33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• B0B0
    szerintem is
  • b4rc4
    eurobarca-n irjak.. sztem:D
  • el bruja
    aha... 22.00-kor már megnéztem interneten de sehol sem írják :\
  • dienesoft
    Ja tényleg, katalán kupa...
  • dienesoft
    Mé, lesz? :D
  • el bruja
    nem tudjátok hol lesz ma 22.00kor a Gimnástic-Barca meccs?
  • b4rc4
    na látod, ott se kaptunk gólt:P Pedig nem egy gyenge csapat :)
  • Robinho14
    nemtom én szerintem nem olyan jó kapus meg nem is válogatott !de ez az én véleményem.nagyokat védd de nagyokat bakizik!
  • DJ BP
    jah tényleg, miután kitömtétek az Atleticot :D
  • el bruja
    sztem tök jó kapus, csak néha bénázgat:\
  • dienesoft
    Az égvilágon semmi baj nincs Victor Valdessel.
  • b4rc4
    Azért,ahogy a csapat teljesítménye javult ő sem maradt alul a többiekhez képest, nézzük csak a Getafe elleni meccset, fogott 1-2 nagy ziccert.
  • b4rc4
    Na ezaz.. Saviolat nemkellene elengedi és akkor nem kéne Makaay.. :)
    Robinho14: Sztem nem kell kapus..Van rá esély..hogy a mi kapusunk lesz zamora díjas.
  • mike0013
    na igen, W az utóbbi időben elég gyenge teljesítményt nyújt:(
  • shevy
    Ezquerro, Saviola, Gudi, Giuly valszeg távozik
  • Robinho14
    szerintem nektek csak egy jó kapus kell meg motiváció!
  • b4rc4
    jaja , és akárhogy szídják a védelmünket megnézem a Getafe után mi kaptuk a legkevesebb gólt.. :) de azért 1 védő kellene nyáron szerintem:)
  • B0B0
    Annyiban örülnék Makaaynak, hogy a Bayernből végre elmenne! :) Amúgy meg én sem látom szükségét, pont a csatársorral nincs gond. Idén is a Barca rúgta messze a legtöbb gólt.
  • b4rc4
    Abidal jönne, Makaay és Touré is célpont

Makaay minek?:) Abidal még csak-csak de Touré se nagyon szükséges sztem.
    Makaay meg mi a fenének?:D ott van nekünk Eto'o,Saviola,Messi,Gudjohnsen csatárnak... na de mind1..
    Nagyon em örülnék Makaay-nak
    Ja és ha jol tudom még Kluivert is a Barca tulajdona, vagy nem?! ő egy cserének kitűnő!!! én régebben imádtam őt,és sztem most sem hozna ránk szégyent..
  • dienesoft
    Hála, hogy csak egy meccsre, köszi az infót!
  • b4rc4
    Ronaldinho-t csak 1 meccsre tiltották el. De fellebez a klubb.. nemtom mi értelme van ugyis megmarad az az 1 meccs... de remélejük ucsó meccsen nagyot fog alkotni!:)
  • HUNtalicska93
    na jah,ez nem olasz foci,de szentem mostmá hanyagoljuk ezt a témát,és beszéljünk inkább a tisztességes fociról:)
  • bigapó
    azért azt is figyelembe kell venni, hogy az EMBER gyarló és minél több van annál többet akar...

Ettől függetleneül szerintem sincs helye bundát emlegetni.
  • b4rc4
    nevetségek egyébként.. most az összefoglaló közben is mondták,hogy a Mallorca játékosai lehetnek a leggazdagabbak ebben a forduloban mert kapnak pénzt ha megverik vmelyik csapatot..
    Mintha ezek a játékosok nem keresnének minimum 30 ezer eurót hetente:) és annyira rávannak szorulva arra a 10-20e euróra.. :S
    Szóval szerintem nevetséges dolog..
  • el bruja
    persze vhol azt is olvstam h a Barca az atl madridot is lefizette hogy haggyák magukat nyerni...
  • b4rc4
    csak vicc akart lenni :) mert hogy szóbakerültek,hogy egyik-másik klubb pénzt ad a másiknak.. :) ami persze szerintem nevetséges...
  • Csabesz6
    hö hö
  • b4rc4
    nyomorék egy bíró... [ biztos neki adott pénzt a Madrid...]
  • dienesoft
    Szemétláda ez a Perez Buzulj.
  • HUNtalicska93
    de szar bíró ez a perez gurulj
  • fernando torres
    Messit a Getafe játékosai mellett a bíró is fenyegette?

A Barcelona vezetői nemcsak azért dühösek Perez Burrullra, a Getafe elleni szombati mérkőzésük játékvezetőjére, mert az kiállította Ronaldinhót. A katalánok vezetői szerint Burrull nem védte meg Leo Messit a vendégjátékosok haragjától.

Emlékezetes, hogy egy hónappal ezelőtt Lionel Messi Maradonát idéző gólt rúgott a Getafénak a Király Kupa elődöntőjének első mérkőzésén. Frank Rijkaard a madridiak bosszújától tartva nem is vitte magával az argentint a visszavágóra - a Barca pedig 4:0-ra kikapott és kiesett.

A két csapat szombati találkozója előtt a katalánok szerint Bernd Schuster, a Getafe trénere arra biztatta játékosait, hogy azok törlesszenek Messivel szemben. A találkozón Messit valóban rendesen aprították a Getafe futballistái, azonban a sértett nem igazán kapott segítséget Perez Burrulltól. Sőt, a játékvezető Messi elmondása szerint a vele szemben elkövetett szabálytalanságok után még őt fenyegette meg, mondván ne dobja fel magát, mert sárga lapot ad neki.

2007.05.28. 12:30
  • B0B0
    Marquez nem lett volna kevés hozzá... Rijkaard azt nagyon elcseszte
  • fernando torres
    hát Gerrardhoz nagyon sokan kevesek,nem csak Ini.
  • B0B0
    Háááát, a Liverpool meccs közvetve rajta ment el (kevés volt Gerrardhoz)
  • HUNtalicska93
    amúgy nagyon egszerű a képlet,a Madrid ha nem nyeri meg mindkét meccsét,hanem egy x,és egy győzelem,akkor nekünk kell megnyerni mindét meccset,és bajnokok leszünk:)
  • mike0013
    én is:)
    de nekünk meg nem szabad hibázni a városi rangadón!
  • fernando torres
    én abban bízok hogy a Zaragoza ellen hibáztok.
  • hunbasser
    oleguer most meglepett.én azt hittem,h kaptok róla egy gólt,de pont,h megmentette a csapatotokat egy góltól.bíztam benne,h a kiállítás utána a Getafe tud vmit nyújtani,esetleg tud szerezni 1-2 gólt,de sajnos kihúztátok :\ nem baj,így legalább izgalmasabb lesz a vége :D
  • fernando torres
    de mondjuk azt is nagyon jól ellátja
  • B0B0
    Iniesta sokkal többet tud, csak Rijakaard hülyesége miatt (labdaszerző középpályást játszat vele) ez nem látszik.