Forca BARCA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b4rc4
ottvan nektek diarra<#nyes><#idiota>

LasCar16
Kaká-Ronaldinho , mindketten jó játékosok, csak egyes emberek stílusával van a gond, majd akkor beszéljen amikor megtanulta tisztelni a másik csapatot!

#acm

hunbasser
õt minek házigazdának? 😄 több joga van mint egy hg-nak 😊
szal most gabbert tekinthetitek elsõszámú házigazdátoknak 😊

a többiekhez:én sem mondtam,h kaka' jobb mint dinho,de azért ne mondjátok már,h nem férne el a barca kp-ján...
persze kaka jó ahol most van,vagy még jobb lenne,ha a 29szeres spanyol bajnokhoz jött volna 😉

ReaL MaDRid x siempre

LasCar16
nemlátod h. BOBO-tól kérdeztem? és még ti kapjátok fel a vizet, natur lebunkozol és kbben nem is vágod h. mirõl van szó, ennyi eszed van nah csé

#acm

Ronaldinhos10
arról van szó hogy te hüje vagy édes fiam és lassan elkezdheted elhagyni a Barca topikot!!!különben visszanézheted az üzeneteket és rájöszz hogy én egy szót se szóltam hozzád!!

Visca el Barça !

csm
Gabber, te nem vállalnád el a házigazdajogot?

BMW 325 iX Rallye Car :)

gabber_saviola
nah akkor a Milan szurkolóknak megköszönjük az idelátogatást és flém off

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasCar16
ez azé dva hsz volt,mért is kellene szégyelniük magukat a Milan szúrkolóknak? ezt azért tisztázhatnád

#acm

Szabi 22
Nem arrol van szó!

DJ Bee18
Miért kénne szégyellnie magát? csak megkérdezte mi a gond, mirõl maradt le?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

fernando torres
most mirõl is van szó?

Szabi 22
Akik ide írogatnak miért kire gondoltá a római pápára?

B0B0
Kik azok a többiek?

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Szabi 22
Neked kéne szégyelni magad hogy ilyen baromságokat írsz!!!!!!! Érdekes a többiekhez képest kicsit le vagy maradva!

fernando torres
nekem sem.biztos karbantartás.vagy vmi.sztem nemsokára megjavul.

Ronaldinhos10
Nem tudja valaki mi van az EUROBARCA oldalával???-nekem tegnap délután óta nem jön le!!!!

Visca el Barça !

B0B0
Azt nekem ne ossza az észt fociban aki egy Milannak drukkol, inkább szégyelje össze magát! Errõl csak ennyit!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Ronaldinhos10
Hát ha idáig nem egyeztek meg akkor most már sztem biztos hogy marad a Barcanal, az utolsó pár órában már nem hiszem hogy el tudják adni!!

Visca el Barça !

neevous
Sztem lehet, hogy kevesett keresett volna, de én a helyében elmennék.

Szabi 22
Neked ozt annyi eszed van a focihoz hogy az hihetetlen!Kakát mág nem láttad jol játszani akkor te nem tudom milyen milan meccset néztél!!! Szerintem Kaká meg Dinho között nincvs sok különbség persze jelen pillanatba Dinho nagyobb játékos de lehet késõbb.........

fernando torres
Saviola visszautasította az Aston Villát

A argentin válogatott Javier Saviola úgy tûnik, hogy idén marad a Barcelona csapatánál, mivel ügynöke, elmondta, hogy visszautasították az Aston Villa ajánlatát.

A világbajnokság argentin sztárja, az elõzõ két évet kölcsönben töltötte elõbb a francia bajnokságban próbálta ki magát, a Monaconál, majd a Sevillával nyert UEFA kupát. Most viszont visszatért a Barcelonához és úgy tûnt, hogy távozik Angliába.

Saviola ügynöke elmondta: ”Az ügy komoly, de Saviola másik csapathoz szeretne menni”

Már csak pár órája maradt Saviolának, hogy vállalja-e a kispadot a Katalánoknál, vagy elmegy valamelyik másik csapathoz.

Ronaldinhos10
senki se mondta hogy Kaka szar,csak nem olyan jó mint Ronaldinho!!
de mindketten nagyon profik!!

Visca el Barça !

horpeti
Ronaldinho nem KAKA ezt értsétek meg! 😄DD
De Kaka' se szar! 😊

B0B0
Messze van attól, hogy majd minden meccsen, de mindegy

Ronaldinhos10
sztem attól függetlenül hogy a vb-n nem volt a legjobb,de általánoságba nézve jobb mint kaka és hány gólpaszt adott már Ronnie(hát nem könnyû megszámolni)??!!

de mindketten nagyon jó játékosok az biztos!!

Visca el Barça !

Fyrex
Parma-s vagyok 😛

és a Barcanak szurkolok spanyolban^^ sosem volt titok

Avanti Crociati!

ha VIP tagásg 4ever akkor használd 😄DDD

b4rc4
elõszöris VIp tagság for ever..
másodszor Ronaldinho jobb Kaká-nál ez egyértelmû.
harmadszor ROnadlinho nemmegy sehva
harmadszor Rijkaar-dot nemfogjak kurigni
negyedszer Vb-n sarvolt Dinho de most jó és kész
ötödször Kaka nemjön a Barca-ba
hatodszor Fyrex BArca-s még jó!

fernando torres
😄DDDDDDDddd

hát, borzasztó 😊))

hunbasser
te is barcás vagy??? én azt hittem,h te csak írogatsz ide,de h barcás lennél,ezt nem gondoltam...

ReaL MaDRid x siempre

LasCar16
😄

#acm

Fyrex
nah még a végén mi sajnáljuk h ronaldinho-nk van nem kaka-nk

viccesek vagytok

Avanti Crociati!

hunbasser
azt kell csinálni,amit az edzõ mond,nincs mese...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
hát,vb-n sem nyújtott sokat...kaka' viszont majdnem minden meccsen viszi a hátán a csapatot,és remekül passzol

ReaL MaDRid x siempre

neevous
szerintem hamarabb dobják ki Rijkaardot, mint Ronaldinhot...

Ronaldinhos10
Ronaldinhot felmentette Rijkaard a hétfõi mérkõzés alól!!

Bár ezt a hírt elõször a szavahihetõségérõl nem éppen híres angol bulvárlap, a Sun hozta le, egyre inkább úgy tûnik, hogy igaz, hiszen azóta több spanyol médium is megírta. A történet lényege, hogy Rijkaard és Ronaldinho összeveszett, s a holland tréner felmentette a mérkõzés alól a brazil csatárt, s ezért nem játszott hétfõn, nem pedig azért, mert a klub szeretné eladni a Milannak.

Az angolok szerint a vasárnapi edzésen tört ki a balhé, s Rijkaard hazaküldte Ronaldinhot, aki a hétfõi mérkõzést is kihagyta. A "Guardian" méltán elismert sportrovata szerint Rijkaard azon akadt ki, hogy az engedélye nélkül vett részt Ronaldinho egy reklámforgatáson - állítólag a Sony új reklámját készítették - egy nappal a szuperkupa-döntõ elõtt, ami a csapat vereségével végzõdött.

Persze a csapat ezt hivatalosan nem ismeri el, azt mondják, hogy a monaco-i mérkõzésen összeszedett sérülése miatt pihent.

Visca el Barça !

Fyrex
degyenge ismétlés volt 😛PPP

Avanti Crociati!

B0B0
😄

Nuno88
Béla király 😄

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

horpeti
Pamela Anderson 😄

B0B0
Mondjál már nekem mégvalakit, aki egyszerre 4 embert leköt egész meccs alatt!

Nuno88
minden jah... Sevilla 3:0 a BL-döntõn is klasszis volt igen

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

horpeti
Remélhetõleg így is lesz. A Sevilla ellen elég halovány volt, igaz, idény eleje. 😊

Sztem felesleges ezen elmélkedni. Úgyse megy senki sehova még pár évig...

B0B0
Én nem a cselei miatt tartom többre Ronaldinhot, hanem az egész évben nyújtott kiegyensúlyozott teljesítménye miatt, ami igen magas szint. Én Kakát még sosem láttam jól játszani, de Ronaldinho minden Barca meccsen extra-klasszis

horpeti
😄

Én nem azt mondtam, hogy nem a világ 2. legjobb játékosa. 😄
És hogy nem ezért nem fér el... 😄 De tény, hogy akkor meg mást kéne mellõzni, és a Barcát nem úgy ismertem meg, hogy hoznak egy sztárt és a helyérõl szevasz vkinek... 😊

Mondjuk igen erõs lenne úgy a Barca, szal nem yo. 😄 De ez már másik topic.. 😄

hunbasser
kaka' sztem a világ 2. legjobb játékosa dinnye mögött,szal elfére õ...
csak ne menjen a barcába,neee,akárhová,csak oda ne 😊

ReaL MaDRid x siempre

horpeti
és ki helyére? 😊

hunbasser
dinnye az bal oldalon játszik,kakát középre kell tenni 😛

ReaL MaDRid x siempre