Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#acm
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
a eurobarca készítõi keresik a megoldást
#acm
gudjohnsen041215.jpg"Kicsit furcsa lesz visszatérni Londonba, de ahogy a helyzet élesedik, sok hasznos információval segíthetem majd új csapatomat, a Barcelonát a Chelsea játékosairól és a taktikáról. A legfontosabb azonban, hogy fantasztikus csapatunk van, így le kell majd gyõznünk angol riválisunkat" - nyilatkozta Eidur Gudjohnsen, aki a nyáron igazolt a Chelsea együttesétõl a Barcelonába.
#acm
Más: Eurobarcával nemtudom mivan. Ha valaki tud valami infót akkor lehetõleg ossza meg velem/velünk.
ReaL MaDRid x siempre
Az eddigi listavezetõ Internazionale a harmadik helyre esett vissza, ahol a friss Libertadores-kupa-gyõztes brazil Internacional Porto Alegrével áll holtversenyben.
A második helyre az UEFA-kupa- és Szuper Kupa-gyõztes Sevilla lépett fel.
A legmagasabban jegyzett magyar csapat a tíz helyet javító, és jelenleg a 182. helyen álló Fehérvár, míg a Debrecen a 194.-rõl visszacsúszott a 268. helyre.
Klub-világranglista:
1. (2.) FC Barcelona (spanyol) 288 pont
2. (4.) FC Sevilla (spanyol) 276
3. (1.) Internazionale (olasz) és
(5.) Porto Alegre (brazil) 270-270
5. (11.) AC Milan (olasz) 269
6. (6.) Olympique Marseille (francia) 266
7. (3.) FC Liverpool (angol) 260
8. (12.) Arsenal (angol) 258
9. (7.) AS Roma (olasz) 248
10. (8.) Bayern München (német) 246
...182. (192.) FC Fehérvár 87,5
...268. (194.) DVSC-TEVA 71"
szal hagyjátok már békén ezt a szerencsétlen topikot, nem kell ide sem spam sem flém.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
és sztem aki a témához szól hozzá,annak mindenkinek helye van,függetlenül attól,h barcás-e vagy madridos
ReaL MaDRid x siempre
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
:SSADASD:ASDDDAAAAAASD
grat
REAL MADRID
"On Thursday, UNICEF and FC Barcelona will make public their alliance; the announcement will coincide with the celebration of the worldwide work achieved by UNICEF.
The motto of the agreement is Barça, more than a club, a new global hope for vulnerable children. The presentation will be made at the United Nations Central office in New York on the 7th September at 17:00 local time (23:00 in Catalonia). Present will be the executive director of UNICEF, Margaret Venemen and president of FC Barcelona, Joan Laporta.
With this alliance, FC Barcelona will give financial support to projects around the globe. In particular, those which help to protect children where there are humanitarian crises and those where AIDS is on the increase.
International Projection
UNICEF was founded in 1946 by the United Nations general assembly in response to the urgent needs of children across Europe following the Second World War. The organisation since then has worked in 157 different countries worldwide, helping children to survive and make a living for themselves.
As a major provider of vaccines to some of the world's poorest countries, UNICEF works to improve health and nutrition, to see that they receive basic education, to make sure they always have access to clean potable water and that they are protected from violence, exploitation and AIDS."
\"Hard to see, the dark side is.\"
\"Hard to see, the dark side is.\"
Visca el Barça !
(megpróbáljuk mégegyszer, hátha)
nah akkor a Real szurkolóknak is megköszönjük az eddigi idelátogatást, van nekik is topikjuk
köszönöm
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Sylvinho, az FC Barcelona játékosa elmondta véleményét arról, hogy Saviola mégis a Katalánoknál marad.
Ma a brazil nemzetiségû Sylvinho Mendes becsülte Javier Saviola jó döntését, miszerint a katalán gárdánál fogja eltölteni az elkövetkezendõ egy évet. Annak ellenére hogy az Fc Barcelona techikusainak nem feltétlenül az argentin játékos megtartása volt a cél, Sylvinho hangsúlyozta hogy nagyon sokat tud segíteni az év folyamán.
"Saviola egy nagyszerû játékos, tudja pontosan mi a jó neki. Én azt hiszem hogy nagyon sokat segíthet a csapatnak" - mondta a Barcelona védõje