33513

Eurobarca | Hivatalos honlap

El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik

• Ronaldinhos10
    de megy csak sikerült a Barca vezetésének elhalasztani az indulását(pár mérkőzésre a mai volt neki az utolsó)
  • el bruja
    nem úgy volt, h Eto'o nem megy az Afrika kupára?
  • Ronaldinhos10
    igazad van azt el is felejtettem na nem baj akkor csökkentem 5 évre a gólszünetet:)
  • zalan05
    grat a capatnak szép volt
  • NeoMaN
    najó, ezzel kiegyezem
    :)
  • el bruja
    most h említetted, egész pörgős lett:)
  • Zséé
    Bojan
  • el bruja
    Valdés szépet védett...:O
  • Zséé
    Ugyanmár. Hiszen a Valenciának is lőtt egyet. Nem kell mindig piszkálni...
  • el bruja
    nagy nap, a következőt ismét 10 év múlva lövi:)
  • Ronaldinhos10
    Gudjohnsen 10 év után ismét betalált:)
  • el bruja
    de má vezetünk:)
  • NeoMaN
    Jó szar a meccs......
  • zalan05
    FC Barcelona - Real Murcia:
    Barcelona, Camp Nou
    20:00
    Vezeti: Clos Gómez

Barcelona: Valdés, Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Márquez, Xavi, Iniesta - Bojan, Henry és Eto'o.

Murcia: Notario, De Coz, Ochoa, Mejia, Pena - Movilla, P. Garcia, D Lucas, Abel, Goitom, Baiano.
    -------------------------------------------------------------------------------------
    itt az esti kezdő, remélem gólzáporos és szép játékal verjük meg a Murciát
  • zalan05

Crosas-t már beis mutatták Lyonban, sok sikert neki.(Igaz csak egy félévre ment kölcsönbe).
  • zalan05
    A Murciát fogadó 17 fős keret:

Kapusok: Valdés és Oier
    Védők: Zambrotta, Puyol, Thuram, Milito, Abidal, Sylvinho
    Középpályások: Xavi, Márquez, Iniesta, Gudjohnsen
    Támadók: Giovani, Eto'o, Henry, Bojan és Ezquerro.

Ebben a pillanatban Rijkaard nem számíthat Jorquerára, Decóra, Ronaldinhóra, Oleguerre, Messire és Edmílsonra sérülés miatt, Touré Yaya pedig az Afrika kupára készül.
    -------------------------------------------------------------------------------
    kicsit szerény a csapat de igyis hozni kell a mecset
  • B0B0
    Azt nem mondtam én sem, hogy jók voltunk, csak az eredmény.
  • dienesoft
    Szerintem is elég gyengécskék voltunk, mint általában idegenben :S.
  • B0B0
    Nana, ez nagyon jó eredmény, főleg úgy, hogy a Sevilla nyerhetett volna simán
  • mike0013
    köszi, hát, jobb lett volna ha nyerünk:((((
  • Rockynhooo
    1-1
  • mike0013
    mennyi lett:S?
    1. félidőt láttam csak:(
  • zalan05
    ja remélem a másodikfélidőbe jobbak leszünk
  • B0B0
    1:1 sajna. Nagyon átadtuk a területet
  • buldozer99
    Góóóól,Henry:)
  • dienesoft
    Na, remélem a srácok jól fognak teljesíteni!
  • zalan05
    Crosas fél évre Lyonba szerződik

A Barcelona B keretéből kikerült Marc Crosas nem jutott sok játéklehetőséghez az elmúlt fél évben, ezért a Barcelona vezetése több lehetőséget is megfontolt a középpályás jövőjével kapcsolatban. Sokáig úgy tűnt, a másodosztályú Real Sociedadhoz kerül a futballista, azonban a Lyon érdeklődése fölborította a forgatókönyvet, s a játékos és a klubvezetők is a francia bajnok ajánlatát kívánták elfogadni.
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    sok sikert neki remélem sokat fog játszani és sokat fog fejlödni is, még jo kp lesz belöle.
  • zalan05

Sevilla - FC Barcelona:
    Sevilla, Sánchez Pizjuán
    22:00
    Vezeti: Arturo Daudén Ibáñez

Sevilla: De Sanctis; Daniel Alves, Mosquera, Dragutinovic, Crespo; Jesús Navas, Poulsen, Maresca, Adriano; Chevantón és Luis Fabiano.

Barcelona: Valdés; Puyol, Márquez, Milito, Abidal; Gudjohnsen (Edmilson), Iniesta, Xavi; Giovani (Bojan), Henry és Eto'o.

A Barcelona legfőbb célja ma este az idegenbeli gólszerzés kell legyen a továbbjutási esélyek megőrzése miatt, de a találatok persze elengedhetetlenek a mai jó eredmény eléréséhez is.
    ----------------------------------------------------------------------------------
    remélem hozzuk a mecset vagy legalább egy x-et és otthon pedig nyerünk, végülis a kezdő jo csak Toure nagy hiányzó de a Sevillanal meg ott van Kanute meg Keita ugyhogy meglátjuk milesz ,remélem jo mecs lesz.
  • GTheo
    Jöjjön is :)

Emléxetek amikor a Chelsea kiejtett minket a BLben? akkor ők is 4-3-3mat játszottak Mourinhoval, itt is játszhatnánk ezt...
    Mondjuk a legjobb Wenger lenne... Eszméletlen az az ember hogy tud igazolni... És edzőnek sem utolsó. Lippit nemszeretném vmiért... Nem szimpi, Mourinho se annyira de őt megkedvelném, Lippi meg OLASZ! :D
  • shevy
    Tény, ezek is nagy dolgok voltak, de Portoval BL-t és UEFA kupát nyerni, még nagyobb
  • B0B0
    Számomra az nagy dolog volt, hogy pl. az a Monaco, vagy a Benitez-féle Liverpool döntőben volt.

Sebaj, jöjjön csak, akkor is majd csak a bajnoki címeknek kell örülni...
  • Robinho14
    deco se volt akkor még sztár:)de azért voltak jó játékosai akik most majdnem a portugál válogatott:D bár azzal a csapattal bl-elt és uefa kupát nyerni az kurva nagy:D boccs az offért:)
  • shevy
    És a Portoval ki nyert Uefa kupát meg bl-t? Hát ő. És ott füttyöghetett, Deco volt a legjobb játékosa, sztárok nem voltak rajta kívül. Egyébként a Chelseavel is volt elődöntőben, csak a Liverpool kiverte őket.
  • REALista
    Ja úgy tényleg nem jó edző ha azt nézed mi mindent nem nyert meg.:)
    Egyébként a BL-ben a legjobb nyolc csapat közt szinte teljesen egyenrangú ellenfelek vannak így bármikor benne van a pakliban hogy kiesik egy csapat függetlenül attól hogy mennyit költ igazolásokra.Viszont ha jól tudom Murinhoval a Chelsea egyetlen hazai tétmeccsen sem kapott ki ami szerintem elég nagy dolog ráadásul az se semmi hogy a Portoval BL-t tudott nyerni...
  • B0B0
    Számomra az nem jó edző, aki egy olyan klubban látja el titulusát, ahol tuljadonképpen csak füttyent és az általa kért játékos fél éven belül a klubnál van (Chelsea) és ennek ellenére nem képes bejutni mégcsak a BL elődöntőjébe sem!
  • zalan05
    A Sevilla ellen készülő 16 fős keret:

Kapusok: Valdés, Oier
    Védők: Márquez, Milito, Thuram, Puyol, Abidal, Zambrotta,
    Középpályások: Xavi, Iniesta, Gudjohnsen, Edmilson,
    Támadók: Eto'o, Henry, Bojan és Dos Santos.
    ----------------------------------------------------------------------------
    Ronni meg Deco sérülés miatt nincs, a Sevillabol pedig hiányzik Kanute meg Keita igy ökse a legjobb csapatal fognak kiállni.
  • shevy
    egy portoval nyert bl-t, ezután pedig két angol bajnokit a chelseavel
    A viselkedésmódja elég furcsa, sőt....de edzőként mindenképpen nagyon jó
  • B0B0
    Jó edzőnek semmiképp sem nevezném!
  • GTheo
    Szerintem Mourinho jó lenne... Jó igaz hogy nem bírtuk amikor a chelseanál volt, meg fura a modora, de jó edző nagyon.
  • B0B0
    Szóról szóra egyet értek! :)