Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Ez olyan, mintha Lipcsei akarna újpestre taxizni, bár valszeg õt meg is verték volna 😛

vmvr
Megkapta elsõ leckéjét a városon belüli futballrivalizálásból Gianluca Zambrotta, az FC Barcelona frissen igazolt olasz világbajnoka.

Forrás: EPA

Zambrottát nem vitte el az espanyolos taxis

Miután a bajnoki címvédõ együttes hazaérkezett amerikai túrájáról, a játékost egy taxisofõr nem volt hajlandó elfuvarozni a repülõtérrõl, mivel õ az Espanyolnak szurkol, és mint mondta: elvbõl nem szállítja a riválishoz tartozókat. A közjáték után Zambrotta végül - egy másik autóval - hazaért.

Brazil csapattársának, Ronaldinhónak nem voltak hasonló gondjai, ugyanis õt már akkor megrohamozták a - feltehetõen Barca-szimpatizáns - szolgálatkész taxisok, amikor kilépett a légikikötõ épületébõl.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

fernando torres
Laporta fog maradni..

b4rc4
azt olvastátok,hogy Laporta-t kihivta kampányolni vki.és azt mondja,hogy Ronaldinho szerzõdését nemkell meghosszabbítani 2014ig mert akkorára má xar lesz a játékos:S .. annyire utálom az ien embereket akik akkor kezdenek el "kampányolni" mikor aklubb a hegyoldalon szalad fölfelé(remélem értitek). Eddig perzse nemmerte elvllalni az elnöki posztot... szánaélmas! remélem Marad Laporta!

b4rc4
há még jó😄,nemengedte vlna el õket sztem lázadás lett volna 😄

fernando torres
akkor is utálom -.-,de azér jó hogy elengedte õket.

Aragones elengedte Puyolt és Xavit

Luis Aragones, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya hazaengedte a Barça játékosait, miután a Klub vezetõsége ezt kérte a Spanyol Szövetségtõl, illetve az õsz mestertõl. A válogatott nem túl fontos barátságos mérkõzést játszik holnap, augusztus 15-én, Izlandon, viszont a katalánoknak tétmeccsük lesz 17-én, az Espanyol ellen, így Rijkaard csak fáradtan számíthatott volna a két játékosára, ha pályára lépnek az izlandiak ellen. Szerencsére azonban megoldódott az ügy, s Puyol és Xavi is ott lehet a Montjuicban csütörtök este. A Barça harmadik válogatottja, Andrés Iniesta ellenben ott lesz a válogatott keretében, az ellenfélnél pedig Gudjohnsen, így õk biztos nem szerepelnek az Espanyol ellen. Akárcsak Edmílson, aki a brazil válogatottal szerepel Norvégia ellen.

b4rc4
én egséz végig reméltem...😊

fernando torres
most már én is remélem

fernando torres
<#eljen><#taps><#worship>

Ronaldinhos10
Azért kiváncsi lennék hogy állja a sarat Ronnie a kosárlabda pályán!

Visca el Barça !

b4rc4
remélem marad Saviola!!!!

Ronaldinhos10
Hát ha ezek után se kell nekik Saviola akkor elég barmok,sztem itt Amerikában megmutatt hogy még õ azért befér a barca csapatába!!

Visca el Barça !

Gyõzelemmel zárta amerikai túráját a Barcelona, utolsó meccsén ráadásul szinte gálaelõadást tartottak Frank Rijkaard fiai. A rengeteg kialakított lehetõség mellett a négy Barça gól sorát Ronaldinho nyitotta tizenegyesbõl, majd a '98-as világbajnok Djorkaeff egyenlítése után ismét betalált a brazil, a harmadik és negyedik gól pedig Messi és a Ronaldinhot váltó Saviola nevéhez fûzõdik. A csapat ma délután érkezik Barcelonába, s megkezdi a felkészülést az augusztus 17-i Espanyol elleni Spanyol Szuperkupa mérkõzés elsõ összecsapására.

Egy két videó (nem a meccsrõl):
Videó 1
Videó 2
Videó 3

b4rc4
FONTOSABB A BARçA
A Klub kikérné Xavit és Puyolt
Írta: Z. Iván
Miután Luis Aragones, spanyol szövetségi kapitány tegnap nyilvánosságra hozta a keretét, a jövõ keddi Izland elleni barátságos mérkõzésre, a Barcelonánál azon gondolkoznak, hogyan lehetne meggyõzni az edzõt, mondjon le a Barça játékosairól.

A túlzottan nem fontos válogatott mérkõzés ugyanis megnehezítené a Barça dolgát a 17.-i Espanyol elleni Szuperkupa elõtt. A két játékos alighanem így is fáradt lesz az idõeltolódás miatt, hiszen a keret csak vasárnap tér vissza az Egyesült Államokból Barcelonába, s a spanyol-izlandi meccs kedden lenne. További érvei is vannak azonban a katalán klubnak, így például az, hogy Xavi speciális edzésmunkát végez a térde egészségének érdekében, s ezért mérkõzéseken még nem is játszott.

Puyolnak is van egyébkent egy kisebb sérülése, melyet a Chivas elleni meccsen szedett össze, bár ez valószínûleg lassan meggyógyul. Andrés Iniesta utólagos kikérésével nem próbálkozik meg a Barça, így õ biztosan utazik Izlandra, de Xavi és Puyol esetében még nem zárult le a kérdés, és Aragones utólag talán megváltoztatja a döntését.
2006.08.12. 14:18

b4rc4
<#eljen>HBD

fernando torres
<#eljen>
HBD

Kösz! <#eljen>
BSZ Neki! 😊

gabber_saviola
Aitor Beguiristain az Fc Barcelona egykori játékosa és mostani sportigazgatója ma 42 éves

(focivilág)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Yulcsa
Heló mindenkinek!

Lenne egy nagy Barcelonás gyûjteményem, amit eladnék/elcserélnék. Tartalmaz 1 dvd-t tele képekkel, valamint rengeteg cikket, és posztert!! Szinte mindenkirõl... Ronaldinho, Puyol, Eto'o és még sokan mások. Ha érdekel, írj emailt ([email protected]) !

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

fernando torres
am hogyhogy nincs még rajta a mezen az Unicef felirat?

b4rc4
sztem meg guddy nemkellet volna és akkor maradhatott volna a NYÚL is.

b4rc4
ittvoltam..csak lsuta voltam bejelentkezni.. 😄

fernando torres
nah mit történt csak idetaláltál? 😄

b4rc4
ez 1 fax

fernando torres
de gyülölöm ezt az embert..fõleg a vb óta.de most megint rátett 1 lapáttal..roh@djon meg!<#boxer>

fernando torres
Menniük kell, feleslegesen

Luis Aragones megcsinálta azt, amit senki sem várt volna: a spanyol válogatott Izland ellen lép pályára, egészen pontosan két nappal a szuperkupa döntõ elõtt, s a kapitány 3 játékost is meghívott a Barcából: Iniestát, Puyolt és Xavit. Szerencsére más kapitányok tudták, hogy felesleges, meg nem is illik...

Luis Aragones csapata 15-én, azaz jövõ kedden játszik Izland ellen egy barátságos mérkõzést. Ez pontosan két nappal van az Espanyol elleni Szuperkupa mérkõzés elõtt, s ezért kérte Frank Rijkaard, hogy a kapitányok mellõzzék a játékosokat. Más kapitányok, akikbe több értelem és kevesebb egoizmus szorult, természetesen eleget tettek a kérésnek. Pedig a szuperkupadöntõ benne van a spanyol szövetség hivatalos naptárában, annak a szövetségnek a naptárában, amelyik Aragones fizetését is folyósítja. Nekik pedig érdekük lenne, hogy a nézõk a lehetõ legjobb csapatokat lássák. Ráadásul azt is tudhatta, hogy Thuramot a francia, Eto’o-t a kameruni, Giot és Van Bommelt pedig Marco Van Basten, a holland kapitány hagyta ki.

Mint már korábbi cikkünkben megírtuk, Eidur Gudjohnsen is meghívót kapott, õnélküle azonban még jól játszhat a csapat, a három spanyol azonban nem ennyire könnyen nélkülözhetõ.

Tehát a spanyol válogatott idei “legfontosabb” mérkõzésére a keret a következõ:

Atletico Madrid: Antonio Lopez, Pablo Ibáñez, Fernando Torres, Mariano Pernía

Arsenal: Cesc és Reyes

Barcelona: Iniesta, Puyol és Xavi.

Betis: Joaquin és Juanito.

Celta: Oubiña

Liverpool: Reina, Xabi Alonso és Luis Garcia

Real Madrid: Casillas, Salgado, Ramos és Raul.

Valencia: Albelda, Marchena, Villa.

Fyrex
köfönöm fépen 😊

nagyon jó játékos szeretem is de valóban 1% esély van rá h marad

Avanti Crociati!

a 4-4-es meccsen is együtt voltak a pályán, sõt õ adta a gólpaszt Eto'o-nak
Persze jobb lenne neki egy olyan csapat ahol állandó kezdõ lenne, de mégis sajnálnám ha elmenne...

Amúgy Boldog Szülinapot! 😊

Fyrex
elbeszélgethetnél de nem lenne igazad

egyszerûen nehéz döntéseket kell hozni... vagy eto'o, vagy saviola nincs mese

sajnos van ez így

Avanti Crociati!

ilyenkor úgy elbeszélgetnék Rijkaardal...
Inkább akkor már Ezquerrot kéne elpasszolni

fernando torres
mintha tudták volna hogy mit írok 😄DDdd

SAVIOLA NEM MARADHAT

Én is felfigyeltem rá. Örülnék ha maradna 😊

Ronaldinhos10
Lehet hogy most már õk is meggondolták magukat,azért annyira nem rossz játékos hogy elkeljen zavarnia a Barcának!!!

Visca el Barça !

fernando torres
Saviola nem gyengén benne volt az utolsó 3gólban. <#eljen>
rúg 1 gólt,kiugratja Dinhot,a brazilt felrúgták 11es,aztán Eto'onak gólpassz.

lehet hogy nem kéne elzavarni a Nyúlat??<#vigyor5>

fernando torres
A folytatásban a Barca játszik még a New York Red Bullsszal, majd jönnek a komolyabb mérkõzések: a spanyol szuperkupa döntõjének két összecsapása a városi rivális RCD Espanyollal, a hagyományos Joan Gamper kupa, amelyre ezúttal a Bayern Münchent hívták meg, végül az európai Szuperkupa fináléjában a Sevilla FC elleni találkozó.

fernando torres
ja igaz..sötétebb a másik.

bár sztem ez túl piros... hasonlítsd össze az #5722-vel 😊

igazából úgy kéne, hogy megnézed milyen élõben, és úgy eldönteni.
vagy tudom javasolni, hogy nézz körül itt.
Itt olcsóbban tudsz szerezni mezeket. Nekem is innen van Messi mezem 😛 Csak kicsit bonyolult 😊

fernando torres
mondjuk nekem tetszik a #5724 is csak ne lenne olyan átlátszó,már meg is rendelem volna.

hát nem<#wow2>

fernando torres
uhh nem gyenge a különbség.

<#eljen><#nyes>

fernando torres
fernando torres
áz -.-

mert ez nõi <#hehe>

REAL MADRID

énis azt néztem, mintha egy kicsit vékony anyagból lenne...
Dehát csaknem valami szart árulnak itt...

fernando torres
nem olyan sok az... 😊
de miért olyan átlátszó a mez?<#fejvakaras>

Mez
kicsit drágállom 😊