33513
Eurobarca | Hivatalos honlap
El Classicó OFF/FLAME/Vita Topik
-
#11609 fiatal -
#11608 Szerintem ez az öreg Sylinho bizony jobb, mint ez a fiatal Abidal -
#11607 VV-Zambrotta,Puyol,Thuram,Sylvinho-Xavi,Edmilson,Iniesta-Messi,Eto'o(Bojan),Dinho
Eto'o és Bojan 1-1 félidőt játsszanak, Eto'o h formába jöjjön, Bojan mert nem játszott Glasgowban... Sylvinho egyértelműen kezdő nálam, gyenge csapat ellen ő kell. Edmilson meg kezdhet, Touré pihenhet.
Különben én nyáron Edmilsont és Sylvinhot nem adnám el, mind2en nagyon jók tartaléknak, nem dumálnak hogy nem játszanak eleget, Sylvinho nagyon jól támad, Abidalnál jobban. Nem Abidalt szidom evvel, Abidal szerintem a legjobb igazolás volt idén Touréval együtt... -
#11606 RIJKAARD A KUPÁRA KÉSZÜL MÁR
Deco és Henry nélkül a csapat a Levante ellen
Frank Rijkaard pihenőt adott két kulcsjátékosának, Decónak és Henrynak is a Levante elleni meccs előtt, így mindketten kipihenten készülhetnek majd a szerdai, Valencia elleni Király Kupa rangadóra. Jó hír viszont, hogy visszatért a keretbe Zambrotta, Bojan és Edmílson is, így mindhármukra számíthat vasárnap a holland mester.
A Barcelona Levante ellen készülő 18 fős kerete:
Kapusok: Valdés, Pinto
Védők: Zambrotta, Puyol, Milito, Thuram, Abidal, Sylvinho
Középpályások: Xavi, Touré, Edmílson, Iniesta, Gudjohnsen
Támadók: Messi, Giovani, Eto'o, Bojan, Ronaldinho
-------------------------------------------------------------------------------
Levante ellen kötelezö lenne nyerni most szerintem lehet egy kicsit tartalékolni is.
-
#11605 Messi legyőzte Ronaldinhót
A Barcelona argentin támadója kapta meg a spanyol bajnokságban szereplő legjobb latin-amerikai focistának járó díjat.
Az EFE ügynökség által odaítélt, évente kiosztott trófeát immár 17. alkalommal ítélték oda a spanyol élvonalben szereplő legjobb latin-amerikai játékosnak. Idén Lionel Messi nyerte az elismerést, az argentin támadó két brazilt, Daniel Alvest és Ronaldinhót előzte meg a szavazáson.
- Messi azon focisták egyike, akinek élmény nézni a játékát. Azt mondják ő az új Maradona, hiszen alacsony, akárcsak Butragueno, vagy Aimar, de a futballban éppen ez a nagyszerű, hogy bárki lehet sztár a fizikai adottságaitól függetlenül is - nyilatkozta az EFE elnöke.
Messi a hetedik argentin, akinek sikerült elnyernie a díjat, korábban Simeone, Herrera, Redondo, Saviola és Aimar részesült az elismerésben.
-------------------------------------------------------------------------------------------
grat neki hozzá és csak igy tovább -
Harry29 #11604 grat a srácoknak, hogy megfordították a meccset 2:1-nél. továbbá Henry gólja is ott volt :) -
#11603 Meg Militoé... Nem ugrott fel a csatárral.
Henry tényleg kegyetlen nagy gólt lőtt, kezd a "régi Henry" visszatérni :) -
#11602 Hát a második Celtic gól vastagon Valdezé volt.
Henry gólja valóban nagy volt -
#11601 itt vannak a gólok -
#11600 maradt 2-3 szép volt fiuk jo mecs lehetett kár hogy nem láttam , és külön grat Henrynak mert nagyon szép gólt lőt szerintem -
#11599 Messi megint -
#11598 ki lőtte?
-
#11597 2-3, kezd jól alakulni -
#11596 már hétvégén is jól játszott, nem nagyon vették el tőle a labdát -
#11595 én a legjobban amúgy év végén Gerard Houllier-nek örülnék, hátha -
Zséé #11594 Húú Henry micsoda tekerés :P 2-2
Ronaldinho is jól játszik. Jót tett neki a pihentetés...
-
#11593 2-2. jee -
#11592 Dinho hogy játszik? -
#11591 remélem azért a második félidöbe sikerül forditani -
#11590 itt néztem de nincs jó
[1 - 0] J.V.o. Hesselink
[1 - 1] L. Messi
[2 - 1] B. Robson -
Zséé #11589 Ez egyszerűen vicc. Végig egykapuzunk, 2x jöttek át a félpályán és 2 fejes gól. Ezen már csak röhögni tudok... -
Csesza #11588 itt nézzetek körül stream ügyileg -
Csesza #11587 2-1 ez Valdes gólja volt... -
#11586 nincs sajna 1se -
Csesza #11585 1-1 -
#11584 Hát eléggé! :) Na ugye, mondtam én! :)) -
#11583 Valaki tud egy normális stream-et??? -
#11582 a kispad szélnek számít? -
#11581 A hivatalos kezdőcsapat tehát, akik nekifeszülnek a skótoknak és a glasgow-i hűvös estének: V.Valdes - Puyol, Marquez, Milito, Abidal - Touré, Iniesta, Deco - Ronaldinho, Messi és Henry.
--------------------------------------------------------------------------------------
itt a hivatalos kezdő ugy tünik Eto meg Xavi most csak csere lesz de igyis elég jo szerintem a csapat remélem meglesz a mecs.HAJRÁ!!!! -
#11580 Tuti, hogy Eto'o megy ki szélre -
#11579 Dinho megint csak csere lesz. Gólt nem fogunk kapni, a védelmünk nagyon jó, kéne egyet rúgni... Kíváncsi vok h ki lesz a középcsatár, marad-e Henry és Eto'o megy ki szélre, vagy Eto'o lesz-e középen... Aki nézi a meccset plz egy olyan 20percenként írjon vmi jelentést :) Nincs TV6om :S -
#11578 Na srácok, nemsokára meccs...azért minimum gólt kéne rúgmo vagy megnyerni a meccset...elveszteni semmiképp nem szabad, de nagoyn kemény a Celtic otthon... -
#11577 Ma ünnepli 31. születésnapját Gianluca Zambrotta
Isten Éltessen Zambrotta! -
#11576 ETOO HARCRA KÉSZ
Bojan nem utazik Glasgowba
Immár odáig jutott a Barcelona és Bojan Krkics, hogy komoly meglepetésnek számít a fiatal katalán támadó hiánya a Glasgowba, a Celtic elleni Bajnokok Ligája meccsre készülő keretből. Az ok egyszerű, támadók terén lényegesen jobban áll Frank Rijkaard ebben a pillanatban, mint az elmúlt hetekben, valakit pedig föl kellett áldozni ebben a helyzetben.
A Celtic ellen készülő keret:
Kapusok: Valdés és Pinto
Védők: Puyol, Márquez, Milito, Thuram, Abidal, Sylvinho
Középpályások: Xavi, Touré, Deco, Iniesta, Gudjohnsen
Támadók: Messi, Henry, Ronaldinho, Eto'o, Giovani.
-----------------------------------------------------------------------------------
jó kis keret remélem már eldöntjük idegenbe majd a mecset és otthon nyugottan játszhatunk majd. -
#11575 hát nem tudom... de lehet, hogy csak úgy akartam látni...:D -
#11574 "Jó" a szemed, amit begújtak nekünk az tisztán váll volt, nem tudom hogy nézte el a partjelző (játékosok se reklamáltak), az másikat meg Diego kihagyta, és az inkább volt 11es (azt se adtam volna meg). Végül is jól alakult... -
#11573 mondjátok már meg miért másoljátok be ide az eurobarcás híreket? mindenki olvassa azt aki idejár..lol -
Harry29 #11572 egyetértek :) -
#11571 jaja, teljesen igaz, amit ellenünk befújtak az egyértelmű műesés volt, túloldalon pedig tisztán látható kezezés, megérdemelten nyertünk! -
#11570 Szerintem is! Egyértelmű, hogy a felkarja volt! És akkor a másik 11-esről nem is esett szó. Mert az nem volt 11-es!