33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#9407 majd elválik,de szerintem ha tavaly nemjött, most sem fog :S -
stoner27 #9406 én a helyébe jönnék,a juve szeptembertől még nem indulhat európai kupában,szal én jönnék a helyébe:) mi többet nyújtanánk neki minden téren -
#9405 kizárt hogy jön... feljutott a Juve :) -
stoner27 #9404 de most szentem jöhetne,kevesebbet potyázik mint Valdes:/ -
#9403 Szóbakerült igen, mert a Juve kiesett és a világ 1ik legjobb kapusa ő is és szerintem a klubb gondolta ,hogy csökkenti a Juve Buffon árát is,de Buffon maradni akart ha jól tudom... -
#9402 de ha jól tudom,ti le akartátok igazolni Buffont is,nem? -
stoner27 #9401 jaja,és dinho is pihenje ki magát,ráfér -
#9400 TÉK :) -
#9399 Szerintem Valdes bevált,ahogy mondtad,hogy "majd ő" sztem ő lett ő :D
Most picit bakizott ez igaz,de az egész csapat teljesítménye halvány volt tehát.. na mind1 :) sztem a Barcanak megfelel Valdes és ha a vezetőségnek is ez a véleménye akkor marad:)
-
#9398 meg lehet nézni,h az aranylabdás védőnkról hány gólt kaptunk idény elején :S
minimum 10-et.ha nem ő játszik,akkor lehet,h csak 29 gólt kaptunk volna :P
Valdést továbbra sem tartom a legjobb és legmagabiztosabb kapusnak,mert közelében sincs ennek szvsz...Zubizarreta óta csak keresi a barca a kapusokat,és mindig minden kapusra azt hitték,h "na majd ő",de mégsem.
emlékszem rá,Rüstüt is leigazoltátok a 2002-es vb után,nem tudom,h védett-e vagy 10 meccsen,de mindig padozott,pedig ő nem lett volna rossz kapus. -
#9397 Maradjon, csak pihenje ki magát a nyáron és a köv. szezonra újult erővel jöjjön! -
stoner27 #9396 én is remélem hogy marad -
#9395 remeljük,hogy marad:) -
#9394 Etoo: Csak én döntök, maradok
Samuel Eto'o most sem köntörfalazott, igen határozott véleményt alkotott, mikor a jövőjéről kérdezték az újságírók, azaz, hogy érdekli-e őt a Milan ajánlata. A kameruni támadóért a napokban erőteljes offenzívát indított az olasz klub, mely a hírek szerint 40 millió eurós ajánlattal házalna először a Barcelonánál. Eto'o szerint azonban fölöslegesen, mert csak az számít, hogy ő mit akar.
„José (Eto'o menedzsere, José Maria Mesalles - a szerk.) már elmondta korábban. Szerződésem van, és aki dönt, én vagyok. Még a klub sem határoz helyettem, mert a klub nem foszthat meg a szerződésemtől. És ha a klub és én is a folytatást akarjuk, nincs miről beszélni. Nem értem honnan erednek ezek az érdekek az elbizonytalanításra. Már mondtam, hogy maradok, és ha nem így gondolnám valójában, megmondanám, mert ilyen vagyok. Senki sem fog megenni" - szögezte le a kameruni, aki ezzel világosan elhárította időlegesen a távozásáról szóló pletykákat.
-
#9393 Millito-tol Eto'o sokkal jobb, nem örülnék ennek a "cserének"
Saviolat is nagyon sajnálnám :-( :-(
Guily meg mehet felőlem,de őt is szerettem a fontos meccseken ottvolt és bizonyított,lehet hogy már picit megkopott a régi önmagához képest, de RESPECT neki :) és kívánok sok sikert neki!
Abidal nem lenne rossz ;) -
#9392 télleg Abidal-al már mi van.kész tényként kezelték hogy jön,de még semmi.
pedig jó védő jöhetne. -
#9391 A Barcelona távozói között ott találjuk majd Saviolát (Villarreal?), Giulyt, és elképzelhető, hogy a szezon közben csapattársaival (s főleg Ronaldinhóval) többször is összevesző Eto'o is elhagyja a katalán csapatot. A kameruni csatárt a zaragozai Diego Milito pótolhatja, és egyre többször hangzik el Barcelonában a lyoni hátvéd, Eric Abidal neve is. -
#9390 értsd ha nálunk lenne nem dicsekednék vele -
#9389 Sztem Thuram is nagyon jól játszik az utóbbi időben. -
#9388 nem dicsekszek,[ Barca drukker ként mért dicsekednék Cannaveroval ] csak szerintem a Madridnak jelenleg jobb a védelme mint a Barca-nak. -
#9387 Cannavaróval én nem dicsekednék, vb-n isteni volt, de most borzalmas! Barcánál egyedül Puyol jó, a Madridnál meg Sergio Ramos, azt kész kifujt. Tán még Cicinho úgy aahogy, de ő nálam nem védő, olyan mint Daniel Alves, aki viszont hozzá képest jobban védekezik. -
#9386 sztem rosszabbul járna mint SHeva. Olasz foci teljesen az a védekezős bizé. Ő meg támadó játékos teljesen... :S de hát nemtudom remélem,hogy maarad! -
#9385 hajrá -
Djemba #9384 Ha ETO'O elmegy a Milánba úgy fog járni mint Sevchenko -
Djemba #9383 hajrá barcelona!!!! -
#9382 :-) -
#9381 Nemszabad elengedi akkorsem, Henry 2év mulva leszálló ágban lesz, Eto'o meg még akkoris felszállóban... -
#9380 kinek van aranylabdás védője ?:) ;) meg még sorolhatnám...
Nekünk meg van Oleguer.. -
#9379 Messi-s szösszenet -
#9378 hát gondolom csak ha jön Henry akkor megy Eto'o. -
#9377 Nem tudom... Kíváncsi leszek Rijjkard hogy dönt: Elviszik Eto'ot és helyette jön Henry? -
#9376 mert jobb a védelem -
#9375 A Milan 40 millió eurót kínál Eto'óért
A La Gazzetta dello Sport szerint az AC Milannak már egészen konkrét tervei vannak Samuel Eto'o megszerzésére. Adriano Galliani, a lombard klub alelnöke a spanyol bajnokság befejezése után a jövő héten Barcelonába utazik, ahol a kameruni csatár ügynökével szeretnék tisztázni a részleteket.
Carlo Ancelotti már korábban bejelentette, hogy egy topcsatárral (például Samuel Eto'-val) szeretné megerősíteni a csapat keretét. A Milan egyébként hatéves szerződést kínálna a kameruninak, akinek az éves fizetése ötmillió euró lehetne, a Barcelonának pedig 40 millió eurót fizetnének a 26 éves játékosért (Eto'o szerződése 2010-ben jár le a katalánoknál). Galliani útja során egyébként a Barca két védekező középpályásával (Thiago Motta és Edmilson) kapcsolatban is puhatolózik majd.
2007.06.12. 14:30 -
#9374 Így van! -
#9373 hát ha ez kell ahhoz hogy jobb legyen a magyar foci akkor hajráá -
#9372 Hirtelen milyen nagy barátok lettünk a Liverpoollal :) -
#9371 OFF -
#9370 Nálam halott az oldal. Ilyen nagy az érdeklődés Saviola iránt? -
#9369 innen -
#9368 Itt minden állítólag aztán cáfolták? :D