Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A végén még Abramovics szívja meg, a sok pénzével nem tud kit megvenni 😄DDD
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
BMW 325 iX Rallye Car :)
Akkor már olyanok lehetnénk mint a Madrid.
BMW 325 iX Rallye Car :)
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Mondtam én, hogy kár, hogy elmegy 😞(
sztem valami nincs rendben a csapattal, az utóbbi bajnoki meccsek alapján, remélem azér a Cselszki ellen már nem lesz gond!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
Larsson szokásos gólja <#vigyor2>#vigyor2>
2' <1 - 0>1 - 0> Ronaldinho
15' <1 - 1>1 - 1> D.M. Juanma
Copyright © 1998-2006 LiveScore.com
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
Karászi Roland, és adam182 videóit ajánlom fõleg.
nézegessétek az oldalt...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Attõl független a gyerek õstehetség, csak arra akartam rávilágítani hogy mi sem vagyunk elveszett emberek, csak ránk a kutya nem figyel oda...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"