33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#11369 de megy csak sikerült a Barca vezetésének elhalasztani az indulását(pár mérkőzésre a mai volt neki az utolsó) -
el bruja #11368 nem úgy volt, h Eto'o nem megy az Afrika kupára? -
#11367 igazad van azt el is felejtettem na nem baj akkor csökkentem 5 évre a gólszünetet:) -
#11366 grat a capatnak szép volt -
#11365 najó, ezzel kiegyezem
:) -
el bruja #11364 most h említetted, egész pörgős lett:) -
Zséé #11363 Bojan -
el bruja #11362 Valdés szépet védett...:O -
Zséé #11361 Ugyanmár. Hiszen a Valenciának is lőtt egyet. Nem kell mindig piszkálni... -
el bruja #11360 nagy nap, a következőt ismét 10 év múlva lövi:) -
#11359 Gudjohnsen 10 év után ismét betalált:) -
el bruja #11358 de má vezetünk:) -
#11357 Jó szar a meccs...... -
#11356 FC Barcelona - Real Murcia:
Barcelona, Camp Nou
20:00
Vezeti: Clos Gómez
Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Márquez, Xavi, Iniesta - Bojan, Henry és Eto'o.
Murcia: Notario, De Coz, Ochoa, Mejia, Pena - Movilla, P. Garcia, D Lucas, Abel, Goitom, Baiano.
-------------------------------------------------------------------------------------
itt az esti kezdő, remélem gólzáporos és szép játékal verjük meg a Murciát -
Crosas-t már beis mutatták Lyonban, sok sikert neki.(Igaz csak egy félévre ment kölcsönbe). -
#11354 A Murciát fogadó 17 fős keret:
Kapusok: Valdés és Oier
Védők: Zambrotta, Puyol, Thuram, Milito, Abidal, Sylvinho
Középpályások: Xavi, Márquez, Iniesta, Gudjohnsen
Támadók: Giovani, Eto'o, Henry, Bojan és Ezquerro.
Ebben a pillanatban Rijkaard nem számíthat Jorquerára, Decóra, Ronaldinhóra, Oleguerre, Messire és Edmílsonra sérülés miatt, Touré Yaya pedig az Afrika kupára készül.
-------------------------------------------------------------------------------
kicsit szerény a csapat de igyis hozni kell a mecset -
#11353 Azt nem mondtam én sem, hogy jók voltunk, csak az eredmény. -
#11352 Szerintem is elég gyengécskék voltunk, mint általában idegenben :S. -
#11351 Nana, ez nagyon jó eredmény, főleg úgy, hogy a Sevilla nyerhetett volna simán -
#11350 köszi, hát, jobb lett volna ha nyerünk:(((( -
#11349 1-1 -
#11348 mennyi lett:S?
1. félidőt láttam csak:( -
#11347 ja remélem a másodikfélidőbe jobbak leszünk -
#11346 1:1 sajna. Nagyon átadtuk a területet -
#11345 Góóóól,Henry:) -
#11344 Na, remélem a srácok jól fognak teljesíteni! -
#11343 Crosas fél évre Lyonba szerződik
A Barcelona B keretéből kikerült Marc Crosas nem jutott sok játéklehetőséghez az elmúlt fél évben, ezért a Barcelona vezetése több lehetőséget is megfontolt a középpályás jövőjével kapcsolatban. Sokáig úgy tűnt, a másodosztályú Real Sociedadhoz kerül a futballista, azonban a Lyon érdeklődése fölborította a forgatókönyvet, s a játékos és a klubvezetők is a francia bajnok ajánlatát kívánták elfogadni.
------------------------------------------------------------------------------------------
sok sikert neki remélem sokat fog játszani és sokat fog fejlödni is, még jo kp lesz belöle. -
Sevilla - FC Barcelona:
Sevilla, Sánchez Pizjuán
22:00
Vezeti: Arturo Daudén Ibáñez
Sevilla: De Sanctis; Daniel Alves, Mosquera, Dragutinovic, Crespo; Jesús Navas, Poulsen, Maresca, Adriano; Chevantón és Luis Fabiano.
Barcelona: Valdés; Puyol, Márquez, Milito, Abidal; Gudjohnsen (Edmilson), Iniesta, Xavi; Giovani (Bojan), Henry és Eto'o.
A Barcelona legfőbb célja ma este az idegenbeli gólszerzés kell legyen a továbbjutási esélyek megőrzése miatt, de a találatok persze elengedhetetlenek a mai jó eredmény eléréséhez is.
----------------------------------------------------------------------------------
remélem hozzuk a mecset vagy legalább egy x-et és otthon pedig nyerünk, végülis a kezdő jo csak Toure nagy hiányzó de a Sevillanal meg ott van Kanute meg Keita ugyhogy meglátjuk milesz ,remélem jo mecs lesz.
-
#11341 Jöjjön is :)
Emléxetek amikor a Chelsea kiejtett minket a BLben? akkor ők is 4-3-3mat játszottak Mourinhoval, itt is játszhatnánk ezt...
Mondjuk a legjobb Wenger lenne... Eszméletlen az az ember hogy tud igazolni... És edzőnek sem utolsó. Lippit nemszeretném vmiért... Nem szimpi, Mourinho se annyira de őt megkedvelném, Lippi meg OLASZ! :D -
#11340 Tény, ezek is nagy dolgok voltak, de Portoval BL-t és UEFA kupát nyerni, még nagyobb -
#11339 Számomra az nagy dolog volt, hogy pl. az a Monaco, vagy a Benitez-féle Liverpool döntőben volt.
Sebaj, jöjjön csak, akkor is majd csak a bajnoki címeknek kell örülni... -
#11338 deco se volt akkor még sztár:)de azért voltak jó játékosai akik most majdnem a portugál válogatott:D bár azzal a csapattal bl-elt és uefa kupát nyerni az kurva nagy:D boccs az offért:) -
#11337 És a Portoval ki nyert Uefa kupát meg bl-t? Hát ő. És ott füttyöghetett, Deco volt a legjobb játékosa, sztárok nem voltak rajta kívül. Egyébként a Chelseavel is volt elődöntőben, csak a Liverpool kiverte őket. -
#11336 Ja úgy tényleg nem jó edző ha azt nézed mi mindent nem nyert meg.:)
Egyébként a BL-ben a legjobb nyolc csapat közt szinte teljesen egyenrangú ellenfelek vannak így bármikor benne van a pakliban hogy kiesik egy csapat függetlenül attól hogy mennyit költ igazolásokra.Viszont ha jól tudom Murinhoval a Chelsea egyetlen hazai tétmeccsen sem kapott ki ami szerintem elég nagy dolog ráadásul az se semmi hogy a Portoval BL-t tudott nyerni... -
#11335 Számomra az nem jó edző, aki egy olyan klubban látja el titulusát, ahol tuljadonképpen csak füttyent és az általa kért játékos fél éven belül a klubnál van (Chelsea) és ennek ellenére nem képes bejutni mégcsak a BL elődöntőjébe sem! -
#11334 A Sevilla ellen készülő 16 fős keret:
Kapusok: Valdés, Oier
Védők: Márquez, Milito, Thuram, Puyol, Abidal, Zambrotta,
Középpályások: Xavi, Iniesta, Gudjohnsen, Edmilson,
Támadók: Eto'o, Henry, Bojan és Dos Santos.
----------------------------------------------------------------------------
Ronni meg Deco sérülés miatt nincs, a Sevillabol pedig hiányzik Kanute meg Keita igy ökse a legjobb csapatal fognak kiállni. -
#11333 egy portoval nyert bl-t, ezután pedig két angol bajnokit a chelseavel
A viselkedésmódja elég furcsa, sőt....de edzőként mindenképpen nagyon jó -
#11332 Jó edzőnek semmiképp sem nevezném! -
#11331 Szerintem Mourinho jó lenne... Jó igaz hogy nem bírtuk amikor a chelseanál volt, meg fura a modora, de jó edző nagyon. -
#11330 Szóról szóra egyet értek! :)