33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
Kanál #9327 "A Real Madrid volt az egyetlen csapat szombat este a meccsek kezdete előtt, amelynek a saját kezében volt a sorsa, az meg ne sírjon, aki nem képes nyerni. És éppen ezért Barcelonában is nevetséges most a Madrid másfél tonnás malacára hivatkozni. Mit akar a bajnokságban egy olyan csapat, amelyik nem képes megverni egy teljesen motiválatlan Espanyolt? Hogy merne utólag bárki másra mutogatni egy edző, aki védekező középpályás nélkül küldi pályára a csapatát, hogy annak az Ivan de la Peñának, aki másodpercek alatt gólpasszt tud adni, percei legyenek a legjobb megoldást választani?"
ez így azért tisztább... -
#9326 Nemtudom, de szerintem akkor elég "kényes" volt... nem futott annyit stb.
#9324: ez így van -
#9325 ígyvan sajna,ezt mi buktuk el,nem ők nyerték meg:( -
#9324 "Ha végül nem nyerjük meg a Ligát, mi voltunk azok, akik elbuktuk, nem ők nyerték meg" -- Xavi
ez nagyon igaz ...sajnos.. -
#9323 Hmmm, akkor Ronaldinho a "szomjas" korszakában rúgta az idei góljainak 80%-át. Ez hogy lehet? :) -
#9322 szomjas emberek: Ronaldinho volt év elején-közepén de utolsó 1-2meccsen nagyon belehúzott ő is, esetleg még marquez
vízhordók: VV,Puyol,Iniesta,Messi,Gio,saviola,eto'o,belletti,
nemhinném hogy olyan sok sztár lenne a csapatban.főleg kényes
-
#9321 ez így van. -
#9320 nem szívesen gondolok vissza erre a meccsre -
#9319 Barcelona-Espanol összefoglaló -
#9318 Én úgy látom a Barca elreálosodott, pontosabban ugyanaz a betegsége mint a madridiaknak volt pár éve: sok a szomjas ember, de vízhordó csak alig...
Kevesebb kényes sztárt, több szorgalmas játékost! -
#9317 Jaaa :) -
#9316 meg azért Zambrotta több poszton is bevethető , azért kellene megtartanunk szerinte, mert nagyon sok oladlú játékos, és hátha megszokta már a spanyol focit. -
#9315 úgyértem a tökéletes-t hogy van 2 jobb hátvédünk minek egy 3madik? -
#9314 Nem szabadott volna Maxi Lopezt elzavarni... -
#9313 Hááááááát, Zambrotta eléggé messze van a tökéletestől, Belletti sokkal jobb, neki jószerivel csak egy baja van: nagyon sérülékeny. -
#9312 csatár: Dos Santos-t felhozzuk.
Jobbhátvédnek: Belletti,Zambrotta tökéletes.
Balhátvéd: télleg kell mert GIO örgeszik.
középhátvéd: Oleguer helyére vki. -
#9311 balhátvéd-jobhátvéd-középhátvéd poszton mindenféleképpen kellene újítás, és csatárposzta a 2 fiatalt meg felhozni! -
#9310 hátha van az a pénz,és akkor újra régi formájában ragyogna a csapat:) -
#9309 hát jah Ten Cate nemhinném hogy otthaggyaná az Ajax-t.. :) -
#9308 na ezaz... én sem tudom még. -
#9307 1. ki van csukva.
2. hmm
3. ezzel nem is lenne baj de ki jönne a holland helyett? -
#9306 szerintem van 3 lehetőség:
1. Visszacsábítjuk Ten Cate-t, vezetőedzőnek.
2. Leszerződtetünk egy hasonló edzőt mint, Ten Cate Rijkaard mögé.
3. Rijkaard-t elküldjük és jön vki más. -
#9305 nem rossz meglátás,van benne vmi.. -
#9304 Megint csak azt tudom mondani, amit év elején hangsúlyozott mindenki. Van egy problma de az nagyon nagy, még pedig az ,hogy Hen ten Cate elhagyta a csapatot,ugye ő volt Rijkaard mögött aki megcsinált minden dolgot amit Rijkaard nem tudott vagy nem akart, és most azok a dolgok maradnak félbe vagy neki sem látnak. Ten Cate motiválta edzésen a játékosokat, ő bíztatta őket. Pár hete olvastam,hogy Rijkaard edzésein jókat röhögnek a játékosok stb... És ez az edzési munka hiányzik szerintem nagyon ,amit tavaly nagyon jól ellátott Ten Cate, és ebben az évben az ő hiányát ittuk meg... -
#9303 nincs mese,el kell őt küldeni!és komoly vérfrissítést a csapaton belül!! -
#9302 teljesen eggyetértek, RIjkaard-nak nem az 1. eset ez hogy 1-2 cserével megy el a meccs... -
#9301 és ebbe az a szörnyű,hogy mi,lelkes Barca drukkerek semmit sem tehetünk:'( -
#9300 Igen, én elég rosszul aludtam. De végtére is- ez megint csak rajtunk múlt. :( -
#9299 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ezt nem hiszem el, pedig mindenki velünk volt a meccs végéig, itt is ott is nekünk fújt a bíró, és jön a tamudo, és nistelrooy, nem, nem és neeeeeeeeeeeeeeem, még mindig nem fogtam fel:| -
#9298 98% hogy elment a bajnokság,pedig olyan szép volt minden a 90. percig,akkor jön Van Nistelrooy 2-2,és rá 1 percre jön Tamudo,és eldönti,hogy a Barca idén nem lesz bajnok,mi ez ha nem a SORS!!
én már nem tudok ideges se lenni,mert jól játszottunk,de ennek így kellett történnie,hogy egyenlítsenek:(
márcsak abban bízom,hogy a Mallorca vhogy betud rendezkedni védekezésre,és akkor kihúzzák 0-0-ra,mi meg hozzuk a meccsünket...a remény hal meg utoljára!
de azért már előre szeretnék gratulálni a Madridnak,elképesztő motivációval vágtak neki a tavaszi szezonnak,és megérdemelten nyerik meg a bajnokságot,Gratula!! -
#9297 na vszínűleg elment a bajnokság de csak saját magunkat okolhatjuk..
nem értettem a Gudy-Motta cserét..Rijkaard biztos jobban tudja csak nem ez az első eset hogy rábasztunk.ha már arról beszélgettek hogy ki érdemelné meg a bajnokságot az szvsz a Sevilla.
-
#9296 végre van aki megmondja itt a frankót.
többieknek:ne temessétek még a csapatot,utsó fordulóban még bármi lehet...bár ti a legutolsó Nastichoz mentek,ha jól tudom,mihozzánk meg jön a Mallorca.hiába,h nem nagy ellenfelek,meglepetést okozhatnak,mert rajtuk már nincs teher,viszont szeretnének óriásverők lenni -
el bruja #9295 persze... minden barcás szorított nekik a lezserségük ellenére. -
#9294 Azt hiszed én nem drukkoltam nekik? -
#9293 Sajnos annyira szeretem ezt a csapatot, hogy a lazulós korszak ellenére szurkoltam nekik :) -
el bruja #9292 jóccakát... -
#9291 Majd reggel írok tiszta fejjel, jó éjszakát mindenkinek! -
el bruja #9290 hát mondjuk igaz... abban a korszakban tényleg nagyban leszarták mi lesz a bajnokság vége... tényleg nem érdemelték meg...csak azér jobb lett volna ha nyernek na:S -
el bruja #9289 engem jobb érzéssel töltene el:) -
#9288 Megmondtam én még április elején, amikor a fő lazulós korszakuk volt, hogy nem érdemlik meg a bajnokságot! A Real az utóbbi hihetelen nagy motivációjával sokkal többet tett érte. Nekem ez a véleményem.