33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#9045 Miért mit csinált? -
#9044 olyan deja vu érzésem van a VB döntővel...
-
#9043 Nagyon buta volt, emiatt elúszhat nemcsak a mai, hanem a maradék 2 meccs is... -
#9042 R10 piros -
#9041 Ronaldinho -
#9040 ki lőtte? -
#9039 Ez gyors volt! :) -
#9038 jeeee
1-0 -
#9037 és mi kivel játszunk köv fordban? -
#9036 nyert a Madrid, ha ma a Barca is nyer, akkor a következő forduló dönti el a bajnokságot, mert az utolsóban a Malorca ellen akkor veszítene a Madrid pontot ha ott lenne még Eto'o -
#9035 na 5 perc és kezdődik,nyerni kell nincs mese.. -
#9034 Tippem 4:1:) -
#9033 jaja énis! :) -
#9032 én is 3:0-át mondok esetleg 3:1et.
de egy 1:0-nakis örülnek ofkorsz. -
#9031 hát tippelni nem nagyon merek. Ahogy néztem madjnem a legjobb csapatunk fog kifutni, szerintem 3-0 lesz ide.és a te véleményed? :) -
#9030 tipped a meccsre? -
#9029 köszi -
#9028 Sport 1
21:45 Labdarúgás - ÉLŐ
Barcelona-Getafe, spanyol bajnokság, 36. forduló (élő) -
#9027 Valahol adják a meccset? -
#9026 Nah szerintetek ma hogy fogunk szerepelni a Getafe ellen? Nagy revans lesz? -
#9025 Nagyon sok sikert, remélem egy pár év múlva Messivel fog cselezgetni :P:P:) -
#9024 hajrá-hajrá,aki 12 évesen kimegy Barcelonába(kihívják) az csak tud valamit a fociról:) -
#9023 Hajrá!!!! Remélem sikerül!:) -
#9022 hajrá-hajrá, csak sikerül neki:) -
#9021 sok sikert neki,hátha összejön egy szerződés -
#9020 12 éves magyar csodacsatárt hívott próbajátékra a Barca
Egyre több fiatal magyar futballista játszik külföldön, de arra még nem nagyon volt példa, hogy egy 12 éves reménység hívja fel magára a figyelmet a világ egyik legismertebb klubjánál. Most erre is sor került, hiszen az 1995-ös születésű Hoós Patrik tehetségére a Barcelona lett figyelmes, ezért június 4-től próbajátékra hívja a Haladás VSE remek képességű csatárát.
Olyan tehetségek kerültek ki a Barcelona akadémiájáról az utóbbi időben, mint Lionel Messi, Giovani dos Santos vagy Bojan Krkic, akik közül Messi már a felnőtt csapatban is bizonyította képességeit, utóbbi kettő pedig közel áll ehhez.
Most egy magyar kisfiú előtt adódik a lehetőség, hogy bekerüljön a Barcelona akadémiájára, és talán egyszer vele kapcsolatban is olyan jó híreket hallunk, mint Messiékről, akik 13 esztendősen kerültek a klubhoz.
Hoós Patrik a Lurkó UFC-ben kezdett futballozni, egy éve került a Haladás VSE-hez. Az utánpótlás szakág-vezetője, Artner Tamás elismerően beszélt Patrik képességeiről.
- Patrik nagyon ügyes, technikailag nagyon képzett csatár – mondta a szakember. – Igen gólerős, de góljait nem annak köszönheti, hogy nagyobb, fejlettebb, mint a többiek, éppen ellenkezőleg. Ő tényleg csak az ügyességének, a technikai képességeinek, a leleményességének köszönhetően jó csatár, hiszen talán még kisebb termetű is, mint a többiek.
Artner Tamás elmondta, hogy Patrik családjában nem volt előzménye a futballnak, a kisfiú tehetsége azonban hamar megmutatkozott. A Barcelona úgy lett figyelmes rá, hogy a Global Sport menedzseriroda szakmai vezetője, Illés Zoltán gyakran látta a kisfiút játszani, nagyon tetszett neki a gyerek teljesítménye, ezért egy videokazettát juttatott el a világhírű klubhoz. Ott elégedettek voltak Patrikkal, ezért hívták próbajátékra június 4-től két hétre.
- Egyrészt örülünk, hogy Patrik tudása felkeltette a nagy klubok érdeklődését – mondta Artner Tamás -, másrészt azért tisztában vagyunk azzal, hogy ennyire fiatal korban még nem lehet egyértelműen megállapítani egy játékosról, hogy mi lesz belőle. Ezért van bennünk egy kis féltés, de természetesen támogatjuk Patrik próbajátékát.
A nemzetközi szabályok szerint ha egy 16 évesnél fiatalabb külföldi játékost igazol egy klub, a szülőknek is megélhetést és lakhatást kell biztosítani az adott országban. A Hoós családnál egyelőre nem téma, hogy mi lesz akkor, ha Patrik szerződtetésére rábólint a Barcelona, most az az elsődleges cél, hogy a kisfiú megállja a helyét a kéthetes tesztelésen. Ha esetleg nem jön össze a megállapodás, akkor is úgy könyveli el mindenki Patrik környezetében, hogy egy óriási élménnyel lett gazdagabb a kis csodacsatár, aki a későbbiekben még profitálhat ebből a kalandból. -
#9019 ne menj Rafi,nincs jó formában,de kellesz ide! -
#9018 sztem sem. -
#9017 hát úgy legyen(Y) -
#9016 Nem fog, ez biztos! -
#9015 én is nagyon csipálom,rem nem megy el. -
#9014 Nem lenne jó, ha elmenne. Legalább is én csípem őt. Lehet, hogy az utóbbi időben nem csinált semmit , de ettől még jó játékos nagyon. -
#9013 Rafa Marquez: a Barcától a Juvéba?
2007.05.25. 07:00
Szinte mindenki kész tényként kezeli a Juventusnál, hogy a gárdának a jelenlegi kerettel nincs esélye arra, hogy a bajnoki címért harcoljon az első osztályban. Így folyamatosan hallhatunk arról, hogy a Juve újabb és újabb játékosokat ostromol: egyelőre Szalihamidzsics (Bayern), Grygera (Ajax) és Iaquinta (Udinese) érkezése biztos.
A Juventus legújabb célpontja már veretesebb névnek számít: a Zebrák a Barcelona középhátvédjét, a mexikói válogatott csapatkapitányát, Rafael Marquezt szeretnék megszerezni (10 millió eurót ajánlva érte), és a játékos nem is zárkózik el attól, hogy Torinóba költözzön a nyáron: "Franciaország és Spanyolország után egy olaszországi kihívás igazán motiválna" - nyilatkozta a Juventus megkereséséről az idei szezonban a korábbiaknál kevesebb játéklehetőséghez jutó futballista. Marquezre egyébként a Juventusnál védekező középpályásként számítanak, és ez a poszt sem idegen a mexikóitól, hiszen már a gránátvörös-kékenél is többször játszott középpályásként. -
el bruja #9012 lol én általánosban még szent gyerek voltam...:) -
#9011 én nem vok koleszos,általánosba járok még csak -
#9010 kétszer-háromszor, de ez sajna a kolival jár -
#9009 Tudom. :D -
#9008 nem,csak egy héten egyszer összejövünk a haverokkal,és iszunk egy "kicsit":) ez nem alkoholizmus -
#9007 kivéve aki követi a BArca topicot:D -
#9006 Valaki idejön, rögtön azthiszi, hogy barcások alkoholisták :D