33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
DJ BP #9367 cáfolják már :) -
#9366 Állítólag... -
#9365 honnan van az info? -
#9364 állítólag Saviola Madridba szerződött..hülye ez a Rijkaard... -
#9363 szerintem Puyol az egyik legjobb középső védő a világon, ha nem a legjobb.
épp ezaz,hogy szélre van védőnk:) ( Belletti,Zambrotta) válogatottban és középen van már... -
#9362 3éve mondják folyamatosan ezt.. És soha nem lett belőle eddig semmi.. de nem lenne rossz tényleg...
Valdessel meg nem tudom mi bajotok van?!?!?! Sztem 1ik legjobb kapus most a ligában!!! Hameg ez sem elég nézzétek meg mennyi gólt kapott a barca 32-33 körül van a bajnokságban,és emellett a Real MAdrid? 39??? no comment sztem.. szóval még mindig kevesebb gólt Kapott VV mind Casillas... -
#9361 én kopiztam nem mondtam semmi mást.am meg majd meglátjuk -
DJ BP #9360 és szted ha valamit éjfélkor megcáfolnak, meg hülyeségnek titulálnak, akkor abból regel 7-re hogy a francba lesz megegyezés hirtelen?, :DD
Én is Eto'o-tól amúgy jobban félnék egy meccsn, mint Henrytól, meg ő lassan pár éven belül leszállóágbba kerül, míg Eto'o még akkor is formában lehet -
#9359 #9357 2007.06.12 00:39
#9356 2007.06.12. 07:00 -
#9358 Eto'o jobb, mint Ónri -
#9357 A 'France Football' még meg sem jelentette keddi számában a Barcelona-Thierry Henry szappanopera legújabb fejezetét, az előzetesen közölt internetes információkra máris megérkezett a cáfolat hétfőn késő este. Henry ügynöke, Jerome Anderson elmondta: „Kategorikusan kijelenthetem, hogy nem találkoztam, nem beszéltem senkivel Barcelonából. A történet teljesen hülyeség" - nyilatkozta, így úgy fest, az Henry ügy újabb föllángolása sem különb a korábbiaknál. -
#9356 Henry ügynöke már megegyezett a Barcelonával?
A France Football értesülései szerint igen. A francia lap szerint Thierry Henry ügynöke, Jerome Anderson a múlt hét során találkozott Txiki Beguiristainnal, a Barcelona klubigazgatójával. Az újság még a transzfer részleteit is tudni véli: eszerint Henry három plusz egyéves szerződést köt a Barcelonával, és a katalánok évi 10 millió eurót folyósítanak a számlájára.
Könnyen lehet, hogy mindez azt jelenti, hogy elválnak egymástól a Barcelona és Samuel Eto'o útjai is: a kameruni csillagért az AC Milan 40 millió eurós ajánlatot tett a gránátvörös-kékek asztalára.
2007.06.12. 07:00 -
#9355 mert ő a legjobb védőnk..középen a helye
Spanyol válogatottban játszott jobb oldali védőt amig nem jött Ramos.azóta ott is középen van,és nagyon jól játszik középen elég rég óta. -
#9354 Katalóniában biztos van -
#9353 Szerintem meg még mindig a legagresszívebb és legmasszívabb védőnk Puyol. :)
Amúgy nem tartozik szorosan a témához, de: Csak Dinho-s és Messi-s Barca mezeket lehet kapni? Nincs Marquezes vagy Xavi-s? -
#9352 Valdes=Jó a gyorsasága,a reflexei rendben vannak,de néha potyázik
Casillas=Nagyon jók a reflexei,és gyors,jó kapus
Canizares=Sokat megjárt rutinos kapus,akinek még mindig rendben vannak a reflexei,és legjobb kapus Spanyolországban
De még sorolhatnám Palop-ot stb.. -
#9351 Teljesen egyetértek. -
#9350 máris cáfolták.. :SS -
#9349 elég gyilkos támadósorunk lenne..
de akkor is kell egy szűrő meg egy jó hátvéd. -
el bruja #9348 hát álítolag nagy esély van rá... -
#9347 azért nem lenne rossz.. -
el bruja #9346 ha minden igaz nagy az esély rá, hogy Thierry Henry már nyáron a Barcánál lesz... hát nemtom csipázom Henryt de jobb ha maradna az Arsenalnal... -
#9345 Hát nem tudom én nem sok Valencia meccset láttam idén de mégis emlékszem több Canizares potyára na de mindegy kár ezen vitázni.Egyébként Valdes nem rossz kapus szerintem sem... -
el bruja #9344 Valdéssel nemtom mi bajotok, tök jó kapus... -
#9343 Halál komolyan, sőt továbbmegyek: a legjobb spanyol kapus nálam már több éve Canizares! Messze ő a legjobb Hispániában!!! -
#9342 Ezt most komolyan mondod?:D -
#9341 Valdes jobb mint Casillas... -
#9340 amikor itt mondtátok,h szarok a szélsők,Puyolt miért nem említitek?most ezt nem azért mondom,mert Puyol szar,sőt,pont a fordítottja miatt mondom,én úgy tudom,h ő tud középső és szélső védőt is játszani,középre meg van jó pár védőtök -
#9339 ne feledjétek,h Saviolának nyáron lejár a szerződése,és lehet,h ingyen elhozzuk.vagy lehet,h lemaradtam,és azóta már meghosszabbította a szerződését?
#9324-el még én is egyetértek,így elfogult madridistaként is.
#9322:ha én lennék a barca edzője,első dolgom lenne Valdest elzavarni,és hozni egy normális kapust,vagy legalább padra ültetném.nem nyúlt egyenletes teljesítményt,sokszor még meccs közben sem,egyik pillanatban még bravúrozik,másikban meg már kap egy olyan gólt,amit még lehet,h én is kivédenék. -
#9338 ez a baj jaja, ő hozatta ide azt a kétballábút... akkor valszeg őt játszatja.. ami elég nagy hiba szvsz -
#9337 hát ez az, ő nálam is favorit, de Riijkard inkább a szőkét játszatja -
#9336 Saviolat nagyon szeretem, de Riijkard soha nem játszatja. Így jó, hogy el akar(t) menni! -
#9335 úgyahogy van utálom azt a szőke b*zit, akkora egy gyökér, hogy aztarohadt, Saviola meg maradjon csak:) -
#9334 :) -
#9333 menjen csak,és Savit megtartani -
#9332 hát jah , sztem visszamegy Angliába vagy megy Olaszországba...
De a lényeg,hogy mennyen és Saviolát megtartsuk! :) -
#9331 menjen,de szvsz ha megy nem a Fenerbe fog menni. -
#9330 Mennyen is! Akkor hátha maradna Savi!!!! -
#9329 Roby Carlos után Gudjohnsent is viheti a Fenerbahce?
Alaposan megerősödhet a nyáron a török Fenerbahce együttese. Az idén is magabiztosan bajnoki címet szerző klub Roberto Carlos megszerzése után a Barcelona egyik nagyhalára, az izlandi Eidúr Gudjohnsenre is kivetette a hálóját. Az El Mundo Deportivo értesülései szerint vasárnap este a klub képviseletében Spanyolországba érkező Ali Gultiken találkozott Gudjohnsennel. A csatárért egyébként a lap szerint korábban már bejelentkezett a Manchester United és a West Ham United is. Egy biztos: Gudjohnsen csak a spanyol bajnokság zárása után hozza meg a döntését.
2007.06.11. 08:45 -
#9328 Ez az egész nem erről az 1 meccsről szól szerintem, hanem arról az időszakról amikor vezetett a barca 8-9 ponttal és onnantól elinditott egy mélyrepülést és a Real átvette az 1. helyet, persze közrejátszott az utolsó meccs is de nem ezen múlott hanem azon ahogy elvesztettük az a 8-9 pont előnyt!