Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
46' Espanyol <0 - 1>0 - 1> Barcelona
42' <0 - 1>0 - 1> L. Giuly <#nyes>#nyes>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
The Matrix has you...
Csak az a gond hogy gépem nem szereti a streameket :S De aki tudja az nézze...
Amúgy õket én is hiányolom, de így is gyõzelmet várok, de minimum döntetlent 😊
Barcelona, Olimpic de Montjuic
22:00
Vezeti: González Vázquez
Espanyol: Iraizoz, Zabaleta, Lacruz, Jarque, David García, Costa, De la Peña o Fredson, Rufete, Riera, Luis García,Tamudo.
Barcelona: Víctor Valdés, Oleguer, Puyol, Márquez, Sylvinho, Deco, Motta, Xavi, Giuly, Ronaldinho, Eto'o.
Természetesen egyik adó se közvetíti 😞
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
sajnos szükség lesz rá az idényben, erre mérget veszek
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
de mindegy inkább foglakozzunk a barcaval...😊
Visca el Barça !
de igaznak igaz...
Avanti Crociati!
A csapat amerikai hazaérkezése után, mint ismert, Gianluca Zambrotta és Lilian Thuram is lemaradt a csapatot szállító autóbuszról, így történhetett meg, hogy Zambrotta csak kisebb nehézségek után jutott haza taxival. A két új játékoson kívül azonban Samuel Eto'o is lekéste a csapatbuszt, mely a hírek szerint teljes nyugalomban tartott a stadion fele, anélkül, hogy tudták volna, többen is a reptéren maradtak. Így Eto'onak is taxival kellett távoznia az El Pratról.
jól kezdõdik a szezon 😄DDDDDDD
Avanti Crociati!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
legalábbis számomra fölöslegesnek tûnik mert csak az eurobarca híreit olvasni
de nemhinném hogy nagy gondok lennének a szezon közbe
persze sosem árt ha van 😊
Avanti Crociati!
egyébként nem kötelesek válaszolni, vagy nem felel meg meg az adott ember a feltételeknek, vagy egyszerûen nyaralnak, elõfordul
de egyébként igazad van, de azért nemkéne ilyen durvának lenni, õk se azért vannak h csicska hopp dobálják a jogokat
Avanti Crociati!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Regisztráció idõpontja: 2004. 11. 16.
Utolsó üzenet idõpontja: 2006. 04. 19. 17:23
Utolsó látogatás idõpontja: 2006. 06. 19. 10:00
???????????<#confused>#confused>
The Matrix has you...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
The Matrix has you...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
The Matrix has you...