaja , és akárhogy szídják a védelmünket megnézem a Getafe után mi kaptuk a legkevesebb gólt.. :) de azért 1 védő kellene nyáron szerintem:) -
#9108 Annyiban örülnék Makaaynak, hogy a Bayernből végre elmenne! :) Amúgy meg én sem látom szükségét, pont a csatársorral nincs gond. Idén is a Barca rúgta messze a legtöbb gólt. -
#9107 Abidal jönne, Makaay és Touré is célpont
Makaay minek?:) Abidal még csak-csak de Touré se nagyon szükséges sztem.
Makaay meg mi a fenének?:D ott van nekünk Eto'o,Saviola,Messi,Gudjohnsen csatárnak... na de mind1..
Nagyon em örülnék Makaay-nak
Ja és ha jol tudom még Kluivert is a Barca tulajdona, vagy nem?! ő egy cserének kitűnő!!! én régebben imádtam őt,és sztem most sem hozna ránk szégyent.. -
#9106 Hála, hogy csak egy meccsre, köszi az infót! -
#9105 Ronaldinho-t csak 1 meccsre tiltották el. De fellebez a klubb.. nemtom mi értelme van ugyis megmarad az az 1 meccs... de remélejük ucsó meccsen nagyot fog alkotni!:) -
#9104 na jah,ez nem olasz foci,de szentem mostmá hanyagoljuk ezt a témát,és beszéljünk inkább a tisztességes fociról:) -
#9103 azért azt is figyelembe kell venni, hogy az EMBER gyarló és minél több van annál többet akar...
Ettől függetleneül szerintem sincs helye bundát emlegetni. -
#9102 nevetségek egyébként.. most az összefoglaló közben is mondták,hogy a Mallorca játékosai lehetnek a leggazdagabbak ebben a forduloban mert kapnak pénzt ha megverik vmelyik csapatot..
Mintha ezek a játékosok nem keresnének minimum 30 ezer eurót hetente:) és annyira rávannak szorulva arra a 10-20e euróra.. :S
Szóval szerintem nevetséges dolog.. -
el bruja #9101 persze vhol azt is olvstam h a Barca az atl madridot is lefizette hogy haggyák magukat nyerni... -
#9100 csak vicc akart lenni :) mert hogy szóbakerültek,hogy egyik-másik klubb pénzt ad a másiknak.. :) ami persze szerintem nevetséges... -
#9099 hö hö -
#9098 nyomorék egy bíró... [ biztos neki adott pénzt a Madrid...] -
#9097 Szemétláda ez a Perez Buzulj. -
#9096 de szar bíró ez a perez gurulj -
#9095 Messit a Getafe játékosai mellett a bíró is fenyegette?
A Barcelona vezetői nemcsak azért dühösek Perez Burrullra, a Getafe elleni szombati mérkőzésük játékvezetőjére, mert az kiállította Ronaldinhót. A katalánok vezetői szerint Burrull nem védte meg Leo Messit a vendégjátékosok haragjától.
Emlékezetes, hogy egy hónappal ezelőtt Lionel Messi Maradonát idéző gólt rúgott a Getafénak a Király Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. Frank Rijkaard a madridiak bosszújától tartva nem is vitte magával az argentint a visszavágóra - a Barca pedig 4:0-ra kikapott és kiesett.
A két csapat szombati találkozója előtt a katalánok szerint Bernd Schuster, a Getafe trénere arra biztatta játékosait, hogy azok törlesszenek Messivel szemben. A találkozón Messit valóban rendesen aprították a Getafe futballistái, azonban a sértett nem igazán kapott segítséget Perez Burrulltól. Sőt, a játékvezető Messi elmondása szerint a vele szemben elkövetett szabálytalanságok után még őt fenyegette meg, mondván ne dobja fel magát, mert sárga lapot ad neki.
2007.05.28. 12:30 -
#9094 Marquez nem lett volna kevés hozzá... Rijkaard azt nagyon elcseszte -
#9093 hát Gerrardhoz nagyon sokan kevesek,nem csak Ini. -
#9092 Háááát, a Liverpool meccs közvetve rajta ment el (kevés volt Gerrardhoz) -
#9091 amúgy nagyon egszerű a képlet,a Madrid ha nem nyeri meg mindkét meccsét,hanem egy x,és egy győzelem,akkor nekünk kell megnyerni mindét meccset,és bajnokok leszünk:) -
#9090 én is:)
de nekünk meg nem szabad hibázni a városi rangadón! -
#9089 én abban bízok hogy a Zaragoza ellen hibáztok. -
#9088 oleguer most meglepett.én azt hittem,h kaptok róla egy gólt,de pont,h megmentette a csapatotokat egy góltól.bíztam benne,h a kiállítás utána a Getafe tud vmit nyújtani,esetleg tud szerezni 1-2 gólt,de sajnos kihúztátok :\ nem baj,így legalább izgalmasabb lesz a vége :D -
#9087 de mondjuk azt is nagyon jól ellátja -
#9086 Iniesta sokkal többet tud, csak Rijakaard hülyesége miatt (labdaszerző középpályást játszat vele) ez nem látszik.