Forca BARCA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#acm
szal most gabbert tekinthetitek elsõszámú házigazdátoknak 😊
a többiekhez:én sem mondtam,h kaka' jobb mint dinho,de azért ne mondjátok már,h nem férne el a barca kp-ján...
persze kaka jó ahol most van,vagy még jobb lenne,ha a 29szeres spanyol bajnokhoz jött volna 😉
ReaL MaDRid x siempre
#acm
Visca el Barça !
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
#acm
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Visca el Barça !
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Visca el Barça !
A argentin válogatott Javier Saviola úgy tûnik, hogy idén marad a Barcelona csapatánál, mivel ügynöke, elmondta, hogy visszautasították az Aston Villa ajánlatát.
A világbajnokság argentin sztárja, az elõzõ két évet kölcsönben töltötte elõbb a francia bajnokságban próbálta ki magát, a Monaconál, majd a Sevillával nyert UEFA kupát. Most viszont visszatért a Barcelonához és úgy tûnt, hogy távozik Angliába.
Saviola ügynöke elmondta: ”Az ügy komoly, de Saviola másik csapathoz szeretne menni”
Már csak pár órája maradt Saviolának, hogy vállalja-e a kispadot a Katalánoknál, vagy elmegy valamelyik másik csapathoz.
de mindketten nagyon profik!!
Visca el Barça !
de mindketten nagyon jó játékosok az biztos!!
Visca el Barça !
másodszor Ronaldinho jobb Kaká-nál ez egyértelmû.
harmadszor ROnadlinho nemmegy sehva
harmadszor Rijkaar-dot nemfogjak kurigni
negyedszer Vb-n sarvolt Dinho de most jó és kész
ötödször Kaka nemjön a Barca-ba
hatodszor Fyrex BArca-s még jó!
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Bár ezt a hírt elõször a szavahihetõségérõl nem éppen híres angol bulvárlap, a Sun hozta le, egyre inkább úgy tûnik, hogy igaz, hiszen azóta több spanyol médium is megírta. A történet lényege, hogy Rijkaard és Ronaldinho összeveszett, s a holland tréner felmentette a mérkõzés alól a brazil csatárt, s ezért nem játszott hétfõn, nem pedig azért, mert a klub szeretné eladni a Milannak.
Az angolok szerint a vasárnapi edzésen tört ki a balhé, s Rijkaard hazaküldte Ronaldinhot, aki a hétfõi mérkõzést is kihagyta. A "Guardian" méltán elismert sportrovata szerint Rijkaard azon akadt ki, hogy az engedélye nélkül vett részt Ronaldinho egy reklámforgatáson - állítólag a Sony új reklámját készítették - egy nappal a szuperkupa-döntõ elõtt, ami a csapat vereségével végzõdött.
Persze a csapat ezt hivatalosan nem ismeri el, azt mondják, hogy a monaco-i mérkõzésen összeszedett sérülése miatt pihent.
Visca el Barça !
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Én nem azt mondtam, hogy nem a világ 2. legjobb játékosa. 😄
És hogy nem ezért nem fér el... 😄 De tény, hogy akkor meg mást kéne mellõzni, és a Barcát nem úgy ismertem meg, hogy hoznak egy sztárt és a helyérõl szevasz vkinek... 😊
Mondjuk igen erõs lenne úgy a Barca, szal nem yo. 😄 De ez már másik topic.. 😄
csak ne menjen a barcába,neee,akárhová,csak oda ne 😊
ReaL MaDRid x siempre