33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#11329 Szerintem ha Lippi jönne, megszűnne a "Barcás" futball és lehet, hogy valami taktikázós védekezős csapatot csinálna belőle. Benítez tényleg jobb ötlet, csak Mourinho NE! (Bocs, Chelsea drukkerek :D ) -
#11328 Lippi Barcelonában edzősködne
Az olasz labdarúgó-válogatottat világbajnoki címig vezető Marcello Lippinek elege van a semmittevésből. Az 59 éves szakvezető ígéri, a következő szezonban visszatér, és mint mondta, szívesen irányítaná a Barcelonát.Lippi 2006-ban világbajnoki címig vezette hazája válogatottját, majd pihenőre tért. Sok csapattal hírbe hozták, de az 59 éves tréner valamennyi ajánlatot visszautasította, például egykori csapatának, a Juventusnak is nemet mondott. Mostanra azonban már elege lett a semmittevésből, és készül a visszatérésre.
„Készen állok arra, hogy új edzőként dolgozzak. Az utóbbi időben visszautasítottam jó néhány ajánlatot, többek között a Juventusét, de most eljött az idő a visszatérésre. Meglehet, hogy túl hosszúra nyúlt a pihenőm, ugyanakkor nem rozsdásodtam be" - magyarázta Lippi, akit az olasz média Paul Newman hasonmásaként emleget.
A Juventus szurkolói bizonyára örülnének, ha Lippi a „zebrákat" választaná, de a tréner a Fiorentinát és a Barcelonát nézte ki magának. „Nem titkolom, szívesen építenék csapatot fiatalokból a Fiorentinánál, de ha külföldre megyek, elsősorban a Barcelonánál dolgoznék" - jegyezte meg Lippi. A zuhanyhíradó szerint könnyen megeshet, hogy Frank Rijkaard távozik a nyáron a katalán csapattól, s akkor kitárul a Camp Nou stadion ajtaja a visszatérő Lippi előtt.
----------------------------------------------
szvsz ha már edzőváltás van akkor ne Lippi jöjjön, inkább Benitez -
#11327 Ronaldinho továbbra is edzés nélkül
Nem javult kellőképpen a hétvége folyamán Ronaldinho Gaúcho állapota, s a brazil játékmester így várhatóan kénytelen lesz kihagyni a szerdán 22 órakor lejátszandó Sevilla elleni Király Kupa meccset. Ronaldinhónak a múlt hét folyamán jelentkeztek fájdalmai a bal térde táján, melynek oka az egyik ínszalag begyulladása volt. Egyelőre nem érkeztek arról hírek, hogy Ronaldinho mikor edzhet együtt a társaival legközelebb, így csak valószínűsíteni lehet, hogy holnap nem fog bekerülni az utazó keretbe a Sevilla ellen, hiszen az elmúlt napokban nem dolgozott együtt a társaival.
---------------------------------------------------------------------------------
remélem nélküle is meglesz a mecs. -
Monoton #11326 bazzeg nekünk nem kell :DDD -
el bruja #11325 nem hiszem, hogy elmenne, még anno azt nyilatkozta, hogy minden álma hogy feljusson a Barca B-ből a nagyok közé...most hogy teljesült, nemhszem h elmenne... -
#11324 ennyiért biztos hogy nem adják el -
#11323 na ne már Gio-t el ne adják...
rem hápog ez hir -
#11322 Az angol Chelsea egy lépéssel már a Real Madrid előtt jár a Giovanni Dos Santos kegyeiért folyó harcban. A Kékek bejelentették, hogy 10 millió fontot fizetnének a Barcelonának a 18 éves mexikói támadó középpályásért.
A katalánok egyelőre nem reagáltak a londoniak ajánlatára, de nehezen elképzelhető, hogy ilyen "csekély" összeg fejében megválnának tőle.
érdekes -
#11321 Henry gólja abszolult szabályos volt, Puyol nem volt lesen és Henry is egyvonalban volt vele, amikor a passzt kapta -
#11320 igyvan
most már össze kell kapni magukat,sok a ponthátrány -
#11319 szép volt fiuk nem a legszebb játékal de a 3pont megvan és eza lényeg. -
#11318 Na a második félidőben már egész jól játszottunk, Henry nagyon jól játszott, Krkic eltűnt a mezőnyben de volt pár szép csele, főleg a végén az a bőr :)
Köv meccsen Henryt a kezdőbe az tuti :) Na és Xavit kikéne hagyni, halálgyenge volt...
Henry gólja szerintem teljesen szabályos volt, amikor Puyol kapta a labdát beragadt a jobbhátvéd a Mallorcából... -
#11317 Eto'o mekkora gólt lőtt huhúú! -
#11316 Nah, jön Henry és Marquez 1:0! :) -
#11315 jaja Gio jól játszik -
#11314 Eddig kurvaszar a meccs....
Valdesnek dolga nem volt, de volt 2 jó mallorca lövés. Giovani nem játszik rosszul, Marquez és Abidal még egészjó, többiek szarok... -
#11313 Ez a Rijkaard hülye... Ez a kezdő:
Valdés, Puyol, Márquez, Milito, Abidal - Touré, Xavi, Gudjohnsen - Giovani, Iniesta és Eto'o.
-
Monoton #11312 jahh mondjuk én is most voltam kinnt udvaron :SSS éstényleg végig levanfagyva minden :(
namostOFFEnd -
#11311 El is kell valahogy jutni a csajhoz...:D
És minden full levan fagyva, buszok nemnagyon járnak, taxi se jön...
na off vége :D -
Monoton #11310 a hidegbe dvd ztetek volna? :DDD -
#11309 Hát kéne mondani :)
Mégis látom a meccset :)
[ levan fagyva kint minden és itthonmaradok...] -
#11308 Szólj Rijakaardnak, hogy: Hé öcsi, ez a taktika mára! :) -
#11307 Leszünk 5-6an... :D
Henry és Eto'o először kezd együtt, azt kéne h a csatársorban a középsőt hátrébb húzni irányítani (Iniestát), és Eto'o és Henry 2en elöl :) -
#11306 DVD-zni...höhö, az jó :] -
#11305 Nyerni kéne... már csak azért is mert tippmixen is vendég győzelemre fogadtam :D
Sajna nem tom nézni a meccset mert már beígértem egy csajnak h megyek hozzá dvdzni... :D
De végére lehet hazaérek :P -
Zséé #11304 SportKlub elvileg -
#11303 vmelyik csatorna adja a meccset? -
#11302 RCD Mallorca - FC Barcelona:
Palma de Mallorca, Ono Estadi
20:00
Vezeti: Ramírez Domínguez
Mallorca: Lux, Varela, Ballesteros, Nunes, F. Navarro - Valero, Pereyra, Jonás, Ibagaza - Güiza, Arango.
Barcelona: Valdés, Puyol, Márquez, Milito, Abidal - Touré, Xavi, Deco - Henry, Iniesta és Eto'o.
--------------------------------------------------------------------------------------------
itt az esti kezdő szerintem elég jo, remélem meglesz a 3pont. -
#11301 Most már én is azt hiszem.... -
#11300 R10 mizériájának tényleg az eligazolás lesz a vége.. -
#11299 VV-Puyol,Milito,Marquez,Abidal-Iniesta,Touré,Deco(Xavi)-Bojan,Eto'o,Henry(Gio)
Megpróbálnám én ezt a 3mast valahogy elöl :) igaz hogy mindannyian középcsatárok, de mind3an játszottak már szélen... -
#11298 A Mallorca-Barcelona mérkőzés szombaton, este 20 órakor keződik.
A Barcelona Mallorca ellen készülő 18 fős kerete:
Kapusok: Valdés, Oier
Védők: Puyol, Milito, Thuram, Abidal, Zambrotta, Márquez.
Középpályások: Xavi, Edmílson, Iniesta, Deco, Touré.
Támadók: Henry, Giovani, Bojan, Gudjohnsen, Eto'o.
-------------------------------------------------------------------------------
A hiányzók közül egyedül Ezquerro és Sylvinho maradt ki technikai döntés miatt.Ronninak nem gyogyul megfelelöen a lába ezért nem lesz. -
#11297 AZ ELSŐ MECCS IDEGENBEN
Sevilla - Barcelona a kupában
A Sevillával játszhatja a spanyol Király Kupa nyolcaddöntőit a Barcelona - derült ki a versenysorozat péntek déli madridi sorsolásán. Az első mérkőzésre Sevillában kerül sor január 9-én, a visszavágóra Barcelonában január 16-án.
A további párosítások esetén is az előbbi csapat játszhatja az első meccset hazai pályán. Recreativo - Villarreal, Real Zaragoza - Racing Santander, Mallorca - Real Madrid, Athletic Bilbao - Espanyol, Betis - Valencia, Atlético - Valladolid, Getafe -Levante.
[IMG][/IMG]
---------------------------------------------------------------------------------------
ilyen szerencsénk is csak nekünk lehet, hamár a BL-ben könnyü ellenfelet akkor a kupába véletlenül se, nembaj remélem sikerül továbbjutni. -
DJ BP #11296 Sevillával kupáztok -
#11295 akkor nem biztos h elengedik kölcsönbe.
hát már nem vagy VIP aztán hozzászoktam régi lokodhoz,aztán azt hittem már nem jársz ide.
-
Zséé #11294 Miért ki lennék? :D
Hát ahogy szoktam nézni a holland összefoglalót mindig őt láttam a kapuban :) -
#11293 és ott első számú kapus e?
uhh most vettem észre h te vagy Zsé :) -
Zséé #11292 Az más kérdés, hogy nem klub nélkül álló, mivel a Sparta Rotterdam kapusa. Bár nem hiszem, hogy nehéz lenne megoldani a kölcsönvételét. -
#11291 "megkérdőjelezhetetlen, jó elsőszámú kapus" Hmmm :) -
#11290 HELYETTEST KERESNEK VALDÉSNEK
Westerveld lehet az új tartalékkapus
A holland Sander Westerveld lehet a Barcelona tartalékkapusa a következő fél évben, ha végül őt választja a csapat technikai vezetése a téli átigazolási szezonban. A döntést kisebb mértékben Frank Rijkaard, nagyobb mértékben Juan Carlos Unzué kapusedző hozza majd meg.
Ismeretes, hogy Albert Jorquera a következő bő fél évben nem állhat az együttes szolgálatában súlyos térdsérülése miatt, így a vezetés szeretne egy tapasztalt portást állítani Victor Valdés mögé, akit bármilyen helyzetben bátran be lehet vetni. Vásárlásra azonban nem gondolnak Txiki Begiristainék, elsősorban egy fél éves kölcsönjellegű szerződést részesítenek előnyben, éppen ezért kerülhetett elő Sander Westerveld neve.
Westerveld 33 esztendős, tapasztalt, jelenleg klub nélkül álló, ám korábban a Liverpoolnál is védő portás, aki a 2000-es Európa-bajnokság idején a holland válogatott keretéhez tartozott. Ennek azért van jelentősége, mert akkoriban Frank Rijkaard volt a holland szövetségi kapitány. Westerveldről még nem szólt Txiki, ám körülírta, hogy milyen hálóőrre lenne szükségük. „Olyan kapust keresünk, aki minden tekintetben megnyugtató megoldás, aki elég tapasztalattal rendelkezik. Arra is odafigyelünk, hogy emberileg ne legyen vele semmiféle probléma, jó társ és csapattárs legyen, gyorsan be tudjon illeszkedni. Szeretnénk, ha célokkal vágna bele ebbe az időszakba, ugyanakkor tisztában kell lennie azzal, hogy előtte van egy megkérdőjelezhetetlen, jó elsőszámú kapus" - magyarázta a technikai igazgató, aki ezen kívül külön kiemelte, hogy azért csak fél éves szerződésben gondolkoznak egyelőre, mert anyagilag sem kívánnak túl nagy áldozatot vállalni.
-------------------------------------------------------------------------------------------
kiváncsi leszek rá hátha összejön.