33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Kanál
    "A Real Madrid volt az egyetlen csapat szombat este a meccsek kezdete előtt, amelynek a saját kezében volt a sorsa, az meg ne sírjon, aki nem képes nyerni. És éppen ezért Barcelonában is nevetséges most a Madrid másfél tonnás malacára hivatkozni. Mit akar a bajnokságban egy olyan csapat, amelyik nem képes megverni egy teljesen motiválatlan Espanyolt? Hogy merne utólag bárki másra mutogatni egy edző, aki védekező középpályás nélkül küldi pályára a csapatát, hogy annak az Ivan de la Peñának, aki másodpercek alatt gólpasszt tud adni, percei legyenek a legjobb megoldást választani?"
    ez így azért tisztább...
  • b4rc4
    Nemtudom, de szerintem akkor elég "kényes" volt... nem futott annyit stb.
    #9324: ez így van
  • HUNtalicska93
    ígyvan sajna,ezt mi buktuk el,nem ők nyerték meg:(
  • fernando torres
    "Ha végül nem nyerjük meg a Ligát, mi voltunk azok, akik elbuktuk, nem ők nyerték meg" -- Xavi

ez nagyon igaz ...sajnos..
  • B0B0
    Hmmm, akkor Ronaldinho a "szomjas" korszakában rúgta az idei góljainak 80%-át. Ez hogy lehet? :)
  • b4rc4
    szomjas emberek: Ronaldinho volt év elején-közepén de utolsó 1-2meccsen nagyon belehúzott ő is, esetleg még marquez
    vízhordók: VV,Puyol,Iniesta,Messi,Gio,saviola,eto'o,belletti,

nemhinném hogy olyan sok sztár lenne a csapatban.főleg kényes
  • fernando torres
    ez így van.
  • HUNtalicska93
    nem szívesen gondolok vissza erre a meccsre
  • banok
    Barcelona-Espanol összefoglaló
  • bp
    Én úgy látom a Barca elreálosodott, pontosabban ugyanaz a betegsége mint a madridiaknak volt pár éve: sok a szomjas ember, de vízhordó csak alig...
    Kevesebb kényes sztárt, több szorgalmas játékost!
  • B0B0
    Jaaa :)
  • b4rc4
    meg azért Zambrotta több poszton is bevethető , azért kellene megtartanunk szerinte, mert nagyon sok oladlú játékos, és hátha megszokta már a spanyol focit.
  • b4rc4
    úgyértem a tökéletes-t hogy van 2 jobb hátvédünk minek egy 3madik?
  • B0B0
    Nem szabadott volna Maxi Lopezt elzavarni...
  • B0B0
    Hááááááát, Zambrotta eléggé messze van a tökéletestől, Belletti sokkal jobb, neki jószerivel csak egy baja van: nagyon sérülékeny.
  • b4rc4
    csatár: Dos Santos-t felhozzuk.
    Jobbhátvédnek: Belletti,Zambrotta tökéletes.
    Balhátvéd: télleg kell mert GIO örgeszik.
    középhátvéd: Oleguer helyére vki.
  • tobias88
    balhátvéd-jobhátvéd-középhátvéd poszton mindenféleképpen kellene újítás, és csatárposzta a 2 fiatalt meg felhozni!
  • HUNtalicska93
    hátha van az a pénz,és akkor újra régi formájában ragyogna a csapat:)
  • b4rc4
    hát jah Ten Cate nemhinném hogy otthaggyaná az Ajax-t.. :)
  • b4rc4
    na ezaz... én sem tudom még.
  • fernando torres
    1. ki van csukva.
    2. hmm
    3. ezzel nem is lenne baj de ki jönne a holland helyett?
  • b4rc4
    szerintem van 3 lehetőség:
    1. Visszacsábítjuk Ten Cate-t, vezetőedzőnek.
    2. Leszerződtetünk egy hasonló edzőt mint, Ten Cate Rijkaard mögé.
    3. Rijkaard-t elküldjük és jön vki más.
  • fernando torres
    nem rossz meglátás,van benne vmi..
  • b4rc4
    Megint csak azt tudom mondani, amit év elején hangsúlyozott mindenki. Van egy problma de az nagyon nagy, még pedig az ,hogy Hen ten Cate elhagyta a csapatot,ugye ő volt Rijkaard mögött aki megcsinált minden dolgot amit Rijkaard nem tudott vagy nem akart, és most azok a dolgok maradnak félbe vagy neki sem látnak. Ten Cate motiválta edzésen a játékosokat, ő bíztatta őket. Pár hete olvastam,hogy Rijkaard edzésein jókat röhögnek a játékosok stb... És ez az edzési munka hiányzik szerintem nagyon ,amit tavaly nagyon jól ellátott Ten Cate, és ebben az évben az ő hiányát ittuk meg...
  • HUNtalicska93
    nincs mese,el kell őt küldeni!és komoly vérfrissítést a csapaton belül!!
  • b4rc4
    teljesen eggyetértek, RIjkaard-nak nem az 1. eset ez hogy 1-2 cserével megy el a meccs...
  • HUNtalicska93
    és ebbe az a szörnyű,hogy mi,lelkes Barca drukkerek semmit sem tehetünk:'(
  • dienesoft
    Igen, én elég rosszul aludtam. De végtére is- ez megint csak rajtunk múlt. :(
  • mike0013
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ezt nem hiszem el, pedig mindenki velünk volt a meccs végéig, itt is ott is nekünk fújt a bíró, és jön a tamudo, és nistelrooy, nem, nem és neeeeeeeeeeeeeeem, még mindig nem fogtam fel:|
  • HUNtalicska93
    98% hogy elment a bajnokság,pedig olyan szép volt minden a 90. percig,akkor jön Van Nistelrooy 2-2,és rá 1 percre jön Tamudo,és eldönti,hogy a Barca idén nem lesz bajnok,mi ez ha nem a SORS!!
    én már nem tudok ideges se lenni,mert jól játszottunk,de ennek így kellett történnie,hogy egyenlítsenek:(
    márcsak abban bízom,hogy a Mallorca vhogy betud rendezkedni védekezésre,és akkor kihúzzák 0-0-ra,mi meg hozzuk a meccsünket...a remény hal meg utoljára!
    de azért már előre szeretnék gratulálni a Madridnak,elképesztő motivációval vágtak neki a tavaszi szezonnak,és megérdemelten nyerik meg a bajnokságot,Gratula!!
  • fernando torres
    na vszínűleg elment a bajnokság de csak saját magunkat okolhatjuk..
    nem értettem a Gudy-Motta cserét..Rijkaard biztos jobban tudja csak nem ez az első eset hogy rábasztunk.ha már arról beszélgettek hogy ki érdemelné meg a bajnokságot az szvsz a Sevilla.
  • hunbasser
    végre van aki megmondja itt a frankót.

többieknek:ne temessétek még a csapatot,utsó fordulóban még bármi lehet...bár ti a legutolsó Nastichoz mentek,ha jól tudom,mihozzánk meg jön a Mallorca.hiába,h nem nagy ellenfelek,meglepetést okozhatnak,mert rajtuk már nincs teher,viszont szeretnének óriásverők lenni
  • el bruja
    persze... minden barcás szorított nekik a lezserségük ellenére.
  • B0B0
    Azt hiszed én nem drukkoltam nekik?
  • dienesoft
    Sajnos annyira szeretem ezt a csapatot, hogy a lazulós korszak ellenére szurkoltam nekik :)
  • el bruja
    jóccakát...
  • dienesoft
    Majd reggel írok tiszta fejjel, jó éjszakát mindenkinek!
  • el bruja
    hát mondjuk igaz... abban a korszakban tényleg nagyban leszarták mi lesz a bajnokság vége... tényleg nem érdemelték meg...csak azér jobb lett volna ha nyernek na:S
  • el bruja
    engem jobb érzéssel töltene el:)
  • B0B0
    Megmondtam én még április elején, amikor a fő lazulós korszakuk volt, hogy nem érdemlik meg a bajnokságot! A Real az utóbbi hihetelen nagy motivációjával sokkal többet tett érte. Nekem ez a véleményem.