Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasCar16
jaja a Lyon azért az utóbbi 3évben ott vannak az európai elitben, inkább õk, nah mind1😄

#acm

LasCar16
szvsz az Inter nem nyert semmit az utóbbi években, de ennek a két utolsó "bajnoki címeknek" köszönheti a 3. helyet, nemzetközi szinten: náting, kérdés az h. mikortól nézik az eredményeket, ha több évtizede akkor talán megérteném, de ha az utóbbi éveket , akkor maradok a véleményemnél

#acm

csm
jóvanna, nem basztatásból írtam...

BMW 325 iX Rallye Car :)

fernando torres
bazze,van magánéletem is.ez van.suli+koli,suliból benézegetek,hétvégén itt leszek.

DJ Bee18
és a Real a múlt században? mégsincs ott, pedig Inter se nyer semmit, tavaly mégis elsõ volt... Vajon miért szeretik ezt az Intert? Inkább kerülne oda a Lyon... Meg a Sevilla 2. helye... Úgy tudom egy BL 8-ad döntõ többet ér mint az egész UEFA KAupa...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

B0B0
Mert egy fordulóval tovább jutott az európai kupákban

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

DJ Bee18
vajon a Fehérvár miért van 80 hellyel feljebb a DVSC-nél? 😊

B0B0
A helyedben én megnézném, hogy mit csinált az Inter a 60-as 70-es években!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

gPROject
állítólag túl sok látogató volt, ezért a szolgáltató levette az oldalt
a eurobarca készítõi keresik a megoldást

LasCar16
listáról pedig annyit h. nem reális képet mutat, pl az Inter mit keres a 2. helyen?😛(ajándék bajnoki címek, pff) nah köszöntem

#acm

LasCar16
Eidur Gudjohnsen a nyáron tette át székhelyét Londonból Barcelonába, és mivel e két csapat egy csoportba került a Bajnokok Ligájában, az izlandi támadó nagy hasznára lehet Frank Rijkaardnak.
gudjohnsen041215.jpg"Kicsit furcsa lesz visszatérni Londonba, de ahogy a helyzet élesedik, sok hasznos információval segíthetem majd új csapatomat, a Barcelonát a Chelsea játékosairól és a taktikáról. A legfontosabb azonban, hogy fantasztikus csapatunk van, így le kell majd gyõznünk angol riválisunkat" - nyilatkozta Eidur Gudjohnsen, aki a nyáron igazolt a Chelsea együttesétõl a Barcelonába.

#acm

épp ideje volt <#nyes>

Más: Eurobarcával nemtudom mivan. Ha valaki tud valami infót akkor lehetõleg ossza meg velem/velünk.

hunbasser
"és sztem aki a témához szól hozzá,annak mindenkinek helye van,függetlenül attól,h barcás-e vagy madridos" - by me

ReaL MaDRid x siempre

B0B0
"Az FC Barcelona csapata ugrott az élre a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet, az IFFHS klub-világranglistáján.
Az eddigi listavezetõ Internazionale a harmadik helyre esett vissza, ahol a friss Libertadores-kupa-gyõztes brazil Internacional Porto Alegrével áll holtversenyben.

A második helyre az UEFA-kupa- és Szuper Kupa-gyõztes Sevilla lépett fel.

A legmagasabban jegyzett magyar csapat a tíz helyet javító, és jelenleg a 182. helyen álló Fehérvár, míg a Debrecen a 194.-rõl visszacsúszott a 268. helyre.

Klub-világranglista:
1. (2.) FC Barcelona (spanyol) 288 pont
2. (4.) FC Sevilla (spanyol) 276
3. (1.) Internazionale (olasz) és
(5.) Porto Alegre (brazil) 270-270
5. (11.) AC Milan (olasz) 269
6. (6.) Olympique Marseille (francia) 266
7. (3.) FC Liverpool (angol) 260
8. (12.) Arsenal (angol) 258
9. (7.) AS Roma (olasz) 248
10. (8.) Bayern München (német) 246
...182. (192.) FC Fehérvár 87,5
...268. (194.) DVSC-TEVA 71"

DJ Bee18
jóvan, ha ez kell 😊

gabber_saviola
elmondom harmadszorra is, ha kell 😊
szal hagyjátok már békén ezt a szerencsétlen topikot, nem kell ide sem spam sem flém.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

DJ Bee18
Na töröltél engem is? 😊, pedig ennyit írtam: ,,grat hg, de hol van? 😊"...

B0B0
gabber iránti baráti tiszteletbõl nem fejteném ki! Pápá!

hunbasser
hát most miért törölted a hsz-em? semmi rossz nem volt benne...
és sztem aki a témához szól hozzá,annak mindenkinek helye van,függetlenül attól,h barcás-e vagy madridos

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
nah akkor elmondom mégegyszer, a madridosoknak is van topikja, viszlát

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ronaldinhos10
nem csak még biztos nem tudja feldolgozni hogy az lett😊

Visca el Barça !

csm
baze, minden házigazdát elnyel a föld?

Ronaldinhos10
grat torres

Visca el Barça !

gabber_saviola
nah akkor ON

Fyrex
ki is halt a topik, megijedezett a nép ^^

Avanti Crociati!

nah épp ideje volt...

b4rc4
hála istennek

báttyó02
uristen sdasdasa

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Fyrex
nah ide se jövök többet 😄DDD

Avanti Crociati!

csm
grat hg lettél 😄

Házigazda: fernando torres

:SSADASD:ASDDDAAAAAASD

grat

REAL MADRID

FCBarcelona.com:
"On Thursday, UNICEF and FC Barcelona will make public their alliance; the announcement will coincide with the celebration of the worldwide work achieved by UNICEF.

The motto of the agreement is Barça, more than a club, a new global hope for vulnerable children. The presentation will be made at the United Nations Central office in New York on the 7th September at 17:00 local time (23:00 in Catalonia). Present will be the executive director of UNICEF, Margaret Venemen and president of FC Barcelona, Joan Laporta.

With this alliance, FC Barcelona will give financial support to projects around the globe. In particular, those which help to protect children where there are humanitarian crises and those where AIDS is on the increase.

International Projection

UNICEF was founded in 1946 by the United Nations general assembly in response to the urgent needs of children across Europe following the Second World War. The organisation since then has worked in 157 different countries worldwide, helping children to survive and make a living for themselves.

As a major provider of vaccines to some of the world's poorest countries, UNICEF works to improve health and nutrition, to see that they receive basic education, to make sure they always have access to clean potable water and that they are protected from violence, exploitation and AIDS."

\"Hard to see, the dark side is.\"

Még mindig nem mûködik az EuroBarca 😞

\"Hard to see, the dark side is.\"

fernando torres
küldtem

Ronaldinhos10
tényleg most már nem ártana ebbe a topikba egy házigazda sztem is Torres legyen!!

Visca el Barça !

Inter topikban is hamar elintézted, szal hajrá! 😛

gabber_saviola
Torresz légyszives küldjél egy mélt a modimélcímre , hogy hg szeretnél lenni
(megpróbáljuk mégegyszer, hátha)

fernando torres
nah télleg flém off.
ezt privibe htx.

gabber_saviola
vicces voltál nagyon, de nem kell a spam
nah akkor a Real szurkolóknak is megköszönjük az eddigi idelátogatást, van nekik is topikjuk

köszönöm

REALista
Az érdeklõdés hiánya miatt megszünt!!!😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

fernando torres

tobias88
Most mivan a kedvenc magyar oldalammal az Eurobarcával???
fernando torres
Maxi Lopezt sorsot az 100 hogy nem.jobban járt volna ha elmegy..sajnálom.

nem ezt érdemli <#sir><#shakehead>

fernando torres
hm kiv vok Rijkaard fogja e játszatni.azért remélem nem úgy jár mint Maxi Lopez.

fernando torres
Sylvinho: "Saviola sokat tud nekünk segíteni!"

Sylvinho, az FC Barcelona játékosa elmondta véleményét arról, hogy Saviola mégis a Katalánoknál marad.

Ma a brazil nemzetiségû Sylvinho Mendes becsülte Javier Saviola jó döntését, miszerint a katalán gárdánál fogja eltölteni az elkövetkezendõ egy évet. Annak ellenére hogy az Fc Barcelona techikusainak nem feltétlenül az argentin játékos megtartása volt a cél, Sylvinho hangsúlyozta hogy nagyon sokat tud segíteni az év folyamán.

"Saviola egy nagyszerû játékos, tudja pontosan mi a jó neki. Én azt hiszem hogy nagyon sokat segíthet a csapatnak" - mondta a Barcelona védõje

DJ Bee18
az is vicces volt, amit õ mondott...

fernando torres
kackac

DJ Bee18
akit Ronaldinho nem fog tudni átb*szni 😄DD

REALista
Ez de értelmes hsz!<#zavart2>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!